Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

GPS navigācija Drive 60 LMT, Garmin

GPS navigācija Drive 60 LMT, Garmin
  • GPS navigācija Drive 60 LMT, Garmin
  • GPS navigācija Drive 60 LMT, Garmin
  • GPS navigācija Drive 60 LMT, Garmin
  • GPS navigācija Drive 60 LMT, Garmin

GPS navigācija Drive 60 LMT, Garmin

Preces kods: DRIVE60EULMT Ražotājs: Garmin
239.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Satelītnavigācijas ierīce automašīnā ar funkcijām autovadītāja informētības par ceļu uzlabošanai

  • Viegli lietojojams GPS navigators ar 6" ekrānu, kuru iespējams novietot horizontāli vai vertikāli
  • Detalizēta Eiropas ceļu karte 45 valstīm ar bezmaksas karšu atjauninājumiem ierīces mūža garumā¹ un bezmaksas ceļu satiksmes informācija²
  • Funkcijas autovadītāja informētībai uz ceļa ietver sevī brīdinājumus par bīstamiem pagriezieniem, izmaiņām atļautajā braukšanas ātrumā, iespējamu nogurumu, skolu teritorijām u.c.
  • Garmin Real Directions™ ceļa norādes, izmantojot atpazīstamus orientierus (atkarībā no reģiona)
  • Uzmeklējiet jaunus un populārus restorānus, veikalus un citas interesantas un noderīgas vietas, izmantojot ierīces Foursquare® datu bāzi

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Nodrīgi brīdinājumi jūsu ikdienas braucienos

Garmin Drive 60 ir nodrošināta ar funkcijām, kas uzlabo autovadītāja ievērību par apkārtnotiekošo brauciena laikā. Brīdinājumi autovadītāja informētībai uz ceļa ietver sevī laicīgus ziņojumus par bīstamiem pagriezieniem, izmaiņām atļautajā braukšanas ātrumā, iespējamu nogurumu, skolu teritorijām u.c. Papildus, Garmin Drive 60 brīdina jūs, ja braucat pretējā virzienā vienvirziena ielā. Saņemiet ziņojumus par tuvumā esošiem sarkanās gaismas radariem un ātruma fotoradariem3. Garākos braucienos noderīgs var būt brīdinājums par potenciālu nogurumu4, kas piedāvās ieteicamos atpūtas laikus un atpūtas vietas, ja brauciens ir ildzis vairākas stundas bez apstāšanās. Up Ahead funkcija ļauj jums viegli uzlūkot kartes ekrānā tuvošās vietas jūsu maršrutā (DUS, ēstuves, atpūtas vietas, valstu un štatu robežas).

Vadāmība, izmantojot atpazīstamus orientierus

Garmin Drive 60 maina termina "izrunātas norādes pagriezienu-pēc-pagrieziena" nozīmi, piedāvājot Garmin Real Directions™ funkciju - viegli saprotamus norādījumus braucienam, kas izmanto kā atsauces atpazīstamus orientierus, ēkas un luksoforus (piemēram: "Pagriezieties pa labi pēc sarkanās ēkas!" vai "Pie McDonalds pagriezieties pa kreisi!"). Funkcijas darbība var atšķirties dažādos reģionos. Ierīcē ir ielādēti miljoniem jaunu un interesantu atpūtas, izklaides un iepirkšanās vietu, pateicoties Foursquare® datu bāzes izmantošanai.

Uzmeklējiet tieši jums nepieciešamo vietu

Direct Access funkcija atvieglo naviģēšanu uz sarežģītiem galamērķiem, piemēram, veikaliem lidostās vai iepirkumu centros, uzmeklējot konkrēto iestādi lielākās lokācijās. Kad naviģējat uz iepirkšanās centru, Direct Access sniedz jums papildus informāciju par konkrētiem mazumtirdzniecības veikaliem lielveikalā.

Viegli meklēt, ātri atrast

Garmin Drive 60 ekrānā ir meklēšanas lauks, kas padara adrešu un miljoniem intereses punktu uzmeklēšanu (POIs) vienkāršu. Vienkārši ierakstiet kategoriju (piemēram: picērija), pilnu adresi vai konkrētu nosaukumu ("Starbucks") un Garmin Drive 60 ekrāns ātri vien uzrādīs jums pieejamos rezultātus. Gadījumā, ja esat kļūdījies ievadītā vaicājuma pareizrakstībā, Garmin Drive 60 piedāvās izvēlēties no vairākiem rezultātiem, kuri ir līdzīgi jūsu ievadītajam tekstam.

Pievienojiet savai Drive ierīcei papildus kameras

Pilnīgam navigācijas komplektam, Garmin Drive 60 ierīce ir savienojama ar atsevišķi iegādājamo BC 30 aizmugurējā skata kameru (tās uzstādīšanai ieteicama profesionāļa palīdzība). Kad kamera ir pievienota, jūs viegli varat saskatīt navigatora ekrānā transporta līdzekļus, gājējus un citus šķēršļus aiz jūsu automašīnas, kad braucat atpakaļgaitā. Kad jūsu automašīnā jums līdzi brauc mazulis, pievienojiet Drive 60 babyCam mazuļu uzraudzīšanas kameru, kas var ērti, veicot attiecīgu pieprasījumu navigācijas ierīces ekrānā, sniegt video informāciju par notiekošo jūsu automašīnas pasažieru sēdeklī.

Piezīme: dažās valstīs videokameru izmantošana var būt aizliegta. Tas ir jūsu pienākumos - zināt un pakļauties savas jurisdikcijas likumiem un tiesībām.

Atpakaļ

  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 6,1 "
    ekrāna veids TFT LCD
  • Navigācijas sistēmas

    veids GPS
    balsa instrukcijas
    balsa komandas
    ceļa informācija
    kartes Eiropas ceļu kartes
  • Atmiņas karšu atbalsts

    atmiņas karšu atbalsts MicroSD
  • Barošana

    barošana no akumulatora
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Garmin

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.