Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

E-grāmata InkPad 3 Pro, PocketBook

E-grāmata InkPad 3 Pro, PocketBook
  • E-grāmata InkPad 3 Pro, PocketBook
  • E-grāmata InkPad 3 Pro, PocketBook
  • E-grāmata InkPad 3 Pro, PocketBook
  • E-grāmata InkPad 3 Pro, PocketBook
  • E-grāmata InkPad 3 Pro, PocketBook
  • E-grāmata InkPad 3 Pro, PocketBook
  • E-grāmata InkPad 3 Pro, PocketBook
  • E-grāmata InkPad 3 Pro, PocketBook
  • E-grāmata InkPad 3 Pro, PocketBook
  • E-grāmata InkPad 3 Pro, PocketBook
  • E-grāmata InkPad 3 Pro, PocketBook
  • E-grāmata InkPad 3 Pro, PocketBook

E-grāmata InkPad 3 Pro, PocketBook

Preces kods: PB740-2-J-WW Ražotājs: PocketBook
299.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

(1)

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Jaunais PocketBook tika izveidots, lai nodrošinātu absolūtu komfortu un unikālu lietotāja pieredzi. E-grāmata ir aprīkota ar jaunākās paaudzes E Ink Carta ™ displeju ar diagonāli 7,8 collas, HD izšķirtspēju 300 DPI. Skaidrs fonts un kontrastējošā elektroniskā lapa garantē ērtu un patīkamu lasīšanu, neizraisot acu diskomfortu un nogurumu. Šāds ekrāns rada iespaidu, ka tiek lasīta parasta grāmata, un lielais skaits augstākās klases funkciju paceļ e-lasītāju vēl nebijušā līmenī. Turklāt, pieejamo funkciju kopums ļauj paplašināt iespējamā robežas.

InkPad 3 Pro ir aprīkots ar 16 GB iekšējo atmiņu, tas atbalsta Bluetooth un WiFi savienojumu un ir ūdensnecaurlaidīgs (IPX8). Komplektā iekļauts arī aizsargājošs apvalks.

Lasīt vairāk

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Saņem vairāk, nekā sagaidi.

Tehnoloģija „SMARTlight” ļauj regulēt ne tikai priekšējā apgaismojuma spilgtumu, bet arī krāsu temperatūru. Automātiskajā režīmā „SMARTlight” nodrošina optimālāko apgaismojuma intensitāti un temperatūru, ņemot vērā diennakts laiku un cilvēka bioritmus.

 

Pielāgo ekrānu atkarībā no sava dienas ritma

PocketBook InkPad 3 Pro piedāvā jaunu iespēju izveidot priekšējā apgaismojuma veidnes katrai dienai, pielāgojot iestatījumus jebkurai diennakts stundai atbilstoši dienas režīmam un individuālajām vēlmēm. Parocīgā pielāgošanas skalā tiek attēlotas 24 diennakts stundas, kas ļauj viegli iestatīt apgaismojuma dinamiku un krāsu temperatūru jebkuram diennakts laikam. Ir iespējams izveidot neierobežotu skaitu šādu priekšējā apgaismojuma veidņu un piešķirt tām nosaukumus. Lietotājs var viegli nomainīt vienu veidni pret citu atkarībā no saviem dienas plāniem.

 

Ūdensizturīgs

InkPad 3 Pro ir ūdensizturīgs (IPX8), tāpēc jūs to varat viegli izmantot pludmalē, vannā vai citās vietās, kur ir mitrums.

 

Tagad vēl vairāk funkciju vienā ierīcē

Jaudīgais divkodolu procesors (2 × 1 GHz) un 1 GB RAM garantē raitu lapu šķiršanu, ātri reaģējot un darbojoties stabili neatkarīgi no e-lasītāja izmantošanas veida. Pateicoties 16 GB iekšējai atmiņai e-lasītājā iespējams glabāt lietotāja digitālo bibliotēku, kurā ir vairāk nekā 2000 grāmatas. Tās var lasīt 17 izplatītos grāmatu formātos, neveicot konvertēšanu, turklāt jebkuru failu var apskatīt grafiskā JPEG, BMP, PNG vai TIFF formātā.

