Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Multivārāmais katls RMC-M250, Redmond

Multivārāmais katls RMC-M250, Redmond
  • Multivārāmais katls RMC-M250, Redmond
  • Multivārāmais katls RMC-M250, Redmond
  • Multivārāmais katls RMC-M250, Redmond
  • Multivārāmais katls RMC-M250, Redmond
  • Multivārāmais katls RMC-M250, Redmond
  • Multivārāmais katls RMC-M250, Redmond

Multivārāmais katls RMC-M250, Redmond

Preces kods: RMC-M250 Ražotājs: Redmond
169.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

REDMOND RMC-250 pelnīti var nosaukt par nākamās paaudzes multivārīšanas ierīču paraugu. Jo tieši šajā modelī ir realizēta jaunākā REDMOND izstrāde -«ŠEFPAVĀRA» funkcija. Un tas nozīmē, ka tagad Jūs varat: 

• izvēloties jebkuru no automātiskajām programmām, mainīt mielasta sagatavošanas grafiku pašā gatavošanas procesa gaitā, mainot temperatūru un produktu siltuma apstrādes laiku saskaņā ar savām vēlmēm; 
• katrai automātiskajai programmai multivārīšanas ierīces atmiņā tiek ierakstītas līdz par 10 dinamiskākām produktu sagatavošanas parametriem; 
• tādā veidā var izveidot un ierakstīt ierīces atmiņā savu produktu sagatavošanas programmu un atkārtot to tik bieži, cik tas ir nepieciešams; 
• nepieciešamības gadījumā jebkurā brīdī var atgriezt iestatītos parametrus atpakaļ pie tiem, kuri bija noteikti pēc noklusējuma. 
Vai Jums patīk eksperimentēt? Paveriet sev vēl vairāk kulinārās daiļrades iespēju ar jauno speciālo «ŠEFPAVĀRA» funkciju! 

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Gatavošanas process multivārīšanas ierīcē ir pilnīgi automatizēts. Automātiskās programmas ļauj pagatavot maltīti no gaļas, zivīm un jūras veltēm, veģetāriešu mielastus, vārīt putras un zupas, sagatavot piedevas, makaronus, plovu, apcept kaut ko eļļā, darināt jogurtus, mīklu, fondī, pagatavot desertus, ievārījumus, kompotus un vēl daudz ko citu. Trīspusējā trauka uzsildīšana ļauj vienmērīgi sadalīt siltumu pa visu trauka apjomu, tādā veidā palīdzot saglabāt produkta veselīgās īpašības. Funkcionālās multivārīšanas ierīces iespējas ir papildinātas ar atliktā darba režīmu un mielasta automātiskās uzsildīšanas funkciju ar iespēju šo funkciju pašrocīgi atslēgt.
Svarīgākā REDMOND RMC-250 multivārīšanas ierīces īpašība ir tās speciālā funkcija «ŠEFPAVĀRS», kura ļauj darināt oriģinālās sagatavošanas programmas, iegaumējot Jūsu ievadītos jaunos iestatījumus, lai Jūs varētu izmantot tos, kad būs nepieciešams. 

FUNKCIJA «ŠEFPAVĀRS» 

Būdama kompānijas REDMOND jaunākā izstrāde, dotā funkcija ļauj mainīt mielasta sagatavošanas laiku un temperatūru uzreiz – jebkuras sagatavošanas programmas darbības laikā (izņemot programmu «JOGURTS»). Turklāt, jūsu iestatījumi var būt saglabāti multivārīšanas ierīces atmiņā un vairākkārt izmantoti turpmāk. Pateicoties «ŠEFPAVĀRA» funkcijai, Jūs varat bez īpašām pūlēm pilnībā kontrolēt maltītes sagatavošanas procesu un vienmēr saņemt lielisku rezultātu! Izvēlētas programmas darbības laikā tajā var veikt līdz par 10 izmaiņām iestatījumos, kuri ir uzstādīti pēc noklusējuma – gan temperatūrā, gan arī sagatavošanas laikā. 
«ŠEFPAVĀRA» funkcija var izrādīties īpaši noderīga, ja Jūs gatavojat mielastus pēc sarežģītām receptēm, kuri pieprasa dažādu sagatavošanas programmu kombināciju (piemēram, gatavojot tīteņus, sautēto gaļu, pastas, ievārījumus u.t.t.).  Nepieciešamības gadījumā Jūs vienmēr varat atgriezties atpakaļ pie iestatījumiem pēc noklusējuma. 

