Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Fitnesa viedpulkstenis Vivoactive HR, Garmin, Black, X-Large (162-225mm)

Fitnesa viedpulkstenis Vivoactive HR, Garmin, Black, X-Large (162-225mm)
  • Fitnesa viedpulkstenis Vivoactive HR, Garmin, Black, X-Large (162-225mm)
  • Fitnesa viedpulkstenis Vivoactive HR, Garmin, Black, X-Large (162-225mm)
  • Fitnesa viedpulkstenis Vivoactive HR, Garmin, Black, X-Large (162-225mm)
  • Fitnesa viedpulkstenis Vivoactive HR, Garmin, Black, X-Large (162-225mm)

Fitnesa viedpulkstenis Vivoactive HR, Garmin, Black, X-Large (162-225mm)

Preces kods: 010-01605-07 Ražotājs: Garmin
269.99 €

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Fitnesa viedpulkstenis Vivoactive HR, Garmin, Black, X-Large (162-225mm) / 010-01605-07

Fitnesa aproce /pulkstenis ar GPS, iebūvētu pulsometru un krāsaino skārienekrānu ar augstu izšķirtspēju, kas ļaus iegūt izcilu attēlu pat saules gaismā.

• GPS viedpulkstenis ar saulē salasāmu, augstas izšķirtspējas, krāsainu un skārienjūtīgu ekrānu.
• Ievietotas lietotnes ar GPS funkciju skriešanai, velosportam, peldēšanai un citiem sporta veidiem, bez nepieciešamības izmantot tālruni.
• Iespēja lejuplādēt bezmaksas pulksteņa ciparnīcas noformējumus, palīgrīkus un lietotnes no Connect IQ veikala.
• Saņemiet viedos ziņojumus  un gudras treniņa norādes no Garmin Connect™, kad ierīce ir sapārota ar viedtālruni.
• Akumulatora darbība līdz 8 dienām pulksteņa/aktivitātes uzraudzītāja režīmā vai līdz 13 stundām, izmantojot GPS

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Pastāvīgi pulsa dati

Ar Elevate™ tehnoloģiju ar pulsa nolasīšanu no plaukstas locītavas jūs varat aizmirst par pulsometra jostiņu un mērīt savu pulsu no savas plaukstas locītavas. Izmantojot pulsa datus, vivoactive HR nodrošina ar informāciju par sadedzinātajām kalorījām un nosaka jūsu fitnesa aktivitāšu intensitāti, novērtējot jūsu ieguldījumu.

 

Seko jums jūsu aktivitāšu laikā

Izmantojot vivoactive HR, jūs varat trenēties skrienot, braucot ar velosipēdu, slēpojot, peldot, spēlējot golfu u.c.. Ieŗīce atbalsta GPS tehnoloģiju, ievietotas sporta lietotnes, kas ieraksta jūsu datus, kamēr viedie ziņojumi ļauj jums nepazaudēt kontaktu ar apkārtējo pasauli, lai jūs varat sabalansēt savu ikdienu. vivoactive HR piefiksē jūsu aktivitāti visas diennakts garumā, piefiksējot veikto soļu daudzumu, uzkāpto stāvu skaitu, intensitātes minūtes un sekojot jūsu miegam. Ar automātisku aktivitātes noteikšanu, vivoactive HR ieraksta jūsu aktivitāti pat tad, ja esat aizmirsis nospiest starta pogu. Uzlādējamā akumulatora darbība ilgst līdz 8 dienām pulksteņa/aktivitātes uzraudzītāja režīmā vai līdz 13 stundām, izmantojot GPS.

 

Insights ieskati no Garmin Connect

vivoactive HR automātiski sinhronizējas ar Garmin Connect visas dienas garumā. Garmin Connect ir vienīgā bezmaksas lietotne, kas iepazīst jūs un tad sniedz ieskatus, kuri var palīdzēt jums sasniegt jaunus mērķus. Funkcija iekļauj sevī norādes par kustību, ja neesat uz pareizā ceļa savu mērķu sasniegšanai un uzrāda brīžus, kad jūs sasniedzat plānoto. Plus - jūs varat iegūt veselīgas norādes no ekspertiem, kuri var kļūt par jūsu virtuālajiem treneriem.

