Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Portatīvais dators Apple MacBook Air 2020 (512 GB) ENG

Portatīvais dators Apple MacBook Air 2020 (512 GB) ENG
  • Portatīvais dators Apple MacBook Air 2020 (512 GB) ENG
  • Portatīvais dators Apple MacBook Air 2020 (512 GB) ENG
  • Portatīvais dators Apple MacBook Air 2020 (512 GB) ENG
  • Portatīvais dators Apple MacBook Air 2020 (512 GB) ENG
  • Portatīvais dators Apple MacBook Air 2020 (512 GB) ENG
  • Portatīvais dators Apple MacBook Air 2020 (512 GB) ENG

Portatīvais dators Apple MacBook Air 2020 (512 GB) ENG

Preces kods: MVH52ZE/A Ražotājs: Apple
1519 €

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Portatīvais dators Apple MacBook Air 2020 (512 GB) ENG / MVH52ZE/A

Tu atkal iemīlēsi visu laiku iecienītāko Mac. Jaunais MacBook Air ir plānāks un vieglāks un tam ir izteiksmīgs Retina displejs, Touch ID, jaunākās paaudzes tastatūra un Force Touch skārienpaliktnis. Ikoniskā dizaina korpuss ir veidots no 100% pārstrādāta alumīnija, tāpēc tas ir visu laiku "zaļākais" Mac. Un, tā kā akumulators ir paredzēts darbam visas dienas garumā, MacBook Air ir tavs visur līdzi ņemamais un visu varošais portatīvais dators.

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Četri miljoni pikseļu. Viena spoža debija.
Ja displejam ir 2560x1600 izšķirt­spēja un vairāk nekā 4 miljoni pikseļu, tad rezultāts liek pārsteigumā ieplest acis. Bildes šķiet neparasti detalizētas un reālas. Teksts ir ass un skaidri salasāms. Un True Tone tehnoloģija automātiski regulē displeja balto punktu, lai pielāgotos krāsu temperatūrai tavā telpā un piešķirtu interneta lapām un e-pasta vēstulēm ierasto drukātas lapas izskatu. MacBook Air ir par 48 procentiem vairāk krāsu nekā iepriekšējās paaudzes displejiem, tāpēc viss, ko redzi, ir detalizēts un krāšņs. Ekrāna stikls sniedzas no vienas korpusa malas līdz otrai, tāpēc apmales ir par 50 procentiem šaurākas nekā iepriekš. Tā tu vari koncentrēties uz ekrānā redzamo. Un tev patiks tas, ko redzēsi.

 

Tava pirksta nospiedums ir tava parole.
Touch ID nepārspējamā drošība un ērtā lietošana tagad ir iebūvēta tavā MacBook Air. Pieliec pirkstu pie Touch ID sensora, un tavs Mac atbloķējas. Tieši tik vienkārši. Ar pirksta nospiedumu nekavējoties atver aizslēgtus dokumentus, piezīmes un sistēmas iestatījumus, neievadot kārtējo sarežģīto paroli.

 

Apple T2 Security procesors
MacBook Air ir Apple T2 Security procesors – Apple radīts un īpaši Mac pielāgots otrās paaudzes procesors, kas MacBook Air padara vēl drošāku. Kad tu izmanto Touch ID, lai atbloķētu savu Mac vai autentificētu dokumentu, tava informācija paliek drošībā. Ar momentāno datu šifrēšanu visi tavi SSD saglabātie dati tiek automātiski un droši šifrēti.

 

Reālam rakstītpriekam.
Jaunākās paaudzes MacBook Air tastatūrai ir Apple tauriņmehānisms – ar to taustiņi ir četras reizes stabilāki par ierasto šķēru mehānismu, un darbošanās ar to ir ērtāka un precīzāka. Un taustiņu atsevišķais LED aizmugur­gaismojums un apkārtējās gaismas sensors palīdz strādāt arī vāji apgaismotās vietās.

