Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Digitālā spoguļkamera D5300 + 18 - 55mm VR objektīvs, Nikon

Digitālā spoguļkamera D5300 + 18 - 55mm VR objektīvs, Nikon
  • Digitālā spoguļkamera D5300 + 18 - 55mm VR objektīvs, Nikon

Digitālā spoguļkamera D5300 + 18 - 55mm VR objektīvs, Nikon

Preces kods: D5300KITVRII Ražotājs: Nikon
599.99 €

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Īstenojiet savu radošumu ar intuitīvo kameru D5300.

Šī iespaidīgā 24,2 megapikseļu DX formāta kamera ar iebūvētu Wi-Fi un GPS ļauj jums tvert un kopīgot savas pasaules burvību neparasti detalizētā skatījumā.

Wi-Fi funkcija nodrošina, ka varat savienot kameru tieši ar viedierīci, tāpēc varat kopīgot fotogrāfijas uzreiz pēc to uzņemšanas. GPS funkcija nodrošina, ka fotogrāfijām tiek pievienota atrašanās vietas informācija, tādējādi atvieglojot attēlu pievienošanu pasaules kartēm un ceļojumu fotogrāfiju kopīgošanu ar citiem.

Ar lielo maināma leņķa monitoru varat viegli uzņemt fotogrāfijas un video no jaunām, aizraujošām perspektīvām, savukārt jaudīga veiktspēja vājā apgaismojumā (palielināma līdz ISO 25 600) nodrošina skaidrus attēlus tumšās vietās.

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Pilna 24,2 megapikseļu jauda:kameras D5300 attēla sensors, kas īpaši izstrādāts bez optiskā zemas caurlaidības filtra (OLPF), optimāli izmanto 24,2 megapikseļu izšķirtspēju, lai iemūžinātu pat vissmalkākās tekstūras un atveidotu attēlus ar neticami skaidrām detaļām.

39 punktu AF sistēma: 39 fokusa punkti, tostarp deviņi krustveida sensori centrā, garantē, ka kameras D5300 autofokusa sistēma ir neticami precīza. Uzlabota 3D objektu paredzēšana nodrošina fokusēšanu pat uz vismazākajiem objektiem, lai cik neparedzamas būtu to kustības.

2016 pikseļu RGB mērīšanas sensors:kameras D5300 neticami precīzais mērīšanas sensors nodrošina precīzu ekspozīciju un nosūta datus sižeta atpazīšanas sistēmai, kurā tiek optimizēta automātiskā ekspozīcija, autofokuss un automātiskais baltā balanss, lai gūtu teicamus rezultātus.

Nepārtraukta uzņemšana ar ātrumu 5 kadri/s: fotografējiet notiekošo ar ātrumu pieci kadri sekundē un iemūžiniet mainīgas kustības vai sejas izteiksmes pareizajā brīdī.

Liels augstas izšķirtspējas LCD monitors: saskatiet ikvienu detaļu savās fotogrāfijās un video lielajā 8,1 cm (3,2 collu) LCD monitorā ar platu skatīšanas leņķi un augstu 1037 tūkstošu punktu izšķirtspēju. Kadrējiet vai pārskatiet uzņēmumus un piemērojiet specefektus atbilstoši tam, vai uzņemat fotogrāfijas iekštelpās vai ārpus tām.

HDMI izvade: pievienojiet kameru tieši HDTV ekrānam un izbaudiet video un fotogrāfijas īpaši augstā izšķirtspējā. Šajā ar HDMI CEC (Consumer Electronics Control — klienta elektroniskā vadība) saderīgajā kamerā varat pat kontrolēt atskaņošanas funkcijas, izmantojot televizora tālvadības pulti.

Augsta skaņas kvalitāte: ierakstiet video, kuriem ir izcila ne tikai attēla, bet arī skaņas kvalitāte. Kamerā iebūvētais stereomikrofons un saderība ar Nikon ārējo stereomikrofonu ME-1 ļauj pavisam vienkārši uzņemt videoierakstu ar skaidru, precīzu skaņu.

