Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Fitnesa aproce Vivosmart 3 S/M, Garmin

Fitnesa aproce Vivosmart 3 S/M, Garmin
  • Fitnesa aproce Vivosmart 3 S/M, Garmin
  • Fitnesa aproce Vivosmart 3 S/M, Garmin
  • Fitnesa aproce Vivosmart 3 S/M, Garmin
  • Fitnesa aproce Vivosmart 3 S/M, Garmin
  • Fitnesa aproce Vivosmart 3 S/M, Garmin
  • Fitnesa aproce Vivosmart 3 S/M, Garmin
  • Fitnesa aproce Vivosmart 3 S/M, Garmin
  • Fitnesa aproce Vivosmart 3 S/M, Garmin
  • Fitnesa aproce Vivosmart 3 S/M, Garmin
  • Fitnesa aproce Vivosmart 3 S/M, Garmin
  • Fitnesa aproce Vivosmart 3 S/M, Garmin
  • Fitnesa aproce Vivosmart 3 S/M, Garmin
  • Fitnesa aproce Vivosmart 3 S/M, Garmin

Fitnesa aproce Vivosmart 3 S/M, Garmin

Preces kods: 010-01755-20 Ražotājs: Garmin
119.99 €

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Fitnesa aproce Vivosmart 3 S/M, Garmin / 010-01755-20

Vieds aktivitātes uzraudzītājs ar pulsa nolasīšanu no plaukstas locītavas un ar fiziskās formas uzraudzīšanu. Ietver sevī tādus fiziskās formas uzraudzīšanas rīkus kā VO2 max, fiziskās formas (fitnesa) vecumu un spēka treniņus.

• Uzrauga labsajūtu, izmantojot stresa līmeņa uzraudzītāju visas dienas garumā
• Pulsa piefiksēšana visas diennakts garumā, izmantojot Elevate™ pulsometru pulsa nolasīšanai no plaukstas locītavas
• Uzskaita soļu skaitu, uzkāpto stāvu skaitu, sadedzināto kaloriju skaitu, intensitātes minūtes nedēļā, miegu un citus mērījumus
• Ar ierīci var droši peldēties un iet dušā
• Akumulatora darbība: līdz 5 dienām

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Jūsu aktivitātes uzraudzītājs nenosaka, kas jūs esat, bet tas, ko ar to darāt, noteikti nosaka! Tieši tādēļ vívosmart 3 piemīt diskrēts, bet pievilcīgs izskats, kas ļauj tam tūlīt iederēties jebkādā stilā, papildus - tā viedās funkcijas ļauj jums neatslābt dienas garumā. Sekojiet līdzi savai aktivitātei, uzraugiet pulsu, saņemiet viedos ziņojumus un pat iegūstiet piekļuvi pat tādiem detalizētiem fitnesa uzraudzīšanas rīkiem kā maksimālā skābekļa patēriņa (VO2 max) aprēķins un sava fitnesa vecumam.

 

Izsmalcināts, stilīgs un vieds

Jūsu stila izjūta ir neatkārtojama. Ļaujiet vívosmart 3 nenomācoši papildināt to! Ietverts plānā, neuzkrītošā siksniņā, vívosmart 3 ir tik piemērots valkāšanai kā jebkas cits jūsu garderobē. Vēl vairāk - tas norāda uz izsmalcinātību. Aktivitātes uzraudzītāja noslēptais ekrāns ir redzams tikai tad, kad jūs vēlaties, lai tas tāds būtu. Kad to neizmantojat tas "saplūst" ar ierīci. Tas ir lielisks biedrs birojā, treniņu zālē, baseinā un jebkur citur diennakts garumā.

 

Fiziskās formas uzraudzīšana ikdienā

Pateicoties Elevate tehnoloģijai pulsa nolasīšanai no plaukstas locītavas, vívosmart 3 aktivitātes uzraudzītājs ir pārpilns ar lieliskām funkcijām, kas var palīdzēt jums novērtēt savu fizisko sagatavotību. Piemēram, tas ir mūsu pirmais aktivitātes uzraudzītājs ar VO2 max aprēķinu. Tas var noteikt jūsu fitnesa vecumu, kas var tikt samazināts smagi un regulāri trenējoties.

