Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Viedtālrunis Nova 5T, Huawei / 128 GB

Viedtālrunis Nova 5T, Huawei / 128 GB
  • Viedtālrunis Nova 5T, Huawei / 128 GB

Viedtālrunis Nova 5T, Huawei / 128 GB

Preces kods: 51094PUA Ražotājs: Huawei
349.99 €

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Viedtālrunis Nova 5T, Huawei / 128 GB / 51094PUA

HUAWEI nova 5T žilbinošās krāsas, pārsteidzošā faktūra un atstarojošais dizains mazliet atgādina nebeidzamo Visumu, kura daļa esam mēs paši. Tagad daļa Visuma būs arī jūsu rokā HUAWEI nova 5T veidolā. Tālruņa izsmalcinātā apdare un unikālā faktūra akcentē gaismas un ēnu spēli, radot sirreālu 3D efektu uz tālruņa virsmas.

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Zibenīga atbloķēšana
Sānos iebūvētais pirkstu nospieduma sensors padara dizainu pievilcīgāku un tālruni - ērti atbloķējamu. Ar HUAWEI nova 5T būs parocīgi darboties arī ar vienu roku.

 

Dizains bez robežām
HUAWEI patīk pārbaudīt, cik tālu iespējams aizsniegties viedtālruņu dizaina attīstībā. Ar vēl lielāku ekrāna un mazāku korpusa malu attiecību tālruņa ekrāns kļūst arvien baudāmāks ikdienas lietošanā. Priekšējā kamera ir integrēta pilnskata ekrānā, padarot HUAWEI nova 5T par pirmo Huawei viedtālruni Latvijā ar šāda tipa priekšējās kameras integrāciju.

 

Profesionāla kamera tavā kabatā
HUAWEI nova 5T aizmugurē izvietotās četras mākslīgā intelekta kameras uzņem satriecošas augstas izšķirtspējas īpaši plata leņķa, makro un bokeh fotogrāfijas. Ar kamerām var uzņemt arī krāsām bagātus un skaidrus video - no plašām ainavām līdz elpu aizraujošiem tuvplāniem. Jaudīgi foto un video algoritmi palīdz iegūt krāsainus, augstas izšķirtspējas attēlus un video jebkurā laikā un vietā.

 

Kā radīts grandioziem mirkļiem
Platleņķa fotoattēli izceļ dzīves vienreizējos mirkļus vēl plašākā mērogā. Īpaši plata leņķa f/2.2 objektīvs notver dabas varenumu un piešķir portretiem dramatisku noskaņu. Paplašini savu redzesloku jau ar pirmo uzņemto fotogrāfiju.

 

Atklāj jaunas iespējas
Tiem, kuriem ir vēlme un motivācija, pastāv iespēja ieraudzīt vēl neatklātas iespējas. Makro objektīvs dod iespēju uzņemt tuvplāna fotoattēlus pat no 4 cm attāluma, ļaujot izpētīt un dalīties ar pasaules mazajiem brīnumiem un to detaļām.

 

Esi uzmanībascentrā
Izcel fotogrāfijas uzmanības centrā ar satriecošiem bokeh efektiem. Bokeh kamera, kuru darbina Kirin mikroshēmas ISP reāllaika apstrādes iespējas, rada profesionālus un pievilcīgus portretus. Tā tik ir viena jaudīga mobilās fotogrāfijas spēkstacija.

 

Dabisks skaistums ir visskaistākais
Skaistums ir visapkārt. Un tagad tas pieejams arī pilnskata ekrānā. 32 MP priekšējā selfiju kamera - ekrāna augšējā stūrī - izmanto mākslīgo intelektu, lai izceltu jūsu dabisko skaistumu un individuālās īpašības. Četri-vienā pikseļu saplūšana rada gaišākas, skaidrākas pašbildes, savukārt MI tehnoloģija līdzsvaro ekspozīciju un fona apgaismojumu, vienlaikus optimizējot fonu. Dabiskas bildes sen nebūs izskatījušās tik labi.

 

Zibenīgi ātra jauda
Ātrs kā vējš, jaudīgs kā zibens - Kirin 980 mikroshēma ir vadošā komerciālā 7 nm SoC mikroshēma. Inovatīvs solis pretī lietotāju pieredzei bez aiztures un traucējumiem. Divkāršais NPU rāda izcilas MI spējas - ar uzlabotu veiktspēju un lielāku efektivitāti tas padara HUAWEI nova 5T responsīvu, ērtu un viegli lietojamu ikdienā.

 

Vairs nekādu kompromisu
Dzīve ir pilna ar lieliem, svarīgiem failiem - fotoattēliem, videoklipiem, lietotnēm utt., kas var palēnināt citu viedtālruņu darbību. Bet HUAWEI nova 5T 6 GB operatīvā atmiņa paātrina darbības un nodrošina vairāku lietotņu darbību vienlaicīgi, savukārt līdz pat 128 GB ietilpīga tālruņa krātuve sniedz vietu visām jūsu iemīļotajām dziesmām, filmām un lietotnēm. Ar šo viedo tehnoloģiju vairs nevajadzēs izvēlēties, kuru no uzņemtajiem video - salūtu vai koncerta ierakstu - dzēst ārā, lai saglabātu jaunāko pleilistes papildinājumu.

 

Ātrā uzlāde
Lēna uzlāde bremzē visu dzīvi. It īpaši intensīvas lietošanas laikā. Bet HUAWEI nova 5T akumulatoram 3750 mAh ir 22,5 W HUAWEI SuperCharge sistēma. Tagad 50% akumulatora jaudas var uzlādēt tikai 30 minūtēs.

 

Spēlē, lai uzvarētu: GPU Turbo 
Jaunās paaudzes GPU Turbo iespaidīgi uzlabo CPU un GPU procesora veiktspēju, izmantojot Kirin 980 mikroshēmas pavisam jaunas jaudas spēļu pieredzei. Atbalsts dažām pasaulē populārākajām spēlēm.

Atpakaļ

  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Huawei
    aizsardzības līmenis IP68
  • Datu apmaiņa

    4G
    Bluetooth Bluetooth 5.0
    WiFi
  • Procesors

    procesora veids Octa-Core
    procesors Kirin 980
  • Atmiņa/cietais disks

    iekšējā atmiņa 128 GB
  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 6,26 "
    ekrāna izšķirtspēja
    2340x1080
  • Funkcijas

    sensori G-sensors, gaismas sensors, žiroskops, E-kompass, pirkstu nospiedumu sensors, attāluma sensors, Hola sensors
    GPS A-GPS, GLONASS, GPS, Beidou, Galileo, QZSS
    Dual-SIM
  • Savienojumi

    3,5 mm austiņu izeja
  • Akumulators

    tilpums 3750 mAh
  • Izmēri

    svars 174 g
    augstums 15,42 cm
    platums 7,39 cm
    dziļums 0,787 cm

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.