Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Portatīvais dators ZenBook Flip 15 UX563FD, Asus

Portatīvais dators ZenBook Flip 15 UX563FD, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook Flip 15 UX563FD, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook Flip 15 UX563FD, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook Flip 15 UX563FD, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook Flip 15 UX563FD, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook Flip 15 UX563FD, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook Flip 15 UX563FD, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook Flip 15 UX563FD, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook Flip 15 UX563FD, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook Flip 15 UX563FD, Asus
  • Portatīvais dators ZenBook Flip 15 UX563FD, Asus

Portatīvais dators ZenBook Flip 15 UX563FD, Asus

Preces kods: UX563FD-A1072R Ražotājs: Asus
1699.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Portatīvais dators ZenBook Flip 15 UX563FD, Asus / UX563FD-A1027R

Atšķirīgais ZenBook Flip 15 apvieno elegantu izsmalcinātību un jauno futūristisko ASUS ScreenPad 2.0 ar 360° pārslēdzama 4K UHD PANTONE apstiprinātā displeja ērtībām un daudzpusību. ScreenPad 2.0 ir attīstīts inteliģents LCD skārienekrāns, kas integrēts skārienpaliktnī: tas darbojas ar daudzām lietotnēm, lai atvieglotu darbu daudzuzdevumu režīmā un sniegtu jums paplašināmas radošās iespējas. Gludais četrpusīgais NanoEdge dizains padara ZenBook Flip 15 īpaši kompaktu, ar pārsteidzošu 90% ekrāna un korpusa attiecību. Tā Intel Core procesors un augstas veiktspējas diskrētā grafika atvieglo veiktspēju, produktivitāti un vizuālo radošumu, atrodoties ceļā. ZenBook Flip 15 ir universāls un jaudīgs, tas ir visam piemērots un ideāls radošais partneris.

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Neierobežots skaistums
ZenBook Flip 15 bezrāmju NanoEdge dizains piešķir skatīšanās pieredzei pilnīgi jaunu dimensiju. Ļoti plānās apmales sniedz jums plašu un ieskaujošu vizuālo ainu, kas netraucē uzmanību un padara darbu vai spēli patiesi patīkamu.

 

Pilveidots viedais skārienpaliktnis
Jaunais ScreenPad™ 2.0 uzlabo tradicionālo klēpjdatoru pieredzi, pievienojot interaktīvu sekundāro skārienekrānu, kas palielina jūsu produktivitāti ar vairāk iespējām. Tā viedtālrunim līdzīgā intuitīvā saskarne ļauj viegli pārvaldīt uzdevumus un izveidot savu nevainojamu vairākuzdevumu darba plūsmu. Ir vairākas ērtas ASUS utilītprogrammas, kas palielina produktivitāti, ieskaitot ātro taustiņu - sarežģītu tastatūru secību automatizēšanai ar vienu pieskārienu, kā arī rokrakstu, ciparu taustiņu un Office Xpert. Tam ir arī noderīgas ātras vadīklas, kas uzlabot mijiedarbību starp galveno displeju un ScreenPad: piemēram, varat palaist video vai tērzēšanas lodziņu — vai daudzas citas lietotnes — uz ScreenPad, lai izmatotu papildu vietu, neatkarīgi no tā, kura atrodaties, nepārtraucot darbu galvenajā displejā.

 

Vairāk iespēju
ScreenPad™ 2.0 saprātīgi iekļauj daudzas lietotnes 5,65 collu skārienekrānā, un jūs varat bez piepūles pievienot programmas ScreenPad tūlītējai piekļuvei. Nesen optimizētā ScreenPad pieredze nodrošina, ka iecienītās lietotnes, piemēram, Evernote® un Spotify®, šajā sekundārajā displejā darbosies perfekti, bez vajadzības pēc īpašas ScreenPad versijas. ASUS arī cieši sadarbojas ar trešo pušu izstrādātājiem, ieskaitot video rediģēšanas programmatūras izstrādātāju Corel®, lai optimizētu adaptīvos ScreenPad rīkus maksimālai produktivitātei - un ir vēl daudz kas cits nākotnē. Gatavojieties ScreenPad revolūcijai!

 

Ļoti iedvesmojošs displejs
4K UHD NanoEdge displejs ZenBook Flip 15 ir patiesi satriecošs, ar precīzām detaļām un spilgtām, košām krāsām, lai iegūtu dzīvīgākus attēlus. Tas ir lielisks ikdienas lietošanai un ir PANTONE apstiprināts ar rūpnīcā kalibrētu krāsu precizitāti, padarot to par sapni grafikas profesionāļiem.

 

Unikāla 360° ErgoLift eņģe
360° ErgoLift eņģei ZenBook Flip 15 ir zīdaini gluda, bezpakāpju darbība, kas droši notur displeju jebkurā leņķī. Šī novatoriskā eņģe arī paceļ un noliec tastatūru rakstīšanai ērtā stāvoklī, kad displejs tiek atvērts virs 135°. ErgoLift eņģe ir pārbaudīta grūtos apstākļos, lai nodrošinātu maksimālu uzticamību pilnīgam sirdsmieram.

