Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Viedpulkstenis Watch Fit Elegant, Huawei

Viedpulkstenis Watch Fit Elegant, Huawei
  • Viedpulkstenis Watch Fit Elegant, Huawei

Viedpulkstenis Watch Fit Elegant, Huawei

Preces kods: 55026332 Ražotājs: Huawei
109.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Viedpulkstenis Watch Fit Elegant, Huawei / 55026332

Izskatīgs 1,64" taisnstūra formas AMOLED displejs un 280 x 456 HD izšķirtspēja, HUAWEI WATCH FIT nodrošina īpaši skaidru un plašu skatīšanas pieredzi. Automātiskā spilgtuma regulēšana nodrošina labāku skatīšanu saules gaismā, savukārt sešas Always-On ciparnīcas sniedz jums iespēju katrā konkrētajā dienā paust savu personisko stilu un noskaņu.

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Atsvaidziniet ikdienas stilu
Personalizējiet tēmu atbilstoši ikdienas izskatam ar dažādām krāsainām ciparnīcām. Papildus oficiālajām ciparnīcām ir pieejama virkne satriecošu ciparnīcu, kuras varat izvēlēties Ciparnīcu veikalā. Turklāt jums ir iespēja pielāgot savu personīgo ar jebkuru foto no mobilās ierīces.

 

Pielāgots jūsu ērtībām
Tagad svarīgās funkcijas var bez pūlēm pielāgot uz ciparnīcas. Jums vissvarīgākos datus, piemēram, laika prognozi, sirdsdarbību, soļu skaitu, akumulatora darbības laiku un citus datus, var izvēlēties un iestatīt nepieciešamajā vietā, lai derētu jūsu skatīšanās paradumiem.

 

Elegantā versija
Pulētā nerūsējošā tērauda pulksteņa ietvars ir plāns un elegants un nevainojami sader ar mīksto fluorelastomēra pulksteņsiksniņu, turklāt vienmēr ir ērti valkājams.

 

Vieglāka konstrukcija, ilgāks akumulatora darbības laiks
Neiedomājami plānais un vieglais HUAWEI WATCH FIT ietver uzlabotu akumulatora sniegumu tikai 21 gramā, padarot to par perfektu sabiedroto ikdienā. Duālās mikroshēmas arhitektūra un enerģiju taupošie algoritmi ļauj akumulatoram darboties 10 dienas. Un ar savu ātrās uzlādes tehnoloģiju pulkstenis spēj kalpot visu dienu ar vienu 5 minūšu ilgu uzlādi.

 

Personiskais treneris jūsu pulkstenī
Sāciet trenēties jebkurā brīdī ar HUAWEI WATCH FIT un vairs nemeklējiet nekādus fitnesa video. Šis pulkstenis piedāvā 12 veidu ātro treniņu animācijas, piemēram, treniņš darbā, visa ķermeņa vingrinājumi, vēdera muskulatūras treniņš, un ietver 44 standarta kustību demonstrāciju. Maksimāli izmantojiet atpūtas laiku, piemēram, kafijas pauzes vai laiskas nedēļas nogales, lai uzturētu fizisko formu ar šo viedpulksteni.

 

96 treniņu režīmi
HUAWEI WATCH FIT piedāvā precīzus reāllaika treniņu mērījumus 11 profesionāliem sportošanas režīmiem, tostarp, skriešanai, peldēšanai un riteņbraukšanai. 85 individuāli pielāgotie treniņu režīmi ļauj jums maksimāli izmantot savu potenciālu — vai tā ir joga vai augstas intensitātes intervālu treniņš — pulkstenis reāllaikā uzrauga arī sirdsdarbību, kalorijas un treniņa ilgumu.

 

Atklājiet savu ideālo ritmu
Ar iebūvēto GPS sensoru, 5ATM, MI sirdsdarbības algoritmu un inovatīvajiem sensoriem HUAWEI WATCH FIT ir radīts visu veidu treniņiem. Šis pulkstenis palīdz jums labāk trenēties, reģistrējot reāllaika mērījumus, sniedzot zinātniskus treniņa rezultātu novērtējumus un profesionālus ieteikumus.

