Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Portatīvais dators ProArt StudioBook Pro X W730G5T, Asus

Portatīvais dators ProArt StudioBook Pro X W730G5T, Asus
  • Portatīvais dators ProArt StudioBook Pro X W730G5T, Asus
  • Portatīvais dators ProArt StudioBook Pro X W730G5T, Asus
  • Portatīvais dators ProArt StudioBook Pro X W730G5T, Asus
  • Portatīvais dators ProArt StudioBook Pro X W730G5T, Asus
  • Portatīvais dators ProArt StudioBook Pro X W730G5T, Asus
  • Portatīvais dators ProArt StudioBook Pro X W730G5T, Asus
  • Portatīvais dators ProArt StudioBook Pro X W730G5T, Asus
  • Portatīvais dators ProArt StudioBook Pro X W730G5T, Asus
  • Portatīvais dators ProArt StudioBook Pro X W730G5T, Asus

Portatīvais dators ProArt StudioBook Pro X W730G5T, Asus

Preces kods: W730G5T-H8092R Ražotājs: Asus
5599 €

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Portatīvais dators ProArt StudioBook Pro X W730G5T, Asus / W730G5T-H8092R

Radiet vairāk, izmantojot sekundāro displeju.

ProArt StudioBook Pro X ir pirmais ar Quadro® darbināmais klēpjdators, kas aprīkots ar četrpusējo NanoEdge displeju, padarot to par varenu spēkstaciju, kas idejām piešķir dzīvību. Inovatīvais plāno malu NanoEdge dizains ļauj lielāku paneli ievietot kompaktajā pamatnē ieskaujošu attēlu iegūšanai. ProArt StudioBook Pro X, ko darbina līdz pat 9. paaudzes Intel® Xeon® vai Core™ i7 procesori, piedāvā izcilu veiktspēju, savukārt NVIDIA® Quadro RTX™ 5000 GPU nodrošina nepārspējamu grafikas izcilību. Interaktīvā ASUS ScreenPad™ 2.0 pievienošana arī padara darbu viegli veicamu. ProArt StudioBook Pro X piedāvā progresīvas grafikas un pārnesamības kombināciju, kas padara to perfektu radošiem profesionāļiem.

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Pirmais Quadro klēpjdators ar četrpusējo NanoEdge displeju

ProArt StudioBook Pro X ir pirmais Quadro klēpjdators, kam ir četrpusējs ASUS NanoEdge displejs. Inovatīvais displeja dizains nodrošina 92% ekrāna un korpusa attiecību ieskaujošiem vizuālajiem attēliem.

 

17 collu klēpjdators, kuru var ielikt 15 collu portfelī

ProArt StudioBook Pro X 17 collu klēpjdators ir pārsteidzoši kompakts. Tā aizņemtais laukums ir līdzīgs kā daudziem 15 collu klēpjdatoriem, ļaujot tam viegli ieslīdēt jūsu portfelī vai kurjera somā, lai profesionālās klases grafika būtu pieejama jebkur. Tas noteikti liks arī atskatīties: tā Zvaigžņu pelēkā apdare ar Rožu zelta izcēlumiem piešķir tam stilīgu izskatu.

 

Izcilākā veiktspēja, lai veicinātu jūsu radošumu

Ievērojami kompaktais un daudzpusīgais ProArt StudioBook Pro X nodrošina nākamā līmeņa veiktspēju un ar minimālu piepūli tiks galā ar jebko, ko liksiet tam darīt. Jaunākie Intel procesori un NVIDIA grafika kopā ar sevišķi ātru krātuvi ļauj ātrāk nekā jebkad agrāk veikt sarežģītākos uzdevumus.

 

9. paaudzes Intel Xeon / Core i7 procesori

ProArt StudioBook Pro X darbina 9. paaudzes Intel Xeon vai Intel Core i7 sešu kodolu procesors, kas paredzēts sarežģītu, daudzpavedienu lietojumprogrammu apstrādei. Šie procesori pārvieto mobilo skaitļošanu citā līmenī, viegli pārspējot iepriekšējās paaudzes piedāvājumus un nodrošinot neticami vienmērīgu un atsaucīgu daudzuzdevumu veikšanu.

