Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Viedtālrunis Galaxy Note 9, Samsung / 128 GB

Viedtālrunis Galaxy Note 9, Samsung / 128 GB
  • Viedtālrunis Galaxy Note 9, Samsung / 128 GB
  • Viedtālrunis Galaxy Note 9, Samsung / 128 GB
  • Viedtālrunis Galaxy Note 9, Samsung / 128 GB
  • Viedtālrunis Galaxy Note 9, Samsung / 128 GB
  • Viedtālrunis Galaxy Note 9, Samsung / 128 GB
  • Viedtālrunis Galaxy Note 9, Samsung / 128 GB

Viedtālrunis Galaxy Note 9, Samsung / 128 GB

Preces kods: SM-N960FZKDSEB Ražotājs: Samsung
789.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Viedtālrunis Galaxy Note 9, Samsung / 128 GB / SM-N960FZKDSEB

Galaxy Note vienmēr piedāvā jaudīgas tehnoloģijas tiem, kas vēlas sasniegt vairāk. Tagad pilnīgi jaunais Galaxy Note 9 pārspēj pat augstākās prasības, koncentrējot uzmanību uz pašu svarīgāko mūsdienu mobilajā un vienmēr savienotajā pasaulē. Galaxy Note 9: paveic nepaveicamo. 

• Jaudīga baterija visai dienai 4000mAh
• Optimizēts spēlēm un nodrošina lielisku veiktspēju, pateicoties novatoriskam procesoram
• Saskati vēl vairāk ar visu laiku lielāko Infinity Display
• Pilnīgi jaunais S Pen ar Bluetooth tehnoloģiju
• Kamera satriecošiem kadriem gan dienā, gan naktī
• Samsung DeX
• Bezvadu lādēšanas funkcijas atbalsts

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

4000mAh baterija

Iepazīsties – jaudīga baterija visai dienai, kura ar vienu uzlādi spēj pārvarēt visu, neatpaliekot no Tava dzīves ritma. Atstājiet mājās rezerves akumulatorus un vadus — 4000 mAh akumulators ar vienu uzlādi darbosies visu dienu. Turklāt, bezvadu lādēšanas iespēja sniedz Tev vēl lielāku brīvību. Turpini darboties šajā vienmēr ieslēgtajā, mobilajā pasaulē visu dienu, pateicoties Galaxy Note 9 akumulatoram! 

 

Bezvadu uzlāde: enerģija bez piesaistes

Kad Tavs akumulators izlādējies, ātra un ērta bezvadu uzlāde atjauno Galaxy Note 9 100% lādiņu bez vajadzības kaut kur pieslēgties. Moderna bezvadu uzlādes tehnoloģija padara šo Galaxy īpaši jaudīgu un reizē arī vienkārši lietojamu. Vienkārši nolieciet savu tālruni, lai uzlāde varētu sākties. 

 

Atmiņa

Glabā vairāk. Dzēs mazāk. Ar jaudīgo iebūvēto 128 GB atmiņu – kuru var paplašināt ar atmiņas kartes palīdzību līdz pat 512 GB – atradīsies vieta visam svarīgajam.

 

Divi tālruņa numuri vienā viedtālrunī

Galaxy Note 9 nodrošina atbalstu divām SIM kartēm, tātad tu vari izmantot divus dažādus tālruņa numurus un LTE datu shēmas vienā ierīcē. Izveido gan darba, gan personīgo kontu, vai pievieno otro SIM karti ceļojuma laikā. Ja papildus SIM karte nav nepieciešama, ievieto microSD karti, lai palielinātu iekšējo atmiņu.

 

Optimizēts spēlēm

Pacel mobilās spēles jaunā līmenī. Galaxy Note 9 nodrošina lielisku veiktspēju, pateicoties novatoriskam procesoram, kurš samazina aizturi, ūdens-oglekļa dzesēšanas sistēmai, kas palīdz novērst pārkaršanu, un uz mākslīgā intelekta balstītai veiktspējas pielāgošanas sistēmai, kura rūpējas, lai spēle ritētu raiti, nevis vilktos.

 

Saskati vēl vairāk ar visu laiku lielāko Infinity Display

Infinity Display: gandrīz bezietvara ekrāns no stikla, kas sedz visu telefona priekšpusi. Pie tam, S Pen ilgojās pēc tikpat elegantas virsmas rakstīšanai. Šī iemesla dēļ Galaxy Note 9 ir 6,4 collu praktiski bez ietvara displejs, kas nodod tavā rīcībā plašu virsmu no vienas malas līdz otrai. 

