Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

E-grāmata Basic 2, PocketBook

E-grāmata Basic 2, PocketBook
  • E-grāmata Basic 2, PocketBook

E-grāmata Basic 2, PocketBook

Preces kods: PB614W-D-WW Ražotājs: PocketBook
79.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

E-grāmata Basic 2, PocketBook / PB614W-D-WW

PocketBook Basic 2 - modelis, kas noteikti būs piemērots lietotājiem, kas sper pirmos soļus elektronisko grāmatu lasīšanas virzienā. Turklāt šis grāmatdators būs pieejams par ļoti pievilcīgu cenu, un tā funkcijas un vadīklas ir viegli saprotamas arī iesācējiem. Tā nodrošina iespiestām grāmatām līdzīgas lasīšanas iespējas un daudz priekšrocību, piemēram, liela grāmatu apjoma glabāšanu un gatavību lasīšanai plānā un līdznēsājamā grāmatdatorā.

Ņemot vērā priekšteču iespējas, jaunais grāmatdators PocketBook Basic 2 ir mantojis labāko, kas pieejams PocketBook modeļu klāstā. Šajā modelī ir ietvertas visas iecienītākās un visaugstāk novērtētās iespējas.

• Displejs: 6" E Ink® Pearl™ (800 × 600)
• Ekrāna materiāls: stikls
• Akumulators: Li-Ion Polymer, 1300 mAh 
• Atmiņas kartes ligzda: microSD, līdz 32 GB
• E-grāmatu formāti: EPUB DRM, EPUB, PDF DRM, PDF, FB2, FB2.ZIP, TXT, DJVU, HTML, DOC, DOCX, RTF, CHM, TCR, PRC (MOBI)
• Attēlu formāti: JPEG, BMP, PNG, TIFF

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Ekrāns

„PocketBook Basic New” pamatā ir e-tintes ekrāna tehnoloģija. Tās galvenā priekšrocība ir novērts mirgošanas efekts, kas ir raksturīgs LCD ekrāniem un izraisa acu sasprindzinājumu. 6" E Ink® Vizplex 166 dpi ekrāns ar 800 x 600 pikseļu izšķirtspēju un 16 pelēko toņu līmeņiem labāk attēlo sarežģītus tekstus un ilustrācijas.

Nav atspīdumu

Grāmatdatora „PocketBook Basic New” lietotājiem lasīšana gaišā dienas laikā būs ērta un viegla, jo par to rūpējas daudzie skata leņķi un atspīdumu novērsoša tehnoloģija. Tas nozīmē, ka savā grāmatdatorā PocketBook bez bažām varat lasīt tekstus pat ļoti saulainā dienā. Ja nepieciešams, iespējams aktivizēt atsvaidzināšanas režīmu bez ekrāna aptumšošanas — jums tikai jāiespējo šī iespēja iestatījumos.

Programmatūra un produktivitāte

Jaunajam modelim ir jaunākā Linux operētājsistēmas versija, ko pastāvīgi optimizē un jaunina mūsu programmatūras izstrādātāji, lai nodrošinātu vislabāko veiktspēju. Tāpat jūs vienmēr būsit soli priekšā e-grāmatu lasīšanā, izmantojot regulāros aparātprogrammatūras jauninājumus.

Grāmatdatoram „PocketBook Basic New” ir 800 MHz Freescale procesors, kas nodrošina augstu mijiedarbību — tas nozīmē, ka ierīce reaģē uzreiz pēc taustiņa nospiešanas. 

Funkcionalitāte

Grāmatdators „PocketBook Basic New” atšķiras ar dažādu formātu atbalstu, kas ir raksturīga iespēja visām PocketBook ierīcēm.

Ierīce atbalsta 15 teksta formātus — PDF (ADOBE DRM), EPUB (ADOBE DRM), PDF, EPUB, FB2, TXT, DJVU, RTF, HTML, CHM, DOC, TCR, FB2.ZIP, PRC, DOCX, un četrus grafikas formātus — JPEG, BMP, PNG, TIFF.

