Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Viedtālrunis P30 Pro, Huawei / 128 GB

Viedtālrunis P30 Pro, Huawei / 128 GB
  • Viedtālrunis P30 Pro, Huawei / 128 GB
  • Viedtālrunis P30 Pro, Huawei / 128 GB
  • Viedtālrunis P30 Pro, Huawei / 128 GB
  • Viedtālrunis P30 Pro, Huawei / 128 GB
  • Viedtālrunis P30 Pro, Huawei / 128 GB
  • Viedtālrunis P30 Pro, Huawei / 128 GB
  • Viedtālrunis P30 Pro, Huawei / 128 GB
  • Viedtālrunis P30 Pro, Huawei / 128 GB
  • Viedtālrunis P30 Pro, Huawei / 128 GB
  • Viedtālrunis P30 Pro, Huawei / 128 GB
  • Viedtālrunis P30 Pro, Huawei / 128 GB

Viedtālrunis P30 Pro, Huawei / 128 GB

Preces kods: 51093SNB Ražotājs: Huawei
589.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Viedtālrunis P30 Pro, Huawei / 128 GB / 51093SNB

Pārraksti fotogrāfijas vēsturi.

Pietuvini un atklāj zvaigžņoto nakšu noslēpumus, vēro ērgli planējam pār koku galotnēm vai izzini kristālu smalko uzbūvi. Iemūžini labākos dzīves mirkļus un radi savu skatījumu nākotnei. HUAWEI P30 Pro atklāj jaunu virsotni viedtālruņu fotogrāfijas jomā.

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Krāsu baudījums

Viedtālrunis HUAWEI P30 Pro veidots, iedvesmojoties no debesu krāsu daudzveidības, atspoguļojot dabisko gaismas un krāsu saspēli. Atklāj rožainās rītausmas skaistumu, debesis dienvidū, noslēpumaino ziemeļblāzmu un nakts šarmu.

 

Fotografēšanas pionieris

Uzdrošinies pārsteigt! Leica četru kameru sistēma ļaus savās fotogrāfijās precīzi iemūžināt apkārt notiekošo. Šī nepārspējamā, izcilā kameru sistēma ar SuperZoom objektīvu, paaugstinātas jutības 40 MP objektīvu, 20 MP īpaši platā leņķa objektīvu un HUAWEI TOF kameru ļauj padarīt dzīves īpašos brīžus neaizmirstamus.

 

Soli tuvāk tam, kas tev patiesi patīk

Jaunais periskopa tipa telefoto objektīvs ļauj kompaktajā korpusā iestrādāt plašākas optiskās tālummaiņas iespējas, neupurējot attēla kvalitāti. Apvienojumā ar krāsu piesātināšanu, ko nodrošina 40 MP galvenā kamera, kā arī AIS un OIS nodrošināto stabilizāciju, SuperZoom objektīvs ļauj izmantot 10x hibrīdo tālummaiņu, lai vari visos sīkumos ieraudzīt nepamanīto izcilā izšķirtspējā. Turklāt tas palīdzēs ieraudzīt mēnesi tuvumā, pateicoties līdz pat 50x tālummaiņai.

 

Padari dzīvi gaišāku

HUAWEI ir pārveidojis krāsu noteikšanas modeli no RGB uz RYB, lai katrs uzņemtais attēls būtu izgaismots labāk. Pateicoties HUAWEI SuperSpectrum sensora, Kirin 980 attēlu signāla procesora (ISP) un īpaši izstrādāta algoritma darbības saskaņošanai, par 40 % ir palielināta gaismas uztveršana, ļaujot skaidri iemūžināt atmiņas gan dienas, gan nakts laikā.

 

Ieraugi tumsā neredzēto

Pateicoties līdz pat ISO 409,600 jutīgumam, ar HUAWEI P30 Pro vari naktī ieraudzīt slēptas nianses. Tagad varēsi iemūžināt skaistus brīžus pat īpaši tumšā vidē, piemēram, romantiskas vakariņas sveču gaismā vai jāņtārpiņu lidošanu naktī.

 

Skaistums katrā slānī

HUAWEI AIS garās ekspozīcijas uzņēmums un TOF kamera, kas precīzi izmēra objektu dziļumu, ļauj izcelt portreta attēlus ar perfektu asumu. Pēc tam fons tiek pakāpeniski izpludināts ar dažādiem krēmkrāsas efektiem, kas palīdzēs radīt īpašo profesionāla līmeņa bokē efektu.

 

Tu fokusā

Izanalizējis tūkstošiem fotogrāfiju, kurās izmantota fona gaisma vai kuras uzņemtas vājā apgaismojumā, MI HDR+ spēj nodrošināt attēlu skaidrumu, jo mākslīgais intelekts izvērtē vairākus kadrus un segmentē dažādas fotogrāfijas daļas, lai iegūtu labāko īpašību apvienojumu. Gaisma un krāsas tiek līdzsvarotas dažādos slāņos, lai seja vienmēr būtu fokusā.

 

Pārvērt ūdeni mākslā

HUAWEI AIS garās ekspozīcijas uzņēmums ir lielisks palīgs ceļotājiem, kas vēlas iemūžināt patiesi skaistus dabas brīžus. Pārvērtiet mutuļojošas upes vai nomierinošos okeāna viļņus par personisku mākslas šedevru.

 

Mainīts rakurss

Īpaši platā leņķa objektīvs ļauj izcelt apburošu skaistumu jūras plašumā, debess apvāršņos un apbrīnojamās pilsētu panorāmās. Atklāj dabas ainavu maģiju, paskatoties no plašāka rakursa.

