Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Portatīvais dators ZenBook 14 UX434FLC, Asus

Portatīvais dators ZenBook 14 UX434FLC, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook 14 UX434FLC, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook 14 UX434FLC, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook 14 UX434FLC, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook 14 UX434FLC, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook 14 UX434FLC, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook 14 UX434FLC, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook 14 UX434FLC, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook 14 UX434FLC, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook 14 UX434FLC, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook 14 UX434FLC, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook 14 UX434FLC, Asus

Portatīvais dators ZenBook 14 UX434FLC, Asus

Preces kods: UX434FLC-A5177T Ražotājs: Asus
1349.99 €

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Portatīvais dators ZenBook 14 UX434FLC, Asus / UX434FLC-A5177T

Radošums. Stils. Inovācija. Šīs ir īpašības, kas raksturo eleganto jauno ZenBook 14. Tas ir viens no mazākajiem 14 collu klēpjdatoriem pasaulē, un tam ir elpu aizraujošs bezrāmja NanoEdge displejs un revolucionārais ScreenPad™ 2.0, lai jūs varētu atklāt savu radošo spēku.

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Līdz šim viskompaktākā konstrukcija

ZenBook 14 ar tā ultrakompakto un ultravieglo korpusu ievada jaunu ultraportatīvas konstrukcijas ēru. Ar 4 pušu NanoEdge ekrānu ZenBook 14 ir viens no pasaulē mazākajiem 14 collu klēpjdatoriem un ir par 13% mazāks nekā iepriekšējās paaudzes ZenBook 14 (UX430).

 

Bezgalīgs skaistums

Izstrādāts tā, lai jums būtu pieejama lielākā ekrāna platība vismazākajā fiziski pieejamajā vietā — jaunais ZenBook 14 bezrāmja četru pušu NanoEdge dizains ir vienkārši elpu aizraujošs: tas padara jebkurus attēlus ietverošākus, radot mazāku slodzi jūsu acīm. Efekts ir tiešām satriecošs — jūsu acīm tas paveras gluži kā bezgalīgs plašums!

 

Izstrādāts, domājot par jums

Saistībā ar ZenBook jūsu komforts ir viena no mūsu galvenajām prioritātēm. ZenBook 14 papildus visam piedāvā ekskluzīvās ErgoLift eņģes, inženiertehnisko meistardarbu, kas izstrādātas, lai automātiski pielāgotu tastatūru visērtākajā rakstīšanas pozīcijā. Bet tas vēl nav viss: rūpīgi aprēķinātais slīpums uzlabo arī dzesēšanas un audio funkcijas.

 

Bezgalīga veiktspēja

ZenBook 14, kas izstrādāts, lai dotu iespēju izpausties jūsu radošumam, nav upurējis veiktspēju par labu izmēram. Tas izgatavots, lai nodrošinātu jums visu jaudu, kas vajadzīga plūstošam darbam, atrodoties kustībā. ZenBook 14 ar jaunākajiem Intel® Core™ procesoriem un lielu skaitu augstas kvalitātes un veiktspējas komponentēm nekad jums neliks gaidīt.

 

Visu dienu izmantojams akumulators dzīves stilam bez apstājas

ZenBook 14 darbina augstas ietilpības akumulators, kas jūs nepievils neatkarīgi no tā, cik gara un prasīga ir jūsu darba diena. Gari braucieni vai sapulces visas dienas garumā ZenBook 14 nav problēma pat tad, ja rozetēs vairs nav elektrības!

 

Pilveidots viedais skārienpaliktnis

Jaunais ScreenPad™ 2.0 uzlabo tradicionālo klēpjdatoru pieredzi, pievienojot interaktīvu sekundāro skārienekrānu, kas palielina jūsu produktivitāti ar vairāk iespējām. Tā viedtālrunim līdzīgā intuitīvā saskarne ļauj viegli pārvaldīt uzdevumus un izveidot savu nevainojamu vairākuzdevumu darba plūsmu. Ir vairākas ērtas ASUS utilītprogrammas, kas palielina produktivitāti, ieskaitot ātro taustiņu - sarežģītu tastatūru secību automatizēšanai ar vienu pieskārienu, kā arī rokrakstu, ciparu taustiņu un Office Xpert. Tam ir arī noderīgas ātras vadīklas, kas uzlabot mijiedarbību starp galveno displeju un ScreenPad: piemēram, varat palaist video vai tērzēšanas lodziņu — vai daudzas citas lietotnes — uz ScreenPad, lai izmatotu papildu vietu, neatkarīgi no tā, kura atrodaties, nepārtraucot darbu galvenajā displejā.

 

Ietveroša Harman Kardon audiosistēma

Lai izveidotu ASUS SonicMaster audio tehnoloģijas nākamo paaudzi, ASUS Golden Ear komanda strādāja kopā ar slavenajiem mājas un automobiļu audio ekspertiem no Harman Kardon. Rezultāti ir apbrīnojami. Pielāgota augstākā līmeņa aparatūras kombinācija — tajā skaitā viedā pastiprinātāja tehnoloģija, kas nodrošina skaļāku skaņu bez kropļojuma — un gudri izstrādāta programmatūra nodrošina, ka ZenBook 14 sniedz jums augstākā līmeņa audio pieredzi.

 

Izcili izturīgs: militārā līmeņa izturība

ZenBook 14 atbilst ārkārtīgi augstajam MIL-STD-810G militārajam uzticamības un izturības standartam, tiek pakļauts smagiem testa pārbaudījumiem, kas ietver paplašinātas darbības pārbaudes ļoti skarbā vidē, tajā skaitā ekstremālā augstumā, temperatūrā un mitrumā. Produkts izturējis arī ASUS iekšējos klēpjdatoru testus, kuros prasības ir daudz augstākas par nozarē noteiktajām.

 

Vairāk iespēju

ScreenPad™ 2.0 saprātīgi iekļauj daudzas lietotnes 5,65 collu skārienekrānā, un jūs varat bez piepūles pievienot programmas ScreenPad tūlītējai piekļuvei. Nesen optimizētā ScreenPad pieredze nodrošina, ka iecienītās lietotnes, piemēram, Evernote® un Spotify®, šajā sekundārajā displejā darbosies perfekti, bez vajadzības pēc īpašas ScreenPad versijas. ASUS arī cieši sadarbojas ar trešo pušu izstrādātājiem, ieskaitot video rediģēšanas programmatūras izstrādātāju Corel®, lai optimizētu adaptīvos ScreenPad rīkus maksimālai produktivitātei - un ir vēl daudz kas cits nākotnē. Gatavojieties ScreenPad revolūcijai!

Atpakaļ

  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 14"
    ekrāna izšķirtspēja
    1920x1080 Full HD
    ekrāna virsma glancēts
    skārienjūtīgs ekrāns
  • Procesors

    procesora ražotājs Intel
    procesora veids Core i7
    procesors 10510U
    procesora frekvence 1,8 līdz 4,8 GHz
    buferis 8 MB
  • Operatīvā atmiņa

    atmiņas veids DDR III
  • Datu glabāšana

    atmiņas apjoms 1024 GB
    atmiņas tips SSD
    cietā diska veids M.2 PCIE
  • Grafika

    grafiskās kartes atmiņas tips GDDR5
  • Savienojumi

    USB-A 2.0 1 gab
    HDMI
  • Datu apmaiņa

    Bluetooth Bluetooth 5.0
  • Izmēri

    platums 31,9 cm
    dziļums 19,9 cm
    svars 1,35 kg
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Asus
    krāsa zila

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.