Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Ledusskapis Side-by-Side, Samsung / augstums: 178,9 cm

Ledusskapis Side-by-Side, Samsung / augstums: 178,9 cm
  • Ledusskapis Side-by-Side, Samsung / augstums: 178,9 cm
  • Ledusskapis Side-by-Side, Samsung / augstums: 178,9 cm
  • Ledusskapis Side-by-Side, Samsung / augstums: 178,9 cm
  • Ledusskapis Side-by-Side, Samsung / augstums: 178,9 cm

Ledusskapis Side-by-Side, Samsung / augstums: 178,9 cm

Preces kods: RS7527THCSP Ražotājs: Samsung
899.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Side by side tipa ledusskapis, Samsung / RS7527THCSP

Konstrukcija taupībai, dizains iespaidam!
Samsung jaunais H sērijas ledusskapis akcentē augstu enerģijas efektivitāti un jauna stila konstrukciju, to nogādājot virtuvē. Digitālā pārveidotāja kompresors prasmīgi regulē dzesēšanas veiktspēju, lai samazinātu strāvas lietošanu, kamēr energoefektīvās gaismas diodes rada skaidru un patīkamu interjera apgaismojumu. Citas īpašās funkcijas ir iebūvēti rokturi vieglai atvēršanai, zils gaismas diožu displejs un iebūvēts ledus veidotājs, kas palielina jau tā iespaidīgo uzglabāšanas vietu. Jaunajam H sērijas ledusskapim raksturīgs ne tikai elegants izskats un uzlabotas tehnoloģijas, bet arī pārtiku svaiguma saglabāšana, tāpēc tā izmantošana sagādā patiesu prieku.

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Twin Cooling Plus® sistēma sniedz labāko no abām pasaulēm

Jaunais H sērijas ledusskapis izmanto divas atšķirīgas gaisa plūsmas un precīzu temperatūras vadību, lai uzturētu optimālu mitruma līmeni gan ledusskapja, gan saldētavas pusē. Šī Twin Cooling Plus® sistēma palīdz saglabāt ābolus svaigus, novērš saldējuma izkušanu, bet ledus kubiņiem nav raksturīgs ledusskapī uzglabātās ķiplokmaizes aromāts.

Informācija un vadība rokas stiepiena attālumā

Uzziniet, kas notiek ledusskapī, pat neatverot tā durvis. Ārējais gaismas dožu displejs ar patīkamo zilo mirdzumu parāda iekšējo temperatūru jaunā H sērijas ledusskapja abās pusēs un ļauj uzzināt, kad pienācis filtra maiņas laiks. Pieskarieties displejam, lai izsniegtu ūdeni un ledu vai iestatītu ledusskapi atvaļinājuma režīmā, ja dodaties brīvdienās. Mūsu ledusskapja iekšējā funkcija CoolSelect Zone™ piedāvā arī intuitīvu vadību, kas ļauj mainīt iestatījumus ar pieskārienu.

Vienkārša izsmalcinātība

Kā teiktu jebkurš labs šefpavārs, visa pamatā ir prezentācija, īpaši virtuvē. Jaunā H sērijas ledusskapja mūsdienīgā elegance palīdz gūt iedvesmu spožām un apbrīnojamām maltītēm. Slaikais stils, ko pastiprina plūstošās līnijas un izsmalcinātā apdare, rada izcilu sajūtu, kas papildina un paceļ jaunā līmenī virtuves noformējumu. Ja jūsu virtuve vēl nav bijusi populārākā viesību daļa, tad tagad tas notiks.

Viegli atveramas durvis pat jaunākajiem gardēžiem

Iedomājies ledusskapja rokturi, kurš atver virtuvi. EZ rokturis nav izvirzīts virtuves telpā, bet iebūvēts durvīs. Atjautīgi izstrādātais rokturis ne tikai pievieno elegances pieskārienu, bet arī ļauj atvērt durvis, gandrīz tikai pieskaroties. Ir nepieciešams tikai viens pirksts un minimāla piepūle.

