Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Huawei Watch Fit Mini, brūna - Viedpulkstenis

Huawei Watch Fit Mini, brūna - Viedpulkstenis
  • Huawei Watch Fit Mini, brūna - Viedpulkstenis
  • Huawei Watch Fit Mini, brūna - Viedpulkstenis
  • Huawei Watch Fit Mini, brūna - Viedpulkstenis
  • Huawei Watch Fit Mini, brūna - Viedpulkstenis
  • Huawei Watch Fit Mini, brūna - Viedpulkstenis
  • Huawei Watch Fit Mini, brūna - Viedpulkstenis
  • Huawei Watch Fit Mini, brūna - Viedpulkstenis
  • Huawei Watch Fit Mini, brūna - Viedpulkstenis

Huawei Watch Fit Mini, brūna - Viedpulkstenis

Preces kods: 55027537 Ražotājs: Huawei
39 €
59 €

Cena spēkā no 10.01.2023 līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Padariet fitnesu stilīgu
Atklājiet patiesi stilīgu veidu veselības un fiziskās sagatavotības uzraudzībai. Apvienojot klasisko taisnstūrveida dizainu ar jaudīgiem sporta režīmiem un veselības uzraudzības funkcijām, HUAWEI WATCH FIT mini nodrošina sportiskāku veidu mērķu sasniegšanai.

• 2 nedēļas ilgs akumulatora darbības laiks;
• Menstruālā cikla uzraudzība;
• Zinātniski izstrādāta miega uzraudzība;
• SPO2 uzraudzība visas dienas garumā;
• 96 treniņu režīmi.

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Skaistums kvadrātā
Klasiskais taisnstūra dizains padara HUAWEI WATCH FIT mini patiesi elegantu. Viegli zeltainais metāla korpuss un gludi noapaļotie stūri un malas sniedz viedpulksteni, kura skaistais dizains nekad nenovecos.

 

Izsmalcinātības būtība
Katrs elements ir izstrādāts, paturot prātā gaumīgumu un funkcionalitāti. Plānās, bet izturīgās cilpiņas rada dabisku plūdlīniju izskatu, savukārt precīzi izstrādātais pagriežamais slēdzis nemanāmi saplūst ar pārējo konstrukciju, nodrošinot vienkāršu un ērtu vadību.

 

Mūsdienīgs izskats
Bauda jūsu maņām: HUAWEI WATCH FIT mini 1,47 collu AMOLED FullView skārienekrāns ir arī izcils displejs. Varat izvēlēties klasisko pulksteņa ciparnīcu vai kādu no 5 citiem iepriekš instalētajiem izskatiem, katrs no kuriem ir piemērots dažādiem dzīvesveidiem. Vai arī izpētiet HUAWEI Watch Face Store un izvēlieties no vairāk nekā 300 dažādiem izskatiem.

 

Ērti daudzpusīgs
Varat izvēlēties kādu no 3 dažādajām un ērtajām siksniņām, kas ir piemērotas jebkādām aktivitātēm. Izbaudiet ādas greznību, kas izcelts ar izsmalcinātu šuvuma dizainu, šādās krāsās: Frosty White vai Mocha Brown. Vai arī izvēlieties enerģiskāku izskatu ar pretalerģisko fluorelastomēra siksniņu pamanāmā Taro Purple krāsā.

 

Dizains tieši jums
Liegi izliektais dizains, kas veidots atbilstoši plaukstas kontūrām, un vieglais alumīnija sakausējuma korpuss ļauj HUAWEI WATCH FIT mini ērti pielāgoties jums un jūsu ikdienai.

 

Viedāks un ilgāks
HUAWEI WATCH FIT mini nodrošina neticamu 14 dienu ilgu akumulatora darbības laiku standarta lietošanas apstākļos un 10 dienu ilgu darbības laiku intensīvas lietošanas gadījumā Arī tad, ja akumulators izlādēsies, tas nesagādās lielas raizes, jo ar tikai 5 minūšu ilgu uzlādi, izmantojot magnētisko lādētāju, pietiks 2 dienu lietošanai. Dzīve ir pārāk īsa, lai raizētos par niekiem.