Efektu režīms: radiet īpašas fotogrāfijas un video, izmantojot dažādus specefektus. Izolējiet krāsas, lai tās izceltos, pārejiet uz melnbaltu režīmu, izmēģiniet retro efektu vai padariet ēkas līdzīgas miniatūriem modeļiem. Varat priekšskatīt izvēlēto efektu un regulēt tā intensitāti, uzņemot fotogrāfiju.

16 sižetu režīmi: ātri uzņemiet nevainojamus attēlus, izmantojot dažādus sižeta režīmus, piemēram, Sports, Pludmale un Sniegs. Vienkārši atlasiet režīmu, kas atbilst objektam vai situācijai, ko vēlaties uzņemt, un kamera automātiski izvēlēsies optimālo aizvara ātrumu, ISO un apertūras atvērumu, lai gūtu teicamus rezultātus.

Optimālas detaļas augsta kontrasta apstākļos: divi režīmi nodrošina iespēju iemūžināt detaļas gan gaišās, gan tumšās vietās, fotografējot spožā gaismā vai pretgaismā. HDR (augsts dinamiskais diapazons) ir ideāli piemērots nekustīgu objektu uzņemšanai, savukārt aktīvā D-Lighting — kustīgu objektu fotografēšanai. Abiem režīmiem varat izvēlēties intensitātes līmeni.

Prasmīgi veidots dizains: lielais šķidro kristālu displejs un mazais, vieglais korpuss fotografēšanu ar D5300 padara par īstu baudījumu. Nikon īpaši ergonomiskais dizains, skaidri saprotamās izvēlnes un viena pieskāriena pogas biežāk lietotajām funkcijām, piemēram, D-video un tiešā skata funkcijai, ļauj veikt darbības ātri un intuitīvi.

NIKKOR objektīvi: izmantojiet Nikon leģendāro NIKKOR objektīvu sniegtās iespējas un izbaudiet kameras 24,2 megapikseļu izšķirtspēju visā tās pilnībā. Uzņemiet fotogrāfijas ar košām krāsām un satriecošiem kontrastiem. Uzņemiet video ar smalkām detaļām vai eksperimentējiet ar kinematogrāfijas efektiem.

Atpakaļ

  • Kamera

    efektīvo pikseļu skaits 24,2 Mpx
    procesors EXPEED 4
    attēla izmērs līdz 6000 x 4000 px px
    AF punkti 39
    ISO jūtīgums 100-6400, 25600
    slēdža ātrums 1/4000 - 30 sek
    sērijveida foto 5 k/sek
    Live View
    LCD displejs 3,2 "
    izšķirtspēja 1036800 px
    optiskais skatu meklētājs
    sensora displejs
    histogramma
    GPS sistēma
    iebūvēts mikrofons
    sejas atpazīšana
    ieraksta formats NEF (RAW), JPEG, NEF- (RAW-
    maksimālā kadru frekvence 60 k/sek
    savienojamie objektīvi AF-S, AF-I objektīvi
    savienojamās zibspuldzes SB-910, SB-900, SB-800, SB-700, SB-600, SB-400, SB300
  • Objektīvs

    nosaukums AF-S DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G VR II
    objektīva veids zoom objektīvs
    attēla stabilizātors
    konstrukcija 11 elementi 8 grupās
    fokusa attālums 27-82,5 mm
    maksimālā diafragma F3,5–5,6
    minimālā diafragma F22–36
    maks. palielinājums 3 x
    min. fokusa attālums 0,28 m
    skata lenķis 76° - 28°50'
    filtra diametrs 52 mm
    objektīva garums 5,95 cm
    objektīva diametrs 6,6 cm
    svars 195 g
  • Atmiņas karšu atbalsts

    atmiņas karšu atbalsts SD, SDHC, SDXC
  • Savienojumi

    HDMI
    USB-A 2.0
    WiFi
  • Izmēri

    korpusa svars 530 g
    korpusa augstums 9,8 cm
    korpusa platums 12,5 cm
    korpusa dziļums 7,6 cm
  • Barošana

    akumulatora veids EN-EL14a
    barošana no akumulatora
  • Vispārīgie parametri

    Kameras tips DSLR
    komplektācija
    ražotājs Nikon
    krāsa melna
    krāsa melna
  • Saites

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.