Lai uzlabotu mājas lapas darbību, lūdzam Jūs piekrist sīkdatņu (cookies) izmantošanai. Sīkdatnes Jums ļaus redzēt precīzāku produkta informāciju un video, ko sniedz trešās puses. Sīkdatnes tiek izmantotas arī veikalu atrašanās vietas attēlošanai kartē. 
Visi sīkdatņu lietošanas nosacījumi ir pieejami šeit: Sīkdatņu izmantošanas nosacījumi.


Es piekrītu

Klientu centrs
Pr-Sv 10:00-21:00

67 555 888

n

Šo preci nav iespējams iegādāties.

Viedais dekanters iFavine iSommelier

208
Bonusa punkti

Viedais dekanters iFavine iSommelier

Viedais dekanters iSommelier ir aerēšanas ierīce, kas nodrošina ne tikai labāku garšas baudījumu, bet arī padara vīnu veselīgāku. Viedā dekantera iSommelier galvenais uzdevums ir tikt galā ar ierobežojumiem, kas rodas tradicionālās dekantēšanas laikā. Tradicionālās dekantēšanas process ir sarežģīts, turklāt vīnu baudītāji to ne vienmēr izprot. iSommelier nodrošina mazāk saspringtu, ērtāku un labāku vīna baudīšanas pieredzi, tai pat laikā palīdzot mazināt kaitīgo elementu klātbūtni vīnā.

Papildus informācija
  • 1 2 3 4 5

  • Vērtēt un komentēt
  • Salīdzināt
  • Apraksts
  • Specifikācija
  • Komentāri

Ierīce iSommelier samazina dekantēšanai nepieciešamo laiku no vairākām stundām uz dažām minūtēm, saglabājot visu garšu un aromātu buķeti, ko vīndaris ir vēlējies, lai jūs izbaudītu. Tāpat ar šo ierīci ir iespējams labāk kontrolēt vīna pasniegšanas temperatūru, jo vīns tiek mazāk pakļauts apkārtējās vides temperatūrai.

 

iSommelier filtrē apkārtējo gaisu, lai atbrīvotu to no piesārņojuma (mitruma, putekļiem, smakām) un atdalītu skābekli no slāpekļa un oglekļa dioksīda. Tā aerē vīnu ar attīrīta un ļoti koncentrēta skābekļa pastāvīgu plūsmu, izmantojot pilnveidoto skābekļa ekstrakcijas sistēmu, kurā netiek izmantotas ķimikālijas.

 

Īpaši veidotais stikla dekanters vienmērīgi izplata skābekli vīnā, ne tikai uz tā virsmas.

  • Tas patiesi nodrošina bagātināšanu ar skābekli.
  • Tas padara tanīnus maigākus, nodrošinot patīkamāku garšu.
  • Tas pilnveido visus aromātus, atklājot vīna īsteno potenciālu.

 

Vīna cienītāji izbaudīs maigāku, pilnīgāku un sarežģītāku garšu buķeti. Bagātinot ar skābekli, mazinās skābuma līmenis un pārāk spēcīgo tanīnu klātbūtne. Arī ļoti jauni vīni tiks padarīti baudāmi bez nepieciešamības gadiem tos noturēt pagrabos, un visiem vīniem tiks uzlabota garša.