 

Vēl plašākas iespējas

Iebūvētais Wi-Fi un ērti lietojami pakalpojumi, piemēram, Dropbox, Send-to-PocketBook, PocketBook Sync un PocketBook Cloud ļauj ātri lejupielādēt jebkāda veida saturu, nepieslēdzot e-lasītāju datoram. PocketBook InkPad 3 Pro ir satur 97 bezmaksas e-grāmatas 14 valodās, tostarp 7 vācu un 8 angļu valodā. E-lasītājā iepriekš instalētās Abbyy Lingvo® vārdnīcas ļauj lasīt un tulkot tekstu 24 valodu kombinācijās. Iebūvēts vāka sensors ļauj aktivizēt e-lasītāja miega režīmu, kad tiek aizvērts maciņa vāks, tādējādi izmantojot akumulatoru vēl efektīvāk.

 

Lasiet ar prieku un turpiniet klausīties

Jaunais e-lasītājs atbalsta MP3 formāta failus, kurus ierīcē var ielādēt, izmantojot micro USB saskarni. Lietotājam tas nozīmē iespēju ne tikai ērti klausīties mūziku lasīšanas laikā, bet arī klausīties audiogrāmatas. Turklāt Pocketbook InkPad 3 Pro piedāvā teksta pārvēršanu runā, kas nozīmē, ka rakstītais teksts tiek pārveidots ierunātā tekstā. Vienkārši izvēlieties grāmatu un atlasiet funkciju Text-to-Speech (teksta pārvēršana runā), un e-lasītājs atskaņos jebkuru teksta failu jebkurā atbalstītajā formātā.

 

Uzlabots dizains, izcila ergonomika

PocketBook InkPad 3 Pro bija pirmā ierīce, kas izgatavota konceptuāli jaunajā PocketBook dizainā. Tā izsmalcinātajā dizainā ir veiksmīgi apvienoti pretstati — noapaļoti stūri un asas malas, mīksti korpusa elementi un spīdīgas pogas. Visi e-lasītāja elementi ir tik saskaņoti, ka izceļ cits cita eleganci un nevainojami saplūst cits ar citu.

 

Izmēram ir nozīme!

Lielais izmērs apvienojumā ar rekordzemo 225g svaru padara PocketBook InkPad 3 Pro par lielisku kompanjonu ērtai lasīšanai jebkurā vietā — mājās, birojā, ārā un pat ceļojot. Ierīces izmēri ir 195 x 136,5 mm, un tā ir tikai 8 mm plāna. Priekšpusē ir ergonomiskas lapu šķiršanas pogas, kas ir visērtāk lietojamas kopā ar ierīces skārienekrānu. Pateicoties iebūvētajam gravitācijas sensoram, lietotājs var izvēlēties ērtāko veidu, kā turēt e-lasītāju — vertikāli vai horizontāli.

Atpakaļ

  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 7,8 "
    ekrāna izšķirtspēja
    1404x1872
    ekrāna veids E Ink
  • Atmiņa/cietais disks

    iekšējā atmiņa 16 GB
  • Savienojumi

    USB-A 2.0
    WiFi
  • Akumulators

    akumulatora darbības ilgums līdz 720 h
    tilpums 1900 mAh
    baterijas tips Li-Po
  • Izmēri

    svars 225 g
    augstums 19,5 cm
    platums 13,65 cm
    dziļums 0,8 cm
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs PocketBook
    krāsa pelēka
  • Formātu atbalsts

    atbalstītie lasāmo failu formāti PDF, TXT, DOC, EPUB, DJVU, HTML, FB2, CHM, MOBI, RTF, EPUB DRM, PDF DRM, PRC (MOBI), HTM, DOCX, FB2.ZIP
    attēli BMP, PNG, TIFF, JPEG

Atpakaļ

Vidējais novērtējums

(1)

5,0

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

    • Euronics Klient!

      31.08.2023 09:40

      Preces atbilst aprakstam. Laba kvalitāte.

      Товар соответствует описанию. Качество хорошее.