Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Mājas kinozāle 7.1 3D Blu-ray, Samsung

Mājas kinozāle 7.1 3D Blu-ray, Samsung
  • Mājas kinozāle 7.1 3D Blu-ray, Samsung
  • Mājas kinozāle 7.1 3D Blu-ray, Samsung
  • Mājas kinozāle 7.1 3D Blu-ray, Samsung
  • Mājas kinozāle 7.1 3D Blu-ray, Samsung
  • Mājas kinozāle 7.1 3D Blu-ray, Samsung
  • Mājas kinozāle 7.1 3D Blu-ray, Samsung

Mājas kinozāle 7.1 3D Blu-ray, Samsung

Preces kods: HT-F9750W Ražotājs: Samsung
1499.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Samsung Blu-ray mājas izklaides sistēma iekļauj visu izklaidei nepieciešamo. Baudiet dzidrākus attēlus un iespaidīgu 3D skanējumu ar tehnoloģiju GaN AMP un radiolampu pastiprinātāju, kas nodrošina labāko skaņas kvalitāti un augstas izšķirtspējas attēlus. CPID skaļrunis nodrošina iespaidīgu zemo frekvenču skanējumu, bet sistēmas metāliskais dizains teicami papildinās jebkuru televizoru un dzīvojamo istabu. Ļaujiet savā mājoklī ienākt Samsung Blu-ray mājas izklaides sistēmai.

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Skaņas piedzīvojuma nākamais līmenis

Pasaulē pirmais GaN pastiprinātājs, kas nodrošina tīru skaņu Samsung Blu-ray mājas izklaides sistēmai. Tam ir raksturīga uzlabota, bagātīga skaņa un mazāk kropļojumu, tāpēc noteikti varat sasniegt jaunu skaņas piedzīvojuma līmeni. Iebūvētā vakuuma caurule samazina nevajadzīgos un griezīgos skaņas kropļojumus no digitālā pastiprinātāja, nodrošinot izcilu skaņas kvalitāti. Nav trokšņu. Vienkārši tīrs un skaidrs skanējums.

Tik reāli attēli kā vēl nekad

Skatieties iemīļotos video un filmas izcilā HD, izmantojot Samsung Blu-ray atskaņotāju. Pateicoties reālajām detaļām, kas attēlus padara šķietami dzīvus, šis atskaņotājs ienes realitāti tieši jūsu dzīvojamā istabā. Pateicoties augšupmērogošanai no pilna HD uz izcilu HD, kas četrkārtīgi palielina Full HD izšķirtspēju, attēls ir nevainojams un kristālskaidrs. Vienmēr pieejams detalizēts attēls.

3D skaņas efekts reālam skaņas piedzīvojumam

Kas gan ir labāks par iespēju izbaudīt video un filmas ar 3D aptverošo skaņu? Samsung Vertical Surround kombinācijā ar DTS procesoru veido reālu 3D skaņu, kas dzīvojamā istabā ļauj justies kā kinoteātrī. DTS Neo ar saviem septiņu kanālu aptverošās skaņas skaļruņiem nodrošina labāku skaņas dziļumu un izolētus stereo kanālus, tāpēc izklausās, ka skaņa nāk no dažādām telpas vietām. Uzticieties DTS Neo sasaistei, lai iegūtu izcilu skanējumu.

Ideāla atbilstība Samsung izcilajam televizoram

Samsung Blu-ray mājas izklaides sistēmai ir raksturīgs izcils metālisks dizains un apdare, kas papildina Samsung augstākās klases televizoru. Šī sistēma ar savu slaiko un stilīgo konstrukciju un metāliskajiem skaļruņiem iederas jebkurā vidē un veido pilnīgu mājas skaņu sistēmu. Labākais dizains, kas atbilst jebkurai vajadzībai.

Uzlabojiet skaņas kvalitāti ar uzlabotām skaļruņu ierīcēm

Izmantojot CPID skaļruņa ierīci, jūs skatoties varēsit izbaudīt tīru un precīzu zemo frekvenču skaņu. Ierīce ir uzlabota, stikla šķiedru aizstājot ar keramisku materiālu, lai nodrošinātu tīru skaņu. Zemas vibrācijas divkāršais zemfrekvenču skaļrunis uzlabo zemo frekvenču skanējumu, uzlabojot Samsung Blu-ray mājas izklaides sistēmas kvalitāti.

Augstas kvalitātes aptveroša skaņa no televizora

Neļaujiet zemai skaņas kvalitātei sabojāt izcilu filmu vakaru. Izmantojot Samsung Blu-ray mājas izklaides sistēmas TV skaņas ieslēgšanas līdzekli, varat klausīties augstas kvalitātes aptverošu skaņu no televizora avota. Atliek tikai nospiest tālvadības pults televizora skaņas ātro taustiņu, un jūs iegūsit izcilas kvalitātes aptverošu skaņu. Jūsu izcilais filmu vakars kļūs vēl labāks.

