Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Objektīvs 90mm F/2.8 SP DI VC USD macro priekš Canon, Tamron

Objektīvs 90mm F/2.8 SP DI VC USD macro priekš Canon, Tamron
  • Objektīvs 90mm F/2.8 SP DI VC USD macro priekš Canon, Tamron

Objektīvs 90mm F/2.8 SP DI VC USD macro priekš Canon, Tamron

Preces kods: AF90MMVCCANON Ražotājs: Tamron
419 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Uzlabotas funkcijas un meistarības līmenis jaunai pieredzei.

SP 90 mm F/2.8 MACRO VC (modelis F017) ir Tamron SP 90 mm makro objektīvu panākumiem bagātās līnijas jaunākais izlaidums. Tas no jauna definē uzlaboto funkciju vislabākās īpašības un veiksmīgi izmanto izcila optiskā snieguma mantojumu.

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Nesen pievienotā XY-Shift kompensācija pastiprina VC funkcionalitāti, papildus uzlabojot attēla stabilizācijas iespējas jebkurā uzņemšanas attālumā no bezgalības līdz makro. USD vadības programmatūras uzlabojumi ir palielinājuši arī AF fokusēšanas ātrumu un optimāli precizēti dažādiem kadrēšanas apstākļiem. Turklāt ir pievienota augsta standarta mitrumizturīga un pret putekļiem noturīga konstrukcija, lai novērstu putekļu vai ūdens pilienu iekļūšanu. Ļoti izturīgs fluora pārklājums ir uzklāts augšējā elementa virsmai, efektīvi novēršot mitruma kondensēšanos un atvairot smērējumus izraisošas vielas.

Rūpīgā izstrāde parādās katrā nesen pārveidotā SP 90 mm makro objektīva ārējās konstrukcijas detaļā. Lietotājs to var sajust metāliskā cilindra izcili gludajā tekstūrā.

Vienreizējas attēlošanas iespējas un pretatspīdēšanas efektivitāte

Objektīvam ir 14 elementu optiskā konstrukcija 11 grupās, iekļaujot vienu LD (zemas izkliedes) un divus XLD (īpaši zemas izkliedes) stikla elementus, kas saskaņoti palīdz vadīt sānu un uz asīm esošās hromatiskās novirzes ļoti augstā snieguma līmenī. Pludiņa sistēma darbojas tandēmā ar optisko konstrukciju, lai efektīvi kompensētu raksturīgās novirzes izmaiņas atbilstoši dažādiem attālumiem. Turklāt šis objektīvs nodrošina plūstošas un izcilas attēlošanas spējas visā uzņemšanas diapazonā — tuvu vai tālu.

Mirgošana vai māņattēli var nelabvēlīgi ietekmēt izšķirošu uzņēmumu. Divu pārklājuma veidu kombinācija — eBAND (paplašinātas joslas platums un atkarība no leņķa), kas uzklāta BBAR (platjoslas pretatspīdēšana) augšpusē, — iespaidīgi uzlabo pretatspīdēšanas efektivitāti, lai nodrošinātu nevainojamus, kristālskaidrus attēlus pat pret spēcīgiem saules stariem.

VC ar XY-Shift kompensāciju

XY-Shift kompensācija ir nesen pievienota, lai pastiprinātu VC funkcionalitāti, papildus uzlabojot attēla stabilizācijas spējas jebkurā uzņemšanas attālumā no bezgalības līdz makro.

Iesaistīšanās, lai eleganti paplašinātu bokē mantojumu

No manuāla fokusa objektīviem līdz pašreizējiem AF modeļiem Tamron ir paaudzēm ilgi uzturējis cienījamu standartu 90 mm makro objektīva modeļiem, pateicoties vienreizējai attēlošanas kvalitātei ar iespaidīgu bokē. Mēs arī nosakām augstu standartu, lai virzītos kopsolī ar digitālo kameru augšupeju, pateicoties uzlabotām tehniskajām funkcijām un augstam pikseļu blīvumam.

Tagad šīs polārās īpašības esam līdzsvarojuši augstākā līmenī, palielinot izšķirtspējas sniegumu līdz jaunam asu attēlu standartam un vienlaikus atveidojot maigu un plūstošu pāreju izplūduma efekta gradācijā fona objektiem. Rūpīgi tika veiktas optiskās simulācijas, lai realizētu precizētus bokē efektus, vienlaikus samazinot traucējumus no lineāras formas objektu dubultlīnijas traipiem, kas tiek dabiski iepludināti kopējā bokē efektā.

Rezultāts: SP 90 mm F/2.8 MACRO VC uztur optiskās konstrukcijas izcilības tradīcijas, vienlaikus paplašinot maksimāla optiskā snieguma un skaista bokē robežas.

Mitrumizturīga un pret putekļiem noturīga konstrukcija, fluora pārklājums uzņemšanai ārā

Augsta standarta mitrumizturīga un pret putekļiem noturīga konstrukcija novērš netīrumu, putekļu vai ūdens pilienu iekļūšanu. Turklāt priekšējā elementa virsmai ir izmantots fluora pārklājums, lai atvairītu ūdeni un taukvielas, kas ir īpaši noderīgi uzņemšanai ārā.

Optimāli precizēts USD pievads makro fotografēšanai ar manuālu ignorēšanu tūlītējai fokusa vadībai

USD (Ultraskaņas klusās piedziņas) vadības programmatūra ir optimizēta makro fotografēšanai ar palielinātu fokusēšanas ātrumu pozīcijas precizitāti, uzņemot ar tuvplāna iestatījumiem. AF piedziņa reaģē ātri, bet klusu līdz nullei fotogrāfu interesējošā punktā, un manuālā fokusa ignorēšana ļauj nekavējoties pārslēgties uz fokusu pēc nepieciešamības.

Atpakaļ

  • Objektīvs

    nosaukums Tamron SP AF 90mm F/2,8 SP Di VC USD MACRO 1:1
    objektīva veids fiksēts objektīvs
    savienojamība ar Canon
    konstrukcija 14 elementi 11 grupās
    fokusa attālums F90
    minimālā diafragma f/32
    maksimālā diafragma f/2.8
    min. fokusa attālums 0,3 m
    skata lenķis 27°
    filtra diametrs 58 mm
  • Izmēri

    svars 550 g
    diametrs 7,64 cm
    garums 12,29 cm
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Tamron
    savietojams ar Spoguļkameru

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.