Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Veļas mazgājamā mašīna, Samsung (8 kg)

Veļas mazgājamā mašīna, Samsung (8 kg)
  • Veļas mazgājamā mašīna, Samsung (8 kg)
  • Veļas mazgājamā mašīna, Samsung (8 kg)
  • Veļas mazgājamā mašīna, Samsung (8 kg)
  • Veļas mazgājamā mašīna, Samsung (8 kg)
  • Veļas mazgājamā mašīna, Samsung (8 kg)
  • Veļas mazgājamā mašīna, Samsung (8 kg)
  • Veļas mazgājamā mašīna, Samsung (8 kg)
  • Veļas mazgājamā mašīna, Samsung (8 kg)
  • Veļas mazgājamā mašīna, Samsung (8 kg)

Veļas mazgājamā mašīna, Samsung (8 kg)

Preces kods: WW80R421HFX Ražotājs: Samsung
499.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Veļas mazgājamā mašīna, Samsung (8 kg) / WW80R421HFX

Ietaupa naudu un aizsargā tavu apģērbu. "Eco Bubble"™ tehnoloģija nodrošina jaudīgu, taču saudzīgu tīrīšanu pat zemā temperatūrā. Mazgāšanas līdzeklis tiek pārvērsts burbuļos, tāpēc tas ātri nonāk audumā un viegli iztīra netīrumus. Tā aizsargā veļas krāsu un tekstūru, kā arī patērē mazāk enerģijas.

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Aizskalo nogulsnes.

Tu ietaupīsi mazgājamo līdzekli, kā arī ķēpīgā mazgājamā līdzekļa nodalījuma tīrīšana vairs nebūs vajadzīga. Pateicoties īpaši izveidotai ūdens skalošanas sistēmai, mazgājamais līdzeklis tiek izskalots no StayClean atvilktnes. Tas nozīmē mazāk neglīto ziepju nogulšņu, kā arī tīrākus mazgāšanas līdzekļu nodalījumus.

 

Higiēniska tīrīšana.

Veic dziļu, higiēnisku veļas tīrīšanu ar tvaiku. Hygiene Steam (higiēniskā tvaika) cikls uzlabo tīrīšanas kvalitāti, neizmantojot iepriekšēju apstrādi. Veļa no cilindra apakšas tiek apstrādāta ar tvaiku, tādējādi tiek piesātināts katrs veļas gabals. Tas iztīra iestāvējušos traipus un 99,9 % baktērijas, kā arī deaktivizē alergēnus.

 

Mazāk trokšņa un patērētās enerģijas.

Izbaudi lielāku energoefektivitāti, mazāku troksni un ilgu veiktspēju. Digitālā invertora tehnoloģija izmanto spēcīgus magnētus klusākai un jaudīgākai veiktspējai, bet patērē mazāk enerģijas nekā universālais dzinējs. Tā nodrošina ilgāku kalpošanas ilgumu, ko papildina 10 gadu garantija.

 

Tīrāks apģērbs.

Izbaudi labāku skalošanu mazgāšanas laikā. Super Rinse+ (super skalošanas +) funkcija izmanto vairāk ūdens, kā arī jaudīgāku izgriešanu, lai nodrošinātu, ka tavā apģērbā ir palicis pēc iespējas mazāk mazgāšanas līdzekļa. Tātad, tas ir tīrāks un nekaitīgāks valkāšanai, jo nekairinās jutīgu ādu.

 

Higiēniski tīra.

Uzturi savas veļas mazgājamās mašīnas iekšpusi higiēniski tīru. Eco Drum Clean (ekoloģiskās cilindra tīrīšanas) ciklā no cilindra tiek iztīrīti netīrumi un smaku veidojošās baktērijas. Tev nav nepieciešams spēcīgs vai dārgs mazgāšanas līdzeklis, jo ciklā tiek izmantota mērcēšanas, pulsācijas un ātras izgriešanas kombinācija. Un veļas mazgājamā mašīna pati paziņo, kad ir nepieciešama tās tīrīšana.

 

Intensīva tīrīšana.

Iegūsti perfekti tīru veļu pat, ja tā bijusi ļoti netīra. Bubble Soak funkcija palīdz iztīrīt dažāda veida grūti iztīrāmus traipus, piemēram, asins, tējas, dekoratīvās kosmētikas un zāles. Veļa tiek rūpīgi izmērcēta aktīvos burbuļos, lai netīrumi un traipi kļūtu vieglāk tīrāmi un tos varētu efektīvi iztīrīt.

 

Viegla traucējumu novēršana.

Izvairies no izmaksām un neērtībām, ko rada salūzusi veļas mazgājamā mašīna. Smart Check (viedā pārbaude) ir automātiska sistēma, kas uzrauga kļūmes. Tu vari to izmantot caur viedtālruņa lietotni. Tā konstatē un diagnosticē traucējumus sākotnējā stadijā un nodrošina ātrus un vienkāršus traucējumu novēršanas risinājumus, ietaupot tavu laiku, kā arī naudu.