 

Menstruālā cikla uzraudzība
HUAWEI WATCH FIT mini ērti lietojamais kalendārs palīdzēs jums uzraudzīt menstruālo ciklu. Saņemiet diskrētus un savlaicīgus atgādinājumus par mēnešreižu tuvošanos no gādīgā, izpalīdzīgā drauga uz jūsu plaukstas locītavas.

 

TruSleep™ 2.0 miega uzraudzība
Baudiet labāku miega kvalitāti ar HUAWEI WATCH FIT mini funkciju TruSleep™ 2.0. 4 dažādās miega fāzes — dziļais miegs, seklais miegs, REM miegs un snauda — var uzraudzīt ar uzlabotu 96% precizitāti. Turklāt saņemiet vairāk nekā 200 miega uzlabošanas ieteikumus 6 galvenajām miega problēmām.

 

SpO2 uzraudzība visas dienas garumā
Kad skābekļa piesātinājums asinīs SpO2,ir zems, tas var izraisīt nogurumu, atmiņas zudumu un pat smadzeņu un sirds bojājumus. Tādēļ šim līmenim vienmēr vajadzētu atrasties drošajā zonā. HUAWEI WATCH FIT mini ir iebūvēta SpO2 noteikšanas sistēma, kas uzrauga skābekļa piesātinājumu jūsu asinīs 24 stundas, 7 dienas nedēļā. Ja tas nokritīsies pārāk zemu, aproce sāks vibrēt, lai jūs varētu atvilkt elpu un atgūties.

 

Pulsa uzraudzība visu diennakti 7 dienas nedēļā
Sekojiet līdzi savai sirdsdarbībai ar TruSeen™ 4.0 pulsa uzraudzības tehnoloģiju. Pateicoties precīzajai optiskajai lēcai un mākslīgā intelekta datu apstrādei, jūs iegūsiet precīzu sirdsdarbības ātruma rādījumu 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā, kā arī saņemsiet tūlītēju brīdinājumu, ja tas būs virs vai zem drošā līmeņa.

 

TruRelax™ Stress Monitoring
Neitralizējiet ikdienas stresu. TruRelax™ stresa uzraudzības sistēma informē, kad visa kā kļūst par daudz, ļaujot izmantot iebūvēto elpošanas apmācības ceļvedi, lai stresa līmenis vienmēr būtu zems.

 

Ieslēdziet aktivitāšu režīmu
Izvēlieties kādu no 96 dažādiem aktivitāšu režīmiem treniņiem telpās un ārā. Un uzraugiet savu aktivitāšu līmeni, izmantojot 3 ikdienas aktivitāšu mērķus — soļi, aktīvi pavadītās stundas un vidējas līdz augstas intensitātes aktivitātes, kas attēlotas ar krāsainiem un skatienu piesaistošiem gredzeniem.

 

Sportojiet ar pilnu atdevi
Treniņu laikā (tostarp jaunajos lecamauklas treniņos) sekojiet līdzi savam pulsam, sadedzinātajām kalorijām un daudziem citiem rādītājiem. Skatiet visus saglabātos un analizējamos datus viegli saprotamos grafikos, lai uzraudzītu savu progresu un izvirzītu iedvesmojošus mērķus.

 

Attālās uzņemšanas funkcija
Izmantojiet attālās uzņemšanas funkciju, lai uzņemtu fotoattēlus, izmantojot tālruņa kameru, un nekad vairs nepalieciet ārpus kadra.

 

Mūzikas pārvaldīšana
Pārvaldiet tālrunī atskaņoto mūziku ar HUAWEI WATCH FIT mini.

 

Zvanu paziņojumi
Saņemot zvanu, noskaidrojiet zvanītāju, to ērti apskatot uz savas plaukstas locītavas.

 

Tūlītēja atbildēšana uz ziņām
Nav laika atbildēt uz zvanu? Tūlītēji atbildiet ar automātisko ziņu vai vienkārši noraidiet zvanu, neizmantojot tālruni.

Atpakaļ

  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Huawei
    krāsa brūna
    aizsardzības līmenis 5ATM
  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 1,47 "
    ekrāna izšķirtspēja
    194x368
  • Izmēri

    svars 20 g
    augstums 5,2 cm
    platums 2,6 cm
    dziļums 1,1 cm
  • Funkcijas

    GPS
    sensori žiroskops, akselerometrs, Pulsa sensors

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.