Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Sporta viedpulkstenis fēnix 6 Sapphire, Garmin

Sporta viedpulkstenis fēnix 6 Sapphire, Garmin
  • Sporta viedpulkstenis fēnix 6 Sapphire, Garmin
  • Sporta viedpulkstenis fēnix 6 Sapphire, Garmin
  • Sporta viedpulkstenis fēnix 6 Sapphire, Garmin
  • Sporta viedpulkstenis fēnix 6 Sapphire, Garmin
  • Sporta viedpulkstenis fēnix 6 Sapphire, Garmin
  • Sporta viedpulkstenis fēnix 6 Sapphire, Garmin
  • Sporta viedpulkstenis fēnix 6 Sapphire, Garmin
  • Sporta viedpulkstenis fēnix 6 Sapphire, Garmin
  • Sporta viedpulkstenis fēnix 6 Sapphire, Garmin

Sporta viedpulkstenis fēnix 6 Sapphire, Garmin

Preces kods: 010-02158-11 Ražotājs: Garmin
699.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

TIECIETIES PĒC AUGSTĀKIEM SASNIEGUMIEM!
Šie izturīgie fēnix GPS multisporta pulksteņi ļauj jums saviem treniņiem pievienot kartēšanu, mūziku, viedu tempa plānošanu un citas iespējas.

• Pulsa noteikšanas un Pulse Ox sensori uz plaukstas locītavas nodrošina jums informāciju fiziskajās aktivitātēs.
• Dynamic PacePro™ funkcija ļauj jums skriet pārdomātāk dažādos apstākļos.
• Iepriekš ielādētas slēpošanas kartes vairāk nekā 2000 slēpošanas kūrortiem visā pasaulē.
• Mēriet skriešanas un riteņbraukšanas izpildījumu veidos, kādus iepriekš uzskatījāt par neiespējamiem!
• Sinhronizējiet savus iemīļotos straumēšanas pakalpojumus un klausieties mūziku, neizmantojot tālruni!
• Neuztraucieties par akumulatora darbības laiku! Iegūstiet līdz 14 dienu ilgu akumulatora darbības laiku starp uzlādēm viedpulksteņa režīmā!

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

AUGSTS IERĪCES KVALITĀTES LĪMENIS
Izturīga un izsmalcināta dizaina ierīce ar 1,3 collu lielu ekrānu. Ierīce testēta atbilstoši ASV militārajiem standartiem attiecībā uz termiskās iedarbības, triecienu un ūdens izturību.

AUGSTĀKĀS KVALITĀTES MATERIĀLI
Valkājiet savam dzīvesveidam atbilstošu ierīci, izvēloties pulksteni ar nerūsējošā tērauda, titāna vai ar dimantveida oglekļa pārklātu ietvaru! Katrai Sapphire sērijas ierīcei ir pret skrāpējumiem noturīgs safīra stikliņš, un ierīces ir izgatavotas no izcilas kvalitātes materiāliem.

LIETOTNES SPORTAM
Izmantojiet iepriekš ielādētus aktivitāšu profilus taku skrējienam un skrējienam pa skrejceliņu, peldēšanai, standarta skriešanai, riteņbraukšanai, pārgājieniem, airēšanai, slēpošanai, golfam un vēl citām aktivitātēm.

ĀRPUSTRASES SLĒPOŠANAS DATI
Šis profils spēj atšķirt kustības slēpojot no tām kalnā kāpšanas brīdī, lai atainotu mērījumus, kas ir specifiski kā kāpumā tā kritumā.

XC SKI DYNAMICS
When paired with the HRM-Pro™ chest strap (sold separately), the ski power metric helps measure the actual exercise load of cross-country workouts.

ANIMĒTAS VINGROJUMU SĒRIJAS
Šī pulksteņa funkcija viegli sekojamās animēto kardio, izturības, jogas un pilašu vingrojumu sērijas, kuras varat skatīt pulksteņa ekrānā. Izvēlieties no iepriekš ielādētas animētas vingrojumu sērijas vai lejupielādējiet papildu vingrojumus no Garmin Connect™ tiešsaistes kopienas!

AKUMULATORA JAUDAS PATĒRIŅA PĀRVALDĪŠANA
Skatiet, kā dažādi iestatījumi un sensori ietekmē jūsu pulksteņa akumulatora lietošanas laiku, lai operatīvi veiktu tādas izmaiņas, kas pagarina šo laiku!

PULSS NO PLAUKSTAS LOCĪTAVAS
Iegūstiet pulsa datus un brīdinājumus, ja pulss ir pārāk straujš vai lēns atpūtas laikā! Mēriet, kā jūsu sirds darbojas aktivitāšu laikā pat zem ūdens!

BODY BATTERY™ ENERĢIJAS LĪMEŅA UZRAUDZĪŠANA
Optimizējiet sava ķermeņa enerģijas rezerves, izmantojot sirdsdarbības ritma mainīguma, stresa, miega un citus datus, lai mērītu savu gatavību aktivitātēm vai sekotu nepieciešamībai atpūsties.

IZPILDĪJUMA MĒRĪJUMI
Skatiet padziļinātus treniņa mērījumus, kas ietver sevī skriešanas dinamiku datus, karstuma un augstuma pielāgotu VO2 max, ieteikumus, lai atgūtos pēc treniņa, un citu informāciju!

ATGŪŠANĀS LAIKS
Pabeidzot treniņu, atgūšanās laiks norāda jums, kad būsit gatavs nākamajam grūtajam treniņam. Tas pat ņem vērā treniņu intensitāti un tādus faktorus kā stress, ikdienas aktivitāte un miegs.

