Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Veļas mazgājamā mašīna Bosch (9 kg)

Veļas mazgājamā mašīna Bosch (9 kg)
  • Veļas mazgājamā mašīna Bosch (9 kg)

Veļas mazgājamā mašīna Bosch (9 kg)

Preces kods: WAYH2899SN Ražotājs: Bosch
999.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

(1)

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Veļas mazgājamā mašīna Bosch (9 kg) / WAYH2899SN

Veļas mašīna ar inteliģento dozēšanas sistēmu un HomeConnect – ērta vadība no attāluma, izmantojot viedtālruni vai planšetdatoru.

• i-DOS™ – pilnībā automātiska, precīza šķidrā mazgāšanas līdzekļa dozēšana nevainojamam mazgāšanas rezultātam.
• AntiStain funkcija - nosaka un iztīra 16 visbiežāk sastopamo veidu traipus.
• ComfortControl Plus ar patēriņa indikatoru - vienkārša darbināšana un tiek parādīts enerģijas un ūdens patēriņš.
• Home Connect – mājsaimniecības iekārtas ar gudro savienojumu vienkāršākai ikdienai.
• Trokšņa līmenis - 47dB/73dB - izcili klusa mazgāšana.

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Vairs nekādu uztraukumu par to, kā pareizi noteikt mazgāšanas līdzekļa daudzumu
Kāds daudzums mazgāšanas līdzekļa būs par daudz vai par maz? i-DOS automātiskā dozēšanas sistēma vienmēr noteiks pareizo samēru. Aktivizējot automātisko programmu, i-DOS automātiskās dozēšanas sistēma ieregulē visus vajadzīgos iestatījumus, lai jūsu veļa būtu nevainojami tīra. Veļasmašīna precīzi pielāgo mazgāšanas līdzekļa daudzumu atbilstoši veļas daudzumam, auduma veidam un netīrības pakāpei. Šādi mazgāšanas līdzeklis netiks lietots ne par daudz (āda netiks kairināta un uz veļas nebūs redzami mazgāšanas līdzekļa nosēdumi), ne par maz (mazgāšanas rezultāts nebūs neapmierinošs). Ievērojami samazinot nepieciešamību pēc papildu mazgāšanas līdzekļa un ūdens, i-DOS rūpējas ne tikai par jūsu drēbēm, bet arī saudzē vidi. Iestatiet sistēmu vienreiz, un tā katrā mazgāšanas reizē automātiski noteiks vajadzīgo līdzekļa daudzumu.

 

Traipu veidam atbilstoša mazgāšana
Nav divu vienādu traipu. Pareiza mazgāšanas programmas izvēle atbilstoši traipu veidam dažkārt rada apjukumu un iegūtais rezultāts nav tāds kā cerējāt. Bosch veļas mazgājamās mašīnas ar AntiStain funkciju iztīra traipus katru mazgāšanas reizi. AntiStain sistēma viegli iztīra līdz pat 16 visbiežāk sastopamo traipu veidus. Veļas mazgājamā mašīna automātiski nosaka temperatūru, apgriezienu skaitu un mērcēšanas laiku grūtāk iztīrāmiem traipiem pirms tiek uzsākta jūsu izvēlētā mazgāšanas programma. Neatkarīgi no traipu veida, ar AntiStain jūsu veļa būs tīra. Pilnībā automātiska darbība.

 

Easy Start
Pareizas mazgāšanas programmas izvēle ne vienmēr ir viegls uzdevums. Home Connect ar Easy Start funkciju ieteiks labāko jūsu veļas mazgājamās mašīnas programmu. Jums tikai Home Connect lietotnē jāievada veļas krāsa, netīrības pakāpe un materiāls. Nav nepieciešams pašam lauzīt galvu par vajadzīgo programmu. Atbilstoša mazgāšanas programma, nevainojami tīra veļa!

 

Attālināta vadība un kontrole
Bosch veļas mazgājamās mašīnas aprīkotas ar attālināto vadību, izmantojot Home Connect lietotni. Tagad tīra veļa ir vienas pogas spiediena attālumā. Lietojiet savu viedierīci, lai kontrolētu un uzraudzītu veļas mazgājamās mašīnas darbību, izmantojot Home Connect lietotni. Atvieglots ikdienas mājas solis un ietaupīts laiks!

 

Attālinātā diagnostika
Ja rodas problēmas ar jūsu ierīci, varat iestatīt brīdinājumu saņemšanu savā mobilajā ierīcē, izmantojot lietotni Home Connect. Attālinātās diagnostikas funkcija sniegs jums detalizētu informāciju ar piemērotām palīdzības opcijām un ieteikumiem. 