 

Pasakainā makropasaule

Pasauli var sākt iepazīt jau no 2.5 cm tuvuma. Ieraugi dzīvības nianses ar īstu makroobjektīvu. Pārsteidz sevi, ieskatoties pulksteņa precīzajā uzbūvē un mehānismos vai vērojot mirdzošas ūdens lāses uz ziedlapiņām.

 

Atklāj savu mirdzumu

32 MP priekšējā kamera ļauj viedtālrunim HUAWEI P30 Pro inteliģenti atpazīt tevi, lai uzņemtie pašfoto būtu izcili un izceltu sejas kontūras ar precīzu gaišumu un asumu. Tavi pašfoto izcelsies ar apbrīnojamu detalizāciju, pat ja fons būs ļoti gaišs vai būsi kādā patumšā ballītē.

 

Vasaras nakts atmiņas

Izbaudi nakti, ierakstot video arī pie vāja apgaismojuma. Viedtālrunī HUAWEI P30 Pro ir iestrādāts sensors SuperSpectrum, kas ļauj uztvert vairāk gaismas un iemūžināt naksnīgus mirkļus, piemēram, pāra dejošanu pie ugunskura, bērnu skriešanu pa pludmali vai meteora nozibsnīšanu zvaigžņotajās debesīs. Atdzīvini statiskās nakts atmiņas ar savu tālruni.

 

Apbrīnojama elegance

Absolūti elegantais korpuss ar dubulto 3D izliekto stiklu padara HUAWEI P30 Pro par īstu mākslas darbu. 6.47 collu OLED ekrāns ļauj baudīt izcilas krāsas un labāku skatīšanos.

 

Inteliģents pieskāriens, absolūts komforts

HUAWEI P30 Pro ērti ieguļ plaukstā, savukārt progresīvais, ekrānā iebūvētais pirkstu nospieduma nolasītājs to ātri atbloķē.

 

Sadzirdi jaunas tehnoloģijas

HUAWEI P30 Pro neizmanto tradicionālo priekšpusē augšā izvietoto skaļruni, bet tā vietā ir aprīkots ar HUAWEI akustiskā displeja tehnoloģiju, kas ļauj iegūt lielāku ekrānu un palielinātu dzirdamības zonu. Elektromagnētiskā skaņas levitācija aiznesīs displeja vibrāciju rezultātā radītās skaņas līdz jūsu ausīm.

 

Gatavs piedzīvojumiem

Piedzīvojumu meklētājiem HUAWEI P30 Pro nodrošina noturību pret ūdeni un putekļiem atbilstoši IP68 sertifikācijas prasībām. Tev nebūs jābažījas par pēkšņām šļakatām vai nejaušu iekrišanu ūdenī.

 

Sper soli pretī nākotnei

Kirin 980 ir pasaulē pirmā 7nm mobilo procesu mikroshēma un nodrošina lielāku veiktspēju un zemāku enerģijas patēriņu. Šī inovatīvā mikroshēma apvienojumā ar 8GB RAM un 256GB atmiņas krātuvi padara HUAWEI P30 Pro par veiktspējas izcilnieku.

 

Īpaši ilga darbība, vairāk prieka

Tagad vari aktīvāk izmantot tālruni ikdienā, jo iespaidīgais 4200 mAh akumulators ar inteliģento enerģijas taupīšanas tehnoloģiju neliks vilties.

 

Uzlāde dažu minūšu laikā

Uzlāde vairs nav problēma, bet gan viegls uzdevums. Uzlādē savu tālruni līdz 70 % nieka 30 minūtēs pirms došanās ārpus mājas vai kafijas pauzes laikā.

 

Noliec un uzlādē

Noliec savu HUAWEI P30 Pro un ļauj tam uzlādēties, izmantojot TÜV sertificēto, drošo 15 W bezvadu ātro uzlādi bez jebkādiem vadu mudžekļiem. Kad ir laiks doties, vienkārši paņem savu tālruni.

 

Dalies izmantojot OneHop

Ar vienu pieskārienu tālrunim vari dažu sekunžu laikā uz savu MateBook datoru pārsūtīt attēlus, video un dokumentus. Savukārt vienkārši pakratot tālruni un ar to pieskaroties datoram MateBook, vari ierakstīt 60 sekunžu garu video no klēpjdatora ekrāna, kas uzreiz saglabāsies tālrunī. Vari arī kopēt un ielīmēt tekstus no vienas ierīces otrā tik viegli, it kā tās būtu viens vesels.

Atpakaļ

  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Huawei
    aizsardzības līmenis IP68
  • Datu apmaiņa

    4G
    Bluetooth Bluetooth 5.0
    WiFi
  • Procesors

    procesora veids Octa-Core
    procesors Kirin 980
  • Atmiņa/cietais disks

    iekšējā atmiņa 128 GB
  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 6,47 "
    ekrāna izšķirtspēja
    2340x1080
  • Funkcijas

    sensori gaismas sensors, žiroskops, E-kompass, pirkstu nospiedumu sensors, attāluma sensors
    GPS A-GPS, GLONASS, GPS, Beidou, Galileo, QZSS
    Dual-SIM
  • Akumulators

    tilpums 4200 mAh
    bezvadu lādēšana
  • Izmēri

    svars 192 g
    augstums 15,8 cm
    platums 7,34 cm
    dziļums 0,841 cm

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.