PROGRAMMA «MULTIPAVĀRS» 

Programma «MULTIPAVĀRS» ir paredzēta gandrīz jebkuru mielastu sagatavošana, ja lietotājs pats iestata ierīcē laiku un temperatūru. Pateicoties «MULTIPAVĀRA» programmai, multivārīšanas ierīce REDMOND RMC-250 spēj aizvietot veselu virkni virtuves ierīču un piederumu. Bez tam, «MULTIPAVĀRS» ļauj adaptēt sagatavošanai multivārīšanas ierīcē jebkuru mielastu, kuras recepti Jūs izlasījāt vecajā pavārgrāmatā vai Internetā. Temperatūra iestatīšanas diapazons: 35-170°С. 
Jūsu ērtībai laikā, kad notiek mielasta sagatavošana temperatūrā līdz 75°С, automātiskās uzsildīšanas funkcija tiks pēc noklusējuma atslēgta. Gadījumā, ja tas darbība ir vajadzīga, to var pašrocīgi ieslēgt. 

AUTOMĀTISKĀS PROGRAMMAS

«SAUTĒŠANA» ir ieteicama dārzeņu, gaļas, putna gaļās, jūras veltu sautēšanai. 
«KONDITORIJA» ir ieteicama biskvītu, sacepumu, pīrāgu cepšanai, no kārtainās vai rauga mīklas. 
«VARĪŠĀNA / PĀKŠAUGI» ir ieteicama dārzeņu, gaļas, zivis un pākšaugu pagatavošanai. 
«ZUPA» ir ieteicama buljonu vārīšanai, zupām, pirmo ēdienu, kā arī dažādiem dzērieniem un kompotiem. 
«CEPŠANA» ir ieteicama gaļas, dārzeņu, putna gaļās un jūras veltu cepšanai. 
«RĪSI / PUTRAIMI» ir ieteicama rīsu un dažādu putraimu pagtavošanai. 
«MAKARONI» ir ieteicama makaronu, peļmeņu, cīsiņu, hinkali, olu varīšānai.  
«TVAIKS» ir ieteicama tvaicēto dārzeņu, zivju, gaļās, diētisko, veģetāro un bērnu mielastu pagatavošanai. 
«PLOVS» ir paredzēta dažāda veida plovu pagatavošanai. 
«BĒRNU MIELASTS» ir ieteicams zīdaiņu mielastu pagatavošānai.  
«BIEZPIENS» ie ieteicama mājas biezpiena pagatavošanai.  
«JOGURTS» ir ieteicama kasiskā jogurta pagatavošanai.
«SAUTĒŠANA» — sātīgās putras, biezo zupu, maigo ragū, kartupeļu biezena, sautētās gaļās un galerta pagatavošanai.
«SAVVAĻAS GAĻĀ» — lai gatavotu mielastus no savvaļas gaļās (medījuma un putna gaļās). 
«PIENA PUTRA» ir ieteicama piena putras pagatavošanai 
«PICA» ir ieteicama picas cepšanai.  
«MAIZE» — dažādu maizes veidu cepšanai no kviešu vai rudzu miltiem (pilnais automātiskais pagatavošanas cikls, no mīklas mīcīšanas līdz pat cepšanai).    
«DESERTI» ir ieteicama dažāda veida desertu pagatavošanai.    
«EKSPRESS» ir ieteicama ātrajai rīsu un putru sagatavošanai.

MIELASTU UZSILDŠANAS FUNKCIJA 

Šī funkcija ļauj uzsildīt mielastus, pat ja jūs tikko esat izņēmuši tos no ledusskapja. 

GATAVO MIELASTU TEMPERATŪRAS UZTURĒŠANA (AUTOMĀTISKĀ UZSILDĪŠANA) 

Multivārīšanas ierīce REDMOND RMC-250 ir aprīkota ar gatavo mielastu automātiskās uzsildīšanas funkciju, kas ļauj ilgu laiku saglabāt pusdienas vai vakariņas siltas. Ir prātīgi jāizmanto šo iespēju, jo ilgstoša uzsildīšana var izžāvēt mielastu. 

