Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Ārējais cietais disks AirPort Time Capsule, Apple / 2 TB, Wi-Fi

Ārējais cietais disks AirPort Time Capsule, Apple / 2 TB, Wi-Fi
  • Ārējais cietais disks AirPort Time Capsule, Apple / 2 TB, Wi-Fi
  • Ārējais cietais disks AirPort Time Capsule, Apple / 2 TB, Wi-Fi
  • Ārējais cietais disks AirPort Time Capsule, Apple / 2 TB, Wi-Fi
  • Ārējais cietais disks AirPort Time Capsule, Apple / 2 TB, Wi-Fi

Ārējais cietais disks AirPort Time Capsule, Apple / 2 TB, Wi-Fi

Preces kods: ME177Z/A Ražotājs: Apple
299.99 €

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Ārējais cietais disks AirPort Time Capsule, Apple / 2 TB, Wi-Fi / ME177Z/A

Pavisam jauns AirPort Time Capsule
 
• Automātiskā bezvadu rezerves kopēšana
• Super ātrgaita Wi-Fi bāzes stacija
• Dizains ar uzsvaru uz efektivitāti
• Viegli uzstādīt
• Nodrošina ezvadu sakarus ar printeri un ārējo atmiņu
• Savietojamība un drošība

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Automatiskā dublēšana bez vadiem

Ar AirPort Time Capsule tu varēsi vienlaikus izmantot gan superātru Wi‑Fi bāzes staciju, gan ērtu datu dublēšanu. Datu dublēšana nevar būt vēl vienkāršāka - vienreiz iestati un AirPort Time Capsule paveiks visu pārējo. Darbojas kopā ar OS X programmu Time Machine, lai automātiski un bez vadiem dublētu Mac datus — tev vairs nekad nebūs jāuztraucas par saviem datiem. Visas bildes. Visi faili. Visas dziesmas. Saglabātas tiek pat programmas un OS X iestatījumi. AirPort Time Capsule var uzglabāt datus līdz 2 TB vai 3 TB apjomam.

 

Ātrāka laika mašīna

AirPort Time Capsule izstrādāta tā, lai nemanāmi darbotos ar Time Machine programmu operētājsistēmā OS X Leopard vai jaunākā tās versijā un aizsargātu tavus datus. Ierīce un programma darbojas kopā, lai pēc sākotnējās dublēšanas tiktu dublēti tikai mainītie faili — automātiski, bez vadiem un neredzami. Tā kā Time Machine nepārtraukti veido visu Mac datu kopijas (un saglabā vairākas versijas), tu vari viegli piekļūt iepriekšējām atsevišķu failu un mapju versijām vai pat visiem Mac datiem un tos atjaunot. Turklāt pilnīgi jaunais superātrais 802.11ac Wi‑Fi tīkls ļauj dublēt datus AirPort Time Capsule par 50% ātrāk nekā iepriekš.

 

Rezerves plāns tavam Mac. Visam tavam Mac tīklam.

Vairāki Mac datori? Mājās vai birojā? AirPort Time Capsule var dublēt un glabāt failus no katra Mac tavā bezvadu tīklā. Tev vairs nevajadzēs pievienot ārējo disku katram Mac ik reizi, kad gribēsi nodublēt datus. AirPort Time Capsule aiztaupa visas šīs pūles. Tavā datorā pieejamie dati vienmēr tiks dublēti, turklāt automātiski un bez vadiem.

 

Vietas vairāk nekā daudz. Pietiks visam.

AirPort Time Capsule ir īstā vieta, kur dublēt visu. Ietilpīgais 2 TB vai 3 TB cietais disks nodrošina visu nepieciešamo ietilpību un drošību. Vienalga, vai vēlies uzglabāt 250 vai 250 000 dziesmu — par vietas trūkumu nebūs jāuztraucas.

 

802.11ac. Vārda ''ātrs'' jaunā nozīme

AirPort Time Capsule nebūt nav tikai bezvadu cietais disks — tai ir pilnībā aprīkota Wi‑Fi bāzes stacija ar jaunāko trīs straumju 802.11ac tehnoloģiju. Tagad datu pārsūtīšanas ātrums var sasniegt līdz 1,3 Gb/s3 — trīsreiz ātrāk par iepriekšējo 802.11n standartu. Tas nozīmē trīsreiz ātrāku Wi‑Fi.4 Tāpat vari izmantot arī divreiz lielāku kanāla joslas platumu. Ar 80 MHz kanālu platumu ir vairāk vietas ātrākai datu plūsmai. AirPort Time Capsule uzlabo pieslēgumu ātrumu arī ierīcēm ar 802.11a/b/g/n standartu. Izmanto šo papildus ātrumu, kā vien vēlies.

