Klientu serviss
Pr-Pk 10-18:00

67218560, 25404030
27338884

Viedais dekanters Favine iSommelier

179
Bonusa punkti

Viedais dekanters Favine iSommelier

Pagarini garantijas laiku par 2 gadu(iem)
c
c

c

Uzmanību! Līzinga aprēķins ir informatīvs un var nedaudz atšķirties no gala atmaksājamās līguma summas.

Viedais dekanters iSommelier ir aerēšanas ierīce, kas nodrošina ne tikai labāku garšas baudījumu, bet arī padara vīnu veselīgāku. Viedā dekantera iSommelier galvenais uzdevums ir tikt galā ar ierobežojumiem, kas rodas tradicionālās dekantēšanas laikā. Tradicionālās dekantēšanas process ir sarežģīts, turklāt vīnu baudītāji to ne vienmēr izprot. iSommelier nodrošina mazāk saspringtu, ērtāku un labāku vīna baudīšanas pieredzi, tai pat laikā palīdzot mazināt kaitīgo elementu klātbūtni vīnā.

Papildus informācija
Prece ir pieejama tikai mūsu mazumtirdzniecības veikalos.
Ja vēlaties to pasūtīt caur interneta veikalu, lūdzu sazinieties ar mums!

Pieejamība veikalos

Cena spēkā no 01.08.2017 līdz 31.08.2017
  • 1 2 3 4 5

  • Vērtēt un komentēt
  • Salīdzināt
  • Apraksts
  • Specifikācija
  • Pieejamība veikalos
  • Komentāri

Viedais dekanters Favine iSommelier

Viedais dekanters Favine iSommelier

D512

429 € Parastā cena 499.99 €

  • g
  • c

Pieejamība veikalos

Ierīce iSommelier samazina dekantēšanai nepieciešamo laiku no vairākām stundām uz dažām minūtēm, saglabājot visu garšu un aromātu buķeti, ko vīndaris ir vēlējies, lai jūs izbaudītu. Tāpat ar šo ierīci ir iespējams labāk kontrolēt vīna pasniegšanas temperatūru, jo vīns tiek mazāk pakļauts apkārtējās vides temperatūrai.

 

iSommelier filtrē apkārtējo gaisu, lai atbrīvotu to no piesārņojuma (mitruma, putekļiem, smakām) un atdalītu skābekli no slāpekļa un oglekļa dioksīda. Tā aerē vīnu ar attīrīta un ļoti koncentrēta skābekļa pastāvīgu plūsmu, izmantojot pilnveidoto skābekļa ekstrakcijas sistēmu, kurā netiek izmantotas ķimikālijas.

 

Īpaši veidotais stikla dekanters vienmērīgi izplata skābekli vīnā, ne tikai uz tā virsmas.

  • Tas patiesi nodrošina bagātināšanu ar skābekli.
  • Tas padara tanīnus maigākus, nodrošinot patīkamāku garšu.
  • Tas pilnveido visus aromātus, atklājot vīna īsteno potenciālu.

 

Vīna cienītāji izbaudīs maigāku, pilnīgāku un sarežģītāku garšu buķeti. Bagātinot ar skābekli, mazinās skābuma līmenis un pārāk spēcīgo tanīnu klātbūtne. Arī ļoti jauni vīni tiks padarīti baudāmi bez nepieciešamības gadiem tos noturēt pagrabos, un visiem vīniem tiks uzlabota garša.