Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Viedtālrunis P20 Pro, Huawei

Viedtālrunis P20 Pro, Huawei
  • Viedtālrunis P20 Pro, Huawei
  • Viedtālrunis P20 Pro, Huawei
  • Viedtālrunis P20 Pro, Huawei
  • Viedtālrunis P20 Pro, Huawei
  • Viedtālrunis P20 Pro, Huawei
  • Viedtālrunis P20 Pro, Huawei
  • Viedtālrunis P20 Pro, Huawei
  • Viedtālrunis P20 Pro, Huawei
  • Viedtālrunis P20 Pro, Huawei
  • Viedtālrunis P20 Pro, Huawei

Viedtālrunis P20 Pro, Huawei

Preces kods: 51092EPD Ražotājs: Huawei
589.99 €

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Viedtālrunis P20 Pro, Huawei / 51092EPD

HUAWEI P sērijas tālruņi vienmēr ir bijuši viedtālruņu fotogrāfijas celmlauži. Ar Leica trīskāršo fotokameru HUAWEI P20 Pro kārtējo reizi ienes revolucionāras vēsmas, apvienojot estētiku ar progresīvu fotografēšanas sistēmu un ļaujot ieskatīties viedās fotografēšanas nākotnē.

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Gaismas māksla.
HUAWEI P20 Pro viedtālruņi var lepoties ar pakāpeniski pārejošas krāsas korpusu, kuram iedvesma gūtu no gaismas enerģijas. Esam radījuši mirdzošu krāsu pāreju, kas nav sastopama nevienā citā viedtālrunī. Izcili veidots ikvienā aspektā.

 

Jaunais HUAWEI FullView displejs.
Atklājiet nākamās paaudzes ekrānu tehnoloģijas iespējas, ko sniedz pilnīgi jaunais HUAWEI FullView 6,1 collas OLED displejs, kurā attēli atdzīvojas ar izcilu krāsu gammu. Pirkstu nospieduma sensors bez malām un ar viedās navigācijas funkciju virtuālās joslas vietā ļauj iegūt papildu informatīvo zonu.

 

Leica trīskāršā kamera.
Iepazīstiet pasaulē pirmo Leica trīskāršo kameru. HUAWEI P20 Pro paplašina radošās mobilās fotogrāfijas apvāršņus. Gaismas kustības iedvesmota, rūpīgi izstrādātā tehnoloģija ļauj uzņemt detalizētus, bagātīgus un dabiskus attēlus, vai tā būtu diena vai nakts.

 

Inovāciju līderis.
"HUAWEI P20 Pro pārspēj konkurentus praktiski visās jomās, ieņemot pirmo vietu gan fotogrāfiju, gan video uzņemšanas rangu tabulās. Ja Jūs meklējat viedtālruni ar uz pašreizējo brīdi vislabāko kameru, Jūs esat to atraduši".

 

Ieraugiet skaidrāk.
HUAWEI P20 Pro ir aprīkots ar pārsteidzošu 40 MP RGB kameru, kas ikvienā uzņemtajā attēlā nodrošinās nepārspējamu asumu, krāsu precizitāti, fokusu un kontrastu.

 

5x hibrīda tālummaiņa.
Pateicoties Leica tālummaiņas objektīvu sistēmai, HUAWEI P20 Pro nodrošina līdz 5x hibrīda tālummaiņu. Tas ļauj jums pietuvināt fotografējamo objektu un iegūt lieliskus attēlus arī tad, ja vēlaties iemūžināt tālumā esošas nianses.

 

Iemūžiniet dzīves mirkļus.
Ar HUAWEI P20 Pro var viegli ierakstīt straujus notikumus un acumirklī notvert jautrus brīžus.

 

AI attēla stabilizācija.
HUAWEI AI attēla stabilizācija ar nakts fotografēšanas režīmu ļauj fotografēt, turot tālruni rokās, un vājā apgaismojumā uzņemt neticami skaidrus, neizplūdušus attēlus. Jums vairs nav nepieciešams statīvs. Turklāt nakts režīmā tiek līdzsvarotas augsta kontrasta ainas, lai jebkādos apstākļos varat viegli uzņemt skaidrus attēlus ar pareizu gaismas līdzsvaru.

