Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

32'' Pro Display XDR Nano-texture monitors, Apple

32'' Pro Display XDR Nano-texture monitors, Apple
  • 32'' Pro Display XDR Nano-texture monitors, Apple
  • 32'' Pro Display XDR Nano-texture monitors, Apple
  • 32'' Pro Display XDR Nano-texture monitors, Apple
  • 32'' Pro Display XDR Nano-texture monitors, Apple

32'' Pro Display XDR Nano-texture monitors, Apple

Preces kods: MWPF2Z/A Ražotājs: Apple
6599 €

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

32'' Pro Display XDR Nano-texture monitors, Apple / MWPF2Z/A

Pirmais 32 collu Retina 6K displejs pasaulē. Līdz pat 1600 nitu spilgtuma. Grandiozs kontrasta koeficients – 1 000 000:1 un superplats skata leņķis. Vairāk nekā miljards krāsu ārkārtīgi precīzā atveidojumā. Un dinamiskais diapazons, kas radikāli mainīs profesionāļu darba procesu. Iepazīsties – Apple Pro Display XDR, pasaulē labākais pro displejs.

Monitora statīvs Pro Stand jāiegādājas atsevišķi!

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

XDR. Tiešām ekstrēms dinamiskais diapazons.

Kontrasta plašo diapazonu starp gaišo un tumšo, ko uztver acs, nepavisam nav vienkārši atveidot displejā, tādēļ savulaik tika izstrādāts augstā dinamiskā diapazona standarts HDR. Pilnīgi neredzētā aizmugurgaismojuma tehnoloģija Pro Display XDR spilgtumu, kontrastu un krāsas paceļ jaunā līmenī. Tālu priekšā HDR, šis ir ekstrēms dinamiskais diapazons – XDR.

 

Spožāka ideja.

Tipisks galddatoru displeju pastāvīgais spilgtums ir aptuveni 350 nitu. Dažiem pro displejiem tas ir lielāks, taču to uzturēt lielākā daļa spēj tikai īsu brīdi. Pro Display XDR nodrošina nozarē izcilāko 1000 nitu pilnekrāna pastāvīgo spilgtumu un 1600 nitu spilgtumu maksimumā.1 Un tavā rīcībā ir jauda uzturēt nudien ekstrēmu spilgtumu, kas ne uz brīdi nemazinās. Līdz ar efektīvu aizmugurgaismojuma vadību kontrasts starp pašiem spilgtākajiem un melnākajiem toņiem ir vienkārši izcils. Rezultāts ir neticams kontrasta koeficients – 1 000 000:1 un iespaidīgi reālistisks XDR attēls.

 

Pilnīgi patiesas krāsas.

Pro Display XDR ekrānā tavs darbs vienmēr būs atveidots maksimāli patiesi. Plašā P3 krāsu spektra palete spēj radīt viskošākos attēlus. Ar dabiskajām 10 bitu krāsām Pro Display XDR var nodrošināt vairāk nekā miljardu krāsu ar ekstrēmu precizitāti. Mūsdienīgākā kalibrēšana un sarežģīts algoritms gādā, lai tavā rīcībā būtu augstākās kvalitātes krāsu reprodukcija, kāda vien iespējama.

 

LED pilnīgi jaunā gaismā.

Lai bilde būtu kā dzīvē, ir svarīgi, lai ārkārtīgi gaiši ekrāna laukumi atrastos tieši blakus ārkārtīgi tumšiem. Bez precīzas aizmugurgaismojuma kontroles tas var izraisīt nevēlamu atspīdumu, ko mēdz dēvēt par blūmingu. Pro Display XDR spēj to krasi samazināt, izmantojot modernu LED tehnoloģiju, gaismas formēšanu un gudru attēlu apstrādi.

 

Superplats skata leņķis.

Kad vairāki cilvēki vienlaikus vienā ekrānā skatās kopīgi paveikto, ir būtiski, lai viņi visi redzētu vienu un to pašu. Lai gan par vairumu pro datora displeju tiek apgalvots, ka tiem ir plats skata leņķis, tomēr faktiski krāsu un attēla kvalitāte tiek izkropļota, ja skatās no sāna. Ar nozarē vadošo polarizatora tehnoloģiju Pro Display XDR iegūst superplatu skata leņķi, kas uztur ārkārtīgi labas krāsas un kontrastu pat lielā skata leņķī.

 

Mazāk atspīduma. Un vēl mazāk atspīduma.

