Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Portatīvais dators ZenBook Pro Duo UX581GV, Asus

Portatīvais dators ZenBook Pro Duo UX581GV, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook Pro Duo UX581GV, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook Pro Duo UX581GV, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook Pro Duo UX581GV, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook Pro Duo UX581GV, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook Pro Duo UX581GV, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook Pro Duo UX581GV, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook Pro Duo UX581GV, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook Pro Duo UX581GV, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook Pro Duo UX581GV, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook Pro Duo UX581GV, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook Pro Duo UX581GV, Asus

Portatīvais dators ZenBook Pro Duo UX581GV, Asus

Preces kods: UX581GV-H2001R Ražotājs: Asus
3599 €

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Portatīvais dators ZenBook Pro Duo UX581GV, Asus / UX581GV-H2001R

Ļaujiet savai jaunradei un sniegumiem attīstīties jaunā līmenī ar novatorisko ASUS ZenBook Pro Duo! Unikālais dizains, kas ir izstrādāts, lai sniegtu jums vislielāko darbplūsmas efektivitāti, piedāvā pilna platuma 4K ASUS ScreenPad™ Plus, kas nevainojami darbojas ar galveno 4K UHD OLED displeju. Vēl nekad nav bijis tik viegli izmantot visu savu radošo spēku.

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Atspoguļojiet savu personalizēto stilu

Jaunā Debess zilā krāsa ir radusi iedvesmu no nākotnes un piešķir ZenBook Pro Duo izsmalcinātu mūžīgas inovācijas izskatu. Kā jau revolucionārai koncepcijai piedien, šo klēpjdatoru rotā unikāla asimetriska ikoniskās dzenbudisma spirāles metāla apdare: intriģējoša dizaina detaļa, kas piešķirt ZenBook Pro Duo pilnīgi nepārprotamu identitāti. Malu apdarē izmantota plata spoguļstikla josla ar dimanta šķautnēm, kas atspoguļo apkārtni, pievienojot liegu apkārtējas vides stila pieskārienu: patiesībā jūs nosakāt sava klēpjdatora dizainu.

 

Izbaudiet maksimālu produktivitāti

ASUS ScreenPad™ Plus sniedz jums tādu iespēju izmantot datoru, atrodoties ceļā, kā nekad agrāk. Tas ir pilna platuma 4K sekundārais skārienekrāns, kas nevainojami darbojas ar galveno 15,6 collu 4K UHD OLED skārienekrānu, sniedzot jums nebeidzamus veidus, kā optimizēt un personalizēt savu darbplūsmu. Vairākas ērti iebūvētas lietojumprogrammas palīdz uzlabot jūsu produktivitāti. Ātrais taustiņš ļauj ar vienu pieskārienu automatizēt sarežģītas tastatūras secības, bet Rokraksts ļauj ievadīt tekstu intuitīvi. Šajā klēpjdatorā pieejamas arī noderīgas ātrās vadīklas, piemēram, lietojumprogrammu pārslēdzējs, ViewMax un uzdevumu maiņa, lai intuitīvi mijiedarbotos starp galveno displeju un ScreenPad Plus. Uzdevumu grupa ļauj bloķēt darba režīmu, atverot vairākus uzdevumus ar vienu pieskārienu. Tagad jūs varat ievilkt lietotnes vai lietojumprogrammā esošās rīkjoslas ekrānā ScreenPad Plus, lai jums būtu vairāk vietas darbam galvenajā displejā, lai kur jūs atrodaties.

 

Ideāla ergonomika irbulim vai tastatūrai

Ar ZenBook Pro Duo un komplektā iekļauto irbuli (vai savu iecienītāko aktīvo irbuli) jūs varat ļaut vaļu patiesam radošumam. Abi daudzskārienu displeji atbalsta irbuļa ievades, bet ScreenPad Plus nodrošina pirmšķirīgu ergonomisku un stabilu platformu rakstīšanai vai zīmēšanai. Atzīmējiet, ieskicējiet savas idejas vai veiciet precīzu grafisko rediģēšanu intuitīvākajā veidā. Komplektā ir arī atsevišķs plaukstas paliktnis, kas uzlabo ErgoLift klaviatūras izliekumu, lai rakstīšanas būtu ērtāka kā jebkad iepriekš.

 

Nebeidzamas iespējas

ScreenPad™ Plus ļauj bez piepūles izmantot lietotnes vairākuzdevumu režīmā, tāpēc ASUS cieši sadarbojas ar trešo pušu izstrādātājiem, tostarp profesionālu video rediģēšanas programmatūras izstrādātāju Corel® (vēlāk tam pievienosies vēl citi), lai optimizētu ScreenPad Plus maksimālo produktivitāti. ScreenPad Plus ir jūsu vārti uz nebeidzamām iespējām.

 

Nepārspējama portatīvā jauda

ZenBook Pro Duo darbību nodrošina līdz pat 9. paaudzes Intel® Core ™ i9 astoņu kodolu procesors, jaunāko spēļu klases NVIDIA® GeForce RTX ™ 2060 grafika un zibensātra atmiņa. Šī ultrajaudīgā kombinācija nodrošina, ka ZenBook Pro Duo veic profesionālas kvalitātes uzdevumus, piemēram, vairāku slāņu fotoattēlu vai video rediģēšanu, 3D grafikas atveidošanu vai pat spēļu dzīvo straumēšanu.