 

Neizsīkstoša veiktspēja.

Izmanto savu veļas mašīnu daudz ilgāk, pateicoties keramikas sildītājam Ceramic Heater+. Tā patentētajam dizainam ir unikāla pielipšanas novēršanas materiāla un mikrostruktūras pārklājums. Tas samazina kaļķa nogulšņu veidošanos, kas kavē siltumvadītspēju. Tādējādi sildītājs darbojas ilgāku laiku.

 

Aizsardzība pret pārspriegumu.

Neļauj savai veļas mazgājamai mašīnai tikt sabojātai pārsprieguma dēļ. Volt Control (voltu kontroles) funkcija pasargā no jebkāda veida elektriskiem bojājumiem, ko var izraisīt sprieguma svārstības. Tā nosaka, kad spriegums ir pārlieku liels, un automātiski atslēdz jaudas padevi. Tādējādi tā pasargā veļas mazgājamo mašīnu no darbības traucējumiem.

Atpakaļ

  • Veļas mazgājamā mašīna

    instalācijas veids brīvi stāvoša
    energoefektivitātes klase A+++
    maksimālā ielāde 8 kg
    centrifūgas ātrums 1200 apgr/min
    centrifūgas efektivitātes klase B
    trokšņa līmenis (mazgašana) 57 / (centrifūga) 73 dB
  • Funkcijas

    galvenās mazgāšanas programmas centrifūgu, kokvilna eco, skalošana ar centrifūgu, kokvilna, bez centrifūgas, jaukti audumi, sintētika, vilna, maigā mazgāšana, skalošana
    mazgāšanas programas priekš mazgāšana, intensīvā mazgāšana, ātrā mazgāšana, gultas veļa, tvaika atjaunināšana, trubu tīrīšana, bērnu drēbes, mitrināšana, higiēniski, intensīvā skalošana
    papildus mazgāšanas programmas
    sistēmas inverter dzinējs, Eco Bubble
    funkcijas bērnu slēgs, mazgāšanas programmas beigu laika izvēle, krunku samazināšana
    papildus funkcijas
  • Vispārīgie parametri

    ražots Ķīna
    displejs LED
    veļas mazgājamās mašīnas veids veļas mašīna ar frontālo iekraušanu
    valoda angļu
    ražotājs Samsung
  • Izmēri

    platums 60 cm
    augstums 85 cm
    dziļums 45 cm
    svars 55 kg

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.

Atpakaļ

energy-label

Papildus informācija:

A+++Ierīces efektivitēte vienkāršāk pamanāma.
Energoefektivitātes klase ir viens no galvenajiem rādītājiem elektropreču marķējumā. To iedala skalā no A+++ līdz D, kur A+++ klase ir visefektīvākā (iekārta patērē vismazāk elektroenerģijas), bet D klase pati neefektīvākā. Ierīces energoefektivitātes klases noteikšanas pamatā ir kopējais gada laikā patērētās enerģijas daudzums, kurš tiek aprēķinās balstoties uz vairākiem parametriem.

Gada enerģijas patēriņš.
Patiesais enerģijas patēriņš būs atkarīgs no iekārtas izmantošanas.


L/gadā
Ūdens patēriņš.
Ūdens patēriņš tiek aprēķināts litros gada laikā, kur par pamatu tiek ņemti 220 parasti mazgāšanas cikli. Patiesais ūdens patēriņš ir atkarīgs no iekārtas izmantošanas.

8
kg
Maksimālā ielāde.
Maksimālā kokvilnas veļas ielāde kilogramos mazgājot ar ūdens temperatūru 60°C un izmantojot standarta programmu.

BCentrifūgas efektivitātes klase.
Centrifūgas efektivitātes klase tiek attēlota skalā no А (pati efektīvākā) līdz G (pati neefektīvākā).

57
dB
Trokšņu līmenis mazgāšanas programmas laikā.
Makimālais trokšņu līmenis mazgāšanas programmas laikā.

73
dB
Trokšņu līmenis centrifūgas laikā.
Maksimālais troksnis centrifūgas laikā

Aizsargāt apkārtējo vidi palīdz ne tikai enerģijas ekonomēšana, bet ārī trokšņu līmeņa samazināšana. Trokšņu līmeņa izmaiņas līdz 3 dB patiesībā nozīmē trokšņu līmeņa izmaiņas divas reizes. Piemēram, ierīce ar trokšņu līmeni 78 dB būs 2 reizes klusāka par ierīci ar trokšņu līmeni 81 dB. Trokšņu līmeņa rādītājs energoefektivitātes marķējumā ir vēl viens papildus rādītājs pēc kura efektīvāk var izvēlēties ierīci.