Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Viedtālrunis P40 Lite, Huawei / 128 GB

Viedtālrunis P40 Lite, Huawei / 128 GB
  • Viedtālrunis P40 Lite, Huawei / 128 GB

Viedtālrunis P40 Lite, Huawei / 128 GB

Preces kods: 51095CJV Ražotājs: Huawei
249.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Viedtālrunis P40 Lite, Huawei / 128 GB / 51095CJV

Kļūstiet radoši ar četrkāršo kameru.
Pasaulē ir tik daudz skaistā un brīnišķīgā, kas gaida, kad to atklāsiet. Ar 4 aizmugurējām kamerām HUAWEI P40 lite uzņemiet plašāk, skaidrāk un tuvāk, nekā to jebkad spētu iztēloties jūsu acis. Uzņemiet kino klases portretus ar bokē objektīvu, pēc tam pārslēdzieties uz makro objektīvu un uzņemiet izcili detalizētus dabas attēlus. Un tas viss, izmantojot vienu un to pašu tālruni. Tas ir gluži kā profesionāla studija jūsu kabatā.

 

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Skaistums ir niansēs.
Mēs nevaram paredzēt, kad gadīsies jūsu nākamā iespēja uzņemt satriecošu attēlu, ko nedrīkst palaist garām. Taču ar 48 MP galveno kameru varat būt droši, ka tad, kad šāds brīdis pienāks, jūs iemūžināsiet ikvienu niansi ar satriecošo kino klases kvalitātē. 48 MP MI Ultra Clarity režīmā kamera veiksmīgi sapludina vairākus kadrus vienā attēlā ar augstu izšķirtspēju, lai jūs nezaudētu nevienu niansi arī liela tuvinājuma gadījumā.

 

Atklājiet nakti.
f/1.8 lielā apertūra un ½ collu lielākais sensors ir veidoti tā, lai ielaistu papildu gaismu un jums nebūs jāpārtrauc uzņemšana arī pēc saules rieta. Pateicoties HUAWEI MI attēla stabilizācijas tehnoloģijai, Rokas super režīms uzņemšanai naktī novērš traucējumus un nodrošina lielāku dinamisko diapazonu asākiem, skaidrākiem attēliem.

 

Paplašiniet savu redzējumu.
Uzņemiet vairāk no visa. Ar 120° Ultra platleņķa objektīvu jūs varēsiet labāk redzēto to, kas jums šķiet aizraujošs, un 17 mm fokusa attālums uzņems par 140% plašāku ainu. Tas nozīmē vairāk neona gaismu jūsu pilsētu uzņēmumos, vairāk draugu jūsu grupas bildēs, un vairāk dabas jūsu ainavās.

 

Atklājiet makro pasauli.
2 MP makro objektīvs pietuvina jūs objektam tik tuvu kā nekad agrāk. Uzņemiet no nieka 4 cm attāluma un iegūstiet spēju uzņemt rakstus un tekstūras vēl nepieredzēti smalki. No rasas pilieniem uz ziedlapiņas, līdz smalkam rakstam uz tauriņa spārniem, makro fotoattēlu uzņemšana līdzinās detaļu slepenās pasaules atklāšanai.

 

Padariet savus fotoattēlus pamanāmus ar Bokē.
Īpašajam bokē objektīvam ir MI dziļuma uztveres spēja, lai radītu neliela dziļuma lauku, mīkstinātu fonu un apvienotu to ar objekta asajām detaļām. Lieliski piemērots, ja vēlaties kaut ko patiesi izcelt.

 

Akumulators, kas darbojas ilgi un uzlādējas ātri.
Ar 4200 mAh lielo akumulatoru vienas uzlādes pietiks visai dienai. Taču arī tad, ja aizmirsīsiet to uzlādēt pa nakti, nekrītiet panikā. Pieslēdziet ierīci elektrības tīklam, kamēr dzerat rīta kafiju, un pavisam drīz ierīce būs uzlādējusies, pateicoties TÜV Rheinland sertificētajam 40W HUAWEI ātrajai uzlādei (SuperCharge), kas uzlādē akumulatoru līdz 70% 30 minūšu laikā.

 

Svaigs, racionāls dizains.
HUAWEI P40 lite izceļ būtisko un atmet nevajadzīgo. Korpusā izmantots no četrām pusēm noapaļots stikls, tāpēc ierīce gan labi izskatās, gan ir patīkama taustei. Priekšējā kamera atrodas 6,4 collu HUAWEI Punch pilnskata ekrānā, tāpēc netiek lieki patērēta vieta, bet ir tikai skaists ekrāns. Ar sānos iestrādātu pirkstu nospiedumu sensoru varat atbloķēt ierīci ar vienu pieskārienu.

 

Absolūta inteliģence, izcila veiktspēja.
HUAWEI P40 lite ir aprīkots ar Kirin 810 čipkopu, kas tehniku papildina ar izcilu arsenālu. NPU ir bāzēts uz mūsu Da Vinci arhitektūru, kas optimizē efektivitāti un MI apstrādi. ISP+IVP attēlu apstrāde uzlabo traucējumu samazināšanu un baltā līdzsvaru, nodrošinot lielisku veiktspēju, lai arī ko jūs darītu.

 

Spēlējiet it visur, kurp dodaties.
Zem HUAWEI P40 lite vāciņa ir pietiekami daudz jaudas pat visprasīgākajām spēlēm. Jaunās paaudzes GPU Turbo nodrošina HD grafiku un augstu kadru ātrumu, bez jebkādas aiztures, lai jūs varētu netraucēti spēlēt arī vissaspringtākajās situācijās. Turklāt tas patērē pārsteidzoši maz enerģijas, tāpēc varat spēlēt ilgāk.

Atpakaļ

  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Huawei
  • Datu apmaiņa

    4G
    Bluetooth Bluetooth 5.0
    WiFi
  • Procesors

    procesora veids Octa-Core
    procesors 2x2.27 GHz Cortex-A76 & 6x1.88 GHz Cortex-A55
  • Atmiņa/cietais disks

    iekšējā atmiņa 128 GB
  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 6,4 "
    ekrāna izšķirtspēja
    2310x1080
  • Atmiņas karšu atbalsts

    atmiņas karšu atbalsts
    maksimālā atmiņas kartes ietilpība 256 GB
  • Funkcijas

    sensori E-kompass, akselerometrs, pirkstu nospiedumu sensors, attāluma sensors
    GPS A-GPS, GLONASS, GPS, Galileo, QZSS
    Dual-SIM
  • Akumulators

    tilpums 4200 mAh
  • Izmēri

    svars 183 g
    augstums 15,92 cm
    platums 7,63 cm
    dziļums 0,87 cm

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.