IETEIKUMI IKDIENAS TRENIŅIEM
Saņemiet ikdienas skriešanas un braukšanas ieteikumus ar treniņu vadlīnijām, kas ņem vērā jūsu fiziskās formas līmeni un ir balstīti jūsu pašreizējā treniņu slodzē un treniņu statusā!

AKUMULATORA DARBĪBAS LAIKS
Iebūvēts, atkārtoti lādējams litija akumulators nodrošina ar līdz 14 dienu darbības laiku viedpulksteņa režīmā, 10 stundām GPS režīmā ar mūziku un līdz 48 dienām akumulatora taupīšanas režīmā.

PACEPRO™ TEHNOLOĢIJA
Pirmā šāda veida funkcija - PacePro palīdz jums saglabāt tempu ar jūsu fiziskās sagatavotības līmenim pielāgotiem ieteikumiem skrējiena laikā.

GOLFA LAUKUMI
Piekļūstiet pilnībā krāsainām CourseView kartēm vairāk nekā 42000 golfa laukumos visā pasaulē un izmantojiet pogas mērķēšanas un PlaysLike Distance funkciju!

SEKOŠANA LĪDZI ŪDENS BALANSAM
Pietiekama ūdens lietošana labsajūtai ir ļoti svarīga. Reģistrējiet uzņemto ūdens daudzumu katru dienu, lai saglabātu pietiekamu ūdens balansu, un pārliecinieties, cik pastāvīgi darāt to ikdienā!

CLIMBPRO FUNKCIJA
Izmantojiet ClimbPro plānotāju kāpieniem kalnos lejupielādētājās trasēs, lai skatītu reāllaika informāciju par pašreizējo un turpmākiem kāpumiem, ietverot slīpumu, attālumu un augstuma pieaugumu!

VAIRĀKU GNSS ATBALSTS
Piekļūstiet vairākām globālās navigācijas sistēmām (GPS, GLONASS un Galileo), lai labāk orientētos izaicinošā vidē, salīdzinājumā ar tikai GPS datu izmantošanu!

ABC SENSORI
Dodieties uz nākamo trasi, izmantojot altimetra, barometra un trīs asu elektroniskā kompasa sensorus (ABC - saīsinājums angliski), tostarp altimetru augstuma pieauguma datiem un barometru, lai sekotu laikapstākļiem!

PULSE OX SENSORS
Aklimatizācijai augstumā vai miega uzraudzībai Pulse Ox2 sensors izmanto gaismas starus jūsu plaukstas locītavā un mēra, cik labi jūsu organisms absorbē skābekli.

SEKOŠANA LĪDZI ELPOŠANAI
Sekojiet tam, kā elpojat dienas gaitā, miega laikā, elpošanas vingrojumu un jogas aktivitāšu laikā!

EKSPEDĪCIJAS REŽĪMS
Pagariniet intervālus starp uzlādēm! Ierīcei atrodoties ekspedīcijas režīmā, tās īpaši zemas enerģijas patēriņa GPS uztveršana ilgst nedēļām.

TOPOGRĀFIJAS UN SLĒPOŠANAS KARTES
Izmantojiet topogrāfiskās kartes, lai viegli naviģētu savu piedzīvojumu laikā! Aplūkojiet nobraucienu nosaukumus un grūtības pakāpes vairāk nekā 2000 slēpošanas trasēs visā pasaulē!

APĻVEIDA MARŠRUTA IZVEIDOŠANA
Ievadiet attālumu, kādu vēlaties veikt, un saņemiet maršrutu ieteikumus, kuri jūs atvedīs atpakaļ maršruta sākumpunktā! Trendline™ populāru vietu maršrutēšana palīdz jums atrast labākos vietējos ceļus.

NAVIGĀCIJA PA POSMIEM
Sekojiet maršrutam vai kursam, izmantojot secīgas norādes kas ļauj jums laikus zināt, kad tuvosies nākamais pagrieziens!

VIEDIE ZIŅOJUMI
Saņemiet e-pasta vēstules, īsziņas un brīdinājumus tieši pulkstenī, kad esat saslēdzis to pāra savienojumā ar saderīgu ierīci!

GARMIN PAY
Veiciet maksājumus, izmantojot Garmin Pay bezkontakta maksājumu risinājumu, ko piedāvā attiecīgie pakalpojuma nodrošinātāji!

DROŠĪBAS UN SEKOŠANAS LĪDZI FUNKCIJAS
Ja jūtaties nedroši vai jūsu pulkstenis nosaka negadījumu, palīdzības un negadījuma noteikšanas funkcijas nosūta jūsu atrašanās vietu kontaktpersonām ārkārtas gadījumiem.

CONNECT IQ™ STORE VEIKALS
Lejupielādējiet pielāgotas pulksteņa ciparnīcas, pievienojiet datu laukus un iegūstiet lietotnes un palīgrīkus no Connect IQ veikala!

LIETOTNES MŪZIKAI
Saglabājiet līdz 2000 dziesmu vai piekļūstiet iepriekš ielādētām straumēšanas lietotnēm no saviem saderīgajiem pakalpojumu sniedzējiem!

Atpakaļ

  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Garmin
    aizsardzības līmenis 10ATM
    ūdens noturīgs 100 m
    maināma siksniņa
  • Pulkstenis

    pulksteņa tips Sporta viedpulkstenis
  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 1,3 "
    ekrāna izšķirtspēja
    260x260
  • Izmēri

    svars 80 g
    augstums 1,47 cm
    platums 4,7 cm
    dziļums 4,7 cm
  • Veselības un aktivitātes izsekošana

    maksimālā skābekļa patēriņa mērījumi (VO2 max)

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.