Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Viedtālrunis iPhone 5S, Apple / 16GB

Viedtālrunis iPhone 5S, Apple / 16GB
  • Viedtālrunis iPhone 5S, Apple / 16GB
  • Viedtālrunis iPhone 5S, Apple / 16GB
  • Viedtālrunis iPhone 5S, Apple / 16GB
  • Viedtālrunis iPhone 5S, Apple / 16GB

Viedtālrunis iPhone 5S, Apple / 16GB

Preces kods: ME432EL/A Ražotājs: Apple
299 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Tehnoloģiju progresa esence.

iPhone 5 un tā izcili plānā un vieglā konstrukcija radīja lielisku precedentu. iPhone 5s šie panākumi tiek papildināti ar Touch ID — pirkstu nospiedumu identificēšanas sensoru, A7 procesoru ar 64 bitu arhitektūru, vēl izcilāku iSight kameru, un zibenīgiem bezvadu savienojumiem.

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Procesors ar 64 bitu arhitektūru. Pirkstu nospiedumu identificēšanas sensors. Ātrāka un labāka kamera. Operētājsistēma, kas īpaši izstrādāta 64 bitu arhitektūrai. Jau ar vienu no šīm funkcijām jebkurš telefons aizsteigtos priekšā savam laikam. Jaunajā iPhone ir tās visas – īstens tehnoloģiju avangards. 

Zelta standarts. Arī pelēks un sudraba. 

iPhone 5s ir precīzi izstrādāts līdz pat mikronu līmenim, un tas ir redzams ik detaļā. Skaists alumīnija korpuss. Pulēts metāls un stikls. Safīra kristāls sākumpogā un kā aizsargājošs elements iSight kamerā. Nepārspētais dizains un konstrukcija padara iPhone 5s neticami plānu un vieglu. Pie tam šis telefons ir pieejams trīs elegantās krāsās: zelta, sudraba un astropelēkā. 

Touch ID. Tavs pirksta nospiedums. Tavs iPhone. 

Tu ieskaties savā iPhone desmitiem reižu dienā un pat vairāk. Tik bieža paroles ievadīšana tevi tikai aizkavē, bet tu to dari, jo vēlies būt drošs, ka neviens cits nevarēs piekļūt tavam iPhone. iPhone 5s atbloķēšana ir ātrāka, vienkāršāka un pat nedaudz futūristiska, pateicoties Touch ID — jaunajam pirkstu nospiedumu identificēšanas sensoram. 

Novieto pirkstu uz sākumpogas un iPhone tiks atbloķēts — tik vienkārši. Tas ir ērts un ļoti drošs veids, kā piekļūt telefona saturam. Ar pirksta nospiedumu vari arī apstiprināt pirkumus iTunes Store, App Store un iBooks Store veikalos, neievadot paroli. Turklāt Touch ID spēj nolasīt nospiedumu jebkurā leņķī. Tas nozīmē, ka iPhone nolasīs tavu pirksta nospiedumu un atpazīs tevi neatkarīgi no tā, kā novietoji pirkstu uz sensora — vertikāli, horizontāli vai kā citādi. Un tā kā ar Touch ID var reģistrēt vairākus pirkstu nospiedumus, arī sensors zinās, kam vēl tu uzticies. 

A7 procesors. Pirmais 64 bitu viedtālrunis pasaulē. 

Ir ātrums. Un ir A7 ātrums. Jaunais A7 procesors paātrina CPU un grafikas darbību divas reizes, salīdzinot ar A6 procesoru. Kas ir vēl iespaidīgāk: ar A7 procesoru iPhone 5s ir kļuvis par pirmo 64 bitu arhitektūras viedtālruni pasaulē — datora cienīga sistēmas arhitektūra superplānā telefonā. Turklāt iOS 7 ir īpaši izstrādāts 64 bitu arhitektūrai, tādēļ spēj pilnībā izmantot A7 procesora sniegtās iespējas. 