 

NVIDIA Quadro RTX 5000 grafika

Vienmēr rediģējiet savus darbus un atveidojiet daudzslāņu failus ar profesionālās klases NVIDIA Quadro RTX 5000 grafiku, kas optimizēta stabilitātei un veiktspējai, strādājot ar profesionālām lietojumprogrammām. Šis ar DirectX®12 saderīgais grafikas milzenis nodrošina visu nepieciešamo jaudu pat visintensīvākajos grafikas darbos, piemēram, 3D renderēšanā, video atskaņošanā un nevainojamā simulācijā.

 

Fotoreālistiski attēli

ProArt StudioBook Pro X izmantotais 17 collu NanoEdge displejs ir patiesi satriecošs. Šis WUXGA panelis piedāvā 8 bitu krāsu dziļumu, plašu krāsu gammu un izcilu krāsu precizitāti, lai nodrošinātu asas detaļas un spilgtas, košas krāsas, kas atdzīvina attēlus. Paredzēts profesionālai lietošanai, tam ir arī matēta apdare, tāpēc nav traucējoša atspīduma.

 

Pilnveidots viedais skārienpaliktnis

Jaunais ScreenPad™ 2.0 uzlabo tradicionālo klēpjdatoru lietošanas pieredzi, pievienojot interaktīvu sekundāro skārienekrānu, kas ar papildu iespējām palielina produktivitāti. Tā viedtālrunim līdzīgā intuitīvā saskarne ļauj viegli pārvaldīt uzdevumus un izveidot savu nevainojamu vairākuzdevumu darbplūsmu. Ir vairākas ērtas ASUS utilītprogrammas, kas palielina produktivitāti, ieskaitot ātro taustiņu Quick Key — sarežģītu tastatūru secību automatizēšanai ar vienu pieskārienu, kā arī rokraksta, ciparu taustiņu un Office Xpert utilītprogrammas. Tam ir arī noderīgas ātras vadīklas, kas uzlabot mijiedarbību starp galveno displeju un ScreenPad: piemēram, varat palaist video vai tērzēšanas lodziņu — vai daudzas citas lietotnes — ScreenPad ekrānā, lai izmantotu papildu vietu neatkarīgi no tā, ko darāt, un nepārtraucot darbu galvenajā displejā.

 

Vairāk iespēju

ScreenPad™ 2.0 saprātīgi iekļauj daudzas lietotnes 5,65 collu skārienekrānā, un jūs varat bez piepūles pievienot programmas ScreenPad tūlītējai piekļuvei. No jauna optimizētās ScreenPad iespējas nodrošina, ka iecienītās lietotnes, piemēram, Evernote® un Spotify®, šajā sekundārajā displejā darbosies perfekti un nebūs vajadzīga īpaša ScreenPad lietotnes versija. ASUS arī cieši sadarbojas ar trešo pušu izstrādātājiem, tostarp ar video rediģēšanas programmatūras izstrādātāju Corel®, lai optimizētu adaptīvos ScreenPad rīkus maksimālai produktivitātei — un nākotnē sagaidāms vēl daudz kas cits. Gatavojieties ScreenPad revolūcijai!

 

Ērta kopīgošana un karstie taustiņi

ProArt StudioBook Pro X ir 180° plakana eņģe, kas ļauj to pilnībā atvērt un novietot līdzenu uz galda — tā jūs varat ērti demonstrēt idejas un dizainu klientiem un kolēģiem. Turklāt vairāki speciāli karstie taustiņi ļauj ērti tvert ekrānu vai bloķēt sistēmu, nospiežot tikai vienu taustiņu.

