Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

3D 65" Curved Ultra HD 4K LED LCD televizors, Samsung

3D 65" Curved Ultra HD 4K LED LCD televizors, Samsung
  • 3D 65" Curved Ultra HD 4K LED LCD televizors, Samsung
  • 3D 65" Curved Ultra HD 4K LED LCD televizors, Samsung
  • 3D 65" Curved Ultra HD 4K LED LCD televizors, Samsung
  • 3D 65" Curved Ultra HD 4K LED LCD televizors, Samsung

3D 65" Curved Ultra HD 4K LED LCD televizors, Samsung

Preces kods: UE65HU8500TXXH Ražotājs: Samsung
3399.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

• Satriecoša UHD skatīšana ar reālām un dzīvākām krāsām
• UHD augšupmērogošana uzlabo visa skatītā satura kvalitāti
• Detalizētāks attēls UHD izšķirtspējai
• 4 reizes pārsniedzot Full HD izšķirtspēju

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Iesaistieties darbībā ar visām maņām 

Samsung revolucionārais izliektais UHD televizors ieved jaunā padziļinātas skatīšanās pasaulē un ļauj nokļūt darbības centrā. UHD ekrāns ir izliekts pareizā leņķī, lai nodrošinātu optimālu skatīšanās attālumu dzīvojamā istabā. Turklāt viegli izliektais UHD ekrāns nodrošina vienmērīgu un stabilu skatīšanās iespēju no visām ekrāna zonām. Izmantojiet UHD ekrāna piedāvājumu — kvalitatīvu, dziļu, detalizētu un precīzu UHD attēlu.

Izliektais ekrāns uzlabo dziļuma sajūtu 

Sagatavojieties vēl neredzētai attēlu realitātei. Pateicoties Samsung automātiskajam dziļuma uzlabotājam, izliektais UHD televizors sniegs labāku dziļuma sajūtu, izmantojot dažādus kontrasta uzlabojumu līmeņus dažādās ekrāna zonās un padarot jūsu izklaidi dziļāku un patīkamāku. Tas patiešām ir jāredz, lai noticētu.

UHD augšupmērogošana uzlabo visa skatītā satura kvalitāti 

Pateicoties Samsung UHD attēla vadības programmai, varat izbaudīt dažādu veidu saturu, kas gandrīz sasniedz UHD līmeņa attēlu kvalitāti, pat ja nenāk no UHD avota. Samsung novatoriskā apstrāde uzlabo kvalitāti gan TV šoviem un filmām, gan arī video pēc pieprasījuma un daudz kam citam. Tā veic ne tikai UHD avotu apstrādi ar skaidru 4K izšķirtspēju, bet arī pārveido saturu ar zemāku izšķirtspēju, lai sasniegtu skaidrības līmeni, kas ir gandrīz pielīdzināms īpaši augstai izšķirtspējai.

Ikvienas krāsas un toņa dabisks skatījums 

Samsung izliektais UHD televizors atklāj pasaules krāsas dabiskā skatījumā, pateicoties PurColor. Atklājot reālajai dzīvei iespējami tuvas krāsas un toņus plašā amplitūdā, PurColor ļauj acīm izbaudīt krāsu tīrību. Tā kā tagad krāsas regulēšanas punkti septiņkārt pārsniedz full HD TV iespējas, UHD ekrānā redzamās reālās krāsas ir patiesa vērtība. Izmantojiet izliektā UHD televizora piedāvātās izklaides iespējas, lai izcili precīzi, detalizēti un reāli izbaudītu visu dabas krāsu bagātību.

Detalizētāks attēls UHD izšķirtspējai 

Samsung uzlabotā UHD aptumšošanas tehnoloģija ļauj sasniegt ideālu kontrasta un krāsu līmeni UHD skatīšanā. UHD uzlabotā izšķirtspēja ietver arī attēla papildu apstrādi, lai tas būtu īpaši detalizēts. Samsung UHD aptumšošanas tehnoloģija ir izstrādāta tieši tāpēc, lai iespējami optimāli apstrādātu melno un balto krāsu, kā arī radītu daudz dzīvākas krāsas.

