Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Multisporta GPS pulkstenis FENIX 5S, Garmin

Multisporta GPS pulkstenis FENIX 5S, Garmin
  • Multisporta GPS pulkstenis FENIX 5S, Garmin
  • Multisporta GPS pulkstenis FENIX 5S, Garmin
  • Multisporta GPS pulkstenis FENIX 5S, Garmin
  • Multisporta GPS pulkstenis FENIX 5S, Garmin
  • Multisporta GPS pulkstenis FENIX 5S, Garmin
  • Multisporta GPS pulkstenis FENIX 5S, Garmin
  • Multisporta GPS pulkstenis FENIX 5S, Garmin
  • Multisporta GPS pulkstenis FENIX 5S, Garmin

Multisporta GPS pulkstenis FENIX 5S, Garmin

Preces kods: 010-01685-00 Ražotājs: Garmin
499.99 €

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Multisporta GPS pulkstenis FENIX 5S, Garmin / 010-01685-00

Nopietniem sportistiem un piedzīvojumu meklētājiem, kuri vēlas darīt vairāk, nevis valkāt vairāk - fēnix 5S ir perfekti piemērots. Šis ir mūsu premium sērijas multisporta pulkstenis, kas piedāvā standarta ierīces izpildījumu vieglākā, plānākā, kompaktākā korpusā. Jūs varat pārspēt vakardienu, izmantojot padziļinātas funkcijas, kas rada patiesu nozīmi treniņos, piemēram - pulsu no plaukstas locītavas, iebūvētus aktivitāšu profilus, navigācijas pamatfunkcijas un izpildījuma mērījumus, kas ļauj jums labāk noteikt savu treniņu efektivitāti un progresu pretī saviem mērķiem. Šis ir viedpulkstenis, kuru ērti varat valkāt jebkur - birojā vai skrienot mežā, pastāvīgi uzturot savu aktīvo dzīves veidu.

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Iegūstiet vairāk no saviem treniņiem, valkājot mazāk uz savas rokas.

• Premum sērijas, maza izmēra (42 mm) multisporta GPS pulkstenis ar Elevate™ pulsa no plaukstas locītavas nolasīšanas tehnoloģiju.
• Steel Grip dizains ar nerūsējoša tērauda EXO tipa antenu korpusā un kalta tērauda aizmuguri, saglabājot izmantošanas iespējas pat izaicinošos apstākļos.
• Ielādēti profilu visiem jūsu sporta un piedzīvojumu veidiem.
• Novieto pamatdatus zem jūsu pirkstiem, atainojot savu treniņu efektus un progresu ekrāna palīgrīkos.
• Savienojuma funkcijas2 ietver sevī viedos ziņojumus, Wi-Fi atbalstu automātiskām augšupielādēm Garmin Connect™ tiešsaistes sporta vietnē un ierīces personalizēšana ar bezmaksas ciparnīcu noformējumiem un lietotnēm no Connect IQ™ veikala.
• Ārpustelpu sensori, ieskaitot GPS un GLONASS satelītsistēmu uztvērējus, barometrisko altimetru, 3 asu kompasu ar žiroskopu.

 

Lielisks izskats un funkcijām bagāts izpildījums.

Jo viens izmērs nav piemērots visiem, fēnix 5S pulksteņa 42 mm diametrs ir optimizēts perfektam komfortam skrējējiem ar šaurākām plaukstas locītavām, nezaudējot bagātīgo funkciju klāstu, ar kurām ir pazīstama fēnix sērija. fēnix 5S Sapphire ir izturīga, kvalitatīva EXO tipa antena no tērauda, kas ir pilnībā integrēta ierīces korpusā un ļauj ierīcei darboties apstākļos 100 m dziļumā. fēnix 5S atbilst gan jūsu askētiskajām, gan sportiskajām vajadzībām.

 

Nepārspējama informācijas salasāmība skrējiena laikā.

Pastāvīgi ieslēgts, augstas izšķirtspējas, krāsains Garmin Chroma Display™ ekrāns nodrošina ar lielisku salasāmību jebkurā laikā. fēnix 5S izmanto transflektīvo tehnoloģiju, kas vienlaicīgi atstaro un raida gaismu, nodrošinot ar vēl labāku ierīces ciparnīcas salasāmību intensīvas saules gaismas apstākļos. Lai garantētu pastiprinātu izturību izaicinošos apstākļos, fēnix 5S pulkstenī ir augstas kvalitātes, pret skrāpējumiem drošs safīra stikliņš.

 

Pulss no plaukstas locītavas.