 

Force Touch skārienpaliktnis
Force Touch skārienpaliktnis uztver pieskāriena stiprumu – šīs smalkās atšķirības atver jaunas un daudzveidīgas iespējas ikdienas darbā ar Mac. Tavās rokās ir precīza vadība un vienota darbība, lai kurā vietā uz skārienpaliktņa tu noklikšķinātu. Un vietas Multi-Touch žestiem, piemēram, saspiešanai un pievilkšanai, ir vairāk kā gana. Tavi pirksti te dzīvosies kā mājās.

 

Akumulatora darbības ilgums
MacBook Air akumulatoram pietiks jaudas līdz pat 12 stundām – mierīgi vari sagaidīt saullēktu un pavadīt saulrietu. Pārbaudi e-pastu, sērfo vai iepērcies internetā, raksti dokumentus, skaties video, strādā ar izklājlapām un paveic vēl daudz, daudz ko citu – pat nepaskatoties uz kontaktligzdu. Dodies lidojumā pāri okeānam? Sagatavo filmas, jo ar MacBook Air varēsi tās skatīties līdz pat 13 stundām bez apstājas.

 

Viens par visiem, visi vienā.
Thunderbolt 3 ports apvieno īpaši lielu joslas platumu un USB‑C nozares standarta neticamo daudzpusību, izveidojot vienu ātru un universālu portu. MacBook Air tādi ir divi. Thunderbolt 3 integrē datu pārsūtīšanu, uzlādi un video izvadi vienā savienotājā, kura caurlaides spēja ir līdz pat 40 Gb/s, divas reizes pārsniedzot Thunderbolt 2 ātrumu. Esošās ierīces var viegli pievienot ar kabeli vai adapteri. Un Thunderbolt 3 savienotājs ir abpusējs, tāpēc nav svarīgi, kā to pievienosi, jo tas vienmēr būs ar pareizo pusi uz augšu.

 

Vairāk nekā skaļi.
Aprīkots ar modernākajām skaņas apstrādes un regulēšanas tehnoloģijām, MacBook Air pārspēj visu iepriekš dzirdēto. Stereoskaļruņi atskaņo divreiz spēcīgākus basus un gādā par 25 % lielāku skaļumu nekā iepriekšējā paaudzē. Un plašāks stereo skanējums rada visaptverošu skaņas baudījumu, kad klausies mūziku vai skaties filmu. Ar FaceTime kameru tavi draugi un ģimenes locekļi varēs redzēt tevi augstā izšķirtspējā. Un trīs mikrofoni vēl precīzāk uztvers tavu balsi FaceTime zvanos vai diktējot piezīmes.

 

Pirmais Mac, kurā izmantots tikai pārstrādāts alumīnijs.
Apple ir radījis alumīnija sakausējumu, kurš ir tikpat stiprs, izturīgs un nevainojams, bet kura ražošanai nav nepieciešams no zemes dzīlēm iegūt jaunu alumīniju. Tas tiek ražots, izmantojot atkārtoti savāktā alumīnija skaidas, kuras tiek pārstrādātas līdz pat atomu līmenim. Rezultāts ir korpuss, kurš ir tikpat neticami skaists un stiprs kā jebkurš mūsu radītais. Šis ir visu laiku zaļākais Mac.

Atpakaļ

  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 13,3"
    ekrāna izšķirtspēja
    2560x1600
    ekrāna virsma glancēts
    skārienjūtīgs ekrāns
  • Procesors

    procesora ražotājs Intel
    procesora veids Core i5
    procesors 1030NG7
    procesora frekvence 1,1 līdz 3,5 GHz
    buferis 6 MB
  • Operatīvā atmiņa

    atmiņas veids LPDDR4X
  • Datu glabāšana

    atmiņas apjoms 512 GB
    atmiņas tips SSD
    cietā diska veids
  • Iekārtas

    pirkstu nospiedumu skeneris
  • Datu apmaiņa

    Bluetooth Bluetooth 5.0
  • Izmēri

    platums 30,41 cm
    dziļums 21,24 cm
    svars 1,29 kg
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Apple

Atpakaļ

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.