Saskarne

Grāmatdatoram „PocketBook Basic New” ir no jauna izstrādāta vadības saskarne, kas nodrošina ātru piekļuvi svarīgākajai informācijai. Tas ir vienkārši, ērti un ir jauns solis veiktspējas un lietojamības virzienā, salīdzinot ar iepriekšējiem izdevumiem. Ieslēdzot ierīci ir redzama galvenā izvēlne ar vissvarīgākajiem vienumiem, piemēram, bibliotēku, lietotnēm, piezīmēm un iestatījumiem. Izvēlnes augšdaļā ir redzams paziņojumu, nesen pievienoto  un pašlaik lasāmo grāmatu saraksts. Šī jaunā galvenā izvēlne būtiski atvieglo vairāku grāmatu vienlaicīgu lasīšanu, kā arī pārvalda jūsu elektronisko saturu.

Dizains

Modelis „PocketBook Basic New” būs viens no PocketBook izstrādājumu klāsta plānākajiem un vieglākajiem grāmatdatoriem. Šo viegli līdznēsājamo ierīci var lietot gandrīz jebkurā vietā. Jaunajam modelim ir vēl izteiktākas plūdlīnijas, kā arī jauna materiāla aizmugurējais panelis, kas jums nodrošinās labāku un ērtāku saskari, turot ierīci. Vadības taustiņu novietoti tā, lai tie būtu ērti sasniedzami un ļautu viegli pāršķirt grāmatas lappuses, turot ierīci vienā rokā. Priekšējā panelī ir izvietota 5 virzienu vadības kursorsvira un 2 lappušu pāršķiršanas taustiņu, lai atbilstu jūsu lasīšanas ieradumiem un nodrošinātu ļoti efektīvu un funkcionālu darbu.

Saturs

Lasīšanu varat sākt uzreiz pēc grāmatdatora „PocketBook Basic New” iegādes, jo tajā jau sākotnēji bez maksas ir ielādēta plaša grāmatu kolekcija vairāk nekā 10 valodās. 

Jūs var interesēt arī noderīgas lietotnes un izklaidējošas spēles, kas jau ir sākotnēji instalētas ierīcē, piemēram, fotoattēlu skatītājs, kalkulators, vārdnīca, kalendārs un pulkstenis, klondaika, sudoku mīklas, čūska un šahs.  

Lietotāja izvēles

Viena no uzlabotā grāmatdatora PocketBook Basic programmatūras jaunajām iespējām ir uzlabota PDF formāta grāmatu skatīšanas funkcionalitāte. PDF formāta datņu skatīšanai ir pieejami 5 režīmi, kas ļauj jums lasīt vēlamajā veidā, piem., pielāgot lapas platumu, apcirpt lapas piemales, skatīt visu lapu, skatīt slejas (2-3-4 slejas) un sakārtot teksta plūdumu.

Lasīšanas laikā varat tūlīt mainīt teksta lielumu, izmantojot augšup/lejup taustiņus. 

Atmiņa

Grāmatdatoram „PocketBook Basic New” ir 2 GB* iekšējā krātuve, kā arī Micro SD kartes ligzda, kurā iespējams ievietot atmiņas karti, tādējādi papildinot krātuves apjomu pat par 32 GB. (* Iekšējās krātuves apjoms var būt atkarīgs no ierīces programmatūras konfigurācijas.)

 Akumulators

Iebūvētā litija jonu polimēru akumulatora ietilpība ir 1000 mAh. Kad tas pilnībā uzlādēts, enerģijas pietiek 8 000 lappušu lasīšanai, kas ir apmēram viens mēnesis, kura laikā akumulators nav jāuzlādē.**

(** Akumulatora darbības laiks ar vienu uzlādi ir atkarīgs no lietošanas režīma un iestatījumiem.)

Atpakaļ

  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 6 "
    ekrāna izšķirtspēja
    800х600
  • Atmiņa/cietais disks

    iekšējā atmiņa 4 GB
  • Atmiņas karšu atbalsts

    atmiņas karšu atbalsts MicroSD
  • Savienojumi

    USB-A 2.0
    WiFi
  • Izmēri

    svars 188 g
    augstums 17,44 cm
    platums 11,46 cm
    dziļums 0,83 cm
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs PocketBook
    krāsa balta
  • Formātu atbalsts

    atbalstītie lasāmo failu formāti PDF, TXT, DOC, EPUB, DJVU, HTML, FB2, CHM, MOBI, RTF, EPUB DRM, PDF DRM, TCR, PRC (MOBI), HTM, DOCX
    attēli BMP, JPG, PNG, TIFF

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.