Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

3D 65" Ultra HD 4K LED LCD televizors, LG / Dāvanā G Pad 8.0 WiFi+LTE

3D 65" Ultra HD 4K LED LCD televizors, LG / Dāvanā G Pad 8.0 WiFi+LTE
  • 3D 65" Ultra HD 4K LED LCD televizors, LG / Dāvanā G Pad 8.0 WiFi+LTE
  • 3D 65" Ultra HD 4K LED LCD televizors, LG / Dāvanā G Pad 8.0 WiFi+LTE
  • 3D 65" Ultra HD 4K LED LCD televizors, LG / Dāvanā G Pad 8.0 WiFi+LTE
  • 3D 65" Ultra HD 4K LED LCD televizors, LG / Dāvanā G Pad 8.0 WiFi+LTE
  • 3D 65" Ultra HD 4K LED LCD televizors, LG / Dāvanā G Pad 8.0 WiFi+LTE
  • 3D 65" Ultra HD 4K LED LCD televizors, LG / Dāvanā G Pad 8.0 WiFi+LTE
  • 3D 65" Ultra HD 4K LED LCD televizors, LG / Dāvanā G Pad 8.0 WiFi+LTE
  • 3D 65" Ultra HD 4K LED LCD televizors, LG / Dāvanā G Pad 8.0 WiFi+LTE
  • 3D 65" Ultra HD 4K LED LCD televizors, LG / Dāvanā G Pad 8.0 WiFi+LTE

3D 65" Ultra HD 4K LED LCD televizors, LG / Dāvanā G Pad 8.0 WiFi+LTE

Preces kods: 65LA970V Ražotājs: LG
2299 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Nepārspēts dzidrums, augstākās pakāpes realitāte

65 COLLU ULTRA HD TELEVIZORS AR LG SMART TV, MAGIC REMOTE PULTI UN IEBŪVĒTU KAMERU.

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

ULTRA HD IZŠĶIRTSPĒJA

Pārsteidzošas detaļas rada visizteiksmīgākos attēlus.

LG ULTRA HD piedāvā vēl nebijušu attēla kvalitāti, palielinot izšķirtspēju, kas četras reizes pārsniedz Full HD rādītāju. Tādējādi attēls ir pārsteidzoši dzidrs un spilgts, pat skatoties no tuva attāluma. LG ULTRA HD televizors piepildīs skatītāja vēlmes ar nevainojamām detaļām, vēl vairāk paaugstinot vizuālā displeja standartu.

8,3 MEGAPIKSEĻI

Jauna līmeņa izšķirtspēja televizoru vēsturē.

LG ULTRA HD ieved jūs jauna līmeņa izšķirtspējas pasaulē ar pārsteidzošiem 8,3 megapikseļiem, nodrošinot izcili precīzus un dzidrus attēlus. Tas parāda četras reizes vairāk pikseļu nekā Full HD un pat astoņas reizes vairāk nekā HD formāts. Izbaudiet visaugstāko attēla kvalitāti televizoru vēsturē.

TRU-ULTRA HD ENGINE

Tru-ULTRA HD Engine ir pati svarīgākā ULTRA HD paneļa sastāvdaļa, kas palielina ULTRA HD izšķirtspējas uzlabošanas funkcijas kvalitāti.

Kad tiek uzlabota parastās izšķirtspējas attēlu kvalitāte, sarežģītais šīs tehnoloģijas algoritms tuvina attēlu izskatu ULTRA HD kvalitātei. LG ULTRA HD televizors ar jaudīgo tehnoloģiju un nevainojamām detaļām pilnībā apmierinās skatītāja vēlmes, vēl vairāk paaugstinot attēlojuma prasības.

TRIPLE XD ENGINE

Izbaudiet tīru krāsas, kontrasta un dzidruma pilnību

Izbaudiet tīru krāsas, kontrasta un dzidruma pilnību, ko nodrošina jaudīgā Triple XD Engine tehnoloģija. LG jaunākais un modernākais līdzeklis Triple XD Engine piedāvā visaugstāko attēla, kontrasta un dzidruma līmeni, lai nodrošinātu vislabāko attēla kvalitāti un sniegumu.

