Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

GPS viedpulkstenis Forerunner 245 Music, Garmin

GPS viedpulkstenis Forerunner 245 Music, Garmin
  • GPS viedpulkstenis Forerunner 245 Music, Garmin
  • GPS viedpulkstenis Forerunner 245 Music, Garmin
  • GPS viedpulkstenis Forerunner 245 Music, Garmin
  • GPS viedpulkstenis Forerunner 245 Music, Garmin
  • GPS viedpulkstenis Forerunner 245 Music, Garmin
  • GPS viedpulkstenis Forerunner 245 Music, Garmin
  • GPS viedpulkstenis Forerunner 245 Music, Garmin
  • GPS viedpulkstenis Forerunner 245 Music, Garmin
  • GPS viedpulkstenis Forerunner 245 Music, Garmin

GPS viedpulkstenis Forerunner 245 Music, Garmin

Preces kods: 010-02120-31 Ražotājs: Garmin
349.99 €

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

GPS skriešanas viedpulkstenis ar mūziku un paplašinātām treniņu iespējām

Skrienat jūs. Domā Forerunner 245 Music. Tas pats jūs iepazīst kilometru pēc kilometra, dziesmu pēc dziesmas. Šis GPS viedpulkstenis saglabās jūsu iecienītākās dziesmas, lai jūs varētu nodarboties ar sportu mūzikas ritmā, neņemot līdzi viedtālruni. Tas arī seko līdzi jūsu statistikai, analizē to un rūpīgi izpēta jūsu panākumus, skriešanas formu, treniņu vēsturi un pat jūsu mērķus. Jums atliek tikai domāt par skriešanu – soli pa solim.

• Sinhronizējiet pulksteni ar mūzikas straumēšanas pakalpojumu lietotnēm, piemēram Spotify®, lai ērti glabātu un atskaņotu savas iecienītākās dziesmas tieši no viedpulksteņa
• Izvērtē jūsu pašreizējo treniņu statusu, lai brīdinātu, ja jūs trenējaties nepietiekami vai pārmērīgi, piedāvā papildu veiktspējas uzraudzības iespējas
• Iegūstiet bezmaksas adaptīvus treniņu plānus Garmin Coach lietotnē vai izveidojiet pats savus treniņus Garmin Connect™ tiešsaistes fitnesa kopienā
• Piedāvā paplašinātu skriešanas dinamikas analīzi, tostarp par zemes kontakta laika līdzsvaru, soļa garumu, vertikālā attiecību utt.
• Drošības un sekošanas iespējas, kā piemēram, iebūvētā negadījumu konstatēšana, ļauj jums viegli dalīties ar savu atrašanās vietu
• Akumulatora darbības laiks: līdz 7 dienām viedpulksteņa režīmā vai 6 stundām GPS režīmā ar mūziku

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Lai mūzika skan!
Ja nespējat skriet bez ideālās pleijlistes, jūs nespēsiet skriet bez Forerunner 245 Music. Sinhronizējiet savas rūpīgi sastādītās pleijlistes no mūzikas straumēšanas pakalpojumu lietotnēm, piemēram, Deezer un Spotify, lai klausītos tās no pulksteņa bez reklāmām. Tieši pulkstenī iespējams uzglabāt līdz pat 500 dziesmām. Jūs ērti varat pārsūtīt mūziku no datora un pievienot atskaņošanai savu iecienītāko pleijlisti, lai ērti klausītos to, izmantojot ar BLUETOOTH® tehnoloģiju aprīkotas austiņas.

 

Paplašināta veiktspējas analīze
Kāds treniņu apjoms ir jums vispiemērotākais? Forerunner 245 Music piedāvā personalizētu treniņu un atjaunošanās analīzi, lai jūs varētu pieņemt izsvērtākus lēmumus par treniņiem, gatavojoties nākamajām sacensībām. Tas uzrauga jūsu VO2 max rādītāju un izprot karstuma un augstuma virs jūras līmeņa ietekmi uz jūsu veiktspēju. Jo augstāks jūsu VO2 max rādītājs, jo labāks sniegums sagaidāms, kas ir tieši tas, ko norāda veiktspējas stāvokļa rādītājs. Treniņu statusa rādītājs izvērtē jūsu nesenāko treniņu vēsturi un veiktspējas rādītājus, lai informētu jūs par to, vai treniņi ir produktīvi, augstākajā punktā vai pārspīlēti. Ar informāciju par aerobo un anaerobo treniņu efektu jūs varat redzēt, kā jūsu treniņi ietekmē jūsu izturības, ātruma un spēka attīstību. Atjaunošanās laiks palīdz jums iegūt pēc iespējas vairāk no ieguldītā darba, paredzot, kad būsiet gatavs nākamajam grūtajam uzdevumam. Jūs pat varat aplūkot savu kopējās treniņu slodzes rādītāju, kas aprēķina jūsu treniņu apjomu pēdējās 7 dienās un salīdzina to ar optimāli iespējamo, pamatojoties uz jūsu fiziskās formas rādītājiem un neseno treniņu vēsturi.

 

Vairāk treniņu iespēju
Skriešana ir jūsu dzīvesveids, tādēļ trenējieties gudrāk, izmantojot Garmin Connect tiešsaistes sporta kopienā pieejamos rīkus. Izveidojiet pats savus personalizētos treniņus vai lejupielādējiet gatavus bezmaksas treniņus, sinhronizējot tos tieši ar pulksteni. Savukārt, ja jums ir padomā noteikts mērķis nākamajām sacensībām, iepazīstieties ar Garmin Coach. Ar pieredzējušu treneru sniegtiem padomiem un bezmaksas treniņu plāniem, kas ir pielāgojami jums un jūsu mērķiem, tas ir pilnīgi drošs veids, kā sekmīgi tikt līdz finišam. Treniņu plāna ietvaros tas pat var palīdzēt prognozēt jūsu sacensību rezultātu. Bet ja nu gribas kaut ko pamainīt? Forerunner 245 Music arī piedāvā profilus velobraukšanai, peldēšanai baseinā, airēšanai telpās un pat eliptiskajam vai kāpņu trenažierim.

