Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

24" LED LCD monitors XL2420Z, BenQ

24" LED LCD monitors XL2420Z, BenQ
  • 24" LED LCD monitors XL2420Z, BenQ
  • 24" LED LCD monitors XL2420Z, BenQ
  • 24" LED LCD monitors XL2420Z, BenQ
  • 24" LED LCD monitors XL2420Z, BenQ
  • 24" LED LCD monitors XL2420Z, BenQ
  • 24" LED LCD monitors XL2420Z, BenQ
  • 24" LED LCD monitors XL2420Z, BenQ
  • 24" LED LCD monitors XL2420Z, BenQ

24" LED LCD monitors XL2420Z, BenQ

Preces kods: 9H.LC5LB.RBE Ražotājs: BenQ
359.99 €

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Monitors spēlēm, kas neļaus jums zaudēt – 24 collu XL2420Z piedāvā vēl nebijušu kontroles un vienmērīgas darbības līmeni, ar precīzu kustību kontroli, lai palīdzētu uzveikt jebkuru ienaidnieku FPS (pirmās personas šaujamspēle) spēlēs. BenQ monitors aprīkots ar jaunāko attēla kontūru izplūšanas mazināšanas tehnoloģiju, Low Blue Light (zilās gaismas spektra deformācijas mazināšana), mirgošanas efekta novēršanu, Gaming Refresh rate Optimization Management (spēļu atsvaidzes intensitāte optimizētai vadībai) un displeja programmatūru Pilot, lai sniegtu ātru veiktspēju, skatīšanās komfortu un ērtības – viss vienā! Ar XL2420Z jūs būsiet gatavi ikvienam izaicinājumam!

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Spēlē svarīgas ir detaļas

XL2420Z  demonstrē BenQ patieso pārliecību, ka „spēlē svarīgas ir detaļas”. Tas tika izstrādāts sadarbībā ar profesionālām Counter-Strike spēles leģendām, lai piedāvātu spēļu monitoru, kas atšķiras no citiem – sākot ar smalkām detaļām līdz izcilām funkcijām. Ar precizitāti un ātrumu, ko var sagaidīt no augstas veiktspējas spēļu monitora, tagad spēles laikā jūs varēsiet būt daudz pārāks par savu pretinieku.  

Motion Blur Reduction (attēla kontūru izplūšanas mazināšanu) papildu asumam spēlēšanas laikā

BenQ jaunā Motion Blur Reduction tehnoloģija turpmāk uzlabos īpašo vienmērīgumu, kontūru izplūšanas nebūs, kas īpaši svarīgs ar darbībām piesātinātām FPS spēlēm, kur ikviena milisekunde ir svarīga. Pateicoties Motion Blur Reduction tehnoloģijai, spēles gaita vairs necietīs sliktās kvalitātes dēļ, ko radīja monitora attēla kontūru izplūšana un kavējumi. Tā vietā viņi iegūsi vairāk, pateicoties reakcijas laika priekšrocībai, lai sasniegtu neapšaubāmu uzvaru.

Low Blue Light (zilās gaismas spektra deformācijas mazināšanas) kā acu aizsardzības līdzeklis  

Pavadiet ilgāku laiku pie datora ar skaidru attēlu un komfortu vai piedzīvojiet lielisku attēla kvalitāti pateicoties BenQ Low Blue Light. Zilās gaismas spektrs, ko izstaro parastie datoru ekrāni, var ļoti stipri bojāt acis, izraisīt acu piepūli, galvassāpes un miega traucējumus. Tagad, piedāvājot dažādus pielāgojamus zilās gaismas spektra līmeņus, spēlētāji varēs pasargāt savas acis. Aizsargbriļļu ar dzeltenām lēcām lietošana vairs nebūs nepieciešama un spēlēšanas process būs skaidrāks, ērtāks un bez traucējumiem.