A7 atbalsta OpenGL ES versiju 3.0, lai telefonā grafika būtu tikpat detalizēta un vizuālie efekti tikpat iespaidīgi, kādi tie savulaik bija iespējami tikai Mac datoros, PC un spēļu konsolēs. Atšķirība ir fantastiska. Piemēram, spēlēs attēlotās fantāzijas pasaules. Faktūras un ēnas izskatās daudz dabiskāk. Saulesgaisma atstarojas no ūdens virsmas. Visa grafika ir daudz reālāka. 

iOS 7 un visas iebūvētās programmas ir pielāgotas A7 procesora iespējām. Programma Camera tam ir lielisks piemērs. Tā izmanto jauno A7 procesorā iebūvēto attēla signāla procesoru divreiz ātrākai autofokusa darbībai, vēl ātrākai bilžu uzņemšanai un lielākam videokadru ātrumam.1 Tu droši vien nodomāji, ka visas šīs funkcijas samazina akumulatora darbības laiku. Taču tā nav, jo A7 ir neticami energoefektīvs. 

64 BITI   2x CPU   2x GPU

M7 līdzprocesors. Pilnīgi jauns procesors. Pilnīgi jauna līmeņa efektivitāte. 

M7 līdzprocesors ir kā A7 procesora palīgs. Līdzprocesors ir īpaši izstrādāts akselerometra, žiroskopa un kompasa kustības datu noteikšanai — tas ir uzdevums, kas parasti būtu jādara A7 procesoram. Taču M7 to var paveikt daudz efektīvāk. Tagad sportošanas programmas, kas reģistrē fiziskās aktivitātes, datiem var piekļūt no M7, nemaz neiesaistot A7. Un tērē mazāk akumulatora jaudas. 

M7 saprot, kad tu staigā, skrien vai pat brauc. Piemēram, programma Maps pārslēdzas no detalizētām braukšanas norādēm uz iešanas norādēm, ja atstāj automašīnu stāvvietā un turpini ceļu ar kājām. Un, ja telefons kādu laiku netiek pārvietots, piemēram, kad tu guli, M7 samazina tīklu noteikšanas opcijas aktivitāti, lai taupītu akumulatora enerģiju. 

iSight kamera. Pasaulē iemīļotākā kamera tagad vēl labāka. 

iPhone 5s ir ietvertas modernas tehnoloģijas, kas ir īpaši izstrādātas iSight kameras aparatūrai un programmatūrai. Tas ļauj ikvienam jebkurā laikā uzņemt burvīgas bildes. Mūsu izpratnē loģiskāk ir iemācīt iPhone uzņemt lieliskus attēlus, nevis apmācīt cilvēkus, kā kļūt par profesionāliem fotogrāfiem. Tālāk ir aprakstītas tikai dažas no jaunās iSight kameras iespējām. 

Lielāks sensors. Lielāki pikseļi. Lielāks diafragmas atvērums. Lai uzņemtu lielisku bildi, svarīgs faktors ir gaisma. Jaunajā iSight kamerā ir par 15% lielāks sensors. Lielāki pikseļi (1,5 mikroni). Un ƒ/2.2 diafragmas atvērums. Pateicoties šiem jaunumiem, kamerā iekļūst vairāk gaismas. 

Sērijfoto funkcija.

Ar sērijfoto funkciju vari fiksēt notikumu, uzņemot 10 attēlus sekundē. Kamera veiks to analīzi reālajā laikā un ieteiks tev atsevišķus attēlus vai to sēriju, kas tev varētu patikt vislabāk. 

True Tone zibspuldze.

Balta LED un dzintarkrāsas LED zibspuldze darbojas kopā un izmanto gudrus programmatūras algoritmus 1000 unikālās kombinācijās, lai pielāgotu zibspuldzes intensitāti un krāsu temperatūru, šādi perfekti izgaismojot objektu. 

Automātiska attēla stabilizācija.

Izmanto automātisko attēla stabilizāciju, ja vēlies novērst traucējumus, kas rodas trīcošu roku vai kustīgu objektu dēļ. 

