Klientu serviss
Pr-Pk 10-18:00

67218560, 25404030
27338884

Multivārāmais katls BMC700, Stollar

46
Bonusa punkti

Multivārāmais katls BMC700, Stollar

Pagarini garantijas laiku par 2 gadu(iem)
c
c

c

Uzmanību! Līzinga aprēķins ir informatīvs un var nedaudz atšķirties no gala atmaksājamās līguma summas.

• 19 automātiskas programmas
• Manuālie „Multi” iestatījumi
• Progresīva 3D karsēšanas sistēma
• Regulējama temperatūra 40 – 160°C
• Pārskatāms LCD ekrāns
• Trauks ar keramisku pārklājumu
• Sevišķi jaudīgs 860W sildelements
• 3 gadu produkta garantija

Papildus informācija
  • Prece ir pieejama e-veikalā uz pasūtījumu

  • 109.99 €

  • Ielikt grozā

  • Standarta piegāde 3 - 7 darba dienas 6.99 €
  • Piegāde uz DPD Paku Bodi 3 - 7 darba dienas 1.49 €
  • Omniva pakomāts 3 - 7 darba dienas 2.49 €
  • Veikals 3 - 7 darba dienas 0 €
  • Ekspress piegāde bez ienešanas Rīgā 3 - 7 darba dienas 15 €
  • Ekspress piegāde ar ienešanu (tikai Rīga) 2 - 4 darba dienas 25 €
  • Ekspress piegāde ar ienešanu + vecās tehnikas paņemšana (tikai Rīga) 2 - 4 darba dienas 35 €
  • 1 2 3 4 5

  • Vērtēt un komentēt
  • Salīdzināt
  • Apraksts
  • Specifikācija
  • Komentāri 1

Multivārāmais katls BMC650, Stollar

Multivārāmais katls BMC650, Stollar

BMC650LV

119 € Parastā cena 139.99 €

  • g
  • c

Ielikt grozā

Multivārāmais katls Stollar BMC700 ir mūsdienīga daudzfunkciju ierīce ēdiena pagatavošanai, kur virtuvei paredzētās sadzīves tehnikas jaunākās izstrādes apvienotas ar veselīgas pārtikas ideju. Trauka trīsdimensiju uzkarsēšanas iespēja ēdiena pagatavošanas laikā ļauj vienmērīgi sadalīt siltumu pa visu trauku, palīdzot saglabāt produktu vērtīgās īpašības. Multivārāmā katla funkcionālās iespējas ir papildinātas ar atliktā starta un ēdiena automātiskās uzsildīšanas režīmiem. 19 automātiskās programmas ļauj gatavot ēdienus no mājlopu gaļas, putnu gaļas, zivīm, jūras veltēm, veģetāro pārtiku, vārīt putras, zupas, garnējumu, makaronus, plovu, gatavot taukvārē, pagatavot jogurtus, mīklas, fondī, konditorijas izstrādājumus, džemus, ievārījumus, desertus, kompotus un daudzus citus ēdienus.