NANO FULL LED

NANO FULL LED ir vismodernākā gaismas diožu (LED) tehnoloģija, LG novatorisma augstākais sasniegums šķidro kristālu displeju attēlu kvalitātē. Izmantojot jaunākās gaismas diožu displeju tehnoloģijas, NANO Lighting tehnoloģija nodrošina spilgtāku, skaidrāku un vienmērīgāku attēla kvalitāti nekā citi gaismas diožu televizoros, kas tiek panākta, vienmērīgi izvietojot gaismas diodes.

ULTRASKAIDRAS DETAĻAS

Ieraugiet visu.

Pateicoties ULTRA HD izšķirtspējai, jūs nepalaidīsit garām pat vissmalkākās detaļas. Sīka skudriņa meža biezoknī, sportista sviedri vai vēja pūstas lapas ir tikai dažas no ainām, ko agrāk nevarējāt izbaudīt pilnībā. Esiet gatavs ieraudzīt iepriekš nesaskatāmo.

ULTRADZIDRS DISPLEJS

Vēl nebijis kristāldzidrs teksta displejs.

ULTRA HD izšķirtspēja ļauj ērtāk lasīt tekstu pat gigantiskajā 84 collu ekrānā. Pateicoties nepārspētam pikseļu blīvumam, smalki teksti, vienas rindas malas vai pat mazs punktiņš ir parādīti ar visaugstāko precizitāti.

FUNKCIJA ULTRA HD RESOLUTION UPSCALER

Izbaudiet saturu ar vissmalkāko izšķirtspēju.

ULTRA HD Resolution Upscaler padara ierasto attēla kvalitāti par neparastu ULTRA HD kvalitāti, pateicoties LG modernajai tehnoloģijai. Pat ja jums nav regulāri pieejams ULTRA HD saturs, jūs varat izbaudīt visaugstāko ULTRA HD televizora kvalitāti faktiski ar jebkuru saturu.

IPS PANELIS

ULTRA HD televizora skatīšanās leņķa un kvalitātes noslēpums slēpjas panelī. >Tāpat kā pupiņu kvalitāte nosaka kafijas kvalitāti, tā arī paneļa kvalitāte nosaka televizora kvalitāti. LG izmantotais IPS panelis ir iemesls, kāpēc LG ULTRA HD televizoriem ir dzidrāki, nemainīgāki un izturīgāki ekrāni.

DABISKAS KRĀSAS

IPS atveido oriģinālajam attēlam identiskas krāsas. Tās patiesi atbilst dabiskajam tonim un nerada diskomfortu acīm.

PLATS SKATA LEŅĶIS

Salīdzinot ar LCD paneļiem, ir skaidri redzams, ka IPS nodrošina visstabilāko krāsu un kontrasta atveidi no jebkura skata leņķa. Vairs nekādas krāsu izbalēšanas un kontrasta zuduma - šis panelis ir ideāli piemērots jebkuram mērķim.

SKAIDRĪBA BEZ IZPLŪDUMIEM

Atveidojot ātru kustību, IPS panelis attēlu dzidruma ziņā ievērojami pārspēj konkurējošos paneļus un rada kristālskaidrus attēlus bez izplūdumiem.

STABILS EKRĀNS

IPS paneļi ir stabili un izturīgi, un atšķirībā no konkurējošiem paneļiem — noturīgi pret bojājumiem; lai pārliecinātos, vienkārši piesitiet pie ekrāna vai iebakstiet tajā.

4.1 KANĀLU IZBĪDĀMI SKAĻRUŅI

Neparasto LG ULTRA HD televizora skaņas kvalitāti vēl vairāk papildina televizora atjautīgā aprīkojuma iespējas. Jaudīgie 4.1 kanālu priekšējie skaļruņi lietošanas laikā tiek izbīdīti uz āru un izslēdzot kļūst neredzami. Šī iespaidīgā īpašība demonstrē īpašu attieksmi pret dizainu un funkcionalitāti, kā arī apbrīnojamā veidā papildina interjeru.