Palēninātais video režīms.

Uzņem video ar ātrumu 120 kadri sekundē un kvalitāti 720p un pēc tam atskaņo jebkuru video daļu četras reizes lēnāk, lai radītu dramatisku efektu, un tad padalies arī ar draugiem. 

Video tālummaiņa filmējot.

Video tālummaiņa filmēšanas laikā ļauj tev veikli iegūt tuvplānus. Vari trīskārtīgi pietuvināt jebkuru objektu, ko filmē. 

Kvadrātfoto.

Ieslēdz kvadrātfoto režīmu, un iSight kamera automātiski kadrēs un apgriezīs attēlu, lai tas iegūtu kvadrāta formu — lieliski piemērots parādīšanai Instagram, Twitter, Facebook vai jebkur citur. 

Panorāmas foto.

Ieliec bildē visu, ko redzi — kaut vai visu apvārsni. Panorāmas režīmā vari uzņemt neaizmirstamus panorāmas foto, kam bildēšanas laikā automātiski tiek pielāgota ekspozīcija. 

Fotofiltri.

Lieto filtrus parastā un kvadrāta formāta bildēm. Izvēlies filtru un aplūko tā efektu jau pirms bildes uzņemšanas. Filtru var pievienot arī vēlāk. Ja pārdomā un uzskati, ka foto labāk izskatās bez filtra, vienkārši noņem filtru. 

FaceTime HD kamera. Parādi. Vai tikai pastāsti. 

Ja nevarat satikties personiski, satiecieties vismaz ekrānā. Izstāsti labas ziņas labākajam draugam vai novēli “ar labu nakti” tālumā esošam mīļotajam ar FaceTime videozvana starpniecību. Pavisam jaunajā iPhone 5s FaceTime HD kamerā ir lielāki pikseļi un uzlabots apgaismojuma sensors, kas izcels tavu smaidu jebkādā apgaismojumā. Un tā kā iOS 7 ar FaceTime var veikt arī zvanus bez video, sarunai nav obligāti jānotiek, redzot vienam otru.2 

Zibenīgi bezvadu savienojumi. Visu laiku labākais pārklājums. 

iPhone 5s atbalsta vēl vairāk tīklu nekā līdz šim. Tāpēc tagad lejupielādes un augšupielādes var veikt daudz ātrāk. Vienlaikus visā pasaulē palielinās arī iPhone atbalstīto mobilo sakaru operatoru skaits. Ceļojot varēsi vēl vairāk vietās izmantot priekšrocības, ko sniedz īpaši ātri sakaru tīkli. 

iOS 7. Radīts, lai skaisti saderētu ar iPhone 5s. 

Operētājsistēma iOS 7 ir izstrādāta tieši iPhone 5s. Tā izmanto visas priekšrocības, ko sniedz iPhone 5s iebūvētās modernās tehnoloģijas — 64 bitu A7 procesors, Touch ID pirkstu nospiedumu identificēšanas sensors un jaunā, vēl izcilākā iSight kamera. Turklāt iOS 7 ir ieviestas arī lieliskas jaunas funkcijas, piemēram, gudrāks vairākuzdevumu režīms, AirDrop un Control Centre, kas visas ikdienā veicamās darbības padarīs vienkāršākas, ātrākas un patīkamākas. Lai ko tu darītu jebkurā programmā, tas būs ērti, vienkārši un ļoti intuitīvi. Jau uzreiz tu sapratīsi, kā izmantot visu laiku progresīvāko mobilo operētājsistēmu visu laiku progresīvākajā iPhone. 

Phone

Atbildi uz zvanu ar īsziņu, iestati atgādinājumu, ieslēdz Do Not Disturb (Netraucēt) statusu un vēl daudz ko. 

Calendar

Apskati visus savus plānus vienā acu uzmetienā. Vari arī aplūkot piecu dienu kalendāru ainavas orientācijā. 

Mail

Lasi e-pastu un ērti pārskati iesūtni 4 collu Retina displejā. 