Apbrīnojums spilgtums pat tumšākajās ainās 

Peak Illuminator uzlabo skaidrību, palielinot gaismas diožu aizmugurgaismojumu ekrāna spilgtajos apgabalos. Tāpēc vēl aizraujošāks ir brīdis, kad tumšās zonās parādās gaisma — līdzīgi ielu gaismām, kas izgaismo pilsētas ainavu.

4 reizes pārsniedzot Full HD izšķirtspēju 

Ultra HD skatīšana ļauj vēl nebijušā skaidrībā redzēt ekrānā katru sarežģītāko detaļu. Samsung UHD televizors piedāvā četrreiz lielāku izšķirtspēju nekā Full HD ar precīzi reālām krāsām. Izbaudiet attēlu, kura optimizācija, uzlabojot skaidrību un detaļu skatījumu, ļauj sasniegt vēl neredzētu līmeni.

Skaidrās kustības nomināls samazina kustības izplūšanu 

Pateicoties Samsung progresīvajai skaidrās kustības nomināla (CMR) tehnoloģijai, skaidras ir pat ātras kustības ainas. Augstāks CMR nodrošina skaidrāku skatu un mazāku kustību izplūdumu, lai piedzīvojumu filmas, sporta aktivitātes un cita izklaide būtu pieejama labākajā līmenī. Šī tehnoloģija ir iespējama, pateicoties uzlabotam paneļa atsvaidzināšanas ātrumam, attēla procesora ātrumam un aizmugurgaismojuma tehnoloģijai. Tas nozīmē acīmredzami labāku skatīšanos.

Patīkami izliekta konstrukcija, kas uzlabo UHD pieredzi 

Pateicoties Samsung Aero Curve dizainam, varat izbaudīt vēl neredzēti vispusīgu un patīkamu skatīšanos. Aero statīvs paceļ attēlu un liek tam šķietami “peldēt”, lai izklaide būtu centrālajā vietā. Šai kombinācijai pievienojot izliektu ekrānu, jūsu skatīšanās pieredze sasniedz pilnīgi jaunu līmeni. Dabiskie materiāli un izcilā detalizētība nodrošina elegantu izskatu, ar kuru noteikti var lepoties tā īpašnieks, bet zema profila iebūvētais skaļrunis nodrošina lielisku skaņu no paša televizora, kas ir pilnīgā saskaņā ar iespaidīgo UHD ekrānu.

Progresīvākais Smart TV vadības veids 

Samsung izliektais UHD televizors ar apbrīnojamu vieglumu iesaista izklaides piedzīvojumā, izmantojot jaunāko balss komandu atpazīšanas sistēmu un intuitīvo kustības noteikšanu. Izmantojot kustību vadību, varat pavērst Samsung Smart Control, lai vadītu ekrāna kursoru un nodrošinātu ātru navigāciju. Varat arī izmantot tālvadības skārienpaliktni vai vienkāršus plaukstu/pirkstu žestus*, lai pārskatītu viedā centrmezgla paneļus. Varat pat izmantot balss mijiedarbību*, lai, piemēram, atskaņotu saturu, mainītu kanālu, noregulētu skaļumu vai atvērtu lietojumprogrammas. 

*Kustību vadības veiktspēja ir atšķirīga atkarībā no apkārtējās vides spilgtuma līmeņiem.

*Balss vadība nav pieejama visās valodās, dialektos un reģionos.

*Balss vadības veiktspēja atšķiras atkarībā no valodas, izrunas, balss un apkārtējā trokšņa līmeņa.

Future Ready 

TV tehnoloģija attīstās pastāvīgi, tāpat arī Samsung UHD TV. Izmantojot UHD Evolution komplektu*, jūsu Samsung UHD televizoru var atjaunināt, lai tas būtu saderīgs ar turpmākajiem UHD standartiem un nevajadzētu iegādāties jaunu televizoru. Sagatavojieties turpmākajiem UHD standartiem ar Future Ready*! 

*UHD Evolution komplektu var iegādāties atsevišķi.

