Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Virtuālās realitātes brilles Explorer, Lenovo

Virtuālās realitātes brilles Explorer, Lenovo
  • Virtuālās realitātes brilles Explorer, Lenovo

Virtuālās realitātes brilles Explorer, Lenovo

Preces kods: G0A20002WW Ražotājs: Lenovo
299 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Virtuālās realitātes brilles Explorer, Lenovo / G0A20002WW

Ceļojiet laikā un telpā. Dodietis atpakaļ pagātnē, lai redzētu dinozaurus, vai izpētiet savu mīļāko pilsētu, neatstājot mājas komfortu. Izmantojot Lenovo Explorer, pat debesis nav robeža. Izmantojot Windows Mixed Reality, šīs stilīgās un vieglās brilles, ļauj apvienot reālitāti ar virtuālo pasauli, radot patiesi neparastu izklaidi un pieredzi.

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Āra veco, jauno vietā

Windows Mixed Reality ļauj pārveidot ikdienas klēpjdatoru vai stacionāro datoru par kaut ko neaizmirstamu un jautru. Izbaudiet piekļuvi vairāk nekā 20 000 Microsoft lietotnēm, ieskaitot jaunākās spēles un izklaidi. Un, ja jums ir nepieciešams augstāka produktīvitāte, vienkārši pieslēdzieties Microsoft Office Suite un izveidojiet savu virtuālo darba vietu.

 

Ceļojiet tālu un plaši neatstājot mājas komfortu

Ja jūs ceļojiet virtuālaja telpā, ilgakā laika periodā, komfortam ir nozīme. Te Lenovo Explorer izceļas. Tas ir viegls (tikai 380 g) un perfekti līdzsvarots, jūs pat nemanīsiet, ka to lietojat. Viegli pielāgojamas, gludas un ar dzelzs pelēku apdari.

 

Atklājiet ceļojuma garu

Dodieties atpakaļ uz 1465. gadu un atklajiet Maču Pikču noslēpumus vai lidojiet karstā gaisa balonā virs Romas. Izmantojot Lenovo Explorer, Microsoft Halo Tours un arvien pieaugošo virtuālās realitātes lietojumprogrammu katalogu, viss ir iespējams.

 

Sāc spēlēt

Ja datorspēles ir jūsu aizraušanās, Lenovo Explorer ir ar jums. Apmeklējiet Microsoft Store daudzās AAA spēles (augsta budžeta spēles), tostarp Minecraft, Arizona Sunshine un Skyworld.

 

Gatavs darbam pāris minūtēs

Atšķirībā no konkurējošām virtuālās realitātes brillēm, ar ārējām kamerām un sensoriem, kas var aizņemt ilgu laiku, lai uzstādītu, Lenovo Explorer ir tiešām viegli un ērti uzstādīt. Vienkārši pieslēdziet divus kabeļus datoram un būsiet gatavi.

 

Patiesa brīvības sajūta, kas pieejama katram

Izmantojot Lenovo Explorer, jūs varat brīvi pārvietoties 3,5m x 3,5m platībā. Dejojiet, leciet vai nirstiet - Lenovo Explorer izseko ikvienu jūsu kustību ar izcilu precizitāti, telpisko izpratni un plūstošu izsekošanu, bez papildus ārējiem sensoriem.

Agrāk virtuālās realitates pieredze bija dārga, kas prasīja dārgas virtuālās realitātes brilles un jaudīgu datoru. Tagad, pateicoties Lenovo Explorer brillēm un modernam datoram, jūs varat baudīt labāko no virtuālās un jauktās realitātes par pieņemamu cenu.

 

Jauni veidi kā strādāt, spēlēt un izpētīt

Ar Lenovo Explorer, ir trīs veidi, kā uzlabot virtuālo un jaukto realitāšu pieredzi:

• Tastatūra un pele - ļauj strādāt un spēlēt jūsu virtuālajā pasaulē. Piekļūstiet Microsoft Office Suite vai skatīties filmas savā virtuālajā pasaulē.
• Jūsu Xbox® kontrolieris dod jums vairāk spēka - izvēlēties vislabāko, ērtāko veidu, kā spēlēt un izklaidēties.
• Jautājiet Kortanai - savam virtuālajam, personīgajam palīgam. Sākot ar atbildēm uz jautājumiem, atgādinājumu saglabāšanas un uzdevumu veikšanu, Cortana palīdzēs vienkāršot jūsu dienu.

Atpakaļ

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.