Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Apple TV / 32 GB

Apple TV / 32 GB
  • Apple TV / 32 GB
  • Apple TV / 32 GB
  • Apple TV / 32 GB
  • Apple TV / 32 GB

Apple TV / 32 GB

Preces kods: MGY52SO/A Ražotājs: Apple
159.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Apple TV / 32 GB / MGY52SO/A

Televīzijas nākotne ir klāt.

TV mūsu dzīvē spēlē ievērojamu lomu. Mēs pulcējamies pie lielajiem ekrāniem, lai skatītos lielas filmas un lielus notikumus. Tomēr kopumā TV piedzīvojums krietni sen ir apstājies attīstībā. Līdz šim brīdim. Mēs sākam ar to, ka atzīstam – televīzijas nākotne ir aplikācijas. Tās strauji pārņem TV skatīšanos mūsdienās. Un ar šādu redzējumu mēs pārbūvējām Apple TV – ar jaunu operētājsistēmu tvOS un novatoriskiem TV ekrāna izmantošanas veidiem. Tas ir jaunais Apple TV. Tas ir virziens, kādā attīstās televīzija.

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Televīzija nekad nav bijusi tik labā formā

Seriāli ir satriecoši. Izvēles iespējas ir galvu reibinošas. Un pati televīzijas skatīšanās notiek, izmantojot aplikācijas. Ar aplikācijām vari noteikt, ko, kad un kur vēlies skatīties. Tomēr šim aizraujošajam jaunajam laikmetam ir arī ēnas puse – televīzijas lietošanas ērtības ir pamestas novārtā. Apple TV atgriež tajā visā vienkāršību. Tā ir veidota tā, lai tev būtu ērti pārvietoties šajā jaunajā video aplikāciju pasaulē un, vissvarīgākais, pilnībā izbaudīt to. Apple TV ir tieši tas, kas vajadzīgs, lai skatītos šodienas televīziju.

 

Aplikācijas. Tā tagad skatās TV

Aplikācijas ir atnesušas televīzijai brīvību, un nu tu vari precīzi izvēlēties, ko un kad skatīsies. Tādas aplikācijas kā Netflix, MUBI, Hopster un Red Bull ļauj piekļūt it visam, kas tev interesē – sākot no kinogrāvējiem līdz jaunākajām ziņām un laika prognozei. Piedāvājumā ir arī pārraides bērniem, mūzikas pasākumu tiešraides, koncerti, podkāsti un daudz kas cits.

 

Ar tik daudzām video aplikācijām tev vienmēr būs, ko skatīties

Skaties tieši tev atlasītas televīzijas programmas un filmas, tostarp atzītus un apbalvotus Netflix oriģinālseriālus, kā arī dokumentālās un mākslas filmas.

 

Kādreiz televizoru vadīja, spiežot pogas. Tagad – pieskaroties.

Apple TV Remote pultij ir precīza Touch virsma, un tu ar īkšķi vari ātri komandēt to, kas notiek TV ekrānā. Vari arī regulēt skaļumu televizorā vai A/V uztvērējā. Un pateicoties Bluetooth, pultij nav obligāti jābūt vērstai pret televizoru. Apple TV uztver tavas komandas no jebkuras vietas telpā.

 

TV nav tikai skatīšanās televizorā.

Sēžot dīvānā sakauj citplanētiešus vai joņo Indy 500 sacīkstēs. Jogo uz paklāja savā istabā. Vai tāpat pidžamā dodies jauna dzīvokļa meklējumos. Ar Apple TV tu piedzīvo ko pilnīgi jaunu turpat savā istabā.

 

Apple Music un Apple TV. Sadziedājušies.

Klausies dziesmas no plašā Apple Music kataloga un savas personīgās mūzikas kolekcijas mājas labākajos skaļruņos. Skaties oriģinālseriālus, filmas un daudz ko citu, ko atradīsi tikai šeit. Uzgriez Beats radiostaciju un piepildi istabu ar mūziku no visas pasaules. Un kļūsti par DJ ar Apple TV Remote.

 

Visi tev pazīstamie nonāk televizorā.

Savā Apple TV ērti skaties bildes un video, kas saglabāti tavā iCloud Photo Library un kopīgajos albumos. iOS 10 funkcija Memories automātiski atrod jaunākās bildes un video (pat sen neredzētus un piemirstus) un izveido skaistas kolekcijas, ko vari izrādīt uz lielā ekrāna. Lielisks veids, kā dzīves labākos brīžus vēlreiz izdzīvot saviesīgā pasākumā.

 

Valdi pār lielo ekrānu no mazā ekrāna.

Lejupielādē Apple TV Remote aplikāciju un varēsi pilnībā kontrolēt savu Apple TV no sava iPhone vai iPod touch. Meklē filmas vai mūziku. Ievadi tekstu ar tastatūru vai pārvietojies ekrānā, izmantojot skārienus vai žestus. Vai spēlē spēles, kas izmanto akselerometru un žiroskopu.

 

Ar AirPlay rādi citiem bildes, prezentācijas, interneta lapas un daudz ko citu.

Izmantojot AirPlay, visu, kas redzams tava iPad, iPhone, iPod touch vai Mac ekrānā, vari bez vadiem straumēt uz televizoru. Tā gan tu, gan tavi viesi var ērti parādīt citiem bildes, mājas lapas un Keynote prezentācijas gluži kā iespaidīgā izrādē uz lielā ekrānā.

Atpakaļ

  • Savienojumi

    3,5 mm austiņu izeja
    Apple AirPlay 2
    Bluetooth
    HDMI
    LAN (tīkla interfeis, RJ45)
    optiskā izeja
    USB-A
    WiFi
  • Atmiņa/cietais disks

    iekšējā atmiņa 32 GB
  • Vispārīgie parametri

    komplektācija Apple TV, Siri tālvadības pults, strāvas vads, lightning to USB, dokumentācija
    ražotājs Apple

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.