*Šis līdzeklis ir pamatots uz pašreizējo UHD savienojamību, apraides standartiem un Blu-Ray standartizācijas iniciatīvām.

Labāks sniegums ar spēcīgu četrkodolu procesoru Quad Core Plus 

Izbaudiet vienmērīgāku Smart TV pieredzi ar spēcīgo četrkodolu procesoru Quad Core Plus. Vairāk nekā divreiz ātrākais četrkodolu procesors nodrošina vienmērīgāku un ātrāku naviģēšanu un vairākuzdevumu veikšanu, pārlūkojot tīmekli, pārslēdzot saturu un veicot citas darbības.

Sāciet izklaidi ātrāk, pateicoties ātrākai ieslēgšanai 

Tagad varat sākt izklaidi ātrāk nekā jebkad agrāk. Pateicoties tūlītējai ieslēgšanai, Samsung Smart TV sāknēšana notiek mazāk nekā 2 sekundēs. Tas notiek daudz ātrāk nekā ar 2013. gada Samsung Smart TV, tātad vairs nenāksies tik ilgi gaidīt un varēsit vairāk laika veltīt skatīšanai. Padomājiet par to: visas ietaupītās sekundes veido iespaidīgu kopsummu. Jums vairs nav veltīgi jātērē laiks, gaidot televizora ieslēgšanos. 

*Faktiskā tālvadības pults var atšķirties no attēlā parādītās.

Lieliska vairākuzdevumu veikšana ar multisaišu ekrānu (Quad) 

Samsung multisaišu ekrāns ļauj izklaidei sasniegt pilnīgi jaunu līmeni, nodrošinot skatīšanos vairākos ekrānos. Multisaišu ekrāna (Quad) līdzeklis ļauj UHD vienlaicīgi izmantot līdz četriem dažādiem ekrāniem pēc izvēles. Tas nozīmē, ka jūs varat skatīties tiešraides televīziju vienā ekrānā, bet otrā pārlūkot On TV, savukārt divos pārējos ekrānos varat skatīties videoklipus no YouTube un vienlaikus meklēt citu skatāmo saturu. Tagad varēsit ar prieku izmantot četrus TV vienā. 

*Multisaišu ekrāna pieredze dažādos reģionos vai teritorijās var atšķirties.

*Līdzekļi var atšķirties atkarībā no TV modeļa specifikācijām.

Lieliska vairākuzdevumu veikšana ar multisaišu ekrānu (Dual) 

Samsung multisaišu ekrāns ļauj izklaidei sasniegt pilnīgi jaunu līmeni, nodrošinot skatīšanos vairākos ekrānos. Varat meklēt informāciju internetā par TV šovu, kuru skatāties tajā pašā ekrānā, vai skatīties ieteiktos videoklipus, kuri ir saistīti ar tiešraides šovu, kuru vienlaicīgi skatāties.  

*Multisaišu ekrāna pieredze dažādos reģionos vai teritorijās var atšķirties.

*Līdzekļi var atšķirties atkarībā no TV modeļa specifikācijām.

Atjauninātais viedais skats savieno televizoru, ierīces un saturu 

Samsung jaunākā lietojumprogramma Smart View 2.0 atvieglo visa satura izbaudīšanu tā, kā jums patīk. Izmantojot mājas tīklu, varat straumēt tiešās apraides TV saturu uz savu viedtālruni vai planšetdatoru un izmantot savu mobilo ierīci kā televizora tālvadības pulti. Vai arī varat piekļūt saturam un to izbaudīt savā Smart TV no viedtālruņa vai datora, izmantojot viedā centrmezgla multivides paneli. Tas ir vienkārši izmantojams, tāpēc jums atliek tikai par to papriecāties. 

