Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Portatīvais dators MacBook Pro, Apple / 15,4" Retina, 256 GB, RUS

Portatīvais dators MacBook Pro, Apple / 15,4" Retina, 256 GB, RUS
  • Portatīvais dators MacBook Pro, Apple / 15,4" Retina, 256 GB, RUS
  • Portatīvais dators MacBook Pro, Apple / 15,4" Retina, 256 GB, RUS
  • Portatīvais dators MacBook Pro, Apple / 15,4" Retina, 256 GB, RUS
  • Portatīvais dators MacBook Pro, Apple / 15,4" Retina, 256 GB, RUS
  • Portatīvais dators MacBook Pro, Apple / 15,4" Retina, 256 GB, RUS
  • Portatīvais dators MacBook Pro, Apple / 15,4" Retina, 256 GB, RUS
  • Portatīvais dators MacBook Pro, Apple / 15,4" Retina, 256 GB, RUS
  • Portatīvais dators MacBook Pro, Apple / 15,4" Retina, 256 GB, RUS
  • Portatīvais dators MacBook Pro, Apple / 15,4" Retina, 256 GB, RUS

Portatīvais dators MacBook Pro, Apple / 15,4" Retina, 256 GB, RUS

Preces kods: MJLQ2RS/A Ražotājs: Apple
1999 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Brīnišķīgs displejs ir vēl tikai sākums.

Revolucionārs Retina displejs. Jauns skārienpaliktnis, kas jūt pieskāriena stiprumu. 100% zibatmiņas sistēmas arhitektūra. Jaudīgi divkodolu un četrkodolu Intel procesori. Tas viss paceļ portatīvo datoru jaunā veiktspējas līmenī. Un arī tevi it visā, ko ar šo datoru radīsi.

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Retina displejs. Pikseļu multimiljonārs.

Ja displejā ir tik daudz pikseļu - vairāk nekā četri miljoni 13 collu modelī un vairāk nekā pieci miljoni 15 collu modelī –, rezultāts ir iespaidīgi lielisks. Pikseļu blīvums ir tik liels, ka atsevišķus pikseļus nemaz nevar saskatīt. Bildes šķiet neparasti reālas. Grandiozā 13 collu MacBook Pro izšķirtspēja (2560x1600) un vienlīdz iespaidīgā 15 collu MacBook Pro izšķirtspēja (2880x1800) ļauj pilnvērtīgāk aplūkot augstas izšķirtspējas bildes, nezaudējot precizitāti. Un teksts ir tik skaidri salasāms, it kā e-pasti, interneta lapas un dokumenti būtu izdrukāti uz papīra.

Jaunais displejs ar Retina struktūru samazina atspīdumu, taču saglabā košās krāsas un kvalitāti. Tā augstais kontrasta koeficients liek melnajai krāsai izskatīties melnākai, bet baltajai – baltākai. Un visas pārējās krāsas – piesātinātas un košas. IPS tehnoloģija ekrānu ļauj aplūkot plašā 178 grādu skatā – atšķirību kvalitātē pamanīsi no gandrīz jebkura skatīšanās leņķa. Un tev patiks tas, ko redzēsi.

Force Touch skārienpaliktnis. Piespied dziļāk, izdari vairāk.

Ar Multi-Touch sistēmā OS X vari izmantot tādus reālistiskus žestus kā pārvilkšana vai pirkstu savilkšana, lai pārietu no vienas aplikācijas uz citu, pārlūkotu saturu un maksimāli lietderīgi izmantotu visu darba virsmu.

Jaunais Force Touch skārienpaliktnis izmanto visas Multi-Touch iespējas un papildina tās ar pieskāriena stipruma sensoriem, kas precīzi nosaka tava pieskāriena stipruma atšķirības. Tu vari veiklāk strādāt ar saturu, jo daudz vairāk funkciju atrodas burtiski pie tavu pirkstu galiem. MacBook Pro jaunums ir arī sensora atgriezeniskā saite – tu vari ne tikai redzēt, kas notiek ekrānā, bet arī sajust to.

Noklikšķini un turpini spiest skārienpaliktni – tā tu aktivizēsi jaunas iespējas, piemēram, vārda definīcijas uzmeklēšanu, faila priekšskatu Finder logā vai jauna notikuma izveidi kalendārā, ja e-pasta tekstā veiksi spēka klikšķi uz datuma.