 

Ultrajaudīga skaitļošana

ZenBook Pro Duo ir neticami jaudīgs, tam ir līdz pat 9. paaudzes Intel® Core™ i9 astoņu kodolu procesoram, kas ir izstrādāts, lai nodrošinātu maksimālu vairākuzdevumu izpildi. Ar vēl nebijušu 5 GHz Turbo Boost frekvenci, ZenBook Pro Duo var bez piepūles apstrādāt visas galvenās ekrāna un ScreenPad™ Plus lietotnes, lai nodrošinātu maksimāli vienmērīgu darbplūsmu no viena ekrāna otrā.

 

Spēļu kategorijas grafika

Lai iegūtu vislabāko grafisko pieredzi, ZenBook Pro Duo izmanto jaunāko spēļu klases NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 diskrēto grafiku, ko nodrošina NVIDIA Turing arhitektūra. Ar šo GPU, kas rada grandiozas izmaiņas, varat baudīt staru izsekošanas spēju, lai iegūtu vislielāko vizuālo reālismu. Arī Deep Learning Super Sampling (DLSS) palīdz ievērojami uzlabot veiktspēju. Ar ZenBook Pro Duo jūsu radošums nezinās robežas.

 

4K UHD OLED, ultraplāns apmalojums

ZenBook Pro Duo 4K UHD NanoEdge OLED HDR displejs ir patiesi pārsteidzošs, ar četru sānu bezrāmju dizainu, kas aprīkots ar ultraplānu apmalojumu. Spilgtais OLED skārienjutīgais ekrāns nodrošina ļoti spilgtas krāsas un dziļu melno krāsu, ar kino kvalitātes 100 % DCI P3 krāsu gammu, kas padara to lieliski piemērotu profesionālam darbam un izklaidei. Knapi saredzamais apmalojums palielina ekrāna un korpusa attiecību līdz pat 89 % gandrīz bez robežām, dodot jums vairāk ekrāna un mazāk novēršot uzmanību.

 

Ļoti īpaša krāsa

Lai parādītu spilgtākās, reālistiskākās krāsas, ZenBook Pro Duo atbalsta ārkārtīgi plašu krāsu gammu ar 100 % DCI-P3 pārklājumu. DCI-P3 krāsu telpu, ko plaši izmanto kinofilmu industrijā, aizvien vairāk izvēlas radoši profesionāļi, lai palielinātu iespējamo krāsu klāstu, un rada ZenBook Pro Duo patiesi satriecošus attēlus.

 

Jaunākais ciparu tastatūras risinājums

ZenBook Pro Duo ir aprīkota ar jaunāko ASUS NumberPad versiju, kas ir LED apgaismota ciparu tastatūra, kas integrēta skārienpaliktnī. Lai ieslēgtu un izslēgtu funkciju, pieskarieties augšējai labajai NumberPad ikonai vienu sekundi, un pieskarieties augšējai kreisajai ikona, lai izvēlētos vienu no diviem spilgtuma līmeņiem. Pat tad, ja ir aktivizēts NumberPad, skārienpaliktni var izmantot kursora kontrolei, pateicoties tā viedajai programmatūrai.

 

Brīvroku pieteikšanās ar sejas atbloķēšanu

Izbaudiet brīvroku pieteikšanos savā klēpjdatorā, izmantojot infrasarkano staru kameru ar Windows Hello funkciju, lai pieteiktos tikai ar skatienu - pat tumsā!

 

Īpaši ātra savienojamība

ZenBook Pro Duo ir veidots radošiem profesionāļiem, tāpēc nav nekādu savienojamības problēmu. Pilns augstas veiktspējas I/O portu komplekts, ieskaitot jaunāko Thunderbolt™ 3 USB-C™ portu, nodrošina savienojumu bez sargspraudņa, neatkarīgi no tā, ko jūs darāt un kur atrodaties. Jaunākais Intel Wi Fi 6 ar Gig (802.11ax) bezvadu ātrumu padara vēl kvalitatīvāku, lai nodrošinātu izcili drošus savienojumus ar pasauli.

 

Alexa iebūvēts ar gaismas joslu

Alexa ļauj viegli ar balsi kontrolēt savu dienu. Mājās vai ceļā varat lūgt Alexa spēlēt mūziku, lasīt ziņas, atbildēt uz jautājumiem un daudz ko citu. Jūsu ZenBook Pro Duo ir aprīkots ar īpašu gaismas joslu, kas iedegas, kad runājat ar Alexa. Vienkārši jautājiet, un Alexa uzreiz atbildēs.

 

Audio, ko noregulējis Harman Kardon

ASUS Golden Ear komanda ir sadarbojusies ar pazīstamiem mājas un auto audio speciālistiem Harman Kardon, lai nodrošinātu vislabāko audio pieredzi. Pielāgota augstākā līmeņa aparatūras kombinācija, ieskaitot viedo pastiprinātāju tehnoloģiju, kas nodrošina skaļāku skaņu bez traucējumiem, smalki noregulētā programmatūra nodrošina tādu skaņu, kāda nav nevienam citam klēpjdatoram.

Atpakaļ

  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 15,6"
    ekrāna izšķirtspēja
    3840х2160 4K UHD
    ekrāna virsma glancēts
    skārienjūtīgs ekrāns
  • Procesors

    procesora ražotājs Intel
    procesora veids Core i9
    procesors 9980HK
    procesora frekvence 2,4 līdz 5 GHz
    buferis 16 MB
  • Operatīvā atmiņa

    atmiņas veids DDR4
  • Datu glabāšana

    atmiņas apjoms 1024 GB
    atmiņas tips SSD
    cietā diska veids M.2 PCIE
  • Grafika

    grafiskās kartes atmiņas tips GDDR6
  • Savienojumi

    HDMI
  • Datu apmaiņa

    Bluetooth Bluetooth 5.0
  • Izmēri

    platums 35,9 cm
    dziļums 24,6 cm
    svars 2,5 kg
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Asus
    krāsa melna

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.