Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Samsung LCD 4K UHD, 65'', centra statīvs, sudraba - Izliekts Televizors

Samsung LCD 4K UHD, 65'', centra statīvs, sudraba - Izliekts Televizors
  • Samsung LCD 4K UHD, 65'', centra statīvs, sudraba - Izliekts Televizors
  • Samsung LCD 4K UHD, 65'', centra statīvs, sudraba - Izliekts Televizors
  • Samsung LCD 4K UHD, 65'', centra statīvs, sudraba - Izliekts Televizors
  • Samsung LCD 4K UHD, 65'', centra statīvs, sudraba - Izliekts Televizors
  • Samsung LCD 4K UHD, 65'', centra statīvs, sudraba - Izliekts Televizors
  • Samsung LCD 4K UHD, 65'', centra statīvs, sudraba - Izliekts Televizors
  • Samsung LCD 4K UHD, 65'', centra statīvs, sudraba - Izliekts Televizors
  • Samsung LCD 4K UHD, 65'', centra statīvs, sudraba - Izliekts Televizors

Samsung LCD 4K UHD, 65'', centra statīvs, sudraba - Izliekts Televizors

Preces kods: UE65KS7502UXXH Ražotājs: Samsung
2199.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

65" Ultra HD LED LCD televizors, Samsung / UE65KS7502UXXH

Reālistisks, jauns standarts ar Quantum Dot Display. SUHD TV ar Quantum dot display nosaka jaunu skatīšanās pieredzes standartu. Krāsu spektram plešoties miljards toņos, ekrāna attēls atdzīvojas. Iespaidīgs gaišo un tumšo toņu kontrasts izceļ nianses, par kurām iepriekš pat nenojautāt. Displejs ir izstrādāts ilgam darba mūžam un nekaitīgs videi, jo tā sastāvā nav kadmija.

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Quantum Dot Color

Aizveriet acis un iztēlojieties viskrāsaināko ainavu, kāda iespējama. Atveriet acis un ieraugiet šo ainavu uz SUHD TV. Iespaidīgā Quantum dottehnoloģija parāda jums pasauli, kādai tai ir jāizskatās ar krāsu diapazonu, kas ir 64 reizes lielāks nekā standarta televizoram.

 

 

HDR 1000

Kad liels dinamiskais diapazons nodrošina maks. 1000 nitu spilgtumu, jūs redzat nianses. Pilnīgi visas nianses. Dažādas nakts tekstūras un gaismas līmeņus. Tas, ko jūs redzat reālajā pasaulē, ir uz jūsu Quantum dot displayekrāna visā savā krāšņumā.

 

 

Ultra Black

Absorbējot gaismu, kas krīt uz televizora no ārpuses, jūs vairs neiegūstat nevēlamus atspīdumus uz ekrāna. Tajā pašā laikā Samsungī pašā tehnoloģija Black ļauj gaismai plūst caur televizora attēliem, lai jūs redzētu tikai nepieciešamo gaismu.

 

 

Jaungatavošanas programma

Mūsdienās ir ļoti daudz failu formātu ar dažādām specifikācijām. Esat pamanījuši, ka dažiem formātiem ir zemāka kvalitāte nekā citiem. Taču SUHD TV jaungatavošanas programma automātiski analizēs un jaungatavos jebkuru ne SUHD saturu, uzlabojot kvalitāti līdz augstākajam iespējamajam līmenim. Baudiet attēlus, kādus tos vēlējās redzēt filmas veidotājs.

 

 

Mazāk meklēšanas, vairāk baudas

Ieslēdziet televizoru un viss nepieciešamais ir uz ekrāna. Neatkarīgi no tā, vai tās ir straumētas filmas, spēles vai tiešraide, pārslēgšanās no viena uz otru ir tikpat vienkārša kā kanālu pārslēgšana. Tas ir tik vienkārši un intuitīvi. Un, protams, visām šīm darbībām jums vajag tikai vienu tālvadības pulti.

 

 

Smart Hub

Jūs varat tik daudz apskatīt no tik daudz avotiem. Lietojot Smart Hub, jūs visu atradīsiet vienā vietā, ieslēdzot televizoru. Pārslēgšana no viena avota uz citu ir pavisam vienkārša, televizora iestatījumu pielāgošana ir kā bērnu rotaļa.

 

 

Smart View

Uzinstalējiet Smart View lietotni savā viedtālrunī un personālajā datorā, lai varētu koplietot ierīcēs esošo saturu tieši ar Samsung TV. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties skatīties fotoattēlus un video vai klausīties mūziku, ir daudz labāk, ja varat to baudīt uz lielāka ekrāna.

 

 

Viena tālvadības pults

Tagad visu ierīču pārvaldība ar televizora palīdzību ir kļuvusi vieglāka kā jebkad. Jums ir nepieciešama tikai tālvadības pults One Remote. Darbība ar vienu roku, lai izmantotu jebkuru pieslēgto ierīci.

