Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

55" LFD displejs, Samsung

55" LFD displejs, Samsung
  • 55" LFD displejs, Samsung
  • 55" LFD displejs, Samsung
  • 55" LFD displejs, Samsung
  • 55" LFD displejs, Samsung
  • 55" LFD displejs, Samsung
  • 55" LFD displejs, Samsung

55" LFD displejs, Samsung

Preces kods: LH55DMDPLGC/EN Ražotājs: Samsung
1989.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Palieliniet ieņēmumus, izmantojot jaudīgo, profesionālo iekštelpu norādi, kas spēj prezentēt jūsu uzņēmuma vēstījumu 24/7

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Piesaistiet auditoriju 24/7 ar jaudīgo un profesionālo digitālo norādi 

  Pateicoties savai izcilajai izturībai un veiktspējai, DMD sērijas digitālā norāde ir ideāls risinājums jebkuram uzņēmumam vai organizācijai, kuras ieņēmumi ir atkarīgi no nepārtrauktas darbības. Ar Samsung pierādītās tehnoloģijas atbalstu varat palielināt pārdošanu, nepārtraukti piesaistot un informējot auditoriju ar bagātīga satura palīdzību, kas ietverts izcili kvalitatīvā digitālajā norādē. Pateicoties lieliskai redzamībai un izcilajam 450 nitu spilgtumam, DMD sērijas digitālā norāde nodrošina pastāvīgu skatītāju piesaisti iekštelpu uzņēmējdarbības vidē.

Vienkāršota satura atklāsme — universāls risinājums bez raizēm 

  Nesalīdzināmi vienkāršāka norāžu risinājuma uzstādīšana un konfigurēšana — uzlabojiet produktivitāti un samaziniet darbības izmaksas! Iegultais universālais 2. paaudzes SSSP mierīgi iztiek bez atsevišķa datora vai multivides atskaņotāja, koncentrējot digitālo norāžu darbību un samazinot īpašuma kopējās izmaksas. Efektivitāti paaugstina satura izvietošanas un koplietošanas vienkāršība ar tīkla savienojumu bez datora, ļaujot pieslēgt USB un sasaistīt vairākus displejus ziedlapķēdes konfigurācijā.

Uzlabota 2. paaudzes SSSP — bizness uzņem ātrumu 

  DMD sērijas digitālo norādi atbalsta ievērojami uzlabota iegultā 2. paaudzes SSSP. Jaunais četrkodolu SoC procesors būtiski uzlabo sniegumu, ievērojami ātrāk veicot apstrādi, lai nodrošinātu bagātīgu un plūstošu ziņapmaiņu. Uzlabotā jauda atbalsta interaktīvās digitālās norādes iespēju, kas ir pieejama visiem izmēriem, pateicoties skāriena pārklājuma opcijai. Šis novatoriskais līdzeklis paplašina ziņapmaiņas iespējas ar iesaistošas interaktivitātes palīdzību un bez papildu datora nepieciešamības. Tagad skolas, korporācijas un citi uzņēmumi var piedāvāt interaktīvās norādes ar mazākiem izdevumiem un apgrūtinājumiem. Turklāt 2. paaudzes SSSP atbalsta “attēls attēlā” (picture-in-picture — PIP) lielumu virs 50% no digitālās norādes apgabala (salīdzinājumā ar <50% divkodolu digitālajās norādēs), lai panāktu izcilu darbību.