Sadarbība

Pateicoties negaidīti labiem pirmās paaudzes XL sērijas panākumiem, BenQ saaicināja atpakaļ leģendāros Counter-Strike spēlētājus, lai virzītu XL sērijas jaunos augstumos. Tā kā datorspēļu spēlētāji piedāvāja profesionāļu skatījumu, kura pamatā ir vairāku gadu spēlēšana ar pasaules līmeņa standartiem un viņu pieredze ar pirmās paaudzes XL sērijām, BenQ pētniecības un izstrādes čempioni izmantoja savu pieredzi ekrānu izstrādes laukā, lai atjaunotu ikvienu līdzekli un funkciju, pārveidojot tos par jaudīgiem spēļu rīkiem, lai sniegtu profesionāliem datorspēļu spēlētājiem iespēju gūt uzvaru.

Jaunā Black eQualizer tehnoloģija pilnīgākai pārredzamībai

Tumšās ainās pat prasmīgs spēlētājs var zaudēt sliktas redzamības dēļ. Black eQualizer krāsu ģeneratora tehnoloģija tika izstrādāta, lai piedāvātu vēl nebijušu kontroles un pārredzamības līmeni. Tumšās ainas ir gaišākas, bez balto toņu pārgaismošanas, lai saglabātu vitālas detaļas, kas ļauj spēlētājiem ātrāk pamanīt savus ienaidniekus svarīgās cīņās un ātri reaģēt jebkurā situācijā.

Īpaši izstrādāts S slēdzis ātrai kontrolei un navigācijai

XL2420Z  komplektā pieejams stilīgs S slēdzis. Šai īpatnai tālvadības ierīcei ir trīs standarta pogas, lai jūs varētu pielāgot un saglabāt ekrāna iestatījumus spēles, darba vai izklaides nolūkiem. Izmantojiet ritināšanas pogu uz S slēdža, lai ātri regulētu un mainītu ekrāna izvēlnes iestatījumus. Tas novērš nogurdinošs monitora iestatījumu regulēšanas procesu. Tagad uz sākotnējiem iestatījumiem var pārslēgties tikpat vienkārši kā noskaitīt 1-2-3.

Intuitīvais UI vienkāršākai vadībai

Ļauj ērti mainīt iestatījumus, intuitīvā redzeslokā izbīdot displeja izvēlni. Šis vienkāršotais dizains atvieglo opciju un iestatījumu regulēšanu.

Game Mode Loader (spēles režīma ielādētājs) atklāj jums noslēpumu

Noslēpums atklāts. Lejupielādējiet īpašos spēļu sākotnējos iestatījumus, ko izmanto profesionālie spēlētāji, lai redzēto to, ko redz viņi. Katrs režīms ir precīzi noregulēts, lai jūs varētu novērtēt šos sākotnējos iestatījums, ko izmanto profesionālie spēlētāji, un izmantot tos savā labā. Tos var arī saglabāt S slēdzī ātrai piekļuvei un spēles spēlēšanai. Nākotnē tiks piedāvāti arī citi iestatījumi, ko izmanto profesionālie spēlētāji, lai spēlē jūs vienmēr būt viens no labākajiem.

Ekrāna programmatūra Pilot ekrāna izvēlnes navigācijai

Jaunā programmatūra Pilot ļauj lietotājiem veikt ekrāna izvēlnes regulējumus un pa tiešo piekļūt Game Mode Loader (spēļu režīma ielādētājam), lai lejupielādētu un uzstādītu displeja iestatījumus savām mīļākajām spēlēm vai uzreiz lietot profesionālo spēlētāju ekrānu iestatījumus.