AUTOMĀTISKĀS UZSILDŠANAS IEPRIEKŠĒJĀ ATSLĒGŠANA 

Parādījās iespēja atslēgt mielasta temperatūras atbalsta funkciju laikā, kad noteikt sagatavošanas programmas ievadīšana. Ja produkts tika sagatavots nelielā temperatūrā (jogurts, mīkla u.c.), tad automātiskā temperatūras uzturēšanas funkcijas ieslēgšanā laikā, kas savu darbu beidz sagatavošanas programma, var sabojāt produktu. Tagad Jums vairs nevajag gaidīt brīdi, kad beigsies mielast sagatavošana, lai paspētu atslēgt automātisko uzsildīšanas funkciju. Izdariet to līdz ar multivārīšanas ierīces programmas iestatīšanu. Un tālāk visu izdarīs automātika. 

PROGRAMMAS STARTA ATLIKŠANA 

Atliktā starta funkcija ļauj palaist maltītes sagatavošanas procesu tieši vajadzīgajā laikā, ar iespēju atlikt startu līdz 24 stundām. Vienkārši uzstādiet vajadzīgo laiku un mielasts būs gatavs jau pie brokastīm vai laikā, kad pārnāks viesi.

TRAUKS AR KERAMISKU PĀRKLĀJUMU 

Multivārīšanas ierīce REDMOND RMC-250 ir nokomplektēta ar 4 litrīgo trauku, kurš ir pārklāts ar augstākās kvalitātes pret-piedeguma keramisko pārklājumu, kuru ražo uzņēmums ANATO® (Koreja). Keramiskais pārklājums ir visai izturīgs pret mehāniskajiem bojājumiem un ir labs cepšanai, vārīšanai, piena putru sagatavošanai. To ir iespējams izmantot arī ārpus multivārīšanas ierīces, lai tajā uzglabātu produktus un sagatavotu mielastus cepeškrāsnī. Trauku ir iespējams mazgāt trauku mazgājamā mašīnā. 

200 RECEPŠU KULINĀRĀ GRĀMATA 

REDMOND kompānijas pavāru-izstrādātāju grupa izveidoja koši ilustrētu pavārgrāmatu uz 200 dažāda veida mielastu recepšu, tai skaitā arī sadaļu par bērnu pārtiku. Visi recepti ir piemēroti sagatavošanai multivārīšanas ierīcē REDMOND RMC-250. Katrā receptē ir doti precīzi norādījumi par vajadzīgajiem ingredientiem.

Atpakaļ

  • Multikatls

    programmas - MULTIPAVĀRS - SAUTĒŠANA - KONDITOREJAS IZSTRĀDĀJUMI - VARĪŠĀNA / PĀKŠAUGI - JOGURTS - SAUTĒŠANA - SAVVAĻAS GAĻĀ - PIENA BIEZPUTRAS - ZUPAS - CEPŠANA - RĪSI/PUTRAIMI - MAKARONI - CEPŠANA EĻĻĀ - PICA - MAIZE - DESERTI - AR TVAIKU - PLOVS - BĒRNU PĀRTIKA - BIEZPIENS - EKSPRESS
    trauka materiāls
    noņemams tvaika vārsts
    noņemams iekšēkais vāks
  • Funkcijas

    3D sildīšanas efekts
    ēdiena uzsildīšanas funkcija
    Recepšu grāmata
    taimeris
    atliktais starts
  • Temperatūras uzstādīšana

    temperatūras solis 5 °C
    temperatūras 35 - 170 °C
  • Ekrāns

    ekrāna veids LCD
    ekrāna apgaismojums
  • Valoda

    valodas Krievu
  • Izmēri

    ietilpība 4 L
  • Jauda

    Strāva 1000 W
  • Vispārīgie parametri

    īpašības
    komplektācija
    ražotājs Redmond
    krāsa melna
  • Jautrā kulinārija

    virtuves preces Multivārāmais katls

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.