 

Vienlaicīgs divjoslu atbalsts

AirPort Time Capsule nodrošina vienlaicīgu divjoslu 802.11ac Wi‑Fi. Tas nozīmē, ka pārraidīšana vienlaikus notiek gan 2,4 GHz, gan 5 GHz frekvencē. Tātad — neatkarīgi no tā, kāda josla tiek izmantota tavā bezvadu ierīcē, automātiski tiks izveidots savienojums ar vispiemērotāko joslu, lai darbība būtu tik ātra, cik vien iespējams.

 

Ar signālvērsuma tehnoloģiju tava ierīce ir pašā uzmanības centrā

802.11ac tehnoloģija piedāvā gudro un jaudīgo signālvērsuma tehnoloģijas antenu masīvu. Lielākā daļa bāzes staciju antenu pārraida visos virzienos vienādu un nepārtrauktu Wi‑Fi signālu. Toties signālvērsuma tehnoloģijas antenu masīvs darbojas daudz gudrāk — tas atpazīst tīklam pievienotu 802.11ac ierīci un koncentrē signālu tieši uz šo ierīci. Tāpēc Wi‑Fi datu pāraide ir spēcīgāka, skaidrāka un ātrāka.

 

Jauns dizains. Visos līmeņos.

Veidojot pilnībā jauno AirPort Time Capsule, galvenā uzmanība tika pievērsta tās veiktspējai. Ierīce ir augstāka, un antenas ir izvietotas tās augšpusē, līdz ar to signāla izkliedēšanai ir paredzēta lielāka platforma. Ir palielināts arī antenu skaits. Tagad ir sešas antenas — trīs no tām ir paredzētas 2,4 GHz joslai un trīs — 5 GHz joslai. Kopā ar 802.11ac bezvadu tehnoloģiju tās ļauj izveidot tik ātru un spēcīgu savienojumu, kā vēl nekad. Augstāka latiņa Wi‑Fi bāzes staciju standartiem. Visos veidos.

 

Mazāks apjoms. Vairāk vietas uz galda

Jaunais vertikālais dizains ne tikai uzlabo Wi‑Fi veiktspēju, bet arī neaizkrāmē darba galdu. AirPort Time Capsule pamatne nav lielāka par 25 cm2, tāpēc tā aizņem par 75% mazāk vietas, salīdzinot ar iepriekšējo modeli. Nekā lieka — iebūvēts ir pat strāvas padeves avots. Tas nozīmē vienu — AirPort Time Capsule aizņem daudz mazāk vietas nekā varētu likties.

 

No kastes ārā, internetā iekšā

Ar AirPort Time Capsule darbību jaunajā Wi‑Fi tīklā var uzsākt daudz ātrāk un vieglāk, nekā pagatavot tasīti kafijas. Tas ir iespējams tāpēc, ka OS X paredzētie iestatīšanas palīgi ir iebūvēti iOS un AirPort Utility. Līdzko esi pievienojis AirPort Time Capsule strāvai, un ir izveidots savienojums ar DSL vai kabeļmodemu, izpildi savā Mac vai iOS ierīcē sniegtos vienkāršos norādījumus. Nebūs nedz grūti veicamu darbību, nedz sarežģītas terminoloģijas. Visu tavā vietā paveiks iestatīšanas palīgs.

 

Pārvaldi savu Wi‑Fi tīklu no savas iOS ierīces vai Mac datora

Kad tīkls ir iestatīts, operētājsistēmām iOS un OS X paredzētā programma AirPort Utility sniedz tev iespēju pārvaldīt un pārraudzīt tīklu no iPad, iPhone un iPod touch ierīces un Mac datora. AirPort Time Capsule kopā ar citām pievienotajām AirPort bāzes stacijām tiek attēlota grafikas veidā, lai tu varētu viegli pārlūkot iestatījumus, veikt izmaiņas, atjauninājumus un daudz ko citu.

Atpakaļ

  • Atmiņa/cietais disks

    nesēja veids tīkla cietais disks
  • Datu glabāšana

    atmiņas apjoms 2000 GB
  • Savienojumi

    LAN (tīkla interfeis, RJ45)
    WiFi
  • Programmatūra

    savietojams ar operētājsistēmām Windows 7, Windows 8
  • Izmēri

    svars 1480 g
    augstums 16,8 cm
    platums 9,8 cm
    dziļums 9,8 cm
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Apple
    krāsa balta

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.