Digitālās norādes bezvadu pārvaldība burtiski jebkurā vietā un laikā, izmantojot mobilo ierīci 

  DMD sērijas digitālā norāde ir aprīkota ar Wi-Fi moduli, kas ļauj vienkārši pārsūtīt, atskaņot, kopīgot un plānot digitālo norāžu saturu bez fiziska savienojuma. Nost ar apgrūtinošajiem kabeļiem un savienotāju portiem! Mobilās lietojumprogrammas vadības un satura kopīgošanas līdzekļi ļauj izvietot un pārvaldīt saturu praktiski no jebkuras vietas, radot maksimāli elastīgu pieeju — atliek tikai izmantot viedtālruni, datoru vai planšetdatoru ar Wi-Fi iespēju. Izmantojot bezvadu savienojumu, varat pat konfigurēt un izvietot saturu jaunos digitālo norāžu uzstādījumos, izmantojot Wi-Fi moduli. Šis līdzeklis ir ideāli izmantojams vietās, kur nav tik vienkārši uzstādīt kabeļus.

Atvieglota digitālās norādes pārvaldība, izmantojot vienkāršotu mājas lietotāja interfeisu, rīkus un veidnes 

  Izmantojiet digitālās norādes intuitīvās un ērtās skārienvadības funkcijas ar jaunās izstrādes sākumekrāna lietotāja interfeisa palīdzību. Bieži lietotās funkcijas ir ērti pieejamas sākumekrāna jaunajā matricas izstrādē, kura lietošanu atvieglo lielās izvēlnes pogas. Sākumekrānā ir redzama arī izvēlnes konfigurāciju izlase, kuru var pielāgot ātrai piekļuvei, aizstājot noklusēto izvēli ar bieži izmantotajām izvēlnēm. Pievienojot papildu skārienpārklājumu, mājas lietotāja interfeiss izvēršas par lietotāja piedzīvojumu, kas tiek aktivizēts ar skāriena palīdzību. 

  DMD sērijas digitālā norāde nodrošina arī jaudīgus satura pārvaldības rīkus, kas ir uzlaboti izmantošanai uzņēmējdarbībā. Iekļautie līdzekļi 

  * Vairākkanālu plānošana. Nodrošina dažādu ieplānoto saturu vairākos kanālos pielāgotai ziņapmaiņai.  

  * Rezerves atskaņotājs. Pastāvīgs produktivitātes nodrošinājums pat neparedzētos apstākļos. 

  * Notikumu plāns. Vienkārši izveidojiet un nodrošiniet pasākumu plānus visu veidu auditorijām, kā arī automātiski atjauniniet saturu, mainoties pasākumu plāniem. 

  * E-brošūra. Izstrādājiet un izplatiet e-brošūras efektīvai masveida ziņapmaiņai saskaņā ar satura plānu. Lietotāji var arī vienkārši pārlapot e-brošūru (līdzīgi iespiestiem bukletiem), lai atrastu konkrētu saturu kopīgošanai ar klientiem.  

  Izmantojiet vēl neredzēti vienkāršās un ērtās satura izveides iespējas, pateicoties iekļautajām izstrādātajām veidnēm (100 veidi!), kuru mērķauditorija ir dažādi vertikālie tirgi. Varat ietaupīt laiku un aiztaupīt pūles, vienkārši un efektīvi veidojot un piegādājot savu vēstījumu bez profesionāļu palīdzības.

Veidojiet stilīgu dekoru ar slaiko digitālo norādi, kas izceļas ar pielāgoto kolorizāciju 

   Uzlabojiet savas biznesa vides gaisotni, vienlaikus izceļot sava zīmola tēlu, pateicoties DMD sērijas digitālās norādes slaikajam, progresīvajam dizainam. Stilīgo digitālo norādi iezīmē īpaši šaurās, matēti melnās 9,5 mm (0,37 collu) malas, bet melnās līniju struktūras, koka vai titāna dekoratīvās malas var uzstādīt kā opciju, lai pieskaņotos jebkuram interjeram. Arī 49,9 mm (1,97 collas) profils un neredzamais birkas stila logo nodrošina digitālās norādes nevainojamo saderību ar interjera dizainu. 

Atpakaļ

  • Ekrāns

    ekrāna izšķirtspēja
    1920x1080 Full HD
    reakcijas laiks 8 ms
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Samsung

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.