 

960 fps palēninātais ieraksts.
Palēniniet laika ritējumu līdz 960 kadriem sekundē, izmantojot 960 fps palēninātā ieraksta režīmu. Iemūžiniet dzīves skaistākos mirkļus, pirms tie paskrien garām.

 

NO PAŠFOTO LĪDZ PAŠPORTRETAM.
24 MP priekšējā kamera ļaus uzņemt pārsteidzošus pašfoto. Nekādu kompromisu. Iegūstiet spilgtus, asus, pārsteidzošus attēlus, vai tas būtu naktī vai dienā.

 

3D portreta apgaismojums.
HUAWEI P20 Pro izmanto mākslīgā intelekta 3D sejas modelēšanas tehnoloģiju, kas ļauj sekot ķermeņa aprisēm, lai pašfoto izdotos maksimāli skaisti. 3D portreta apgaismojuma režīmā ir pieejama virkne studijas kvalitātes gaismas efektu, kas ļauj ašus pašfoto pārvērst pārsteidzošos pašportretos.

 

Master AI.
HUAWEI P20 Pro atbalsta tehnoloģiju Master AI, kas ļauj reāllaikā identificēt 19 dažādas kategorijas. Mākslīgais intelekts automātiski pielāgo tādus profesionālu fotogrāfu regulētus iestatījumus kā apgaismojums, lai maksimāli uzlabotu uzņemto fotoattēlu kvalitāti.

 

Jaunās Leica Krāsas.
HUAWEI P20 Pro fotografēšanas sistēma izmanto čipkopas līmenī iebūvēto mākslīgo intelektu, lai atpazītu kadrēto ainu un automātiski līdzsvarotu fotogrāfijas krāsas.

 

Profesionāla kadrēšana.
Kad uzņemsit fotogrāfijas ar HUAWEI P20 Pro, jums uzreiz tiks sniegti viedi ieteikumi par kompozīcijas uzlabošanu, lai bez liekām pūlēm varat attēlus tuvināt profesionālo standartu prasībām.

 

Kirin 970 ar iebūvēto NPU.
HUAWEI P20 Pro mākslīgā intelekta fotografēšanas sistēma izmanto čipkopas Kirin 970 sniegtās iespējas, tostarp virkni jaunu, lielisku iespēju un radošu rīku, lai viedtālruņa izmantošana būtu nevainojama.

 

Vairāk jaudas, ilgāka darbība.
HUAWEI P20 Pro ir aprīkots ar īpaši jaudīgu akumulatoru, kurš ir droši un ātri uzlādējams, bet darbojas daudz ilgāk. HUAWEI SuperCharge tehnoloģija ļauj ātri uzlādēt ietilpīgo 4000 mAh akumulatoru, lai viedtālruņa lietošana būtu maksimāli ērta.

Atpakaļ

  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Huawei
    aizsardzības līmenis IP67
  • Datu apmaiņa

    4G
    Bluetooth Bluetooth 4.2
    WiFi
  • Procesors

    procesora veids Octa-Core
    procesors Kirin 970
  • Atmiņa/cietais disks

    iekšējā atmiņa 128 GB
  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 6,1 "
    ekrāna izšķirtspēja
    2240x1080
  • Funkcijas

    sensori G-sensors, gaismas sensors, žiroskops, E-kompass, pirkstu nospiedumu sensors, infrasarkanais ports, attāluma sensors, magnetometrs
    GPS A-GPS, GLONASS, GPS, Beidou
    Dual-SIM
  • Savienojumi

    3,5 mm austiņu izeja
  • Akumulators

    tilpums 4000 mAh
  • Izmēri

    svars 180 g
    augstums 15,5 cm
    platums 7,39 cm
    dziļums 0,78 cm

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.