Katrs Pro Display XDR ekrāns ir konstruēts tā, lai atstarošanās no tā būtu ārkārtīgi maza. Un, ja atrodies apgaismojuma vidē, kas īpaši maz pakļaujas kontrolei, vari izmantot inovatīvā matējuma iespēju ar nanotekstūras stiklu. Parastajiem matētajiem displejiem ir virsmas pārklājums, kas izkliedē gaismu. Tomēr šie pārklājumi samazina kontrastu, turklāt rada nevēlamu aptumšojumu un trokšņus. Pro Display XDR nanotekstūra ir iekodināta stiklā nanometru līmenī. Un rezultāts ir ekrāns ar fantastisku attēla kvalitāti, kurā kontrasts nemazinās, bet gaisma tiek izkliedēta, lai atspīdumu samazinātu līdz absolūtam minimumam.

 

Strādā, lai kā tu strādātu.

Profesionāļu prasības displejiem ir augstas. Taču katram cilvēkam ir atšķirīgas vajadzības. Izšķirtspēja, etalonrežīmi, uzticama kalibrēšana. Pro Display XDR ir viss, kas vajadzīgs mūsdienīgā darba procesā, un ar to ikvienā uzdevumā varēsi sasniegt jaunu efektivitātes līmeni. Tas nav tikai radīts profesionāļu darbplūsmai. Tas to pilnībā pārdefinē.

 

Retina 6K. Paplašini apvāršņus.

Augstāka izšķirt­spēja ir kas vairāk kā vienkārši labākas kvalitātes attēls. Līdz ar Retina 6K displeju Pro Display XDR tev sniedz gandrīz 40 % vairāk ekrāna teritorijas kā 5K displejs. Kamēr vairākums displeju sasniedz ne vairāk par aptuveni 150 pikseļiem collā (ppi), mūsu Retina displejam ir 218 ppi, kas garantē teicami asus un detalizētus attēlus. Tā ir apjomīga radoša platība, kur vienā ekrānā ērti ietilpst 4K saturs, tavi rīki un vēl daudz kā cita.

 

Ar skaistu bildi stāsts vēl tikai sākas.

Pro Display XDR ir elpu aizraujošs jebkurā rakursā. Tā ekrāns sniedzas no malas līdz malai, ar tikai 9 mm plānu apmalīti – lai tavs darbs būtu pašā uzmanības centrā. Alumīnija korpuss ir tikai 2,5 cm biezs un veidots novatoriskā režģa veidā, kas samazina svaru un palielina gaisa plūsmu.

 

Vairāk gaisa nekā metāla.

Alumīnijā precīzi veidotajam režģa rakstam ir daudz priekšrocību. Tas vairāk nekā divas reizes palielina virsmas laukumu, kam piekļūst gaiss, tādējādi veicinot lielāku gaisa plūsmu un kalpojot par karstuma novadītāju. Tas Pro Display XDR palīdz ātri un klusi atdzist, un līdz ar to displejs spēj nebeidzami uzturēt ārkārtīgi augstu spilgtuma līmeni. Šajā shēmā ieplūdes un izplūdes ventilācijas atveres darbojas kā aukstā gaisa iesūcējas un karstā gaisa izvadītājas no sistēmas, ierobežojot iespēju, ka karstais gaiss atkārtoti iekļūst iekšā.

 

Pacel darbu jaunā līmenī. Un pagriez arī.

Ikviens Pro Display XDR aspekts ir konstruēts, domājot par profesionāļiem, kas ar to strādās. Un Pro Stand nav izņēmums. Augstums, slīpums, pagriešana – viss ir pilnībā regulējams. Tas ir stabils, taču daudz vietas neaizņem. Un iespēja to pagriezt vertikāli vai horizontāli padara to par ideāli piemērotu jebkura veida darbam.

Atpakaļ

  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 32 "
    ekrāna veids LCD IPS
    ekrāna izšķirtspēja
    6016x3384
    spilgtums 1600 nit (cd/m²)
    kontrasts 1000000 :1
    atsvaidzes intensitāte 60 Hz
    HDR energoefektivitātes klase G
  • Savienojumi

    Thunderbolt
    USB-A 3.1 3 gab
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Apple
    energoefektivitātes klase
    G
    krāsa sudraba
    regulas numurs 2019/2013
  • Jauda

    Enerģijas patēriņš 49 kWh/1000h
    HDR enerģijas patēriņš 54 kWh/1000h
  • Izmēri

    svars bez kājas 7,48 kg
    platums 71,8 cm
    augstums bez kājas 41,2 cm
    dziļums bez kājas 2,7 cm

Atpakaļ

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.

Atpakaļ

energy-label