Jaunas enerģijas un vietas taupīšanas iespējas

Gaismas diožu vertikālais gaismas ķermenis ir vērsts iekšējās daļas aizmugures virzienā (nevis vienkārši no lejas augšup), atstājot vairāk telpas gariem priekšmetiem. Tas arī izdala mazāk siltuma nekā parastās spuldzes, tāpēc ledusskapim nepieciešams mazāk darba aukstuma nodrošināšanai. Turklāt šī enerģijas taupīšanas funkcija dod spožu gaismu, lai jūs varētu tūlīt atšķirt vīnogu želeju no zemeņu džema pat apakšējos plauktos.

Vairāk ledus un vietas, izmantojot ClearView Icemaker

Tieši durvīs iebūvētais ClearView Icemaker atbrīvo vērtīgu vietu saldētavā, uzglabājot līdz 2 kg ledus. Tādējādi tiek atbrīvoti vēl divi plaukti, kur uzglabāt saldējuma litrus, saldētus ēdienus un lielos vafeļu iesaiņojumus. Ledus veidotājam ir arī caurspīdīgs nodalījums, tāpēc varat redzēt pieejamo ledus daudzumu.

Atpakaļ

  • Ledusskapis

    instalācijas veids brīvi stāvošie
    ledusskapja veids ledusskapis
    saldētavas zvaigznes [ * ] * * *
    energoefektivitātes klase A+
    atkausēšanas režīms ledusskapī automātiski
    atkausēšanas režīms saldētavā automātiski
    enerģijas patēriņš 399 KWh/gadā
    saldēšanas funkcija ātrā saldēšana (SuperFrost), Multiflow, NoFrost, atvaļinājums, digitālais invertētais motors, atvērto durvju brīdinājums
    papildus funkcijas
    maināmas durvis
  • Vispārīgie parametri

    displejs LED
    elektroniskā vadība
    komplektācija
    trokšņa līmenis 39 dB
    ražotājs Samsung
    durvju vēršanās virziens pa kreisi, pa labi
    krāsa sudraba
  • Izmēri

    kopējā ietilpība 570 L
    ledusskapja tilpums 361 L
    saldētavas tilpums 209 L
    augstums 178,9 cm
    platums 91,2 cm
    dziļums 75,4 cm
    svars 109 kg

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.

Atpakaļ

energy-label

Papildus informācija:

A+Ierīces efektivitēte vienkāršāk pamanāma.
Energoefektivitātes klase ir viens no galvenajiem rādītājiem elektropreču marķējumā. To iedala skalā no A+++ līdz D, kur A+++ klase ir visefektīvākā (iekārta patērē vismazāk elektroenerģijas), bet D klase pati neefektīvākā. Ierīces energoefektivitātes klases noteikšanas pamatā ir kopējais gada laikā patērētās enerģijas daudzums, kurš tiek aprēķinās balstoties uz vairākiem parametriem.

399Gada enerģijas patēriņš.
Enerģijas patēriņš X kilovatstundas gadā tiek aprēķinātas pie standarata ekspluatācijas darbības 24 stundu laikā. Patiesais enerģijas patēriņš būs atkarīgs no iekārtas izmantošanas.

xVīna pudeļu daudzums
Standarta 0.75 l vīna pudeļu daudzums, kas ietilpst ledusskapī.

361
L
Ledusskapja tilpums.
Pilns ledusskapja kameras tilpums.

209LSaldētavas tilpums.
Pilns saldējamās kameras tilpums.

39
dB
Trokšņu līmenis.
Aizsargāt apkārtējo vidi palīdz ne tikai enerģijas ekonomēšana, bet ārī trokšņu līmeņa samazināšana. Trokšņu līmeņa izmaiņas līdz 3 dB patiesībā nozīmē trokšņu līmeņa izmaiņas divas reizes. Piemēram, ierīce ar trokšņu līmeni 39 dB būs 2 reizes klusāka par ierīci ar trokšņu līmeni 42 dB. Trokšņu līmeņa rādītājs energoefektivitātes marķējumā ir vēl viens papildus rādītājs pēc kura efektīvāk var izvēlēties ierīci.