 

Vieds treniņu partneris, progresīvie mērījumi
HUAWEI WATCH FIT spēj konstatēt treniņa sākumu, atpazīt treniņa veidu un atgādināt jums, ka tas jāizseko. Neatkarīgi no tā, vai skrienat vai peldat, HUAWEI WATCH FIT var izsekot precīzus jums vajadzīgos treniņa mērījumus. Kad treniņš pabeigts, varat apskatīt detalizētākus rādītājus, profesionālu analīzi un zinātniskas norādes HUAWEI Health lietotnē.

 

Saglabā motivāciju katru dienu
HUAWEI WATCH FIT visu dienu izseko jūsu fitnesa gaitu un atgādina, ka ik pa laikam jāpieceļas kājās, lai nepieļautu ilgstošu sēdēšanu. Pulkstenis reģistrē jūsu dienā mērotos soļus, aktivitātes stundas un no mēreni līdz ļoti lielas intensitātes aktivitātes periodus trijos krāsainos apļos, tādējādi sniedzot jums gandarījuma apziņu, kad šīs aktivitātes ir izpildītas.

 

24 stundu sirdsdarbības monitorings
Pateicoties HUAWEI TruSeen™ 4.0 sirdsdarbības monitoringa tehnoloģijai, šis viedtālrunis spēj precīzi uzraudzīt jūsu sirdsdarbību reāllaikā dienas gaitā vai pat tad, kad guļat. Un laikus uztvert, ka pulss pārsniedz normālo amplitūdu, un nosūta jums atgādinājumu, tādējādi rūpējoties par jūsu veselību visas dienas garumā.

 

SpO2 monitorings visu dienu
Skābekļa piesātinājums asinīs ir galvenais fizioloģiskais elpošanas funkcijas un vielmaiņas cirkulācijas rādītājs. Veicot pastāvīgu asiņu skābekļa satura monitoringu, HUAWEI WATCH FIT automātiski sūta atgādinājumu, lai palīdzētu laikus salāgot jūsu stāvokli, kad ilgi paliekat nomodā vai pārlieku tērējat smadzeņu enerģiju.

 

Sagatavojieties īpašajām dienām
Sekojiet līdzi savam mēnešreižu ciklam un nosakiet aptuveno ovulācijas datumu ar šo viedpulksteni. HUAWEI WATCH FIT var jums nosūtīt atgādinājumus atbilstoši pieejamiem datiem un palīdzēt jums sagatavoties īpašajām dienām.

 

Labāks miega monitorings
Pamatojoties uz sirdsdarbības un HUAWEI TruSleep™ 2.0 miega izsekošanas tehnoloģiju, šis pulkstenis spēj precīzi reģistrēt jūsu miega stāvokli un analizēt miega kvalitāti, kā arī sniegt 200+ zinātniskus padomus, kā miega kvalitāti uzlabot.

 

Novērsiet stresu
HUAWEI TruRelax™ tehnoloģija un diennakts stresa reģistrēšanas algoritms var efektīvi uzraudzīt jūsu stresa līmeņus, lai noskaidrotu, vai izjūtat spriedzi. Mēģiniet izpildīt ieteiktos elpošanas vingrinājumus, lai mazinātu stresu spriedzes pilnos mirkļos.

 

Atgādinājums ar īsziņu
Sniedzot savlaicīgus atgādinājumus attiecībā uz īsziņām, saņemtajiem zvaniem, kalendārā ierakstītajiem notikumiem un citām sociālo plašsaziņas līdzekļu lietotnēm, HUAWEI WATCH FIT vairs neļauj jums palaist garām svarīgus notikumus.

 

Jūsu personiskais asistents
Tagad ar šo viedpulksteni varat labāk regulēt mūzikas atskaņošanu, uzņemt foto ar tālvadītu aizslēgu vai vienā mirklī atrast savu tālruni. Tāpat varat izmantot citas funkcijas, piemēram, laika prognozi, modinātāju, taimeri, hronometru, kabatas lukturi.

Atpakaļ

  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Huawei
    aizsardzības līmenis 5ATM
  • Pulkstenis

    pulksteņa tips Sporta viedpulkstenis
  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 1,64 "
    ekrāna izšķirtspēja
    456x280
  • Izmēri

    svars 27 g
    augstums 0,11 cm
    platums 3 cm
    dziļums 4,6 cm
  • Veselības un aktivitātes izsekošana

    mērīšana izmantojot plaukstas locītava
  • Funkcijas

    GPS
    sensori gaismas sensors, žiroskops, akselerometrs, Pulsa sensors

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.