Lai nodrošinātu prasīgus sportistus ar visaugstāko brīvību, visos fēnix 5 modeļos ir iekļauta Elevate tehnoloģija pulsa nolasīšanai no plaukstas locītavas, kas ataino jūsu pulsu, jums neizmantojot pulsometru ar jostiņu ap krūtīm. Ar jauno, pilnībā integrēto Elevate sensoru, jūs jebkurā brīdī varat noteikt sava treniņa intensitāti un uzraudzīt ikdienas aktivitātes ar pulsa uzraudzīšanu visas diennakts laikā, lai iegūtu vēl precīzāku informāciju par sadedzinātām kalorijām dienas garumā.

 

Pielāgojiet ierīci savam stilam, izmantojot nomaināmas siksniņas!

QuickFit siksniņu ap roku klāsts ļauj jums izvēlēties no augstas kvalitātes ādas, metāla vai silikona materiāla, padarot vieglu pāreju no sporta uz cita veida stiliem. Lai veiktu siksniņu nomaiņu, nav nepieciešamības izmantot kādus instrumentus. Uzlieciet, nofiksējiet un dodieties ceļā.

 

Viss, kas jums ir jāzina par savu treniņu.

Jūs cenšaties kļūt aizvien labāks un labāks, šis iemesls dzen jūs cauri neskaitāmām treniņu stundām. fēnix 5S jaunais izpildījuma palīgrīks (Performance Widget) uztur visu informāciju viegli pieejamā vietā, lai jūs labāk varētu sekot līdzi savam fiziskās sagatavotības līmenim un trenēties efektīvāk.

• Treniņu statuss: izstāsta jums, cik efektīvs ir bijis treniņš un apgādā jūs ar norādījumiem par to vai jūsu treniņi ir produktīvi un atmaksājas.
• VO2 max aprēķins: apstrādā skriešanas vai velobraukšanas datus, lai aprēķinātu maksimālo skābekļa patēriņu jūs varat patērēt minūtes laikā un sniedz jums ieskatu jūsu fiziskajā stāvoklī. 
• Treniņu slodze: pastāsta jums, cik smagi esat trenējies laika periodā, neskatoties uz aktivitātes veidu.
• Atlabšanas padomdevējs: ar atlabšanas taimeri, kas paziņo jums ieteicamo atlikušo laiku atlabšanai pēc jūsu pēdējā treniņa.

Attīstīti indikatori kā jūsu funkcionālā sliekšņa jauda (FTP) un laktāta slieksnis palīdz jums labāk izvērtēt jūsu patieso snieguma līmeni velobraukšanas vai skrējiena laikā un sacensību laika plānotājs laika gaitā nosaka jūsu ideālo finiša laiku 5k, 10k, pusmaratonā un maratona distances sacensībās, balstoties uz jūsu pašreizējo VO2 max skaitli. Treniņa efekta funkcijas otrā versija (Training Effect 2.0) nodrošinās ar aerobā un anaerobā ieguvuma rezultātiem, lai jūs varētu labāk izprast sava augstas slodzes līmeņa intervālu treniņa ieguvumus.

 

Sava skrējiena iestatīšana.

Tagad jūs varat doties tālāk ar saviem skriešanas datiem. Garmin funkcijas treniņiem, kas piedāvā padziļinātus fizioloģiskos mērījumus un padziļinātas skriešanas dinamikas datus1, palīdzot jums uzturēt sevi formā un uzlabot kopējo sniegumu. Šie mērījumi ietver sevī izpildījuma stāvokli, kas salīdzina jūsu reālo stāvokli ar jūsu vidējo fitnesa stāvokli, skriešanas kadenci un soļa garumu. Padariet katru skrējienu par izaicinājumu sev, sacentieties pret citiem Strava Live segmentos, saņemiet ziņojumus, kur segments sākas un beidzas, aplūkojiet līderu sarakstu un redziet, kā jūsu pašreizējais ieguldījums attiecas pret jūsu personīgo rekordu.

Kad pievienojat atbilstošu pulsometru ar jostiņu, piemēram - HRM-Run™, jūs varat piekļūt papildus mērījumiem no sava fēnix 5S3, piemēram - stresa rezultātu, kas izmēra reālo stresa stāvokli, balstītu uz izmaiņām jūsu pulsā, vertikālo oscilēšanu vai pieskāriena laiku zemei un tā balansu, lai padarītu jūsu skrējienu efektīvāku.

 

Skrieniet arī pa vertikāli!

fēnix 5S ir ar sākotnēji ielādētām funkcijām, kas var daudz dot skrienot bezceļos. Automātiska pārslēgšanās starp kāpšanu un skriešanu nodrošina, ka jūs iegūsiet pareizos mērījumus katrā vidē - uzlūkojiet savu tempu un distanci skrienot pa gludu virsmu un automātiski pārslēdzieties uz aprēķināto augstumu virs jūras līmeņa un vertikālo ātrumu, kad sākat kāpt.  Ultra distanču skrējējiem, fēnix 5S Sapphire piedāvā speciālu režīmu, kas ļauj jums pagarināt celiņa ierakstu par līdz pat 50 stundām, izmantojot ar žiroskopu papildināto UltraTrac® režīmu.

