Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Portatīvais dators Apple MacBook Air (2018) / 128GB, RUS

Portatīvais dators Apple MacBook Air (2018) / 128GB, RUS
  • Portatīvais dators Apple MacBook Air (2018) / 128GB, RUS
  • Portatīvais dators Apple MacBook Air (2018) / 128GB, RUS
  • Portatīvais dators Apple MacBook Air (2018) / 128GB, RUS
  • Portatīvais dators Apple MacBook Air (2018) / 128GB, RUS

Portatīvais dators Apple MacBook Air (2018) / 128GB, RUS

Preces kods: MRE82RU/A Ražotājs: Apple
1099 €

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Portatīvais dators Apple MacBook Air (2018) / 128GB, RUS / MRE82RU/A

Visvairāk mīlētais Mac liks jums to iemīlēt no jauna. Jaunais MacBook Air ir plānāks, vieglāks, aprīkots ar izcilu Retina displeju, Touch ID, jaunākās paaudzes tastatūru un Force Touch. Ikoniskais korpuss ir izveidots no 100% pārstrādāta alumīnija, padarot to par zaļāko Mac. Pateicoties akumulatora darbībai visas dienas garumā, MacBook Air ir ideāls pārnēsājamais portatīvais dators.

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Četri miljoni pikseļi. Viena izcila debija.

Ar četras reizes vairāk pikseļu kā HD displejam, rezultātas ir pārsteidzošs. Attēli tiek parādīti ar jaunu detalizācijas pakāpi un reālismu. Teksts ir tik ass un skaidrs, ka roda sajūtu, ka lasiet dokumentus, e-pastu un tīmekļa vietnes no drukātas lapas. Un ar 48 % vairāk krāsu nekā iepriekšējā paaudzē, viss, ko redzat ir bagātīgāks un dinamiskās. Ekrāna stikls ir tieši līdz korpusa malai, padarot robežas par 50 % mazākas kā iepriekš un jūs varat koncentrēties uz to, kas ir ekrānā.

 

Jūsu pirkstu nospiedums - jūsu parole.

Uzlabotā Touch ID ērtība, tagad iebūvēta tieši MacBook Air. Vienkārši pielieciet pirkstu Touch ID sensoram un jūsu Mac ir atbloķēts. Izmantojiet savu pirkstu nospiedumu, lai piekļūtu bloķētiem dokumentiem, piezīmēm un sistēmas iestatījumiem, bez papildus parolēm. Tiešsaistes iepirkšanās ir vēl vieglāka - atzīmējiet Apple Pay pasūtījumiem un ar vienu pieskārienu esat pabeidzis. Izmantojot Touch ID, jūsu privātā informācija paliek privāta.

 

Pārveidots no A līdz Z.

Jaunās paaudzes MacBook Air tastatūra ir aprīkota ar Apple tauriņu mehānismu - tas nodrošina četras reizes lielāku taustiņu stabilitāti nekā tradicionālais šķērveida mehānisms, kā arī lielāku komfortu un atsaucību. Taustiņi ar LED apgaismojumu un gaismas sensoru, nodrošina ērtu rakstīšanu pat vājā apgaismojumā.

 

Baterijas kalpošanas laiks.

Ar akumulatora darbības laiku līdz pat 12 stundām, MacBook Air ir jūsu ikdienas dzinējspēks. Pārbaudiet e-pastu, pārlūkojiet tīmekli, iepērcieties internetā, rakstiet dokumentus, skatīties videoklipus, veidojiet prezentācijas un daudz ko citu, bez nepieciešamības pieslēgties elektrības rozetei. Transatlantiskais lidojums? Skatieties filmas, jo MacBook Air ir gatavs atskaņot līdz pat 13 stundām - bez pārtraukuma.

 

Viens par visiem, visi vienā.

Thunderbolt 3 apvieno ultra-augstu ātrumu ar USB-C standarta daudzveidību, lai izveidotu vienu, uzlabotu universālo pieslēgvietu - un MacBook Air tādi ir divi. Thunderbolt 3 integrē datu pārraidi, uzlādi un video izvadi vienā savienojumā, nodrošinot līdz pat 40 Gb/s caurlaides spēju, kas ir divas reizes lielāka kā Thunderbolt 2.

 

Skaņa, kas runā pati par sevi.

Ar jaunāko apstrādes un pielāgošanas tehniku, MacBook Air izklausās labāk kā jebkad agrāk. Stereo skaļruņi atskaņo divreiz spēcīgāku basu un ir par 25% skaļāki kā iepriekšējā paaudze. Augstas izšķirtspējas FaceTime kamera, ļauj precīzi un detalizēti apskatīt vienu vai vairākus jūsu draugus un ģimenes locekļus. Un trīs mikrofoni precīzāk uztver jūsu balsi, izmantojot FaceTime zvanus, diktēšanu vai sarunu ar Siri.

 

Pirmais Mac ar 100% pārstrādātu alumīniju.

Novērtējiet Apple izstrādāto alumīnija sakausējumu, kas nodrošina tādu pašu spēku, izturību un nevainojamu apdari, neiegūstot jaunu alumīniju no zemes. Tas izgatavots no atkārtoti izmantotām alumīnija skaidām, kas pārveidotas līdz atomu līmenim. Rezultātā ir korpuss, kas ir neticami skaists, spēcīgs un zaļākais kāds Mac jebkad bijis.

 

Vienkārši spēcīgs.

MacOS ir operētājsistēma, kas kontrolē visu, ko jūs darāt Mac datorā. Tas ļauj jums darīt lietas, ko jūs vienkārši nevarat ar citiem datoriem. Tas tāpēc, ka tas ir īpaši izstrādāts tā konkrētās aparatūras darbībai. Un macOS Mojave piedāvā jaunas funkcijas.

 

Mac + iPhone.

Jūsu Mac darbojas ar jūsu iPhone tā, kā neviens cits dators to spētu.

Ziņas - nosūtiet un saņemiet īsziņas savā Mac datorā. Visi jūsu iPhone ziņojumi tiek parādīti arī jūsu Mac datorā, tāpēc visas jūsu sarunas vienmēr ir atjauninātas.

Handoff - Sāciet dokumentu, e-pastu, tekstu, piezīmi un daudz ko citu savā Mac datorā un pabeidziet to savā iPhone tālrunī vai otrādi.

Atpakaļ

  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 13,3"
    ekrāna izšķirtspēja
    2560x1600
    ekrāna virsma glancēts
    skārienjūtīgs ekrāns
  • Procesors

    procesora ražotājs Intel
    procesora veids Core i5
    procesors 8210Y
    procesora frekvence 1,6 līdz 3,6 GHz
    buferis 4 MB
  • Operatīvā atmiņa

    atmiņas veids DDR III
  • Datu glabāšana

    atmiņas apjoms 128 GB
    atmiņas tips SSD
    cietā diska veids
  • Grafika

    grafiskās kartes atmiņas tips DDR III
  • Iekārtas

    pirkstu nospiedumu skeneris
  • Savienojumi

    HDMI
    DisplayPort
    Mini DisplayPort
  • Datu apmaiņa

    Bluetooth Bluetooth 4.2
  • Izmēri

    platums 30,41 cm
    dziļums 21,24 cm
    svars 1,25 kg
  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Apple
    krāsa pelēka

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.