Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Dators Mac Pro, Apple

Dators Mac Pro, Apple
  • Dators Mac Pro, Apple
  • Dators Mac Pro, Apple
  • Dators Mac Pro, Apple
  • Dators Mac Pro, Apple
  • Dators Mac Pro, Apple
  • Dators Mac Pro, Apple
  • Dators Mac Pro, Apple
  • Dators Mac Pro, Apple
  • Dators Mac Pro, Apple

Dators Mac Pro, Apple

Preces kods: Z0W3 Ražotājs: Apple
6499 €

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Dators Mac Pro, Apple / Z0W3

Jauda mainīt pasauli. 

Iepazīsties – visos parametros ekstrēms Mac. Ar visu laiku dižāko veiktspēju un paplašināšanas un konfigurēšanas iespējām šī sistēma ir radīta tieši tam, lai dažādu jomu profesionāļi spētu pārsniegt iespēju robežas.

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Forma seko funkcijai. 

Ikviens Mac Pro aspekts ir konstruēts, tiecoties uz maksimālu veiktspēju. Tā telpisko struktūru veido nerūsējošā tērauda kopņu rāmis, kuru ieskauj paceļams alumīnija korpuss – tas paver 360° piekļuvi ikvienam komponentam un plašas konfigurēšanas iespējas. Un te nu iespējams kļūst viss.

 

Izplet spārnus. 

Mac Pro ir veidots profesionāļiem, kuriem vajadzīga vispārākā CPU veiktspēja. Tas ir fantastiski spējīgs – no augstākā līmeņa renderēšanas un simtiem virtuālu instrumentu spēlēšanas līdz iOS aplikācijas simulēšanai vairākās ierīcēs vienlaicīgi. Sistēmas sirds ir jaunais Intel Xeon procesors ar līdz 28 kodoliem – tik daudz to Mac vēl nekad nav bijis. Turklāt liela L2 un kopīga L3 kešatmiņa un 64 PCI Express joslas gādā par masīvu ienākošo un izejošo joslas platumu procesoram.

 

Milzu jaudai vajag arī milzīgi spējīgu dzesēšanu. 

Lai no procesora varētu izžmiegt pilnīgi visu iespējamo veiktspēju, tam ir jādod daudz enerģijas. Šajā gadījumā – vairāk nekā 300 vatu. Jaudīgs karstuma novadītājs atvēsina sistēmu, lai tai nevienā brīdī nenāktos savu darbību ierobežot. Siltumcaurules novada karsto gaisu no procesora, izkliedējot to alumīnija ribu virknē. Tikmēr trīs impellera ventilatori virza gaisu cauri sistēmai.

 

Neaizmirstama atmiņa. 

Daudzkodolu darbstacijas procesors prasa arī daudz atmiņas. Seši kanāli superātras ECC atmiņas un 12 fiziski DIMM sloti ļauj jaunajam Mac Pro konfigurēt līdz 1,5 TB atmiņas. Tāpēc profesionāļiem, kas strādā ar milzu projektiem, ātri sokas visi darbi – pat analizējot apjomīgus datu kopumus vai darbinot lērumu pro aplikāciju vienlaikus. Ja standarta formas datorkorpusos atmiņai vietu mēdz paredzēt grūti sasniedzamos nostūros, Mac Pro divpusējā mātesplatē tai ir ērti piekļūt no jebkuras puses.

 

Astoņi PCI Express paplašinājuma sloti. Konfigurē nu. 

Mac Pro ir radīts profesionāļiem, kam savās sistēmās jāiestrādā augstas caurlaidības iespējas. Ar četriem dubultā platuma slotiem, trim parastā platuma slotiem un vienu pusplatuma slotu, kas integrēts Apple I/O kartē, tam ir divreiz vairāk slotu nekā iepriekšējam Mac Pro. Tagad vari modificēt un paplašināt savu darbstaciju kā vēl nekad.

 

Radīts ekstrēmai veiktspējai. 

Daudziem profesionāļiem jaudīga grafikas arhitektūra ir izšķirīgi svarīga darba procesam. Jo īpaši tādiem uzdevumiem kā 3D kinomateriālu animēšana, 8K ainu kompozitēšana un reālistiskas spēļu vides veidošana. Lai sniegtu viņiem maksimālo iespējamo jaudu un paceltu grafiku jaunā līmenī, bija vajadzīgs kas pilnīgi revolucionārs. Iepazīsties – Mac Pro Expansion Module jeb MPX modulis.

 

Otrs savienotājs. Pirmoreiz visā nozarē. 

MPX moduļa pamatā ir nozares standarta PCI Express savienotājs. Taču pirmo reizi grafikas kartē ir izveidoti papildu PCIe joslas Thunderbolt integrēšanai un iespaidīgākam sniegumam. Ar līdz 500 vatu jaudu MPX modulis spēj turēt tikpat, cik vesels iepriekšējās paaudzes Mac Pro.

 

Kluss. Vēss. Spējīgs. 

Vairums GPU netiek projektēti, domājot par sistēmu kopumā, tāpēc dzesēšana tiem ir sava. Bet MPX modulis ir radīts kā Mac Pro integrēts komponents. Tā forma ļauj karstuma novadītāju izveidot krietni lielāku – jo tas vienoti darbojas ar datora iekšējo gaisa plūsmu, klusi izkliedējot karstumu. Bez trokšņainiem atsevišķi stiprināmiem ventilatoriem temperatūras rādītājus un decibelus ir iespējams turēt izcili zemus.

 

Drošība jaunā līmenī. 

Mac Pro ir drošākais pro dators, kādu jebkad esam radījuši. Secure Enclave līdzprocesors gādā par šifrētu datu glabāšanu un sistēmas drošu palaišanu. Un tev mazāk enerģijas jāvelta raizēm par sava darba, koda un intelektuālā īpašuma aizsardzību. Labāk velti to savām izcilajām idejām.

 

I/O ar negantu jaudu. 

I/O iespējas Mac Pro ir ārkārtīgi jaudīgas. Un to ir daudz. Sākuma līmenī tie ir četri Thunderbolt 3 porti, divi USB-A porti un divi 10 Gb Ethernet porti. Un ar katru pievienoto MPX moduli tu tiec pie papildu iespējām. Pieslēdz līdz 12 4K displejiem vai līdz sešiem Apple Pro Display XDR, un novērtē savu darbu vairāk nekā 120 miljonu pikseļu platībā. Tagad vari jebko paplašināt, kā vien sirdij tīk.

Atpakaļ

  • Procesors

    procesora ražotājs Intel
    procesora veids Xeon W 8-Core
    procesora frekvence 3,5 līdz 4 GHz
    buferis 24,5 MB
  • Operatīvā atmiņa

    atmiņas veids DDR4
  • Datu glabāšana

    atmiņas apjoms 256 GB
    atmiņas tips SSD
  • Grafika

    grafiskās kartes atmiņas tips GDDR5
  • Savienojumi

    austiņu izeja
    USB-A 3.0 2 gab
  • Izmēri

    platums 21,8 cm
    dziļums 45 cm
    svars 18 kg
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Apple

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.