 

Patiess talants multisportam.

Jebkādu vairāku sporta veidu sportistiem fēnix 5S ir perfekts partneris. Izmantojiet speciāli šiem sporta veidiem izstrādātos aktivitātes profilus peldēšanai-skriešanai vai triatlonam, lai izveidotu multisporta profilu, kas ir piemērots tieši jums jūsu ikdienas treniņos vai sacensībās. Viegli pārslēdzieties no savas pašreizējās aktivitātes veida uz nākamo, viegli nospiežot vienu pogu, lai pārliecinātos, ka treniņu spliti tiek ņemti vērā.

 

Pulkstenis dažādiem sporta veidiem.

Neskaitot funkcijas skriešanai, fēnix 5S pulksteņi piedāvā arī  speciālu funkciju komplektus velobraukšanai, peldēšanas treniņiem, slēpošanai, golfa spēlei, airēšanas sporta veidiem, ieskaitot SUP un smaiļošanu. Braucot ar velosipēdu, fēnix 5S ataino ātrumu un distanci un visus velobraukšanas dinamikas datus, kad savienojat to ar jaudas mērītāju. Jums peldot, ierīce piefiksē distanci, īrienu skaitu un citus datus. Slēpošanas/sniega dēļa režīms novieto ātruma, distances, vertikālā krituma un automātiskā nobrauciena uzskaites datus zem jūsu pirkstgaliem. Funkciju klāsts airēšanas sporta veidiem ietver sevī īrienu skaitu, īrienu biežuma attiecību un pat distanci ar vienu īrienu. Golfa režīms uzrāda attālumu līdz grīna priekšpusei, aizmugurei un centram katram golfa laukumam, ko esat lejupielādējis no Garmin Connect, un padziļina datus uzskaitot datus par spēli, uzrādot grīna atainojumu, nodrošinot ar automātisku sitiena noteikšanu un automātiskie mērījumiem.

 

Ceļojiet pa dabas takām un nost no tām kā pats vēlaties!

Katrs no fēnix 5 modeļiem droši vada jūs pa pazīstamām vai vēl neizpētītām vietām, apvienojot GPS/GLONASS atbalstu, attīstītus sensorus un tādas Garmin navigācijas funkcijas kā TracBack™. Lai nodrošinātu ar visprecīzāko informāciju, ierīce automātiski kalibrē savus sensorus, izmantojot GPS. Iebūvētais altimetrs nodrošina ar augstuma datiem, lai precīzi piefiksētu kāpumu un kritumu, kamēr termometrs un barometrs var tikt izmantoti laika apstākļu izmaiņām, atainojot īstermiņa izmaiņas gaisa temperatūrā. 3 asu elektroniskais kompass ataino jūsu virzienu, esat jūs kustībā vai nē.

 

Tik daudz veidu kā saglabāt kontaktu ar pasauli.

Visi fēnix 5 modeļi atbalsta viedos ziņojumus, kad sapāroti ar saderīgu ierīci. Saņemiet e-pastus, SMS un ziņojumus tieši savā pulksteņa ekrānā! Cita jaunā fēnix 5 funkcija ir Group Track4, kas ļauj jums piepārot savu ierīci caur Garmin Connect™ vietni, lai jūs varētu sekot līdzi visu pievienoto komandas biedru atrašanās vietām, ja sanāk noklīst vienam no otra sporta aktivitāšu laikā. Citas savienojuma funkcijas ietver sevī automātiskas augšupielādes Garmin Connect un dalīšanos informācijā sociālajos tīklos caur mūsu bezmaksas Garmin Connect™ Mobile lietotni.

 

Pielāgojamas lietotnes un ciparnīcu noformējumi.

Jūs varat pielāgot savu fēnix 5S pulksteni ar bezmaksas lejupielādēm no mūsu Connect IQ veikala. Nomainiet ciparnīcas atainojumu savā pulkstenī, pievienojiet datu laukus vai iegūstiet lietotnes un palīgrīkus viegli uztveramai informācijai. Garmin pastāvīgi strādā ar vadošajām kompānijām un izstrādātājiem, lai veidotu sadarbības, kas var pacelt jūsu fēnix 5 multisporta pulksteņa vērtību vēl augstāk. Tādi zīmoli kā Uber, Strava, AccuWeather un citi piedāvā lietotnes un uzlabojumus, kas ļauj pielāgot jūsu fēnix 5S jūsu dzīvesveidam vairāk kā nekad.

Atpakaļ

  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Garmin
    ūdens noturīgs 100 m
  • Pulkstenis

    pulksteņa tips Sporta viedpulkstenis
  • Veselības un aktivitātes izsekošana

    mērīšana izmantojot plaukstas locītava
    maksimālā skābekļa patēriņa mērījumi (VO2 max)
  • Funkcijas

    GPS

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.