 

Analizējiet savu skriešanas formu
Forerunner 245 Music GPS viedpulkstenis arī piedāvā visus nepieciešamos rīkus, lai jūs varētu uzlabot savu skriešanas formu. Pulkstenis mēra būtiskus skriešanas rādītājus, piemēram, kadenci, soļa garumu, zemes kontakta laiku un līdzsvaru, vertikālo svārstību un vertikālo attiecību. Šie rādītāji ir būtiski, lai jūs saprastu savu esošo formu un varētu izdarīt visu, ko spējat, ikvienā skrējienā, ikvienās sacīkstēs. Jūsu Forerunner 245 Music pulkstenis šiem mērījumiem var sekot, izmantojot saderīgu pulsa jostiņu vai kompakto skriešanas dinamikas sensoru, kas ir piestiprināms tieši pie jostas.

 

Vairāk personalizēšanas iespēju
Apmeklējiet Connect IQ veikalu, kur savam Forerunner 245 Music pulkstenim varat piešķirt unikālu personību, lejupielādējot lietotnes, pulksteņa ciparnīcas un daudz ko citu. Tas ir ērti un vēl jo vairāk – tas ir bez maksas! Katru dienu tiek pievienotas jaunas lietotnes, lai jūs varētu sekot līdzi, kad ieradīsies jūsu Uber vadītājs, ieslēgt apgaismojumu mājās ar SmartThings lietotni, un pat izmantot AccuWeather MinuteCast lietotni, lai uzzinātu, kad sāks līt.

 

Esiet savienots skrējiena laikā
Forerunner 245 Music ļauj jums doties skrējienā, neatsakoties no būtiskām viedajām iespējām. Savienojot pulksteni ar saderīgu viedtālruni, jūs varēsiet saņemt īsziņas un redzēt jaunākās ziņas no sociālajiem tīkliem, kā arī e-pastus un daudz ko citu tieši uz plaukstas locītavas. Un ar jaunām drošības un sekošanas iespējām jūs ērti varat dalieties ar savu atrašanās vietu ar izvēlētiem kontaktiem gadījumam, ja jums nepieciešama palīdzība – nosūtiet to manuāli vai automātiski ar iebūvēto starpgadījumu noteikšanas iespēju, ja tas nepieciešams. Jūs varat uzvilkt botas un doties ārā ar mierīgāku sirdi.

 

Dalieties un sacentieties
Treniņu sinhronizēšana ar Gamin Connect sniedz plašākas iespējas, nekā tikai datu uzglabāšanu. Garmin Connect ir dzīvīga tiešsaistes kopiena, kas ļauj steidzīgiem cilvēkiem savstarpēji kontaktēties un sacensties, piedaloties izaicinājumos, uzmundrināt citam citu uz panākumiem un pat dalīties uzvaras priekos, izmantojot sociālos medijus. Garmin Connect lietotne ir pieejama bez maksas internetā vai jūsu viedtālrunī.

 

Labsajūtas un paplašināta miega datu uzraudzība
Forerunner 245 Music viedpulkstenis piedāvā rīkus, lai jūs varētu sekot līdzi savai kopējai labsajūtai un iknakts miegam. Šie rīki sniedz būtisku informāciju, ko varat izmantot, lai iegūtu maksimālo rezultātu no treniņiem. Piemēram, tas ir mūsu pirmais viedpulkstenis, kas aprīkots ar skābekļa daudzuma asinīs sensoru. Sensors uz plaukstas locītavas aplēš skābekļa koncentrāciju jūsu asinīs, tādējādi palīdzot novērtēt, cik labi jūsu organisms uzņem skābekli – it sevišķi miega laikā. Un, lai jūs saprastu, cik labi guļat, Forerunner 245 Music seko līdzi vieglajam, dziļajam un REM miega līmenim, kā arī jūsu kustībām nakts laikā. Tas piedāvā arī stresa uzraudzību visas dienas garumā, lai jūs vienmēr varētu sekot līdzi labsajūtai. Ja jūsu stresa līmenis sāk palielināties, veiciet dažu minūšu elpošanas vingrinājumu ar relaksējošās elpošanas taimeri, lai nomierinātu ķermeni un prātu. Un, lai palīdzētu jums optimizēt savu enerģiju, Body Battery™ enerģijas līmeņa monitorings izmanto apkopotos datus, lai noteiktu jūsu enerģijas rezerves jebkurā dotā brīdī, lai jūs varētu plānot savu dienu, optimizējot aktivitātes un atpūtas laiku.

Atpakaļ

  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Garmin
    aizsardzības līmenis 5ATM
  • Pulkstenis

    pulksteņa tips Sporta viedpulkstenis
  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 1,2 "
    ekrāna izšķirtspēja
    240x240
  • Izmēri

    svars 38,5 g
    augstums 1,22 cm
    platums 4,23 cm
  • Veselības un aktivitātes izsekošana

    mērīšana izmantojot plaukstas locītava
    maksimālā skābekļa patēriņa mērījumi (VO2 max)
  • Funkcijas

    GPS
    sensori GPS, GLONASS, akselerometrs, Pulsa sensors

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.