 

Aplūko savas fotogrāfijas pārsteidzošās detaļās pat spilgtā dienasgaismā

Baudi spilgtas krāsas un aizraujošas aktivitātes uz Galaxy Note 9 spilgtā ekrāna. Tas inteliģenti pieskaņo kontrastu atkarībā no apgaismojuma, tātad tu vari baudīt skaidras un viegli saskatāmas detaļas gan atrodoties telpās, gan tiešā saules gaismā.

 

Krāsas

Ekrānu papildina vienkrāsains metāla ietvars, kuram var izvēlēties kādu no vairākiem dzīvīgiem krāsu toņiem – ar pieskaņotu vai kontrastējošu S Pen, kas atbilst Tavam stilam.

 

S Pen

S Pen ilgojās pēc tik elegantas virsmas rakstīšanai. Šī iemesla dēļ Galaxy Note 9 ir 6,4 collu praktiski bez ietvara displejs, kas nodod Tavā rīcībā plašu virsmu no vienas malas līdz otrai. Pilnīgi jaunais S Pen tagad ir aprīkots ar jaudīgu Bluetooth tehnoloģiju, kas dod iespēju ar pogas spiedienu vadīt kameru, prezentācijas un lietotnes, nepieskaroties tālrunim. Zīmēt, rakstīt piezīmes vai sūtīt Reāllaika ziņojumus ar S Pen ir tikpat elementāri kā ar zīmuli un papīru, pateicoties tievajai smailei un 4096 spiediena līmeņiem.

 

Baudi jauna veida audio

AKG stereo skaļruņi sniedz Tev vēl dzīvīgāku skaņu vēl spēcīgākā līmenī. Bet Dolby Atmos rada visaptverošu trīsdimensiju skanējumu, pateicoties trijiem ieprogrammētiem režīmiem, kas rada teātrim līdzīgu pārdzīvojumu neatkarīgi no tā, vai Tu savā viedtālrunī skaties filmu vai klausies mūziku.

 

Kamera

Jaunas un revolucionāras funkcijas praktiski izslēdz iespēju uzņemt neizdevušos foto. Galaxy Note9 inteliģenti atpazīst to, ko tu redzi, un optimizē krāsu iestatījumus, piemēram, kontrastu, baltā balansu, ekspozīciju un citus. Duālā diafragma adaptējas kā cilvēka acs – satriecošiem kadriem gan dienā, gan naktī.

 

Ūdens un putekļu izturīgs

Iemērkts ūdenī uz 30 minūtēm un turpina darboties! Pēc atrašanās piecu pēdu dziļumā Galaxy Note 9 un S Pen turpina strādāt. Tie ir nodrošināti gan no iekšpuses, gan ārpuses, lai saņemtu visaugstāko iespējamo vērtējumu Tava tālruņa aizsargāšanā no putekļiem un ūdens: IP68.

 

Atbloķē vienā mirklī, kad un kur nepieciešams

Spilgtā saules gaismā vai sevišķi sliktā apgaismojumā Tu vari atbloķēt savu Galaxy Note 9, izmantojot Intelligent Scan – inovatīvu sejas atpazīšanas un acs skenēšanas apvienojumu. Tiek izmantotas abu funkciju īpatnības, lai tevi atpazītu visdažādākajos vides apstākļos. Tu vari izmantot arī sava pirksta nospiedumu, paroli, PIN kodu vai citus līdzekļus, lai nepiederošie nejauktos Tavās darīšanās.

 

Samsung DeX

Apbrīnojama jauda — tālrunis un dators vienā ierīcē. Samsung DeX ļauj ar viena vada palīdzību pārvērst tālruni par ierīci, kas lietošanā līdzīga datoram. Tādējādi jūs jebkuru vietu varat pārvērst darbvietā.

Atpakaļ

  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Samsung
    aizsardzības līmenis IP68
  • Datu apmaiņa

    4G
    Bluetooth Bluetooth 5.0
    WiFi
  • Procesors

    procesora veids Octa-Core
    procesors Exynos 9810
  • Atmiņa/cietais disks

    iekšējā atmiņa 128 GB
  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 6,4 "
    ekrāna izšķirtspēja
    2960x1440
  • Atmiņas karšu atbalsts

    atmiņas karšu atbalsts MicroSD
    maksimālā atmiņas kartes ietilpība 512 GB
  • Funkcijas

    sensori gaismas sensors, žiroskops, akselerometrs, barometrs, pirkstu nospiedumu sensors, Pulsa sensors, ģeomagnētiskais sensors, attāluma sensors, magnetometrs
    GPS A-GPS
    FM radio
    Dual-SIM
  • Savienojumi

    3,5 mm austiņu izeja
  • Akumulators

    tilpums 4000 mAh
    bezvadu lādēšana
  • Izmēri

    svars 201 g
    augstums 16,2 cm
    platums 7,64 cm
    dziļums 0,88 cm

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.