Spēlē kā profesionālis ar ekskluzīvo FPS (pirmās personas šaujamspēle) režīmu

Uzzini par slepeno uzvaras stratēģiju. FPS (pirmās personas šaujamspēle) režīms tika attīstīts sadarbībā ar spēļu leģendām, lai ļautu iepazīties ar profesionālo datorspēļu spēlētāju ideju pamatprincipiem un redzētu spēli tā, kā to redzētu leģendas. Šis inovatīvais sākotnējais iestatījums automātiski pielāgo monitora kalibrācijas, lai sniegtu optimālo spilgtumu, kontrastu, asumu un krāsu toni. Spēja pamanīt savus ienaidniekus un rūpīgi izsekot to kustībām katrā situācijā, ļaus gūt priekšrocības pār pretiniekiem. Šim īpašajam režīmam ir divi varianti: FPS1 režīms izstrādāts, lai konfigurētu un optimizētu displeju spēlei Counter-Strike 1.6 un FPS2 režīms izstrādāts spēlei Counter-Strike Source, iesaka BenQ. Formas un funkcijas ideālā kombinācija, ļauj spēlētājiem būt pārākiem un vienmēr būt par vienu soli priekšā.

Pielāgojiet savas individuālās vēlmes

Displeja režīms un viedās mērogošanas funkcija ļauj jums mainīt monitora skatu, lai pielāgotos jūsu vēlmēm un simulētu jebkuru spēlē esošo pieredzi. Izmantojot displeja režīmu, mainiet uzreiz starp dažādiem ekrāna izmēriem no 17" (4:3), 19" (4:3), 19" platā (16:10), 21,5" platā (16:9), 22" platā (16:10), 23" platā (16:9), 23,6" platā (16:9), 24" platā (16:9) Vai arī izmantojiet viedās mērogošanas funkciju un izbaudiet sevišķi brīvo ekrāna satura mērīšanu, lai pielāgotu izmēru. Varat izmantot arī abas funkcijas kopā, lai iegūtu labāko iespējamo rezultātu ikvienai programmai vai spēlei.  

120 Hz atsvaidzes intensitāte nodrošina pilnīgu grafiku

Ar 120 Hz atsvaidzes intensitāti, vairs nebūs kavēšanās un katra spēles detaļa tiks attēlota bez aizķeršanās. Zīmējot ar hiperātro video apstrādes tehnoloģiju, XL2420Z sniedz darbībai uz ekrāna valdzinošu reālismu.

Ātrs 1 ms GTG reakcijas laiks

Ātrais 1 ms GTG reakcijas laiks nozīmē ātrumu bez neskaidrām kontūrām uzlabotai spēlēšanas pieredzei. Ātrās kustības un straujās pārejas tiks attēlotas vienmērīgi – bez kaitinošiem efektiem, piemēram, neskaidrām kontūrām un ēnām. Kontrolējiet savu spēles gaitu un neatstājiet to lēnā displeja „rokās”.

NVIDIA® 3D Vision™ 2 ar pilnveidotu savienojamību

Sertificētas kā NVIDIA® 3D Vision™ 2-ready ar jauno NVIDIA 3D LightBoost™ tehnoloģiju, lai jūs varētu pieredzēt spēles un izklaides, kā nekad agrāk ar tik tiešām reālistisku un intensīvu ekrāna grafiku. Turklāt XL2420Z  atbalsta D-Sub, HDMI, DVI-DL un DP izvades konsole spēlēm.

Sevišķi pielāgojamais augstuma regulēšanas statīvs un citi

Augstuma regulēšanas statīvu var regulēt ar vienu pirkstu, lai bez pūlēm pielāgotu monitoru un atbilstu jūsu redzes līmeņa augstumam. Paceliet monitoru augstu, vai novietojiet to plakani uz galda. Monitoru var pagriezt gan vertikāli, gan horizontāli, komplektā pieejams ātri noņemamais VESA stiprinājums. Papildus tam, spīdīgs āķis austiņām monitora aizmugurē, lai galds būtu kārtīgs un tīrs.

Atpakaļ

  • Ekrāns

    ekrāna veids 3D LED LCD
    ekrāna izšķirtspēja
    1920x1080 Full HD
    reakcijas laiks 1 ms
    spilgtums 350 nit (cd/m²)
    dinamiskais kontrasts 12000000 :1
    kontrasts 1000 :1
  • Savienojumi

    3,5 mm austiņu izeja
    DVI
    VGA
    HDMI
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs BenQ
  • Regulācija

    augstuma regulēšana

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.