Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Bezvadu austiņas FreeBuds 3, Huawei

Bezvadu austiņas FreeBuds 3, Huawei
  • Bezvadu austiņas FreeBuds 3, Huawei
  • Bezvadu austiņas FreeBuds 3, Huawei
  • Bezvadu austiņas FreeBuds 3, Huawei
  • Bezvadu austiņas FreeBuds 3, Huawei
  • Bezvadu austiņas FreeBuds 3, Huawei
  • Bezvadu austiņas FreeBuds 3, Huawei

Bezvadu austiņas FreeBuds 3, Huawei

Preces kods: 55032452 Ražotājs: Huawei
179.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Bezvadu austiņas FreeBuds 3, Huawei / 55032452

Bauda ne tikai ausīm.

Vairāk nekā tikai episka skaņa - HUAWEI FreeBuds 3 pārsteidz ar savu dizainu. Dabas iedvesmots, simetriski apaļš uzlādes ietvars ir bauda acīm. Kompakts turot rokās vai glabājot kabatā, somā vai jebkur citur.

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Sajūti komfortu un izcilu skaņu
HUAWEI FreeBuds 3 ar delfīnu bionisko dizainu iegulst ausīs perfekti - ērtākai un stabilākai lietošanai. Tajā pašā laikā austiņas nodrošina fokusētu skaņu. HUAWEI FreeBuds 3 dizains ir ergonomisks un radīts maksimāli ērtai lietošanai.

 

Čipkopas revolūcija: Pārdefinē Bluetooth savienojamību
Aprīkotas ar pasaulē pirmo sertificēto BT/BLE divu režīmu Bluetoot 5.1. SoC, HUAWEI izohrono divu kanālu pārveides tehnoloģiju un savā klasē vadošo 356 MHz audio procesoru - HUAWEI FreeBuds 3 nodrošina stabilu un ātru Bluetooth savienojumu, kā arī precīzu audio un video sinhronizāciju. Spēļu spēlēšana un video skatīšanās kļūst daudz aizraujošaka.

 

Īpaši zema audio aizture, augsta sinhronizācija
Kirin A1 čipkopa nodrošina arī divu kanālu sinhronu pārveides sistēmu, kas samazina audio aizturi un nodrošina iekļaujošu, sinhronizētu skaņu, spēlējot spēles un skatoties video.

 

Tīra klausīšanās un aktīva trokšņu novēršana
Aktīvā trokšņu slāpēšana savienojumā ar savā klasē vadošais audio procesors optimizē un novērš fona troksni reāllaikā, ņemot vērā tā izmaiņas. Lai cik trokšņaina būtu sabiedriskā transporta pietura vai pārpildīts restorāns, Jūs varēsiet izbaudīt kristāl-tīru skaņu.

 

Esi vienmēr sadzirdams
Pateicoties A1 viedajai čipkopai HUAWEI FreeBuds 3 vienlaikus likvidē fona troksni zvanu laikā un uzlabo balss skanējumu. Zvani izklausās kā klātienes tikšanās.

 

Kaulu vibrāciju sensors, Tīri zvani
Iebūvēts kaulu vibrāciju sensors nodrošina HUAWEI FreeBuds 3 ātrāku un precīzāku balss vibrāciju uztveršanu. Tas ļauj labāk uztvert balsi un uzlabot tās atskaņošanu, padarot skanējumu tīrāku zvanu laikā, kā arī samazināt fona troksni.

 

Aerodinamiskais mikrofona kanāla dizains
Vēja troksnis fonā bojā telefonzvanu kvalitāti. Aerodinamiskais mikrofona dizains efektīvi nomāc un samazina fona troksni, un Jūs varat izbaudīt tīrus zvanus pastaigu laikā arī vējainā dienā, skrienot krosiņu, vai pat braucot ar velosipēdu ar ātrumu 20 km/h.

 

Studijas kvalitātes skaņa
Augstas precizitātes un jutīguma 14 mm diafragma ir noskaņota tik perfekti, ka ļauj katrai notij tikt atskaņotai tās oriģinālajā skanējumā. Jūs esat pelnījis vislabāko skaņu.

 

Iespaidīgs bass
Advancēts basu kanāls ir iestrādāts katrā austiņā. Skaļāk, stiprāk, stingrāk un tiešāk - sajūta ir tāda it kā Jūs atrastos profesionālā studijā.

 

Automātiski izlecoša, momentāna savienošanās pārī
Kad pirmo reizi savienojat ierīci ar HUAWEI FreeBuds 3, noklikšķiniet uz automātiski izlecošā loga. Atkārtota savienošanās notiek automātiski. Izbudiet savu mīļāko mūziku bez apstājas.

 

Pieskārienu kontrole
HUAWEI FreeBuds 3 intuitīvā kontrole viegli iekļaujas ikdienas dzīvē. Dubults piesitiens labajā pusē lai atskaņotu / pārslēgtu mūziku; dubults piesitiens kreisajā pusē, lai ieslēgtu / izslēgtu ANC (automtic noise cancellation - automātiskā trokšņu slāpēšana) funkciju. Atskaņošana tiek apturēta, ka austiņas tiek noņemtas un atsākas, kad tās tiek ieliktas atpakaļ.

 

Gudrā uzlāde
Atskaitot tradicionālo USB Type-C uzlādes komplektu, Jūs varat novietot austiņu uzlādes ietvaru uz bezvadu uzlādes pamatnes vienkāršai bezvadu uzlādei vai arī izmantot HUAWEI viedtālruni apgrieztajai uzlādei. Pilnībā uzlādēts ietvars atbalsta aptuveni četras bezvadu austiņu uzlādes reizes. Tehnoloģijas padara uzlādi vienkāršu.

Atpakaļ

  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Huawei

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.