 

Ideāla veļas mazgāšana, nospiežot vienu pogu!
Kā sasniegt ideālus mazgāšanas rezultātus? Vienkārši nospiediet pogu "Start". Veļas mazgājamās mašīnas divas automātiskās programmas – izturīgai veļai vai saudzīgai mazgāšanai – tiks galā ar pārējo. Mazgāšanas process ir ideāli pielāgots jūsu veļas prasībām.

 

Saudzē drēbes. Saudzē ādu
AllergyPlus ir ideāli piemērota programma apģērbam, kas saskaras tieši ar ādu, it īpaši, ja jums ir jutīga un viegli sakairināma āda. Īpaši izstrādāts mazgāšanas cikls, ilgāki temperatūras cikli un papildu skalošana mazina alergēnu nosēdumu klātbūtni līdz minimumam. Rezultāts ir mazāk putekšņu daļiņu, dzīvnieku spalvu un putekļu ērču. Šī programma ir ideāli piemērota cilvēkiem ar alerģijām un vienlaikus saudzīga pret apģērbu.

 

Nemainīga kvalitāte, īsāks mazgāšanas cikls
SpeedPerfect ir īpaša funkcija, kas ļauj saīsināt mazgāšanas ciklu par līdz pat 65%*, bez kvalitātes zuduma. To var kombinēt ar vairums programmu, visa veida ielādēm un audumiem. Piemēram, izvēloties programmu jauktu apģērbu mazgāšanai kombinācijā ar SpeedPerfect funkciju, jūs varat izmazgāt līdz 4 kg veļas tikai 41 minūtē. (*Salīdzinot mazgāšanas cikla ilgumu Easy Care Programme 40°C ar Easy Care Programme 40°C kombinācijā ar in SpeedPerfect funkciju.)

 

Tīriet savus iemīļotākos apģērbus saudzīgā un efektīvā tīrīšanas režīmā
Bieži mazgājot savus iemīļotākos vai saudzējamos apģērbus, tie var tikt sabojāti. Unikālā un patentētā VarioDrum sistēma nodrošina viemērīgu ūdens padevi un saudzīgi un efektīvi iztīra visu veidu apģērbu, to nestiepjot, neburzot un nebojājot. Atkarībā no izvēlētās programmas piliena formas dizains un asimetriskās lāpstiņas saudzīgi groza veļu cilindra vidū, neatkarīgi no rotācijas virziena. Tas ne tikai nodrošina ļoti netīras veļas intensīvu mazgāšanu, bet arī kopumā ātrāku un rūpīgāku mazgāšanu. Aplaimojiet savas drēbes ar profesionāla līmeņa mazgāšanu.

 

Īpaši efektīvā ūdens patēriņa pārvaldības sistēma palīdz sargāt vidi un ietaupīt naudu
Veļas mašīna ietaupa jūsu laiku un pūles, bet bieži vien cena ir pārmērīgs ūdens patēriņš. Bosch ActiveWater tehnoloģija nodrošina nevainojamu rezultātu, neizmantojot ūdeni lieki. Iebūvēti sensori regulē ūdens patēriņu atbilstoši auduma veidam un daudzumam, kamēr mūsu patentētās cilindra un ūdens padeves sistēmas gādā par ātrāku izmērcēšanu. Izvēlieties mazgāšanu, kas palīdz kontrolēt ūdens patēriņu, vienlaikus ļaujot jums atslābt.

 

Vairs nekādu aizmirstu veļas gabalu!
Sākāt mazgāšanas ciklu un tad pēkšņi atcerējāties, ka aizmirsāt ielikt bērnu zeķes, savu T-kreklu? Atkārtotas iekraušanas funkcija ir iespēja pievienot veļas gabalus pat pēc mazgāšanas cikla sākšanās un tā laikā.* Vienkārši nopauzējiet mazgāšanas ciklu un atveriet durvis, ielieciet aizmirstos apģērbus un turpiniet mazgāšanas ciklu. (*Atkārtotas iekraušanas funkcija nav pieejama, ja temperatūra ir lielāka par 50 °C vai ūdens līmenis ir pārāk augsts.)

 

DrumClean ar atgādinājuma funkciju
Programma tvertnes tīrīšanai ar atgādinājuma funkciju palīdz uzturēt to higiēniski tīru. Pēc 20 mazgāšanas cikliem zem 40° C, veļas mazgājamā mašīnā automātiski atgādinās par tvertnes tīrīšanu ar šajai darbībai paredzēto programmu.