 

Gigabitu klases savienojums

Visaptverošs augstas veiktspējas I/O pieslēgvietu komplekts, ieskaitot divus Thunderbolt™ 3 portus, sniedz ProArt StudioBook Pro X izcilas iespējas vienkārši veidot savienojumus, tādējādi nodrošinot daudzpusīgu elastību neatkarīgi no tā, vai atrodaties birojā vai uz ceļa. Jūs pat varat savienot ProArt StudioBook Pro X ar trim ārējiem displejiem. Tam ir gigabitu Ethernet, un tas ir viens no pasaulē pirmajiem produktiem ar Intel Wi-Fi 6 ar Gig+ (802.11ax), lai jūs varētu baudīt vadu tīklam līdzvērtīgu ātrumu — bez vadiem!

 

ISV sertificēts

Radošam darbam programmatūra ir īpaši svarīga. Tāpēc ASUS testē un iegulda visaptverošos ISV (Neatkarīgās programmatūras pārdevējs) sertifikācijas procesos, lai nodrošinātu, ka ProArt StudioBook Pro X darbojas, kā paredzēts, ar profesionālām lietojumprogrammām no pasaules vadošajiem programmatūras uzņēmumiem.

 

Satriecoša skaņa

ASUS Golden Ear komanda sadarbojās ar Harman Kardon audio speciālistiem, lai izveidotu ASUS SonicMaster audio tehnoloģijas jaunāko variantu, un rezultāti ir pārsteidzoši. Šī unikālā aparatūras un programmatūras kombinācija nodrošina ProArt StudioBook Pro X neticamāko skaņu, kāda jebkad ir dzirdēta klēpjdatorā.

 

Militāri pārbaudīta izturība

ProArt StudioBook Pro X atbilst īpaši prasīgajam MIL-STD 810G militārajam standartam attiecībā uz uzticamību un izturību, ir sekmīgi pārbaudīts īpaši smagā režīmā, kas ietver izvērstus testus darbam skarbā vidē, ieskaitot ārkārtēju augstumu, temperatūru un mitrumu. Tas ir arī izturējis ASUS iekšējās klēpjdatoru pārbaudes, kas ievērojami pārsniedz nozares noteiktos standartus.

Atpakaļ

  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 17"
    tehnoloģija LED
    ekrāna izšķirtspēja
    1920x1200 WUXGA
    ekrāna virsma matēts
    skārienjūtīgs ekrāns
  • Procesors

    procesora ražotājs Intel
    procesora veids Xeon
    procesors E-2276M
    procesora frekvence 2,8 līdz 4,7 GHz
    buferis 12 MB
  • Operatīvā atmiņa

    atmiņa 64 GB
    ātrums 2666 MHz
    atmiņas veids DDR4
  • Datu glabāšana

    atmiņas apjoms 1000 GB
    atmiņas tips SSD
  • Grafika

    ražotājs NVIDIA
    videokartes atmiņa 16 GB
    grafiskās kartes atmiņas tips DDR4
  • Iekārtas

    atmiņas karšu lasītājs
    ID kartes lasītājs
    pirkstu nospiedumu skeneris
  • Savienojumi

    USB-A 3.2 3 gab
    austiņu savienojums
    HDMI
    DisplayPort
    Mini DisplayPort
  • Datu apmaiņa

    WiFi Wi-Fi 6 (ax)
    Bluetooth Bluetooth 5.0
  • Programmatūra

    operētājsistēma Microsoft
    operētājsistēmas versija Windows 10 Pro
  • Klaviatūra

    izkārtojums ENG
    pilnizmēra
    apgaismojums
  • Akumulators

    šūnu skaits 6
    Ietilpība 95
    barošanas adaptera spraudnis ASUS adapter
    lādētāja jauda 280 W
  • Izmēri

    platums 38,2 cm
    dziļums 26,5 cm
    augstums 2,82 - cm
    svars 2,5 kg
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Asus
    krāsa pelēka
  • Garantija

    ražotāja garantija 2 gadi

Atpakaļ

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.