Attēlu un video kopīgošana ar saderīgām ierīcēm

Izmantojiet bezvadu piekļuvi un kopīgojiet savu digitālo saturu, izmantojot AllShare. Nemanāmi kopīgojiet visu pievienoto ierīču saturu, izmantojot Samsung AllShare. Vienlaicīgi skatiet Samsung mobilās ierīces un televizora saturu, izmantojot Samsung Blu-ray mājas izklaides sistēmas ekrāna spoguļošanas tehnoloģiju. Tādējādi jūs varat pārraidīt fotoattēlus, video un pat atskaņot spēles, izmantojot savu ierīci kā kontrolleri. Paceliet izklaidi jaunā līmenī ar ekrāna spoguļošanu un satura kopīgošanu. Jūs varat ātri un vienkārši kopīgot un izbaudīt saturu savā televizorā ar minimāliem sarežģījumiem.

Viedi ieteikumi jūsu viedajai ierīcei

Tagad automātiski iegūstiet filmas un televīzijas šovus, kas pielāgoti jūsu gaumei un izvēlei, izmantojot Samsung Blu-ray atskaņotāja S ieteikumu līdzekli. Tā ir ērta, ātra un vislabākā iespēja, kā izbaudīt visu daudzveidīgo televizora saturu. Turklāt, pateicoties viedajam centrmezglam, tā uzlabotajām lietojumprogrammām un pakalpojuma lietotāja interfeisam, jums vairs nebūs garlaicīgu dienu.

Visvienkāršākā skaļruņu uzstādīšana

Vienkāršās skaļruņu uzstādīšanas režīms ļauj ātri un vienkārši iegūt augstas kvalitātes skaņu savās mājās. Izmantojot vienkāršo skaļruņu uzstādījumu, nav jāraizējas par aptverošo skaļruņu novietošanu. Ar intuitīvo GUI vienkārši atlasiet aptverošo skaļruņu novietojumu, kas automātiski uzlabo stereo skaņu. Ar Samsung Blu-ray mājas izklaides sistēmu filmu skatīšanās ir daudz patīkamāka.

2HDMI ieejas

Lai mājas izklaides sistēmu savienotu ar citiem audio un video avotiem, nepieciešams tikai viens kabelis. Samsung mājas izklaides sistēmas HDMI sloti ļauj importēt visu veidu saturu bez saspiešanas, tostarp attēlus un video no digitālajām videokamerām un multivides datoriem. Tagad to visu var vienkārši apskatīt plašajā HD ekrānā.

Mazāk kabeļu, izmantojot bezvadu aizmugurējo skaļruni

Sakārtojiet un uzlabojiet vidi, aizvācot nokarājušos vadus. Atvieglojiet telpas sakārtošanu, izmantojot Samsung mājas izklaides sistēmas bezvadu aizmugurējos skaļruņus. Turklāt kombinācijā ar citiem skaļruņu komplektiem tie nodrošina izcilu skaņas kvalitāti. Atklājiet augstas kvalitātes mājas audio risinājumu, kas mājās ienes gan patīkamu dizainu, gan arī izcilu skaņu.

Izbaudiet Full HD 3D izklaides nākamo līmeni

Ienesiet mājās dziļāku un krāšņāku 3D piedzīvojumu. Pateicoties Full HD 3D, jūsu mājas 3D izklaide būs aizraujošāka un dzīvāka nekā varējāt iedomāties, jo jaudīgie līdzekļi maksimāli uzlabos šo baudījumu. Pateicoties 3D automātiskajam kontrastam, attēls ir skaidrāks un apveltīts ar asākiem un dramatiskākiem kontrastiem. Samsung izcilā 3D tehnoloģija izmanto sarežģītus algoritmus, lai iespējami samazinātu attēlu slāņus un palielinātu reakcijas ātrumu, nodrošinot plūstošāku un skaidrāku skatījumu. Iegremdējiet sajūtas jaunā 3D HD realitātē.

Atpakaļ

  • Skaņa

    kanāli 7.1
    Izejas jauda (RMS) 1330 W
    skaņas sistēma Power Bass, MP3 Enhancer, Smart Volume, Vertical Surround ,
  • Digitālais uztvērējs

    radio uztvērējs FM
  • Savienojumi

    HDMI 2 gab
    optiskā audio ieeja
    WiFi
  • Attēla uzlabošana

    attēla uzlabošanas sistēmas
  • Funkcijas

    pieslēguma sistēmas Anynet+ (HDMI-CEC)
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Samsung

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.