Photos

Rādi bildes noteiktām grupām vai draugiem ar iCloud Photo Sharing palīdzību. 

Camera

Uzņem augstas izšķirtspējas panorāmas foto un paveic vēl daudz ko citu. 

Music

Izveido savu iTunes bibliotēku un atskaņo to jebkur savās mājās, izmantojot AirPlay. 

iPhoto. iMovie. Pages. Keynote. Numbers. Bez maksas. Ar neskaitāmām iespējām. 

Pārvērt savu iPhone par mobilu fotoapstrādes, kinomontāžas, memuāru rakstīšanas, prezentāciju rādīšanas un skaitļošanas staciju. iPhoto, iMovie un iWork programmu saime — Pages, Keynote un Numbers — ļaus paveikt to visu un pat vēl vairāk. Un visas piecas šīs programmas savam iPhone 5s vari saņemt par brīvu App Store veikalā.3 

iPhoto

Kārto, rediģē un parādi citiem visas burvīgās ar iPhone uzņemtās bildes. 

iMovie

Atklāj sevī kinorežisoru ar jaudīgiem video un audio apstrādes rīkiem. 

Pages

Raksti lieliski noformētus dokumentus, vēstules, atskaites un citus darbus. 

Numbers

Atdzīvini ciparus ar dinamisku tabulu, diagrammu un izklājlapu palīdzību. 

Keynote

Veido neaizmirstamas prezentācijas, izmantojot jaudīgus rīkus un efektus. 

Podcasts

Atklāj, abonē un atskaņo savā iPhone dažnedažādu žanru podkāstus. 

iBooks

Vēlreiz pārlasi klasiķus. Iepazīsti bestsellerus. Pilnveido savu bibliotēku ar katru nākamo lejupielādi. 

App Store. iPhone piedāvā gandrīz neierobežotas iespējas. 

App Store veikalā tevi gaida pasaulē labākā mobilo programmu izvēle. Vairāk nekā 900 000 programmu.4 Tā kā katra programma ir izstrādāta tieši iPhone, varēsi tās izmantot pilnvērtīgi. Pārlūko un iegādājies programmas jebkurai vajadzībai — vai tās būtu programmas produktivitātei vai spēles, programmas izglītībai vai izklaidei, sociālie tīkli vai programmas finansēm. Visas programmas no viena uzticama avota, visas vienuviet, lai tām varētu ērti piekļūt un lai tās būtu viegli atrodamas un viegli iegūstamas. 

iCloud.  Viss, ko vien vajag. Kur vien vajag. 

iCloud ļaus tev piekļūt saturam neatkarīgi no tā, vai izmanto iPhone, iPad, iPod touch vai Mac. Pateicoties jaunajām iOS 7 funkcijām, iCloud ir neaizstājami noderīgs rīks. Pat ja no visām Apple ierīcēm lieto tikai iPhone, vari izmantot iCloud Photo Sharing, lai nosūtītu bildes un video saviem draugiem uz iOS ierīcēm. Draugi tavās bilžu plūsmās varēs gan komentēt tavas bildes, gan publicēt savus attēlus un video. Turklāt Find My iPhone jaunā funkcija Activation Lock būtiski sarežģīs ierīces lietošanu vai pārdošanu bez tavas atļaujas.

Atpakaļ

  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Apple
  • Datu apmaiņa

    4G
    Bluetooth Bluetooth 4.0
    WiFi
  • Procesors

    procesora veids
  • Atmiņa/cietais disks

    iekšējā atmiņa 16 GB
  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 4 "
    ekrāna izšķirtspēja
    640x1136
  • Funkcijas

    sensori G-sensors, žiroskops, E-kompass, akselerometrs
    GPS A-GPS, GLONASS
    FM radio
    Dual-SIM
  • Savienojumi

    3,5 mm austiņu izeja
  • Akumulators

    tilpums 1560 mAh
  • Izmēri

    svars 112 g
    augstums 12,38 cm
    platums 5,86 cm
    dziļums 0,76 cm

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.