Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Projektors Business Series MH606, BenQ

Projektors Business Series MH606, BenQ
  • Projektors Business Series MH606, BenQ
  • Projektors Business Series MH606, BenQ
  • Projektors Business Series MH606, BenQ
  • Projektors Business Series MH606, BenQ
  • Projektors Business Series MH606, BenQ
  • Projektors Business Series MH606, BenQ
  • Projektors Business Series MH606, BenQ
  • Projektors Business Series MH606, BenQ

Projektors Business Series MH606, BenQ

Preces kods: 9H.JGX77.13E Ražotājs: BenQ
‑1 €

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

BenQ MH606 projektors ir paredzēts birojiem un konferenču telpām. Projektoram ir saprotams interfeiss, to ir viegli uzstādīt un izmantot, un, pateicoties augstajam spilgtumam - 3500 ANSI lm un 10 000:1 kontrasta attiecībai, projicētais attēls būs spilgts un piesātināts neatkarīgi no apgaismojuma līmeņa. BenQ MH606 atbalsta jebkuru BenQ bezvadu ierīci, neinstalējot papildu programmatūru, kas ļauj vadīt biznesa prezentācijas bez grūtībām. Iepriekš iestatīti ekorežīmi ļauj izmantot projektoru, rūpējoties par dabu. Enerģijas taupīšanas funkcijas pagarina lampu kalpošanas laiku un samazina projektora izmaksas.

• Iebūvētie skaļruņi
• Spilgtums - 3500 lm
• HDMI pieslēgvietu skaits - 2
• Kalpošanas laiks - 5000 stundas standarta režīmā; 15 000 stundas ekorežīmā

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Pārdomāts dizains ikdienas darbam

BenQ projektors ir lieliski piemērots ikdienas darbam. Tas apvieno augstu attēla kvalitāti un visas nepieciešamās saskarnes vienkāršai un ātrai savienošanai. Iepriekš iestatīti ekorežīmi ļauj izmantot projektoru, rūpējoties par dabu. Enerģijas taupīšanas funkcijas pagarina lampas kalpošanas laiku un samazina projektora izmaksas.

 

Spilgtas, košas krāsas efektīvām prezentācijām

Augsts spilgtums garantē skaidru attēlu jebkurā apgaismojumā, nezaudējot kvalitāti. Diagrammas, ilustrācijas, slaidi ar tabulām vai video - izmantojiet visu saturu, kas jums nepieciešams ikdienas darbā. Projektoram nav nepieciešama aptumšošana, un to var izmantot telpās ar jebkura līmeņa apgaismojumu

 

Augsts kontrasts

BenQ projektoram ir augsts kontrasta līmenis un augsta pikseļu aizpildīšanas attiecība, prezentāciju laikā precīzi reproducējot attēlu krāsas un toņus. Augsta pikseļu aizpildīšanas attiecība palielina melnbalto dokumentu salasāmību.

 

HDMI un VGA saskarnes ātrai vairāku ierīču savienošanai

Divas HDMI ieejas un VGA ieeja ļauj pievienot klēpjdatorus, mobilās un citas ierīces jūsu projektoram vienlaikus. Lietotājam draudzīgs interfeiss ļauj dalībniekiem, skolotājiem un studentiem efektīvi mijiedarboties bez nepieciešamības instalēt sarežģītus adapterus un pieaicināt IT speciālistus.

 

Attēla vertikālā korekcija

Attēla vertikālā korekcija ļauj labot dažas neprecizitātes, kas var rasties, projicējot attēlu uz ekrāna. Pielāgošanas mehānisms atrodas uz projektora un ļauj sasniegt nevainojamu attēlu bez liekām pūlēm.

 

Ērta attēla pielāgošana

Pielāgojiet projicēto attēlu papildus ar BenQ projektora kāju regulēšanu. Šī pielāgošanas opcija vienkāršo projektora uzstādīšanu visdažādākajās konferenču zālēs.

 

Ātra instalēšana ar vienu klikšķi

Tālvadības pults ir aprīkota ar īpašu pogu ātrai uzstādīšanai, kas uzreiz parāda uzstādīšanai nepieciešamās funkcijas. Projektora uzstādīšana ir ātra un ērta, bez sarežģītas meklēšanas starp visiem iestatījumiem.

 

Vienkārša lampas nomaiņa

Lampas nomaiņa tagad ir vienkārša un ērta. BenQ projektora panelim ir aizsargājošs vāks, kuru paceļot jūs piekļūsiet projektora lampai. Paceliet vāku, nomainiet lampu un turpiniet izmantot projektoru.

 

Enerģiju taupošs un videi draudzīgs BenQ Eco cikls

BenQ Eco Cycle sistēma pierāda, ka samazinot enerģijas izmaksas, pateicoties iepriekš uzstādītajiem BenQ projektora Eco režīmiem, lietotājs ne tikai ietaupa projektora uzturēšanas un kopējās izmaksas, bet arī samazina negatīvo ietekmi uz vidi.

 

Lielisks attēls. Augsta salasāmība

BenQ projektoriem ir augsts kontrasta līmenis, kas ļauj vizualizēt smalkas detaļas, līnijas un tumšas ainas. Dziļāka melnā krāsa un skaidrāks un tīrāks attēls padarīs jūsu prezentāciju viegli lasāmu pat no pēdējām konferenču zāles rindām labi apgaismotā telpā. Pateicoties BenQ SmartEco tehnoloģijai, enerģijas patēriņš tiks ievērojami samazināts, savukārt vislabākais kontrasts un attēla spilgtums paliks nemainīgi.

Atpakaļ

  • Projektors

    veids DLP
    spilgtums 3500 lm
    trokšņa līmenis 33 dB
    tālvadības pults
  • Savienojumi

    3,5 mm austiņu izeja
    HDMI
    kompozīts
    USB-A
    VGA
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs BenQ
    krāsa balta
  • Izmēri

    svars 2,3 kg
    augstums 12 cm
    platums 29,6 cm
    dziļums 22,1 cm

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.