 

Skrienot

Izmantojot tajā iebūvēto akselerometru un GPS, vivoactive HR ļauj jums skriet gan iekštelpas, gan ārpus telpām. Jūs varat iestatīt brīdinājumus ar vibrāciju pulsam, tempam, skriešanas/pastaigas intervāliem un citiem parametriem. Citas treniņu iespējas iekļauj sevī Auto Lap® un Auto Pause® funkcijas. Ierīce uzrāda arī skrējiena apkopojumu, kad skrējiens ir pabeigts, uzrādot kopējo distanci, kalorijas, vidējo tempu un kopējo laiku.

 

Braucot ar velosipēdu

Velosporta lietotne ar GPS izmēra laiku, distanci, ātrumu un kalorijas. Ierīce ir saderīga ar tādiem sensoriem kā velosipēda ātruma un kadences sensori, kas var noteikt jūsu progresu treniņbraucienos vai jūsu atdevi ikdienas braucienos; ierīce ir saderīga arī ar Varia® viedajiem velo lukturiem un radaru, lai padarītu braucienus drošākus.

 

Peldot

Peldiet baseinā, iegūstot tādus detalizētus datus kā kopējā un intervāla distance, īrienu skaits, īrienu veids u.c. Ļaujiet peldēšanas lietotnei aprēķināt jūsu efektīvo SWOLF rādītāju, kas pievieno laiku un īrienu skaitu, kas nepieciešami viena baseina garumā. Intervālu uzskaite ļauj jums viegli nopauzēt un atsākt treniņa ierakstu. Peldes treniņa beigās jūs varat aplūkot datu kopsavilkumu, kas iekļauj sevī intervālu un sesiju vidējos datus, kopējo laiku un personīgos rekordus.


Spēlējot golfu

Spēlējiet jaunā laukumā kaut katru dienu, lejupielādējot kādu no vairāk par 40`000 pasaules gofa laukumiem no golfa laukumu datu bāzes. Golfa lietotne uzrāda atvienkāršotu grīna izskatu un ļauj jums sekot līdzi rezultātām, dodot jums ziņu par to vai pārsniedzat vai nesasniedzat par skaitli. PinPointer funkcija vada jūs pareizajā virzienā, kad jūs nevarat saskatīt grīnu. Tā izmēra arī sitiena attālums, veicot pieskārienu vienai pogai.

 

Airējot

Ja jums patīk smaiļošanas un airēšanas sporta veidi (atklātos ūdeņos vai iekštelpās), ievietotā smaiļošanas lietotne seko un uzrāda jūsu datus. Ērti aplūkojiet tempu, kopējo laiku, distanci un vēzienus.

 

Slēpojot

Dienā, kuru vēlaties pavadīt slēpojot vai braucot ar dēli, vivoactive HR mēra jūsu 3D ātrumu, aprēķinot ātrumu un attālumu slīpnē pret augstumu un garumu. Tā nodrošina arī automātisku atdalījumu stap nobraucieniem un sniedz jums iespēju izmantot automātiskas pauzes funkciju, kas automātiski apstādina aktivitātes ierakstu, kad jūs apstājaties vai braucat pacēlājā.

 

Nezaudējiet sakarus ar pasauli

vivoactive HR maigi ievibrējas, lai brīdinātu jūs par visiem tiem pašiem brīdinājumiem, kurus uzrāda jūsu saderīgais viedtālrunis - no ienākošajiem zvaniem līdz ziņojumiem no sociālajiem tīkliem un mobilajām lietotnēm. vivoactive ataino arī informāciju par laika apstākļiem, temperatūru u.c. Papildus, tā ļauj jums kontrolēt mūziku savā tālrunī, uzmeklēt nevietā noliktu tālruni, attālināti vadīt jūsu VIRB® sporta kameru un ļauj jūsu draugiem un ģimenei sekot jums reālajā laikā, izmantojot Live Track funkciju. Personalizējiet vivoactive HR ar pielāgojamiem elektroniskās ciparnīcas atainojumiem, datu laukiem, lietotnēm un palīgrīkiem no Connect IQ™ veikala.

Atpakaļ

  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Garmin
    krāsa melna
    ūdens noturīgs 50 m
  • Pulkstenis

    pulksteņa tips Sporta viedpulkstenis
  • Veselības un aktivitātes izsekošana

    mērīšana izmantojot plaukstas locītava

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.