 

 

Automātiskā noteikšana

Ar HDMI kabeli pieslēgtās ierīces tiks automātiski atpazītas un attēlotas uz ekrāna ar viegli saprotamām ikonām un nosaukumiem. Papildu ērtībai Samsung One Remote Controluzreiz darbojas bez papildu iestatījumiem.

 

 

Liektais ekrāns

Zināms, ka izliektas formas ir patīkamas cilvēku acīm, un tas noteikti attiecas uz SUHD TV. Tas ne tikai labi izskatās, bet tā forma ierauj arī aizraujošā izklaides pasaulē. Ļaujieties skatīšanās pieredzei bez traucējumiem, kas ir patīkama arī acīm.

 

 

Dziļa skatīšanās pieredze

Curved TV - vēl viens veids, kā vēl vairāk piesaistīt jūs ekrānā notiekošajam.SUHD TV vienmērīgi pielāgo kontrasta līmeņus visā ekrānā. Lai jūs vēl vairāk izjustu attēla dziļumu.

 

 

Mazāks acu noslogojums

Baudiet vēl ērtāku skatīšanās pieredzi nekā tas iespējams ar plakano ekrānu. Skatoties uz liekto televizora ekrānu, jūsu acīm tiek nodrošināts vienmērīgs skatīšanās attālums un līdz ar to mazāks acu noslogojums.

 

 

Skaists visās niansēs

SUHD TV ir pastāvīgs ceļojums konstrukcijas izcilības virzienā. Katrs televizora programaparatūras elements ir rūpīgi izstrādāts, līdz kopējais izstrādājums ieslēgts vai izslēgts ir kļuvis par neatņemamu jūsu dzīvojamās telpas iekārtojuma sastāvdaļu. Tāpat mēs ilgi darbojāmies, lai izstrādātu ekrāna rāmja minimālisma dizainu un tas neradītu skatīšanās pieredzes traucējumus.

 

 

360° konstrukcija

SUHD TV ir izstrādāts, lai teicami izskatītos no visām pusēm, jo apzināmies, ka televizors ir nozīmīga iekštelpu iekārtojuma sastāvdaļa. Mēs novērsām lieko un uzlabojām nianses, lai radītu skaistu izstrādājumu, kas lieliski izskatās jebkurā dzīvojamā telpā.

 

 

Dizains pastāvīgai baudai

Jūsu uzmanību nekādā gadījumā nedrīkst novērst no ekrānā notiekošā. Ņemot vērā šo principu, mēs novērsām jebkurus traucējumus, lai radītu izcilu ekrānu.

Atpakaļ

  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 65" / 165 cm
    ekrāna veids LED LCD
    ekrāna izšķirtspēja
    3840х2160 4K UHD
  • Funkcijas

    Smart TV
    pieslēguma sistēmas Anynet+ (HDMI-CEC)
  • Attēla uzlabošana

    HDR
    attēla uzlabošanas sistēmas Quantum Dot Display, Ultra Black, SUHD Remastering Engine, Mega Contrast, UHD Dimming, Peak Illuminator Pro
  • Skaņa

    Izejas jauda (RMS) 40 W
    skaņas sistēma Dolby Digital Plus, DTS Codec,
  • Savienojumi

    HDMI 4 gab
    optiskā izeja
    LAN (tīkla interfeis, RJ45)
    USB-A 2.0 3 gab
    WiFi
  • Izmēri

    svars 23,7 kg
    svars bez kājas 23,2 kg
    platums 144,17 cm
    augstums 90,77 cm
    dziļums 29,71 cm
    augstums bez kājas 144,17 cm
    dziļums bez kājas 83,02 cm
  • Vispārīgie parametri

    energoefektivitātes klase
    A+
    ražotājs Samsung

Atpakaļ

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.

Atpakaļ

energy-label

Papildus informācija:

A+Ierīces efektivitēte vienkāršāk pamanāma.
Energoefektivitātes klase ir viens no galvenajiem rādītājiem elektropreču marķējumā. To iedala skalā no A+ līdz F, kur A+ klase ir visefektīvākā (iekārta patērē vismazāk elektroenerģijas), bet F klase pati neefektīvākā. Ierīces energoefektivitātes klases noteikšanas pamatā ir kopējais gada laikā patērētās enerģijas daudzums, kurš tiek aprēķinās balstoties uz vairākiem parametriem.

Gada enerģijas patēriņš.
Gada enerģisas patēriņš ieslēgtā stāvoklī izteikts kilovatstundās.

165/65
Ekrāna diagonāle.
Skatāmā laukuma diagonāle centimetros un collās.

Enerģijas patēriņš.
Enerģijas patēriņš ieslēgtā veidā vatos.

Izslēgts stāvoklis.
Zīmē kas norāda, ka televizorams ir slēdzis kas televizoru izslēdz televizoru režīmā ar elektropatēriņu ne vairāk kā 0.01 W.