Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Viedtālrunis Mate 20 Pro, Huawei / 128GB

Viedtālrunis Mate 20 Pro, Huawei / 128GB
  • Viedtālrunis Mate 20 Pro, Huawei / 128GB
  • Viedtālrunis Mate 20 Pro, Huawei / 128GB
  • Viedtālrunis Mate 20 Pro, Huawei / 128GB
  • Viedtālrunis Mate 20 Pro, Huawei / 128GB

Viedtālrunis Mate 20 Pro, Huawei / 128GB

Preces kods: 51092XAP Ražotājs: Huawei
649.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Viedtālrunis Mate 20 Pro, Huawei / 128GB / 51092XAP

Cilvēka iztēle bez robežām – tāds ir jaunā HUAWEI Mate 20 Pro iedvesmas avots. Revolucionārā tehnoloģija sašaurinās robežu starp sapņiem un iespējām.

Ikonisks kvadrāts, kurā apvienota Leica trīskāršā kamera un viena zibspuldze, ir mantojis Mate sērijas centrālo un vienkāršo fotokameras dizaina koncepciju, radot HUAWEI Mate 20 Pro raksturīgo estētiku. Lūkojies cauri logam, izpēti pasauli!

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Dabas meistardarbs
Izliets 3D stikla meistardarbs ar plūstošu izliekumu un dizainā nemanāmi iestrādātām šuvēm. Elegants palīgs tavā plaukstā.

 

Notver gaismu
Godinot dabas bagātīgās krāsas, HUAWEI Mate 20 Pro ir pieejams piesātinātās krāsās. Gaisma skaisti atspīd no pusnakts zilās krāsas, liekot mirdzēt unikālajam hiperoptiskajam rakstam. Īpaša stikla tekstūra, kas novērš slīdēšanu un neatstāj pirkstu nospiedumus.

 

Līdzsvars mākslā
Kā visi mākslas darbi, HUAWEI Mate 20 Pro lepojas ar simetriskām līnijām un formām. Slaidās formas padara tālruni patīkamu gan skatam, gan pieskārieniem.

 

Pasaule ir tavs rotaļu laukums
Dzīvē galvenais ir atklāt jauno. Ņem savu HUAWEI Mate 20 Pro līdzi gan uz pludmali, gan nebaidies to saslapināt lietus laikā. IP68 ūdens un putekļu izturības reitings nozīmē, ka nav jābaidās tālruni apliet, apšļakstīt vai iemest ūdenī.

 

Pasaules pirmā 7nm mobilā AI mikroprocesors
Kirin 980 vadošā 7nm procesa tehnoloģija nozīmē tiešu veiktspējas uzlabojumu, lielāku ātrumu un zemāku enerģijas patēriņu.

 

Visu laiku jaudīgākais un gudrākais
Izmantojot progresīvo un elastīgo CPU un GPU daudzkodolu arhitektūru, būtiski palielināts ierīces uzdevumu veikšanas un darbības ātrums. Viens no divkāršā NPU piedāvā plašu mākslīgā intelekta apstrādi, un otrs koncentrējas uz atsevišķiem uzdevumiem, radot milzīgu enerģijas ietaupījumu un pamatīgi uzlabojot lietotāja pieredzi.

 

Masīva ietilpība
Noturīga enerģija vienmēr ir bijusi Mate sērijas simbols. Lielāks 4200 mAh akumulators ar gudrāku mākslīgā intelekta enerģijas pārvaldību piegādā ikdienas darbam un izklaidei vajadzīgo jaudu.

 

Uzticama enerģija
40 W5 HUAWEI SuperCharge ar TÜV drošās ātrās uzlādes sistēmas sertifikātu padara HUAWEI Mate 20 par jaudīgu sabiedroto, kam var uzticēties. 30 minūšu laikā akumulatoru var uzlādēt līdz 70% līmenim.

 

Bezvadu lādēšana
HUAWEI Mate 20 Pro izcilais akumulators un bezvadu apvērstā lādēšana var izglābt ierīces, kuru akumulators ir nosēdies. Pavadot vakaru ārpus mājas, cilvēki sniegsies pēc tava tālruņa.

 

Jaunā Leica trīskāršā fotokamera
Jaunā trīskāršā Leica fotokamera ar mākslīgā intelekta tehnoloģiju atklāj dzīves dramatismu, tekstūru, krāsas un skaistumu katrā elpu aizraujošajā fotogrāfijā.

 

Paplašiniet savus apvāršņus
Neļaujiet kamerai ierobežot redzesloku. Ar Leica īpaši plata leņķa objektīvu iespējams notvert iespaidīgi plašu perspektīvu pat atrodoties šaurā vietā.

 

Pieej tuvāk
Notver līdz šim netveramas detaļas un pārsteigumus. Leica īpaši plata leņķa objektīvs uzņem ārkārtīgi tuvus objektus pat no 2,5 cm attāluma. Atklāj pasauli no jauna skatu punkta!

 

Fotografēšana ar AI gleznošanu
Uzlabotā fotografēšana ar mākslīgā intelekta tehnoloģiju, kas atpazīst vairāk nekā 1500 scenāriju un 25 kategorijas, tagad var nošķirt dažādus objektus un ainas vienā fotogrāfijā. Krāsas, spilgtums un kontrasts tiek pielāgots automātiski un precīzi, gluži kā gleznojot ar smalku otiņu nevainojamā līdzsvarā.

 

Notver nakti
Nakts režīmā rokā turēts Mate 20 ar progresīvo HUAWEI mākslīgā intelekta attēla stabilizēšanas tehnoloģiju uzņems neticami asus un fokusētus attēlus zemas apgaismojuma apstākļos.

 

3D sejas atbloķēšana
Milzīgs solis uz priekšu precizitātes un drošības attīstībā. Pateicoties 3D dziļuma jutīgajai kamerai, kas spēj projicēt vairāk nekā 30000 punktu, HUAWEI Mate 20 Pro lietotāju ātri un viegli atpazīs, atbloķējot tālruni pussekundes laikā.

 

Pirksta nospiedums uz ekrāna
Ar ergonomisko dizainu un dinamiskā spiediena sensora tehnoloģiju atliek vien pacelt pirkstu un pieskarties ekrānam – tālrunis tiks atbloķēts droši un nekavējoties.

Atpakaļ

  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Huawei
    aizsardzības līmenis IP68
  • Datu apmaiņa

    4G
    Bluetooth Bluetooth 5.0
    WiFi
  • Procesors

    procesora veids Octa-Core
    procesors Kirin 980
  • Atmiņa/cietais disks

    iekšējā atmiņa 128 GB
  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 6,39 "
    ekrāna izšķirtspēja
    3120x1440
  • Funkcijas

    sensori gaismas sensors, žiroskops, E-kompass, akselerometrs, barometrs, pirkstu nospiedumu sensors, infrasarkanais ports, attāluma sensors
    GPS A-GPS, GLONASS, GPS, Beidou, Galileo
    FM radio
    Dual-SIM
  • Savienojumi

    3,5 mm austiņu izeja
  • Akumulators

    tilpums 4200 mAh
    bezvadu lādēšana
  • Izmēri

    svars 189 g
    augstums 15,78 cm
    platums 7,23 cm
    dziļums 0,86 cm

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.