Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Fitnesa aproce Vivosmart HR+ / regular (136-192mm), Garmin

Fitnesa aproce Vivosmart HR+ / regular (136-192mm), Garmin
  • Fitnesa aproce Vivosmart HR+ / regular (136-192mm), Garmin

Fitnesa aproce Vivosmart HR+ / regular (136-192mm), Garmin

Preces kods: 010-01955-43 Ražotājs: Garmin
179.99 €

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Fitnesa aproce Vivosmart HR+ / regular (136-192mm), Garmin/ 010-01955-43

Gudrs aktivitātes uzraudzītājs ar pulsa nolasīšanu no plaukstas locītavas un GPS funkcijām

• GPS piefiksē jūsu distanci un tempu, saglabājot jūsu skrējienu vai pastaigu atainošanai kartē 
• Ūdensizturīgs, kompakts korpuss, kas ļauj valkāt ierīci visas dienas garumā; pastāvīgi ieslēgtais, skārienjūtīgais ekrāns uzrāda jūsu datus, pat tiešos saules staros 
• Piefiksē soļu skaitu, kalorijas, uzkāpto stāvu skaitu, aktivitātes intensitāti un pulsu no jūsu plaukstas locītavas 
• Saņemiet ierīces viedos ziņojumus no sava saderīgā viedtālruņa, ieskaitot e-pastu, zvanus, SMS, ziņojumus no sociālajiem tīkliem u.c. ziņojumus
• Automātiska sinhronizācija ar Garmin Connect™ Mobile lietotni ļauj jums pievienoties izaicinājumiem, atkārtoti pārlūkot savus datus un saņemt viedus ieteikumus 

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Nosaka aktivitātes līmeni, nolasot pulsu no plaukstas locītavas

vivosmart HR+ aktivitātes uzraudzītājs izmanto Elevate™ pulsa tehnoloģiju, lai uzraudzītu jūsu pulsu no plaukstas locītavas katru dienu, visas diennakts garumā. Šī funkcija sniedz jums iespēju trenēties, kad vien vēlaties, bez nepieciešamības izmantot pulsometru ar jostiņu ap krūtīm. Izmantojot pulsa datus, vivosmart HR+ nodrošina ar informāciju par sadedzinātajām kalorijām. Vienalga, vai dodaties uz jogas nodarbību, spēlējat kādu sporta spēli ar draugiem vai dodaties uz treniņnometni, ierīce sasummē jūsu fitnesa aktivitāšu intensitāti, izmantojot intensitātes minūtes. Šī funkcija ļauj jums sekot līdzi savam progresam pretī pasaules veselības organizāciju ieteiktajiem mērķiem. Papildus, jūs varat izmantot savu vivosmart HR+ kā pulsometra aproci ap savu roku un sapārot to ar citu saderīgu Garmin ierīci.

 

Piemērots izmantošanai sporta zālē vai skrienot ārpus telpām

vivosmart HR+ viedais aktivitātes uzraudzītājs ir spējīgs piefiksēt distanci, laiku un tempu iekštelpu un ārpustelpu aktivitātēs. Izmantojot GPS, jūs varat iegūt pat vēl precīzākus distances un tempa datu mērījumus, kā arī aplūkot savas skriešanas vai pastaigu aktivitātes kartē. Papildus jūsu skrējienu, soļu un kaloriju piefiksēšanai, vivosmart HR+ saskaita jūsu uzkāpto stāvu daudzumu un intensitātes minūtes.

 

Savienojuma funkcijas

vivosmart HR+ automātiski sinhronizējas ar jūsu viedtālruni visas dienas garumā, lai uzglabātu jūsu datus mūsu bezmaksas vietnē tiešsaistē. Lejuplādējiet Garmin Connect Mobile lietotni vai pievienojieties Garmin Connect vietnei, izmantojot savu datoru, lai saglabātu, plānotu un dalītos savās aktivitātēs un pārspētu savu iepriekšējās dienas soļu skaitu. Pievienojieties draugu grupām un sacentieties savstarpējos izaicinājumos. Lai vēl detalizētāk sekotu līdzi savām kalorijām, jūs varat izveidot profilu MyFitnessPal vietnē un savienojiet to ar savu Garmin Connect kontu. Tas ļauj jums salīdzināt uzņemtās kalorijas ar kopējo sadedzināto kaloriju skaitu, kuras vivosmart HR+ piefiksē visas dienas garumā.

 

Move IQ funkcija

Izmantojot Move IQ funkciju, jums nav nepieciešamības uzsākt vai apstādināt savu aktivitātes taimeri, kad uzsākat jaunu aktivitāti. vivosmart HR+ var automātiski noteikt atšķirību starp tādiem kustību veidiem kā iešana, skriešana, velobraukšana, peldēšana vai pat eliptiskā trenažiera izmantošana. Jūs varat pārlūkot savas ikdienas aktivitātes Garmin Connect™ vietnē.

 

Viedas funkcijas

Esiet aktīvs, bet saglabājiet saikni ar apkārtējo pasauli, izmantojot vivosmart HR+ viedo aktivitātes uzraudzītāju! Katru reizi, kad saņemat kādu ziņojumu savā saderīgajā viedtālrunī, jūsu vivosmart HR+ maigi ievibrējas un automātiski ataino atbilstošo informāciju. Vienkārši pieskarieties un pavelciet uz ekrāna, lai izlasītu vairāk no ziņojuma. Citas savienojuma funkcijas ļauj jums kontrolēt mūziku jūsu tālrunī, vadīt savu atsevišķi iegādājamo VIRB sporta kameru vai atrast savu nepareizā vietā novietoto tālruni.

 

Katra diena kļūst veselīgāka par iepriekšējo

vivosmart HR+ iemācās jūsu pašreizējo aktivitātes līmeni, tad izveido sasniedzamu mērķi ikdienas soļu skaitam. Jums sasniedzot savus mērķus, ierīce automātiski pielāgos jūsu mērķi nākamajai dienai, palēnām mudinot jūs ievērot veselīgāku dzīvesveidu. Visas dienas garumā, ierīce atgādina jums izkustēties, izmantojot kustību joslu un brīdinājumu ar vibrāciju, ja esat bijis mazkustīgs ilgāk par vienu stundu. Dodieties nelielā pastaigā, lai atiestatītu mazkustības taimeri!

Atpakaļ

  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Garmin
    ūdens noturīgs 50 m
  • Pulkstenis

    pulksteņa tips Sporta viedpulkstenis
  • Veselības un aktivitātes izsekošana

    mērīšana izmantojot plaukstas locītava
  • Funkcijas

    GPS

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.