Mūsdienīgi Intel mobilie procesori. Divkodolu. Četrkodolu. Nopietna jauda.

15 collu MacBook Pro ar Retina displeju paver vēl plašākus iespēju apvāršņus. Strādājot ar ātrumu līdz pat 2,8 GHz, 6 MB lielu kopīgo L3 kešatmiņu un Turbo Boost tehnoloģiju, kas ātrumu palielina līdz pat 4,0 GHz, ceturtās paaudzes četrkodolu Intel Core i7 procesori ļauj ātri paveikt pat vissarežģītākos uzdevumus tādās profesionālajās aplikācijās kā Final Cut Pro X. Un visu modeļu standartkomplektācijā ir 16 GB superātras atmiņas. Tas nozīmē vienu – 15 collu MacBook Pro vari ņemt līdzi visur, kur sniedzas tavi sapņi un kur aizved ceļš.

Augstas veiktspējas grafika. Savu lomu spēlē nevainojami.

15 collu MacBook Pro ir fenomenāls displejs un pirmklasīga grafikas apstrādes jauda. Ceturtās paaudzes Intel Core i7 procesoram ir Iris Pro Graphics ar 128 MB iegulto atmiņu, kas paātrina procesora un intensīvas grafikas uzdevumu izpildi, darbojoties kā īpaši ātra kešatmiņa. Lai sasniegtu vēl iespaidīgāku grafikas apstrādes veiktspēju, izvēlies 15 collu modeli, kurā Iris Pro Graphics jauda ir apvienota ar AMD Radeon R9 M370X. Pateicoties 2 GB GDDR5 atmiņai, tagad vēl labāk varēsi spēlēt spēles augstas izšķirtspējas režīmā, rediģēt video ar Final Cut Pro X vai atveidot attēlus profesionālās grafikas aplikācijās.

Ilgdarbīgs akumulators. Līdz 10 stundām darbošanās.

Pēc uzlādes 13 collu MacBook Pro darbosies līdz pat 10 stundām. Un 15 collu modeļa darbības ilgums ir līdz pat 9 stundām. 1 Tas ir par stundu ilgāk, nekā tas bija katram modelim līdz šim. Līdz ar to iTunes filmas varēsi skatīties attiecīgi 12 un 9 stundas. Tas ir izcils rādītājs jebkuram portatīvajam datoram. Taču augstas veiktspējas portatīvajam datoram ar īpaši augstas izšķirtspējas displeju, neticami jaudīgiem procesoriem un grafiku, kā arī īpaši plānu korpusu tas ir vairāk nekā slavējams sasniegums. Iebūvētais akumulators ir paredzēts līdz pat 1000 pilnas uzlādes un izlādes cikliem.

Īpaši ātra 100% zibatmiņas krātuve. Ne velti “zibatmiņa” un “zibens” ir radniecīgi vārdi.

Lai ko arī darītu, noteikti izjutīsi PCIe zibatmiņas krātuves zibenīgo lasīšanas un rakstīšanas ātrumu. Starts notiek pāris sekundēs, aplikācijas ieslēdzas acumirklī, un pat navigācija ekrānā ir plūstoša un jutīga. 13 collu modeļa zibatmiņas krātuves ātrums ir pat 1,6 GB/s. Tas ir divas reizes ātrāk nekā iepriekšējās paaudzes modelī, tāpēc liela apjoma bilžu bibliotēkas varēsi importēt acumirklī.2 15 collu modelī zibatmiņa ir pat 2,5 reizes ātrāka3 (ar caurlaidspēju līdz 2,0 GB/s); tā darbojas ar četrkodolu procesoriem un augstas veiktspējas grafikas adapteriem, lai pat vissarežģītākos Final Cut Pro X rediģēšanas uzdevumus varētu paveikt neticami ātri. Tā kā šajos MacBook Pro modeļos zibatmiņas krātuves apjoms ir līdz 1 TB, visus svarīgos failus vari paņemt sev līdzi.4 Turklāt zibatmiņai nav kustīgu detaļu, tādēļ tā ir īpaši izturīga un klusa.

802.11ac Wi‑Fi. Tas nozīmē ātri.

