Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Sulu spiede Avance Collection, Philips

Sulu spiede Avance Collection, Philips
  • Sulu spiede Avance Collection, Philips
  • Sulu spiede Avance Collection, Philips
  • Sulu spiede Avance Collection, Philips
  • Sulu spiede Avance Collection, Philips
  • Sulu spiede Avance Collection, Philips
  • Sulu spiede Avance Collection, Philips
  • Sulu spiede Avance Collection, Philips
  • Sulu spiede Avance Collection, Philips

Sulu spiede Avance Collection, Philips

Preces kods: HR1897/30 Ražotājs: Philips
329.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Philips novatoriskā MicroMasticating tehnoloģija ir izstrādāta, lai atvērtu augļu un dārzeņu šūnas un maksimāli izspiestu sulu. Pēc sulas spiešanas visas detaļas iespējams noskalot 1 minūtē, jo konstrukcijā nav sieta.

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

MicroMasticating izspiež līdz 90%* no augļa

Augļi un dārzeņi sastāv no tūkstošiem šūnu, kuras satur sulu, vitamīnus un citas svarīgas barības vielas. Philips novatoriskā MicroMasticating tehnoloģija ir izstrādāta, lai atvērtu šūnas un izspiestu maksimālo barības vielu un vitamīnu daudzumu no jūsu iecienītajiem produktiem - izspiediet līdz 90%* no augļiem un dārzeņiem savā glāzē.

Izspiediet sulu no iecienītajiem augļiem, tostarp banāniem un mango

Pagatavojiet gardas un veselīgas sulas no mīkstiem augļiem un cietiem dārzeņiem. Varat izspiest sulu savā iecienītajā kombinācijā un izmantot produktus, no kuriem parasti ir grūti izspiest sulu, īpaši ar cieti pildītus augļus kā banānus vai mango.

Iekļaujiet lapas, zaļumus un riekstus savos dzērienos

Lapas un zaļumi satur daudz šķiedrvielu un ir lieliskas sastāvdaļas veselīgām sulām, un tos iespējams apstrādāt šajā sulu spiedē. Vārpatas, spināti un citi produkti ir svarīgi veselības uzlabošanai ikdienā, un tos iespējams pievienot sulai, izmantojot MicroMasticating tehnoloģiju. Varat arī pievienot noteiktu veidu riekstus, piemēram, mandeles, lai pagatavotu pienu.

"Pre-clean" funkcija izspiež līdz pēdējam sulas pilienam

"Pre-clean" funkcija ir īpaša programma, kas izspiež pēdējos sulas pilienus no sulu spiedes, vienlaikus iztīrot produktu. Tādējādi iegūsiet vislabāko no saviem augļiem un dārzeņiem, novēršot vērtīgās sulas zudumu tīrīšanas procesa laikā.

Vienkārša izjaukšana un izskalošana bez virtuves rīku izmantošanas

Pateicoties vienkārši izjaucamai konstrukcijai un nenodalītām detaļām, šo sulu spiedi var ātri iztīrīt tikai ar krāna ūdeni. Tā kā ierīcei nav asu malu, šķiedras un daļiņas tiek aizskalotas dažu sekunžu laikā.

Unikāla konstrukcija bez sieta tīrīšanai ātrāk nekā 1 minūtē

Mūsu unikālā konstrukcija bez sieta nodrošina vieglu sulas caurplūdi līdz glāzei cauri filtram, kas aiztur nevēlamas daļiņas un ir viegli tīrāms, neizmantojot birsti.

Novatoriska pilienapture nodrošina tīru leti

Pilnībā integrēta pilienapture sniedz iespēju apturēt sulas spiešanu un saglabāt tīru virtuves leti. Vienkārši uzspiediet sulas izvades atveres apakšā, un sulas plūsma tiks apturēta, nesamitrinot pirkstus.

LED lampiņas informē par pareizu salikšanu

LED lampiņas sniedz informāciju sulu spiedes lietošanas laikā. Pēc salikšanas jūs zināsiet, ka produkts atkal ir gatavs sulas spiešanai, vai arī nepieciešams pareizi salikt detaļas. Par jūsu drošību ir padomāts.

Kompakta sulu spiede ar integrētām daļām

Optimizēta konstrukcija 11 cm platumā sniedz iespēju vienmēr glabāt sulu spiedi uz letes, ļaujot jebkurā brīdī sākt sulas spiešanu. Tā aizņem ļoti maz vietas glabāšanā, kā arī lietošanas laikā, jo ir pilnībā monolīta, un nav nepieciešami papildu nodalījumi sulas spiešanas laikā.

Sula tieši jūsu glāzē

Sulas izspiešana tieši glāzē sniedz iespēju pielāgot katru sulas glāzi jūsu ģimenes locekļu garšas izjūtām, jums nav jāizmanto un jātīra liekas detaļas, kā arī varat saglabāt tīru virtuves leti.

Iekļauta iedvesmojoša recepšu grāmatiņa

Jūsu recepšu un produktu izvēle ir būtiska sulas spiešanas procesa daļa. Šajā grāmatiņā mēs sniedzam iedvesmu 40 receptēs un pilnīgus norādījumus par veselības ieguvumiem no šīm receptēm.

Atpakaļ

  • Sulu spiede

    Veids sulu spiede
    Jauda 200 W
    Trauka ietilpība 1 L
  • Funkcijas

    sulas spiedes funkcijas Pretpilēšanas sistēma, Brīvi stāvošs sulas trauks, Neslīdošas kājas, Mīkstuma daudzuma regulācija
  • Vispārīgie parametri

    krāsa
    ražotājs Philips

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.