Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

E-grāmata Touch HD 3, PocketBook

E-grāmata Touch HD 3, PocketBook
  • E-grāmata Touch HD 3, PocketBook
  • E-grāmata Touch HD 3, PocketBook
  • E-grāmata Touch HD 3, PocketBook
  • E-grāmata Touch HD 3, PocketBook
  • E-grāmata Touch HD 3, PocketBook
  • E-grāmata Touch HD 3, PocketBook

E-grāmata Touch HD 3, PocketBook

Preces kods: PB632-J-WW Ražotājs: PocketBook
199.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Jaunā e-grāmata izmanto progresīvas tehnoloģijas, paplašinot iespējas un sniedzot arvien jaunas priekšrocības cilvēkiem, kuri ar prieku lasa visā pasaulē. PocketBook Touch HD 3 e-grāmata ir viscaur ūdensnecaurlaidīga, pateicoties “HZO Protection”™. Tas sniedz iespēju droši lasīt pludmalē vai vannā. Mikronu plānais pārklājums uzticami aizsargā ierīces iekšējo elektroniku no iespējamiem bojājumiem, ko izraisa saskare ar mitrumu vai šķidrumiem. Ar “HZO Protection”™ e-grāmata ir aprīkota ar IPX7 aizsardzību, kas pieļauj ierīces iegremdēšanu ūdenī dziļumā līdz 1 metram līdz 30 minūtēm bez kaitīgas ietekmes.

• Displejs: 6" E Ink® Carta™ (1072 × 1448)
• Kapacitatīvais ekrāns
• Akumulators: Li-Ion Polymer,  1500 mAh 
• Ekrāna izgaismojums
• Wi-Fi savienojums
• E-grāmatu formāti: PDF, PDF(DRM), EPUB, EPUB(DRM), DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TXT, CHM, HTM, HTML, MOBI, ACSM
• Attēlu formāti: JPEG, BMP, PNG, TIFF

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Īpaši harmoniska lasīšana

Ierīce ir aprīkota ar multisensoru e-tintes tehnoloģijas “E Ink CartaTM” HD ekrānu (1072 х 1448, 300 DPI), kas garantē e-grāmatas lapas kontrastu un asumu, kas atbilst īstai grāmatai. SMARTlight nodrošina vienmērīgu izgaismojumu harmoniskai lasīšanai gan dienā, gan naktī. Pateicoties modernajai pielāgošanai, ir iespējams iestatīt ne tikai priekšējā apgaismojuma spilgtumu, bet arī krāsu temperatūru. Pēc noklusējuma iestatītais automātiskais SMARTlight režīms darbojas atkarībā no diennakts laika, ievērojot cilvēka bioritmus. Tie, kas dod priekšroku pielāgot priekšējā apgaismojuma iestatījumus paši, novērtēs pieejamo manuālo režīmu. Nav jāpārtrauc lasīšana, lai izmainītu spilgtuma līmeni vai krāsas temperatūru. Vienkārši pielāgojiet SMARTlight tieši no lasīšanas aplikācijas e-grāmatas lapā, pavelkot uz augšu vai uz leju pa skārienekrānu. Lietotājs var arī izveidot neierobežotu skaitu automātisko SMARTlight iestatījuma veidņu un pārslēgties no viena uz otru.

 

Maksimāli daudz iespēju ar nelielu ierīci

Integrētās audio funkcijas ir pieejamas ar micro USB audio adapteri un Bluetooth bezvadu savienojumu. The PocketBook Touch HD 3 atbalsta gan mp3, gan m4b audio formātus, nodrošinot ērtu iespēju klausīties un pievienot izlasei jūsu audio grāmatas. Teksta-runas funkcija pārveido tekstu sarunvalodā un ļauj e-lasītājam lasīt skaļi jebkuru teksta failu jebkurā ierīces atbalstītajā formātā.

 

Ne tikai dizains

PocketBook Touch HD 3 piedāvā jaunu PocketBook produktu dizainu, lai ievērojami uzlabotu ierīces pārnesamību. Sverot nieka 155 gramus un ar izmēriem 161,3 × 108 × 8 mm, e-grāmatu var viegli ievietot džinsu kabatā un pat mazā dāmu somiņā. Produkts ir pieejams pievilcīgās krāsās Spicy Copper un Metallic Grey.

 

Un vēl vairāk

Ar iespaidīgo 16 GB iekšējo atmiņu lietotājs var saglabāt divreiz lielāku digitālās bibliotēkas un audio grāmatu kolekciju nekā iepriekšējās PocketBook ierīcēs. PocketBook Touch HD 3 atbalsta 17 populārus grāmatu formātus, kā arī 4 grafiskos formātus (JPEG, BMP, PNG, TIFF).

 

Jūsu personīgā grāmatu pasaule

Jaudīgais divkodolu (2×1 GHz) procesors nodrošina ātru visu aplikāciju un servisu reakciju. Ar iebūvēto Wi-Fi un pakalpojumiem Dropbox PocketBook, Send-to-PocketBook un PocketBook Cloud jebkura e-satura ielāde šajā ierīcē ir ātra un vienkārša, neizveidojot savienojumu ar datoru. Iekļautā bibliotēka satur 97 iepriekš instalētas bezmaksas e-grāmatas 14 valodās, tostarp 7 vācu un 8 angļu valodā. Lasīšana, izmantojot iepriekš instalētās Abbyy Lingvo® vārdnīcas, palīdzēs viegli un ar prieku uzlabot svešvalodu prasmes.

 

Lietošanas ērtums

Pateicoties iebūvētajam gravitācijas sensoram, lietotājs var izvēlēties ērtāko veidu, kā turēt e-grāmatu – vertikāli vai horizontāli. Pateicoties vāka sensoram, lietotājs var izmantot ērto miega funkciju un taupīt akumulatora enerģiju, izmantojot vienu no PocketBook piederumiem, kas ir saderīgi ar šo konkrēto modeli. PocketBook Touch HD 3 pārvērš e-lasīšanu mākslā.

Atpakaļ

  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 6 "
    ekrāna izšķirtspēja
    1448x1072
  • Atmiņa/cietais disks

    iekšējā atmiņa 16 GB
  • Savienojumi

    USB-A 2.0
    WiFi
  • Izmēri

    svars 155 g
    augstums 16,13 cm
    platums 10,8 cm
    dziļums 0,8 cm
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs PocketBook
    krāsa pelēka
  • Formātu atbalsts

    atbalstītie audio formāti MP3
    atbalstītie lasāmo failu formāti PDF, TXT, DOC, EPUB, DJVU, HTML, FB2, CHM, MOBI, RTF, EPUB DRM, PDF DRM, PRC (MOBI), HTM, DOCX, FB2.ZIP
    attēli BMP, PNG, TIFF, JPEG

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.