Šī ir vispilnīgākā mobilā radošā darbnīca. Ar uzsvaru uz vārdu “mobilā”. Ar 802.11ac Wi‑Fi un Bluetooth 4.0 bezvadu tehnoloģiju vari atvienot visus vadus, taču joprojām nezaudēt sakarus ar tīklu, bezvadu ārējām ierīcēm un visu pasauli. Un ar AirPlay un Apple TV vari no MacBook Pro atskaņot video, rādīt bildes un klausīties mūziku savā platekrāna televizorā, un nekādi vadi nav vajadzīgi. MacBook Pro bezvadu savienojumi ar 802.11ac bāzes staciju, piemēram, AirPort Extreme vai AirPort Time Capsule, ir līdz pat 3 reizēm ātrāki.5

Thunderbolt 2. Modernākā I/O tehnoloģija.

Ātrais un daudzpusīgais Thunderbolt 2 nodrošina līdz pat 20 Gb/s joslas platuma katrai ārējai ierīcei. Tāpēc tu būsi pilnībā sagatavojies nākamās paaudzes augstas veiktspējas perifērijas ierīcēm. Vari pievienot apjomīgas datu krātuves un PCI paplašinājuma masīvu. Tā kā katrs Thunderbolt 2 ports ļauj izveidot virknes savienojumu ar sešām perifērijas ierīcēm, tu vari izvērsties, pievienojot līdz pat 12 ārējām ierīcēm ar Thunderbolt palīdzību vien.

Vienalga, vai izvēlies 13 collu vai 15 collu modeli – tavā rīcībā būs divi Thunderbolt 2 porti, divi USB 3 porti, HDMI ports, SDXC kartes slots un austiņu ligzda. Pāris minūšu laikā vari izveidot profesionālu studiju, kuras centrā ir MacBook Pro.

Audio un video.

Stereoskaļruņi

Ja tev šķiet, ka esi dzirdējis visu, tad uzgaidi, līdz izdzirdēsi MacBook Pro iebūvētos skaļruņus. Skanējums ir nedzirdēti varens tik plānai un vieglai ierīcei. Dinamiskais diapazons ir plašs, balanss – optimāls, un atskaņotā skaņa ir dzidra un izteiksmīga. Gandrīz neticams sasniegums. Mēs centāmies maksimāli uzlabot katra atskaņotā decibela kvalitāti, un šis ir cienījams mūsu lielo pūliņu rezultāts.

Divi mikrofoni

Divi iebūvētie mikrofoni lieliski noder, ja vēlies, lai sadzird pat tavus čukstus. Piemēram, sarunājoties FaceTime zvana laikā, mikrofoni slāpē fona troksni portatīvā datora aizmugurē. Kad lietosi Dictation aplikāciju, tie veidos adaptīvu audiosignālu, kas spēs pielāgoties tikai tavas balss, nevis apkārtējo trokšņu atpazīšanai.

FaceTime HD kamera

Izsakies vēl skaidrāk un gaišāk. Uzlabotā FaceTime HD kamera ir novietota centrā tieši virs MacBook Pro platekrāna Retina displeja, turklāt kamerai ir attēlu sensors, kas nodrošina precīzas krāsas un samazina attēla kropļojumu pat vājā apgaismojumā. Vienreizējais attēla procesors ļauj iegūt asākus attēlus un samazinātu kustības izplūšanu. Toties sejas noteikšanas funkcija palīdz vienmēr izskatīties lieliski, jo tā automātiski noregulē ekspozīciju un baltā balansu atbilstoši tavai sejai un ādas krāsai neatkarīgi no fona apgaismojuma.

Atpakaļ

  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 15,4"
    ekrāna izšķirtspēja
    2880x1800
    ekrāna virsma glancēts
    skārienjūtīgs ekrāns
  • Procesors

    procesora ražotājs Intel
    procesora veids Core i7
    procesors 4770HQ
    procesora frekvence 2,2 līdz 3,4 GHz
    buferis 6 MB
  • Operatīvā atmiņa

    atmiņas veids DDR III
  • Datu glabāšana

    atmiņas apjoms 256 GB
    atmiņas tips flash atmiņa
  • Grafika

    grafiskās kartes atmiņas tips DDR III
  • Iekārtas

    ID kartes lasītājs
    pirkstu nospiedumu skeneris
  • Savienojumi

    USB-A 3.0 2 gab
    HDMI
    DisplayPort
    Mini DisplayPort
  • Datu apmaiņa

    Bluetooth Bluetooth 4.0
  • Izmēri

    platums 35,89 cm
    dziļums 24,71 cm
    svars 2,04 kg
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Apple

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.