 

Neticama veiktspēja
Veiktspējai ir izšķiroša nozīme, un universālais ZenBook Flip 15 neliek vilties. Katrs komponents ir izvēlēts, lai nodrošinātu vislabāko iespējamo veiktspēju kompaktā dizainā, padarot to par īpašu pārvietojamu spēkstaciju, kas ir ātrāka nekā jebkad agrāk. ZenBook Flip 15 nekad jūs neaizkavēs, lai cik prasīgs būtu uzdevums.

 

Ērta savienojamība
Visaptverošs augstas veiktspējas I/O pieslēgvietu komplekts sniedz ZenBook Flip 15 izcilas iespējas vienkārši veidot savienojumus, tādējādi nodrošinot daudzpusīgu elastību neatkarīgi no tā, vai atrodaties birojā vai uz ceļa. Un integrētais Intel Wi-Fi 6 ar Gig+ (802.11ax) nodrošina vadu savienojumam ekvivalentu tīkla ātrumu — bez vadiem!

 

Droša sejas atpazīšanas pieteikšanās
Izmantojot ZenBook Flip 15 un Windows Hello, parole ir jūsu seja! Priekšējā infrasarkano staru (IR) kamera dažās sekundēs atpazīst jūsu seju un ļauj uzreiz un droši pieteikties.

 

Baudiet ilgāk
Neierobežotai brīvībai ZenBook Flip 15 izmanto lielas ietilpības akumulatoru, kas jūs neaizkavēs, lai cik ilga un prasīga būtu darba diena.

 

Aizmugurgaismojuma tastatūra
ZenBook Flip 15 ir pilna izmēra tastatūra ar aizmugurgaismojumu un izturīgu viengabala dizainu, kas ļauj brīvi rakstīt jebkurā apgaismojumā. Tas ir ergonomikas šedevrs ar 1,4 mm taustiņu gājienu, kas ir optimizēts komfortam. Skārienpaliktnis ir konstruēts maksimālai ērtībai un precizitātei, ar stikla pārsegu vienmērīgai vadībai. Tam ir plaukstu atgrūšanas tehnoloģija, un tas atbalsta vairāku pirkstu žestus un rokrakstu.

 

Harman Kardon audio
Lai ZenBook Flip 15 nodrošinātu nepārspējamas audio iespējas, ASUS Golden Ear komanda sadarbojās ar Harman Kardon audio speciālistiem, lai izveidotu nākamās paaudzes ASUS SonicMaster Premium audio tehnoloģiju. Rezultāti ir pārsteidzoši. ZenBook Flip 15 ir divi augstas kvalitātes stereo skaļruņi un telpiskās skaņas efekti, kas jūs apņem ar kino kvalitātes audio. Īpašs viedais pastiprinātājs nodrošina maksimālu skaļumu ar minimāliem traucējumiem jaudīgai, dzidrai skaņai. ZenBook Flip 15 nodrošina neticamāko skaņu konvertējamas formas datoram no jebkura leņķa.

Atpakaļ

  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 15,6"
    tehnoloģija IPS
    ekrāna izšķirtspēja
    3840х2160 4K UHD
    ekrāna virsma glancēts
    pušu attiecība 16:9
    spilgtums 350 nit (cd/m²)
    skārienjūtīgs ekrāns
  • Procesors

    procesora ražotājs Intel
    procesora veids Core i7
    procesors 10510U
    procesora frekvence 1,8 līdz 4,9 GHz
  • Operatīvā atmiņa

    atmiņa 16 GB
    ātrums 2133 MHz
    atmiņas veids LPDDR3
  • Datu glabāšana

    atmiņas apjoms 1024 GB
    atmiņas tips SSD
    cietā diska veids
  • Grafika

    ražotājs NVIDIA
    videokartes atmiņa 4 GB
    grafiskās kartes atmiņas tips GDDR5
  • Iekārtas

    atmiņas karšu lasītājs
    ID kartes lasītājs
    pirkstu nospiedumu skeneris
  • Savienojumi

    USB-A 3.2 2 gab
    USB-C 3.2 1 gab
    austiņu savienojums
    HDMI
    DisplayPort
    Mini DisplayPort
  • Datu apmaiņa

    WiFi Wi-Fi 6 (ax)
    Bluetooth Bluetooth 5.0
  • Programmatūra

    operētājsistēma Microsoft
    operētājsistēmas versija Windows 10 Pro
  • Klaviatūra

    izkārtojums ENG
    pilnizmēra
    apgaismojums
  • Akumulators

    Ietilpība 71
    akumulatora darbības ilgums līdz 16 h
    barošanas adaptera spraudnis ASUS adapter
    lādētāja jauda 120 W
  • Izmēri

    platums 35,6 cm
    dziļums 22,9 cm
    svars 1,9 kg
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Asus
  • Garantija

    ražotāja garantija 2 gadi

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.