Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

E-grāmata Ultra Limited Edition, PocketBook

E-grāmata Ultra Limited Edition, PocketBook
  • E-grāmata Ultra Limited Edition, PocketBook
  • E-grāmata Ultra Limited Edition, PocketBook
  • E-grāmata Ultra Limited Edition, PocketBook
  • E-grāmata Ultra Limited Edition, PocketBook

E-grāmata Ultra Limited Edition, PocketBook

Preces kods: PB650-M-WW-LE Ražotājs: PocketBook
165.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Vairāk nekā tikai e–grāmatu lasītājs

"PocketBook" piedāvā pirmo sērijas "E Ink" e–grāmatu lasītāju ar iebūvētu kameru, proti, "PocketBook Ultra". Tam ir unikāls dizains, tādēļ šis jaunais, kompaktais e–grāmatu lasītājs ikvienam lietotājam sniedz dažnedažādas iespējas – fotokameru, LED priekšējo apgaismojumu, magnētus vāciņa aizvēršanai –, un tas pat nav pilnīgi viss, kas ietverts šajā jaunajā e–grāmatu lasītājā.

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Jaunas paaudzes displejs

"PocketBook Ultra" ir aprīkots ar jaunas paaudzes "E Ink Carta™" displeju, kura izšķirtspēja ir 1024x758 pikseļi un 212 dpi, tādēļ informācijas atainojums ir vēl kontrastaināks un asāks. LED priekšējais apgaismojums ļauj lasīt ar prieku pat vāja apgaismojuma apstākļos, un jaunajā saskarnē iespējams regulēt spilgtumu vēl vienkāršāk.

Fotografējiet, skenējiet un baudiet

"PocketBook Ultra" aizmugures daļā iebūvēta 5 megapikseļu kamera ar automātisko fokusēšanu. Pateicoties iebūvētajai LED zibspuldzei, ir iespējams uzņemt augstas kvalitātes attēlus neatkarīgi no apgaismojuma. Attēlus var izmantot kā pašas ierīces ekrāna saudzētājus, kā arī pārsūtīt tos uz datoru, sniedzot prieku par krāsainajām fotogrāfijām visai jūsu ģimenei. Ierīcē jau esoša lietojumprogramma atpazīst tekstu un pārveido to rediģējamos formātos.

Neierobežota komunikācija

Piekļuve internetam, pateicoties iebūvētam Wi-Fi, ļauj izmantot sociālos tīklus, "ReadRate" pakalpojumu, jau iepriekš uzstādīto "Dropbox" un funkciju "Sūtīt uz PocketBook", ar ko var pārsūtīt saturu, nepieslēdzot ierīci datoram.Izbaudiet, cik lieliski apvienots izsmalcināts stils un moderna funkcionalitāte!

Neticama jauda

4 GB iekšējā atmiņa un microSD slots nodrošina visas bibliotēkas noglabāšanu, un jaudīgs 1 GHz procesors un 512 MB operatīvā atmiņa padara lappušu pāršķiršanu vieglu un ātru.

Pārbaudīta kvalitāte, jauns dizains

Šo jauno e–grāmatu lasītāju padara elegantu šaurās maliņas un plūstošās korpusa līnijas, pasvītrojot tā unikālo dizainu. 6 collu "PocketBook Ultra" izmēri ir tikai 162,7 x 106,7 x 7,9 mm, un tas sver tikai 175 gramus. Pateicoties lappušu pogām, kas novietotas uz aizmugurējā paneļa, lasītājs var efektīvi izmantot visu virsmu, un ierīci ir iespējams turēt daudz vairāk veidos. Šajā modelī pirmo reizi iebūvēta jaunā "PocketBook" saskarne, kas vēl vairāk atvieglo ierīces lietošanu, padarot to ērtāku. "PocketBook Ultra" – maksimāli daudz iespēju kompaktā ierīcē.

Pārsteidzoša funkcionalitāte

Jaunais e–grāmatu lasītājs atbalsta vairāk nekā 20 populāru teksta un attēlu formātu, un tajā ir iepriekš uzstādītas "ABBYY Lingvo®" vārdnīcas.

Ar e–grāmatu lasītāju var ne tikai lasīt, ar "PocketBook Ultra" var atskaņot arī jūsu iecienītākos MP3 mūzikas ierakstus. Šai ierīcei ir teksta pārvēršanas runā funkcija, ar kuru var noklausīties grāmatas vairākās valodās.

Atpakaļ

  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 6 "
    ekrāna izšķirtspēja
    1024×758
  • Atmiņa/cietais disks

    iekšējā atmiņa 4 GB
  • Savienojumi

    USB-A 2.0
    WiFi
  • Izmēri

    svars 175 g
    augstums 10,67 cm
    platums 16,27 cm
    dziļums 0,79 cm
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs PocketBook
    krāsa pelēka
  • Formātu atbalsts

    atbalstītie audio formāti MP3
    atbalstītie lasāmo failu formāti PDF, TXT, DOC, EPUB, DJVU, HTML, FB2, CHM, RTF, EPUB DRM, PDF DRM, TCR, PRC (MOBI), HTM, DOCX
    attēli BMP, JPG, PNG, TIFF

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.