3D ATTĒLS BEZ MIRGOŅAS

Izbaudiet 3D televizora attēlu, kas ir daudz patīkamāks acīm un bez mirgoņas.

Atšķirībā no tradicionālajiem 3D televizoriem LG CINEMA 3D Smart TV televizora attēlam nav mirgoņas, un tas nodrošina spilgtākus 3D attēlus. Tas ir saudzīgs acīm, taču nodrošina skaidru un izteiksmīgu 3D attēlu, kas burtiski rada realitātes sajūtu.

ĒRTAS 3D BRILLES

Izbaudiet 3D saturu, izmantojot visērtākās 3D brilles.

CINEMA 3D brilles ir vieglas, bez akumulatora, vienkāršas un ekonomiskas, turklāt tās novērš attēla mirgoņu, nodrošinot īpaši ērtu skatīšanos.

MAGIC REMOTE TĀLVADĪBAS PULTS

Norādiet un noklikšķiniet, velciet un nometiet: pele, kas darbojas kā tālvadības pults. Vienkārši norādiet, noklikšķiniet un nometiet jebkurā LG televizora ekrāna vietā.

Lapas ritināšana: intuitīva vadība ar peles tipa tālvadības pulti. Ērti ritiniet uz augšu un uz leju tīmekļa pārlūkā gluži tāpat kā ar peli. Ritināšana ļauj vieglāk nekā jebkad agrāk pārslēgties starp televīzijas kanāliem.

Vienkārša vadība ar žestiem: izpildiet sarežģītas komandas ar vienkāršu žestu un ietaupiet laiku.

Meklēšana ar balsi: rakstīšanas vietā izmantojiet balss ievadi. Universāla meklēšana, teksta ievade sabiedriskajos tīklos un meklēšana internetā, izmantojot balsi.

SMART HOME

Vienkāršā, ērti lietojamā funkcija Smart Home ar pielāgojamām iespējām ļauj jums ietaupīt laiku, regulējot iestatījumus, un veltīt vairāk laika jūsu televizora iespēju izbaudīšanai.

FUNKCIJA SMART SHARE™

Pārlūkojiet un kopīgojiet ārējās ierīcēs saglabātos failus sava televizora lielajā ekrānā vai skatieties televīziju citā viedierīcē, izmantojot LG Smart TV viedās kopīgošanas funkciju Smart ShareTM. Uzņēmums LG piedāvā īstu Smart TV tehnoloģiju, kas ļauj to vieglāk nekā jebkad agrāk savienot ar citām ierīcēm. Izbaudiet jebkādu saturu bez ierobežojumiem.

PREMIUM SATURS

Jums tiek nodrošināta ērta piekļuve izcila satura izlasei.

Premium satura atlasa un sadala kategorijās populārāko un noderīgāko saturu jūsu valstī, kas tiek nodrošināts sadarbībā ar labākajiem satura pakalpojumu sniedzējiem. Izbaudiet labāko izklaidi jums vēlamā laikā.

GAME WORLD

Spēles, kas jūs aizraus.

Izmantojot LG Magic Remote vai spēļu vadības ierīci, varat izbaudīt interaktīvās spēles, kas izklaidē visu ģimeni. Lieliskas visu veidu un žanru spēles, kas patiks ikvienam.

Atpakaļ

  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 65" / 165 cm
    ekrāna veids LED LCD
    ekrāna izšķirtspēja
    3840х2160 4K UHD
  • Funkcijas

    Smart TV
    ieraksts uz ārējo USB vai HDD
  • Skaņa

    Izejas jauda (RMS) 50 W
    skaņas sistēma 10 W + 10 W + 10 W + 10 W + 10 W
  • Savienojumi

    optiskā izeja
    LAN (tīkla interfeis, RJ45)
    USB-A 2.0 3 gab
    WiFi
  • Izmēri

    svars 44,2 kg
    svars bez kājas 40,6 kg
    platums 145 cm
    augstums 91 cm
    dziļums 32 cm
    augstums bez kājas 83,8 cm
    dziļums bez kājas 4,08 cm
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs LG
  • Saites

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.