 

Pastāvīga stresa līmeņa uzraudzīšana dienas garumā

vívosmart 3 seko līdzi jūsu pulsam sitienu pēc sitiena, nosakot izmaiņas pulsā (heart rate variability - HRV). Jūs varat aplūkot grafiku ierīcē katru reizi, kad apsēžaties vai apstājaties atpūtai. Kad līmenis sāk pacelties, tas norāda, ka jūsu stresa līmenis pieaug. Kas to izraisa? Jebkāda daudzuma ārējie fiziskie vai emocionālie faktori. vívosmart 3 palīdz jums atpazīt brīžus, kad tas notiek, lai jūs varētu atrast veidu kā tikt galā ar stresu.

 

Automātiski uzsākta aktivitātes piefiksēšana

vívosmart 3 aktivitātes uzraudzītājs ataino noieto soļu skaitu, uzkāptos stāvus, sadedzinātās kalorijas, intensitātes minūtes un citus mērījumus. Move IQ™ funkcija automātiski nosaka treniņus, piemēram - pastaigu, peldi, izbraucienu ar velosipēdu un eliptisku treniņu. tas var arī automātiski uzsākt pastaigas vai skriešanas aktivitāti uz laiku. Tātad, jūs varat brīvi piecelties, sākt savu aktīvo dienu un ļaut vívosmart 3 to iemūžināt. Kā vienmēr - jūs varat aplūkot savas aktivitātes vēlāk mūsu Garmin Connect™ bezmaksas vietnē tiešsaistē.

 

Jūsu personīgais atkārtojumu uzskaitītājs treniņos

Fitnesa zāļu regulārie iemītnieki, priecājieties! Mēs esam izveidojuši biedru jūsu treniņiem, precīzāk - biedru, kurš lieliski veic uzskaites. Kad jūs uzsākat spēka treniņa aktivitāti savā vívosmart 3, ierīce piefiksēs jūsu treniņus, to atkārtojumus un grupas visa treniņa un atpūtas laikos, tātad - varat atstāt savu piezīmju burtnīcu mājās. Šie dati var tikt ievietoti Garmin Connect vietnē nākamās sinhronizācijas ar tālruni laikā, lai jūs varētu izdzīvot savu treniņu no jauna augstā detalizācijā.

 

Viedie ziņojumi un viedas funkcijas

Lai tiktu līdzi pats savam aizņemtajam ikdienas grafikam, jūs varat izlasīt e-pastus, SMS un ziņojumus sociālajos tīklos tieši uz savas plaukstas locītavas. Citas funkcijas, kas palīdz jums nezaudēt saikni ar apkārtējo pasauli, ietver sevī automātiskas augšupielādes Garmin Connect vietnē un saderību ar TrueUp™ funkciju, kas ļauj jums sinhronizēt vairākus aktivitātes uzraudzītājus. Iespēja atrast savu nevietā nolikto viedtālruni vai kontrolēt mūzikas atskaņotāju tajā arī ir novietota uz jūsu plaukstas locītavas.

 

Savienojiet un sacentieties!

Aplūkot savas aktivitātes un sasniegumus ir vienkārši. vívosmart 3 aktivitātes uzraudzītājs automātiski sinhronizē datus ar Garmin Connect - mūsu vietni tiešsaistē, kur varat aplūkot savu progresu pretī uzstādītajiem mērķiem, pievienoties izaicinājumiem un pat dalīties sasniegumos sociālajos tīklos. Garmin Connect ir bezmaksas un pieejams interneta pārlūkprogrammā vai viedtālrunī, izmantojot Garmin Connect™ Mobile lietotni.

Atpakaļ

  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Garmin
    krāsa melna
  • Pulkstenis

    pulksteņa tips Fitnesa aproce
  • Veselības un aktivitātes izsekošana

    mērīšana izmantojot plaukstas locītava
    maksimālā skābekļa patēriņa mērījumi (VO2 max)
  • Funkcijas

    GPS

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.