*Iestatīšanai nepieciešams, lai televizors un mobilā ierīce būtu vienā tīklā (AP)

*Atbalstītais līdzeklis var atšķirties atkarībā no OS un ierīcēm

Ātri un vienkārši skatiet savu mobilo saturu lielā televizora ekrānā 

Ar jauno Samsung Smart TV varat ātri un vienkārši izbaudīt mobilo ierīču saturu lielākā ekrānā. Samsung uzlabotā ekrāna spoguļošanas tehnoloģija vienkāršo procesu, un nav jāmaina TV avots. Vienkārši atveriet paziņojumu paneli savā mobilajā ierīcē, atlasiet ekrāna spoguļošanas ikonu un atlasiet televizoru. Tikai tas ir nepieciešams, lai pilnizmēra televizorā izbaudītu lietojumprogrammas, spēles un daudz ko citu. 

*Ekrāna spoguļošana nav pieejama Sīrijā

Vienkārša televizora vadība ar skārienpaliktni un kustībām 

Ar Samsung viedo vadību televizora lietošana ir intuitīvāka. Izmantojot skārienpaliktni, varat pārslēgties starp viedā centrmezgla paneļiem un ritināt lejup tīmekļa lapas, bet, pavēršot tālvadības pulti, varat izmantot kustību vadību, lai pārvietotu ekrāna kursoru vienkāršai navigācijai un teksta ievadīšanai. Turklāt noderīgie video vadības taustiņi palīdz skatīties filmas, TV un citu saturu, kuru esat lejupielādējis vai straumējis pēc pieprasījuma.

Lieliskas spēles televizorā bez konsoles 

Tagad, lai mājās izbaudītu aizraujošas spēles, jums nav nepieciešama spēļu konsole. Varat spēlēt jaunākās aizraujošās spēles tieši Samsung Smart TV. Izpētiet spēles, izmantojot jauno viedā centrmezgla spēļu paneli ar dažādām kategorijām, tostarp sacīkstēm, sporta aktivitātēm, piedzīvojumiem un ģimenes spēlēm. Kā spēļu kontrolleri var izmantot par Samsung viedo vadību vai saderīgu mobilo ierīci. Izmantojot spēļu paneli, pavadiet vairāk laika kopā ar ģimeni! 

*Spēļu panelis ir pieejams ASV, Korejā, Austrālijā, Anglijā, Francijā, Vācijā, Itālijā, Spānijā.

Visa lielā mača aizrautība ar futbola režīmu 

Futbola režīmā tiek asi un dzīvi atspoguļota zaļā zāles un visas citas stadiona krāsas. Jaudīgas visaptverošās skaņas efekts ļauj sadzirdēt arī visu satraukumu. Pēc futbola režīma ieslēgšanas tas automātiski sāks televizorā ierakstīt visu darbību*. Turklāt tad, kad mainās skaņa, piemēram, atskan skatītāju sajūsmas kliedzieni, vai mainās rezultāts, programma automātiski saglabās būtiskos momentus, lai jūs tos varētu noskatīties vēlāk. Lai pilnībā izbaudītu futbola piedzīvojumus mājās, vienlaicīgi atskaņojiet tiešraides un ierakstītos mačus. 

*PVR funkcija un SNS kopīgošana ir pieejama tikai viedās DTV modelim

*PVR aktivizēšanai ir nepieciešams HDD

Atpakaļ

  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 65" / 165 cm
    ekrāna veids 3D LED LCD
    ekrāna izšķirtspēja
    3840х2160 4K UHD
  • Funkcijas

    Smart TV
    ieraksts uz ārējo USB vai HDD
    pieslēguma sistēmas Anynet+ (HDMI-CEC)
  • Attēla uzlabošana

    attēla uzlabošanas sistēmas
  • Skaņa

    Izejas jauda (RMS) 60 W
    skaņas sistēma DTS Premium Sound 5.1
  • Savienojumi

    HDMI 4 gab
    optiskā izeja
    LAN (tīkla interfeis, RJ45)
    USB-A 2.0 3 gab
    WiFi
  • Izmēri

    svars 31 kg
    svars bez kājas 26,8 kg
    platums 145,07 cm
    augstums 89,1 cm
    dziļums 32,68 cm
    augstums bez kājas 84,82 cm
    dziļums bez kājas 11,05 cm
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Samsung
    īpašības

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.