 

AquaStop: Garantēta mūža aizsardzība pret ūdens radītajiem bojājumiem
AquaStop sistēma sastāv no padeves caurules ar dubultām sieniņām, drošības vārsta, kā arī grīdas tvertnes ar pludiņslēdzi, kas nodrošina 100% aizsardzību pret ūdens radītajiem bojājumiem – Bosch garantija visam ierīces mūžam.

Atpakaļ

  • Veļas mazgājamā mašīna

    instalācijas veids brīvi stāvoša
    energoefektivitātes klase A+++-30%
    maksimālā ielāde 9 kg
    centrifūgas ātrums 1600 apgr/min
    centrifūgas efektivitātes klase A
    trokšņa līmenis (mazgašana) 47 / (centrifūga) 73 dB
  • Funkcijas

    galvenās mazgāšanas programmas centrifūgu, kokvilna eco, izliešana, kokvilna, bez centrifūgas, jaukti audumi, vilna, maigā mazgāšana
    mazgāšanas programas rokas mazgāšana, sporta apģērbi, melni audumi, sega, trubu tīrīšana, higiēniski, aizkari, ātrā mazgāšana, krekli, intensīvā skalošana
    papildus mazgāšanas programmas papildu skalošana / cietināšana, dūņu jaku mazgāšanas programma, dažādu audumu ātras mazgāšanas programma, automātiskā maiga mazgāšana, ātra mazgāšana: 15 un 30 minūtes
    sistēmas Eko invertora dzinējs, AquaStop, I-DOS, SpeedPerfect
    , ecoPerfect
    funkcijas iekšējais apgaismojums, atliktais starts, bērnu slēgs, krunku samazināšana
    papildus funkcijas ūdens un enerģijas indikators, automātiskā traipu noņemšanas funkcija, 16 traipu noņemšanas programmas, mazgāšanas procesa indikators, gaismas signāls mazgāšanas cikla beigās, rekomendējama mazgāšanas līdzekļa deva
  • Vispārīgie parametri

    ražots Vācija
    displejs TFT displejs
    veļas mazgājamās mašīnas veids veļas mašīna ar frontālo iekraušanu
    valoda angļu, zviedru, simboli
    ražotājs Bosch
  • Izmēri

    platums 59,8 cm
    augstums 84,8 cm
    dziļums 59 cm
    svars 82 kg

Atpakaļ

Vidējais novērtējums

(1)

5,0

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

    • Euronics Klient!

      31.10.2023 01:49

Atpakaļ

energy-label

Papildus informācija:

A+++Ierīces efektivitēte vienkāršāk pamanāma.
Energoefektivitātes klase ir viens no galvenajiem rādītājiem elektropreču marķējumā. To iedala skalā no A+++ līdz D, kur A+++ klase ir visefektīvākā (iekārta patērē vismazāk elektroenerģijas), bet D klase pati neefektīvākā. Ierīces energoefektivitātes klases noteikšanas pamatā ir kopējais gada laikā patērētās enerģijas daudzums, kurš tiek aprēķinās balstoties uz vairākiem parametriem.

Gada enerģijas patēriņš.
Patiesais enerģijas patēriņš būs atkarīgs no iekārtas izmantošanas.


L/gadā
Ūdens patēriņš.
Ūdens patēriņš tiek aprēķināts litros gada laikā, kur par pamatu tiek ņemti 220 parasti mazgāšanas cikli. Patiesais ūdens patēriņš ir atkarīgs no iekārtas izmantošanas.

9
kg
Maksimālā ielāde.
Maksimālā kokvilnas veļas ielāde kilogramos mazgājot ar ūdens temperatūru 60°C un izmantojot standarta programmu.

ACentrifūgas efektivitātes klase.
Centrifūgas efektivitātes klase tiek attēlota skalā no А (pati efektīvākā) līdz G (pati neefektīvākā).

47
dB
Trokšņu līmenis mazgāšanas programmas laikā.
Makimālais trokšņu līmenis mazgāšanas programmas laikā.

73
dB
Trokšņu līmenis centrifūgas laikā.
Maksimālais troksnis centrifūgas laikā

Aizsargāt apkārtējo vidi palīdz ne tikai enerģijas ekonomēšana, bet ārī trokšņu līmeņa samazināšana. Trokšņu līmeņa izmaiņas līdz 3 dB patiesībā nozīmē trokšņu līmeņa izmaiņas divas reizes. Piemēram, ierīce ar trokšņu līmeni 78 dB būs 2 reizes klusāka par ierīci ar trokšņu līmeni 81 dB. Trokšņu līmeņa rādītājs energoefektivitātes marķējumā ir vēl viens papildus rādītājs pēc kura efektīvāk var izvēlēties ierīci.